Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a töredezett (11 db)

Mit lehet a száraz, töredezett haj ellen csinálni?

vasalom a hajam sajnos de muszály mert anélkül nem vagyok hajlandó kimenni az utcára :S de egyre rosszabb a helyzet mert szeretném n?veszteni de nagyon eltöredezett és msot voltam fodrásznál aki elég sokat levágott :( de még mindig elég töredezett :( hogy hozzam rendbe a hajam?

Legjobb válasz: Melegollót próbáld ki!

Melegollót próbáld ki!
szia nekem is el van töredezve a hajam, de kaptan egy intenziv hajkura-nevû szert és az is nagyon jó én is szoktam vasalni a hajamat, de monták , hogy nagyon eltöredezett tõle és azóta nem vasalom , mert vasalás nélkül is szép mostmár nem zavar, hogy göndör (nekem igy is tetszik) Itt egy hajpakolás probáld ki a fodrászom ajánlotta: 2db tojás egy kevés citrusolaj és annyi balzsam(ebbõl se kell ojan sok), hogy massza legyen belõle rárakod a hajad végére és becsavarod türülközõbe 5-10 percig rajtahagyod, utánna alaposan ki kell öbliteni mindenféleképpen hajmosás után
Ápold, vágasd minél rövidebbre és hagyd meggyógyulni.! Minél többet "kinlasztod" annál rondább lesz!
Szia.A melegollo egy olyan olló, amelyik elégeti a hajad végét, vagyis a meleg hatására lezárja a végeket hogy a továbbiakban ne tudjon tovább törni.
Hajcsavarókkal próbálkozz, és úgy szép tincsekben lesznek, és nem is kell vasalnod! Néha néha lehet hullámos a hajad, ha szép tincsekben áll, nem?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Bár nem tudom pontosan h mi az a melegolló?! A házireceptek meg tényleg jók, bár ezt még nem hallotam de kiprobálom :) Amugy meg azért nem megyek ki az utcára ugy hogy nincs kivasalva a hajam mert alapból hullámos ami nagyon nem tetszik, bár nem értem mert 4 ével ezelött azt sem tudtam mi az a hajvasaló de nem is kellet mert alapból szögegyenes hajam volt! :s és szeretnék minnél hosszabb hajat de ha nincs kivasalva és hullámos akkor még rövidebbnek látszik :(
A hajvégeidbe dörzsölj jól hidratáló krémet, és hagyd rajta min. 5 percig ez rendbehozza a töredezést. száraz hajra pedíg törj össze egy élesztõt keverd össze vízzel, úgy hogy kenhetõ massza legyen, és ezt ked szét a hajadon és a fejbõrödön, hagy rajta 10-15 percig majd mosd le. Hidd el a házipraktikák jobbak mint a modern világ paraszvakításai...például pattanásos börre is mennyi marhaságot árulnak, mindegyik halványit, javit egy leheletnyit a bõrön de valójában egyik se használ, viszont van egy különleges tea melynek ahozzávalóit a kerben megtalálod. Az az egyetlen ami tényleg használ... Egyéként mi az hogy nem mersz kimenni az utcára vasalatlan hajjal? Ez baromság, így teszed tönkre. Végül visszasírod majd a természetes hajad, annyira leamortizálódik majd...
Gliss kur spray, ezt a vasalás mellett is használhatod. És próbáld meg ritkábban vasalgatni a hajad. Azért törik jobban gondolom, és csinálj hajpakolást legalább 1 héten 1x, de 3nál többször ne, mert azért az sem jó, ha utána zsírosodni kezd a hajad.
Melegolló a harmadszori vágás után hozott eredményt nekem, de egy vágás kb 6000 ft felénk. De utána vigyáznod kell rá, nem szõkít, nem vasal, mert akkor ugyanott vagy. Valószínû a hajad is ilyen sérülékeny típusú, szõkítés vasalás meg még rá is tesz.
Nem tartom szerencsésnek a "szépség" vitaminokat, károsíthatják a vesét! A meleg ollós hajvágás használ, ugyanis lezárja a hajvégeket ezzel gátolva a haj további töredezését. Hanyagold a melírt, nem jó párosítás hajvasalással. A hajvégekre pedig oliva, vagy ricinus olaj. Szépség vitaminok helyett sörélesztõ!

Mit lehet tenni töredezett haj ellen? Csak a fodrász segithet vagy valamivel helyre lehet hozni? Ha lenyiratkozok, akkor aztán mivel tudnám megvédeni, hogy ne töredezzen?

Ti milyen hajápoló szereket használtok, hogy szép hajatok legyen? ajánlhattok mást ami fontos, nem csak a töredezés ellen.:) köszi.

