Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet akkor, (5443 db)

Az orrpiercingem mellett kijött egy kicsi hólyag szerű valami. Nem tudom mi lehet. Akinek volt már ilyesmi vagy tudja mi lehet írjon, hogy mivel kezelhetném vagy mi lehet ez egyáltalán?

Legjobb válasz: Az a kis hólyag azt jelzi, hogy valami fertõzés lehet a piercing környékén. Szerintem vedd ki, amíg el nem múlik, és be ne gyógyul a kis hólyag helye. Nem akarok gusztustalankodni, de talán a takonyban lehetett valami olyan kórokozó, ami befertõzte.

Az a kis hólyag azt jelzi, hogy valami fertõzés lehet a piercing környékén. Szerintem vedd ki, amíg el nem múlik, és be ne gyógyul a kis hólyag helye. Nem akarok gusztustalankodni, de talán a takonyban lehetett valami olyan kórokozó, ami befertõzte.

Párommal kb 4 hónapja élek együt, szerintetek miért lehet az hogy mindig nekem kell kezdeményezni a szexben? Ha pl én nem kezdeményezek, akkor ő nincs is rajta az ügyön, pedig azt mondja szeret. Mi lehet akkor a baj, ?

Lehet hogy nem is szeret?????

Legjobb válasz: Szerinted, ha megkéred, hogy kezdeményezzen, mert az neked hízelegne és jól esne, akkor változnának a dolgok?

Szerinted, ha megkéred, hogy kezdeményezzen, mert az neked hízelegne és jól esne, akkor változnának a dolgok?
Ezt mi nem tudhatjuk, sok oka lehet. Lehet, hogy nem vonzódik hozzád, de az is, hogy esetleg magával nincs megelégedve. Mindenképpen le kell ülnöd vele ezt megbeszélni.
Lehet szimplán csak szereti, ha te kezdeményezel. :P
A kérdező hozzászólása: Hát már sokszor rákérdeztem hogy mi az oka! de korrekt választ soha nem kaptam , azt mondja nem tudja miért. De szerintem az még túl korai lenne , hogy unja velem a szexet azt mondja hogy jó! normális dolog ez szerintetek hogy van amikor kb 5-6 napig , ha én nem kezdeményezek akkor nincs szex??
Kezdeményezz aztán hagyd abba. Úgy értem izgasd fel érd el hogy már õ is akarja aztán mondd hogy kimész egy pohár vízért vagy valami, aztán visszamész és csak lefekszel mellé, ha nem csinál semmit akkor, azt hiszem komolyan el kell mondanod neki az aggályaidat.
A kérdező hozzászólása: Köszi , ki fogom próbálni.Akkor már õ is benne van! ha én kezdeményezek, engem csak az zavar hogy mindig nekem kell. ezért ugy érzem nem kíván eléggé ha van ugyis jó , ha nincs úgyis jó!De ha meg kérdezem miért ilyen , a válasz "minden kapcsolatában ilyen volt" de én ezt nem akarom elhinni , még ilyen esettel soha nem találkoztam!
Az ötödik válaszoló vagyok, a "minden kapcsolatomban ilyen voltam" válasz.. Nem hangzik túl jól.. Én megkérdezném miért? Nem szeret-e kezdeményezni vagy aggódik hogy visszautasítja valaki vagy i a baj? Mert az nem jó ha pl kívánja a szexet és elfolytja mert nem akar kezdeményezni. Holott valószínû hogyha kezdeményezne akkor lenne belõle valami :D

Idén beadtam a jelentkezésemet főiskolára. Mit lehet akkor csinálni ha tegyük fel, hogy felvesznek, de én nem most hanem 2 év (azaz 4 félév) múlva szeretnék tovább tanulni?

Azt tudom hogy 4 félévet nem lehet halasztani. Ilyen esetben van arra lehetőség hogy simán nem iratkozok be?

Legjobb válasz: Persze, nem köteleznek téged, hogy beiratkozz. Ám, ha már tudod, hogy biztos nem fogod elkezdeni még akkor sem ha felvesznek, akkor valahogy akár töröltethetnéd is a jelentkezéseket, hogy ne vedd el mástól a lehetõséget.

