Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a zsírosodó haj ellen (2 db)

Mit lehet tenni a zsírosodó haj ellen?

tizenéves lány vagyok, mostanában 2naponta zsirosodik a hajam. használok erre készült sampont (sunsilk) de igy is. ha nem 2,akkor 3 nap mulva ujra zsiros lesz. de azthallottam ha minden nap mosok hajat az árt neki.

Legjobb válasz: A gyakori hajmosást mindenképp csökkentsd!Nekem is olyan hajam van!Én babasampont használok Jonson&Jonsons-t,búzacsírásat!Nagyon-nagyon jó!Azóta már csak kb 5-6naponta kell hajat mosnom!Elõtte meg én is már 2-3naponta tettem!Próbáld ki!;) Lehet nem azonnal látlszik,de pár hét után már érzed a különbséget!

A gyakori hajmosást mindenképp csökkentsd!Nekem is olyan hajam van!Én babasampont használok Jonson&Jonsons-t, búzacsírásat!Nagyon-nagyon jó!Azóta már csak kb 5-6naponta kell hajat mosnom!Elõtte meg én is már 2-3naponta tettem!Próbáld ki!;) Lehet nem azonnal látlszik, de pár hét után már érzed a különbséget!
Ecet ?? ha azzal mosod meg és kimlsz az utcára mindenki menekülni fog. annak olyan szaga van hogy fúh.. és nem is a legeredményesebb. ezt is " majd kinövi az ember"

A hajam száraz, de nagyon hamar zsírosodik. Mi lehet vele a baj és mit tehetnék ez ellen?

Legjobb válasz: baba:zsíroshajra sampon baba: száraz hajra balzsam miután ezzel megvok leöblítem 1 liter vízbe 1 citrom levét belefacsarom(ettõl nem zsírosodik olyan hamar, fényes lesz tõle,ha vestett a hajad akkkor NE mert kifakíthatja) de nekem bevált edigg minden nap hajatmostam a zsírosodás miatt de most elég hetente1-2szer és nyoma sincs a száraz hajvégenk!! próbáldki !!! jó lesz!!:D 13/L

baba:zsíroshajra sampon baba: száraz hajra balzsam miután ezzel megvok leöblítem 1 liter vízbe 1 citrom levét belefacsarom(ettõl nem zsírosodik olyan hamar, fényes lesz tõle, ha vestett a hajad akkkor NE mert kifakíthatja) de nekem bevált edigg minden nap hajatmostam a zsírosodás miatt de most elég hetente1-2szer és nyoma sincs a száraz hajvégenk!! próbáldki !!! jó lesz!!:D 13/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!