Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a víznapon (3 db)

Mit lehet a víznapon inni? Csak vizet?

Legjobb válasz: teát meg kávét is lehet inni (persze cukor, méz, édesítõ nélkül)

teát meg kávét is lehet inni (persze cukor, méz, édesítõ nélkül)
Hát lehet, nem lehet, én csináltam olyat, hogy egy zöldségleves kockát felforraltam, és megittam melegen, mint egy levest. :) kb. 10 kcal egy liter.

Mi történik, ha a 90 nap alatt víznapot nem tartok? Lehet-e így is hatásos a fogyókúra, vagy a víznap elengedhetetlen?

Legjobb válasz: Én is tartottam tõle, és akkor több ismerõsöm is azt mondta, akik csinálták a 90 napost, hogy nem baj ha nem tartok, akkor is látványos lesz a fogyás. De én azt javaslom, hogy próbáld ki, én is tartottam végül, meglepõen könnyen ment, és utána mindig meglódult lefelé a mérleg nyelve! Szóval szerintem nem olyan szörnyû mint amennyire elsõre hangzik és hasznos is, gyorsítja a fogyást és méregtelenít. De ha mégis úgy érzed, hogy tutira nem bírnád,vagy esetleg olyan a munkád, hogy kell az energia és nem mered bevállalni, hogy semmi energiát nem veszel magadhoz,nem lesz baj ha nem tartasz, csak kicsit lassabban fogysz majd.

Én is tartottam tõle, és akkor több ismerõsöm is azt mondta, akik csinálták a 90 napost, hogy nem baj ha nem tartok, akkor is látványos lesz a fogyás. De én azt javaslom, hogy próbáld ki, én is tartottam végül, meglepõen könnyen ment, és utána mindig meglódult lefelé a mérleg nyelve! Szóval szerintem nem olyan szörnyû mint amennyire elsõre hangzik és hasznos is, gyorsítja a fogyást és méregtelenít. De ha mégis úgy érzed, hogy tutira nem bírnád, vagy esetleg olyan a munkád, hogy kell az energia és nem mered bevállalni, hogy semmi energiát nem veszel magadhoz, nem lesz baj ha nem tartasz, csak kicsit lassabban fogysz majd.
Én most tartok az elsõ víznapnál. Nagyon szerettem volna ha sikerül, de kicsit elcsábultam napközben. Nem igazán az éhség miatt, hanem a szédülés és a hányinger miatt kellett egy kis gyümölcsöt ennem. Úgy gondolom, hogy a gyümölccsel csináltam a kisebb bajt, mintha kenyeret ettem volna. Én azért szurkolok neked, hogy sikerüljön.

Mit lehet inni a víznapon?

Legjobb válasz: szerintem ásványvizeket, citromosvizet, búzakorpás citromosvizet, gyógyteákat pl salaktalanitó, borsmenta stb, gyümölcsteákat édesítõvel,plusszvitamonitalt pl 1 pohárral talán mégeggyel,jócskán hígitott paradicsomlét .

szerintem ásványvizeket, citromosvizet, búzakorpás citromosvizet, gyógyteákat pl salaktalanitó, borsmenta stb, gyümölcsteákat édesítõvel, plusszvitamonitalt pl 1 pohárral talán mégeggyel, jócskán hígitott paradicsomlét .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!