Persze, nem köteleznek téged, hogy beiratkozz. Ám, ha már tudod, hogy biztos nem fogod elkezdeni még akkor sem ha felvesznek, akkor valahogy akár töröltethetnéd is a jelentkezéseket, hogy ne vedd el mástól a lehetõséget.
Sõt, halasztani nem is lehet rögtön az elején (én három fõiskolára jártam, mindenhol kellett legalább egy aktív félév a halasztás elõtt). Két dolgot tehetsz, nem iratkozol be, de az nem halasztás, akkor ha el akarod kezdeni két év múlva, újra jelentkezned kell, meg kell felelned a ponthatárnak, stb, nem lesz érvényes a mostani felvételed. Vagy a másik lehetõség, hogy érvénytelenné teszed a felvételidet, tehát nem küldöd be mondjuk határidõre a bizonyítványodat....
Van olyan suli, ahol beiratkozás után már passziváltathatod az elsõ két félévet, de 4-et biztosan nem...


Mit lehet akkor tenni ha a MÁK a június havi gyes és csp. -ot nem utalta ki, ugyan számla válltás történt de az zökkenőmentes volt mert a júliusi gyes csp-ot megkaptam. Mit lehet ilyenkor tenni? Aki tud segítsen.

Kérem segítsen aki tud és van ötlete. Vagy érdemes bemenni megint? Már voltam bent személyessen de azt mondták várjak még türelemmel mert nem látják a Rendszerben.

Mit lehet akkor csinálni, ha DNS hibát jelez a böngésző?

Legjobb válasz: Ennek rengeteg oka lehet. A kérdés így túl általános. Ha leírod a konkrét szituációt, akkor talán a választ is megtaláljuk. Pl. minden honlapnál jelzi, vagy csak egynél? Ha egynél, akkor melyik honlapról van szó? Történt-e valami változás a számítógépnél, hálózatnál, ami után ez a hiba fellépet?

Ennek rengeteg oka lehet. A kérdés így túl általános. Ha leírod a konkrét szituációt, akkor talán a választ is megtaláljuk. Pl. minden honlapnál jelzi, vagy csak egynél? Ha egynél, akkor melyik honlapról van szó? Történt-e valami változás a számítógépnél, hálózatnál, ami után ez a hiba fellépet?

A jóslófájások hányadik héttől jelentkezhetnek? Minden kismama átéli, vagy nem törvényszerű? Mit lehet akkor érezni? Eseteg mit tanácsos akkor csinálni?

29 hetesek vagyunk,néha keményedik a pocakom,és éjjel volt már ilyen alhasi fájdalom(úgymond),de csak 1-1 pillanatra.

Legjobb válasz: az lehet a fáradságtol is hogy keményedik a pocakod a joslofájásrol az a tapasztalatom hogy az elsö kisfiammal nem volt egyáltalán semilyen fájás és öt tulhordtam négy nappalés most a második kisfiammal 34 héttöl voltak joslo fájásaim és sokat keményedet isa pocakom azt onnan tudod hogy joslo hogy nem rendszeresek a fájásaid nekem egy napig tartot ami nagyon hasonlitot az eredeti fájásokhoz csak annyi volt a külömbség hogy nem volt rendszeres és öt is tulhordtam hárrom napal

az lehet a fáradságtol is hogy keményedik a pocakod a joslofájásrol az a tapasztalatom hogy az elsö kisfiammal nem volt egyáltalán semilyen fájás és öt tulhordtam négy nappalés most a második kisfiammal 34 héttöl voltak joslo fájásaim és sokat keményedet isa pocakom azt onnan tudod hogy joslo hogy nem rendszeresek a fájásaid nekem egy napig tartot ami nagyon hasonlitot az eredeti fájásokhoz csak annyi volt a külömbség hogy nem volt rendszeres és öt is tulhordtam hárrom napal
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Nekem nem voltak jóslóim, szóval szerintem nem törvényszerû.
nem törvényszerû hogy legyen: nekem az elsõ babámnál nem volt, ugyanakkor a 30. héttõl éjjel is fel kellett kelnem enni, mert ha nem ettem pár falatot a babám úgy befordult, hogy azt hittem szétszakadok, úgy feszítette magát. Mikor lement a 2. falat, már fordult is meg. Na a 2. babámnál már voltak jósló fájások, én úgy definiáltam magamnak a jóslófájást, hogy ha fájt, és lefeküdtem, aludtam 1-et elmúlt. Mikor már igazi fájások voltak akkor hiába volt az alvás, utána is voltak fájások, aztán mentünk is szülni. a 3. babámnál is ez utóbbi volt a helyzet. voltak fájások, amik nem múltak akkor sem ha ettem, és akkor sem ha pihentem, aztán másnap kinn volt a baba.
elõzõ vagyok, lemaradt: azt tapasztaltam hogy többször kell keveset enni, mint ritkán sokat.( és ne félj nem fogsz elhízni, mert igazából többször keveset enni egészségesebb, mint napjában 3-szor degeszre tömni magunkat) A 3 babámat mikor vártam dolgoztam, és volt hogy elfelejtkeztem arról hogy egyek, na akkor jelzett is a baba hogy most már aztán elég! akkor fájt alul a hasam. Na meg most léptél abba a stádiumba amikor a baba már a fejlõdést befejezte, most növekszik, most az utóbbi hetekben fog 1, 5 - 2 kg nõni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!boldog babázást mindenkinek!

