Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet akkor, amikor a baba (64 db)

Mit lehet érezni akkor, amikor a baba feje már nyomja a méhszájat? Hányadik héttől érezhető? Egy 34 hetes

Legjobb válasz: Én egyszer sem éreztem, pedig a doki mindig mondta, hogy már lenn van a feje és beilleszkedett... Mivel még ott is van magzatvíz, szerintem nem feltétlen érezhetõ, bár ismerõsök panaszkodtak arról, hogy szúrkáló érzést éreznek arrafelé...

Én egyszer sem éreztem, pedig a doki mindig mondta, hogy már lenn van a feje és beilleszkedett... Mivel még ott is van magzatvíz, szerintem nem feltétlen érezhetõ, bár ismerõsök panaszkodtak arról, hogy szúrkáló érzést éreznek arrafelé...
Szia! Én szintén 34 hetes vagyok. Nekem a múlt héten fordult lefelé a gyerek. Én éreztem. Olyan fura mozgásokat végzet, és valahogy úgy éreztem, mintha több helye lenne a gyomromnak utána. Meg picit látszik is a hasamon. Lejjebb van. Aztán múlt hét pénteken voltam dokinál, és mondta is hogy befordult a szülõcsatornairányába. Csak maradjon úgy. Ja, és néha szúrkáló érzésem is van, igen. LENT. Na az nem kellemes. Boldog babavárást! 34 hetes kismama
Ha lemondasz a házról akkor az adósságot sem öröklöd. Egykeként is le lehet mondani a hagyatékról!
úgy tudom, a terhet a haszon erejéig örökölhetnéd, de ez veszélyes játék, mert ki tudja valóban el tudod-e adni annyiért mint az örökségbe felveszik ... visszautasíthatod az örökséget mindenestõl
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!


Akkor most mit tegyek? Ne írjak neki, vagy várjam meg amíg lehiggad, vagy velem lehet a baja? Felejtsem el?

Két hete megismerkedtem egy nagyon aranyos sráccal, és azóta levelen tartjuk a kapcsolatot. Volt olyan nap, hogy tucatnyi levelet írt nekem telis tele bókokkal, de most két napja semmi. Én hiába írok, ? nem válaszol. Az üzen? falra sem ír semmit. Amikor megkérdeztem hogy velem van e baj, meg minden rendben van, vagy már nem akar látni, az volt a válasza, minden oké, csak magam alatt vagyok.

Legjobb válasz: Valószínûleg vmi problémája van. Kérdezd meg, hogy mi az. ha arra sem válaszol, akkor valszeg vmi miatt mégsem jön össze a dolog. Legyél türelmes, lehet h tényleg komoly gondja van, amit egyelõre nem tud megoldani.

Valószínûleg vmi problémája van. Kérdezd meg, hogy mi az. ha arra sem válaszol, akkor valszeg vmi miatt mégsem jön össze a dolog. Legyél türelmes, lehet h tényleg komoly gondja van, amit egyelõre nem tud megoldani.
A kérdező hozzászólása: Már kérdeztem tõle többször is, de nem jött rá válasz. Annyit tudok, hogy a kórházba vitték, és többször szó volt róla, hogy bemegyek meglátogatni, a válasz az volt rá, hogy nem akar terhelni, meg ahogy érzem de azt, hogy melyik osztályon van, vagy valami nem írt semmit.

Van egy Telenor One Touch C telefonom és amikor videókat nézek akkor csak így 1 perecenként megáll a videó! Néha játékok közbe is feljön a menü mintha megnyomtam volna a vissza nyilat! Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Az a baja, hogy alcatel. Szervizbe ne vidd, mert a hìresen [email protected] telemax "javítja". Persze olyannyira, hogy több hibája lesz, mitn amivel beadtad.

Az a baja, hogy alcatel. Szervizbe ne vidd, mert a hìresen [email protected] telemax "javítja". Persze olyannyira, hogy több hibája lesz, mitn amivel beadtad.
A kérdező hozzászólása: Még az év elején , ha jól emlékszem ugyan ezt csinálta a nyárra abba hagyta , most meg megint elkezdte!!!! Ez is azért van , mert Alcatel?
Sajnos ismeros erzes:( Tarhelyproblemak, egy csomo alklamazassal nem kompatibilks, random kilep dolgokbol, akadozik, lassu Dehat olcso telefonnak ez a kovetkezmenye:) szerintem varj vele, nem veszes a hibai ellenere is szeretem:) , es ruhazz be egy dragabb telefonra(Samsung galaxy sIII) Hidd el megeri:)

A Samsung Galaxy Ace telefonom androidos (2.3.6. -os verzió) de amikor le akarok tölteni egy játékot akkor csak tippeket és guide-ot ad ki és nem tudom hogy mi lehet ennek az oka. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Lehet hogy akkor nem kompatibilis a telefonoddal. Számítógéprõl menj fel a https://play.google.com/store oldalra és keresd meg itt a játékot és ha azt írja hogy nem kompatibilis az eszközzel akkor az a baj :)

Lehet hogy akkor nem kompatibilis a telefonoddal. Számítógéprõl menj fel a https://play.google.com/store oldalra és keresd meg itt a játékot és ha azt írja hogy nem kompatibilis az eszközzel akkor az a baj :)
A kérdező hozzászólása: Igen azt irja hogy nem kompatibilis de hogy lehet megcsinalni hogy kompatibilis legyen??? ...
Jobb telefont kell venni.
igen, ez valóban telefonfüggõ :D
A kérdező hozzászólása: Rájöttem csak nem tudtam hogy kell tovább lépni !
A kérdező hozzászólása: Bocsi lehet hogy ezt igy nem szabad vagyis duplapostolni vagy mi csak már nem fért oda az MP4 lejátszó fajtája:E-Ronix EMP-1910 1GB MP3/MP4 lejátszó.Tudom nem egy nagy szám de !
Van olyan opció is, hogy "intro" vagy valami hasonló! A lényege, hogy akkor csak a számok elejének néhány másodpercét játsza le! Olvasd el a kezelésit!!!
a "Lejátszási mód" vagy "Lejátszási sorrend" be keresd az intro vagy esetleg a "Bevezetõ" opciót. Ott állitsd át pld folyamatos-ra, vagy valami hasonlóra
A kérdező hozzászólása: Igen ezt már probáltam de ebbe csak ugy találom hogy repeat és ott intro de semmi egyéb tanács vagy esetleg pontosabban elõre is kössz !
Hát igy látatlanba nehéz lépésenként elmagyarázni, mert minden lejátszó más! -de ha ott vagy hogy repeat, akkor okézd, és ekkor elõ kell jönni több opciónak - ezek közül az intro helyett válaszd pld a véletlenszerût. De egyszerûbb ha megmutatod valamelyik ismidnek. Szerintem csak az introbeállitás a baj a kütyüdön :)
Na ennek örülök! :) jó zenélgetést :)

26. hétben, amikor 2-3cm-eres pontban nyomódik ki a pocim, akkor vajon milyét tólja ki a baba? ez lehet a talpa vagy mi?

Legjobb válasz: hät valoszinü a läbacskàja,vagy lehet akär a tenyere vagy a könyöke.az is lehet a buksija ha nagyon kitoläst lätsz.de végülis akärmilye lehet hszen ilyenkor mär izegnek mozognak:D(egy 6 honapos babuci mamija)

hät valoszinü a läbacskàja, vagy lehet akär a tenyere vagy a könyöke.az is lehet a buksija ha nagyon kitoläst lätsz.de végülis akärmilye lehet hszen ilyenkor mär izegnek mozognak:D(egy 6 honapos babuci mamija)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!