Mit lehet akkor tenni, ha a postán eltűntették az útlevelemet. Bedig direkt sűrgősségivel csináltattam meg, most meg elveszett. Kihez lehet iloyenkor fordulni? Lehet másikat igényelni?

S?rg?ssen kéne ugyanis mert utaznék az olimpiára.

Legjobb válasz: Ha sürgõsséggel készíttetted az útleveled, akkor azt az okmányirodában kellene átvenned, és nem postázzák, én úgy tudom. Amúgy a nem sürgõsséggel készített útlevelet gyorsabban elkészítik, mint a sürgõsségit :) Ez meg tapasztalat. A kérdésedre viszont az a válasz, hogy okmányirodába bemész, jelzed, hogy elveszett a postán, õk körözésre adják, és elindítják az új útlevél-kérelmed. Az illetéket ugyan neked kell megfizetni, de a postán számon kérheted.

Ha sürgõsséggel készíttetted az útleveled, akkor azt az okmányirodában kellene átvenned, és nem postázzák, én úgy tudom. Amúgy a nem sürgõsséggel készített útlevelet gyorsabban elkészítik, mint a sürgõsségit :) Ez meg tapasztalat. A kérdésedre viszont az a válasz, hogy okmányirodába bemész, jelzed, hogy elveszett a postán, õk körözésre adják, és elindítják az új útlevél-kérelmed. Az illetéket ugyan neked kell megfizetni, de a postán számon kérheted.

Cső! Mit lehet akkor csinálni ha összetörtem egy s3as kijelzőjét buliba, ezért megvettem. A csaj elküldte a dobozát meg a tartozékait, de a számlát nem mert rajta vannak az adatai?

Legjobb válasz: Mit szeretnél vele csinálni a számlával? Garanciába nem nagyon javítják a törött kijelzõt, ha pedig te javítod meg, akkor meg azért nem fog élni a garancia (külsõ beavatkozás). Vagy csak biztos akarsz lenni az eredetérõl? Akkor kérj egy scant a számláról, amin ki van takarva az érzékeny adat.

Mit szeretnél vele csinálni a számlával? Garanciába nem nagyon javítják a törött kijelzõt, ha pedig te javítod meg, akkor meg azért nem fog élni a garancia (külsõ beavatkozás). Vagy csak biztos akarsz lenni az eredetérõl? Akkor kérj egy scant a számláról, amin ki van takarva az érzékeny adat.
A kérdező hozzászólása: igazából attól félek hogy késõbb azt mondja h ellopták és akkor engem vesznek elõ
Ez jogos viszont. Ebben az esetben ha nem adja a számlát, és szerzõdést sem hajlandó írni az adás-vételrõl, akkor kérd vissza pénzed.

Minecraft FTB unleashed-ot akarok lanon játszani a modolás nélkülivel sikerült mi lehet akkor a baj a modolt verziónál?

eredeti minecraftom van

Legjobb válasz: Írd ide hogy mit ír, vagy ír-e valamit a konzolon. Valamint nézd meg, hogy mindenkinek, akivel játszani akarsz, pontosan ugyanolyan-e a Minecraft-ja. (Azok és csak azok a modok, egyezõ verzióban vannak fenn nekik mint neked, az és csak az a verziójuk mint neked). Valamint, hogy a tûzfalaitok átengedik-e a minecraftot (javaw.exe)

Írd ide hogy mit ír, vagy ír-e valamit a konzolon. Valamint nézd meg, hogy mindenkinek, akivel játszani akarsz, pontosan ugyanolyan-e a Minecraft-ja. (Azok és csak azok a modok, egyezõ verzióban vannak fenn nekik mint neked, az és csak az a verziójuk mint neked). Valamint, hogy a tûzfalaitok átengedik-e a minecraftot (javaw.exe)
A kérdező hozzászólása: egy idelyig azt hogy? Csatlakozás a szerverhez... utána pedig azt hogy: connection timed out: connect
A kérdező hozzászólása: az elspõ hogy után ? helyett :
A kérdező hozzászólása: amugy serverrel is probáltam de ott valamelyik modverzió nem stimmel
A kérdező hozzászólása: megoldva


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!