Legjobb válasz: Nagyon szépen köszönöm a válaszod.:) Hajat festeni nem festettem még, és nem is fogok, vasalni is nagyon ritkán. Száritani szoktam hajmosás után, mert ha magától szárad meg, akkor nagyon hülyén, mert göndörös a hajam, szóval nem tiszta göndör.

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod.:) Hajat festeni nem festettem még, és nem is fogok, vasalni is nagyon ritkán. Száritani szoktam hajmosás után, mert ha magától szárad meg, akkor nagyon hülyén, mert göndörös a hajam, szóval nem tiszta göndör.

Ti mit csináltok a zsíros és nagyon töredezett hajatok ellen? Mit használtok rá? Hol lehet kapni? Mennyibe kerül? Stb.

Legjobb válasz:
Vegyél zsíros hajra való sampont.abban sajnos nemtudok segíteni milyen márka legyen a termék. De üzenetben tudok küldeni egy oldalt neked, ahol véleményezik és pontozzák is az adott termékeket. :) Azért nem akarom ide, mert még reklámozás miatt törölnék a kommentem. Töredezett haj problémáról már bõvebben tudok nyilatkozni. Nekem is ilyen. Erre sok variáció van. Elõször is itt jól meg kell választani a balzsamodat, hajpakolásodat.Neked kell kitapasztalnod, hogy melyik lesz jó.Az a lényeg, hogy ezeket ne a fejbõrödre, hanem inkább a hajad közepétõl kend fel, mert ha az egészre menne akkor még zsírosabb lenne a hatás. Miután alaposan kimostál mindent a hajadból utána érdemes hideg vízzel zárni az egészet, hisz a meleg víz "megnyitja" a hajad külsõ rétegét ezáltal még sérülékenyebb lesz. A hideg víz pedig "lezárja". Hajszárítás elõtt használhatsz hõvédõt (ha vasalod a hajad akkor azelõtt is), ez valamilyen szintén megvédi a magasabb hõmérséklettél, ami a hajadat éri.Ezt is a végeire fújd csak, mert zsírosíthatnak. Viszont a hajápoló termékeknél figyelj arra, hogy kerüld a szilikontartalmút, mert ezek csak látszatra szépítik meg. Emelett még ajánlanám, hogy menj el fodrászhoz és vágasd le a töredezett részeket és ha eltûntek utána tényleg rendesen ápold.:)) Érdemes lenne ezzel kezdened. A töredezett hajon sajnos csak az olló segít. Remélem tudtam segíteni és akkor elküldöm az oldal nevét. üziben . :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vegyél zsíros hajra való sampont.abban sajnos nemtudok segíteni milyen márka legyen a termék. De üzenetben tudok küldeni egy oldalt neked, ahol véleményezik és pontozzák is az adott termékeket. :) Azért nem akarom ide, mert még reklámozás miatt törölnék a kommentem. Töredezett haj problémáról már bõvebben tudok nyilatkozni. Nekem is ilyen. Erre sok variáció van. Elõször is itt jól meg kell választani a balzsamodat, hajpakolásodat.Neked kell kitapasztalnod, hogy melyik lesz jó.Az a lényeg, hogy ezeket ne a fejbõrödre, hanem inkább a hajad közepétõl kend fel, mert ha az egészre menne akkor még zsírosabb lenne a hatás. Miután alaposan kimostál mindent a hajadból utána érdemes hideg vízzel zárni az egészet, hisz a meleg víz "megnyitja" a hajad külsõ rétegét ezáltal még sérülékenyebb lesz. A hideg víz pedig "lezárja". Hajszárítás elõtt használhatsz hõvédõt (ha vasalod a hajad akkor azelõtt is), ez valamilyen szintén megvédi a magasabb hõmérséklettél, ami a hajadat éri.Ezt is a végeire fújd csak, mert zsírosíthatnak. Viszont a hajápoló termékeknél figyelj arra, hogy kerüld a szilikontartalmút, mert ezek csak látszatra szépítik meg. Emelett még ajánlanám, hogy menj el fodrászhoz és vágasd le a töredezett részeket és ha eltûntek utána tényleg rendesen ápold.:) ) Érdemes lenne ezzel kezdened. A töredezett hajon sajnos csak az olló segít. Remélem tudtam segíteni és akkor elküldöm az oldal nevét. üziben . :)
Én avonos argánolajas szérumot használok, nekem bevált, mert szép és jó a töredezettség ellen is.


Száraz, fénytelen, töredezett a hajam, mit lehet ellenne tenni? Barna, hosszú hullámos hajam van.

Legjobb válasz: Egy fodrász segíthet, ha eltávolítja a töredezett részeket, így a haj is "új erõre kap", egészségesebb lesz. :) Ezután egy egészséges haj ápolása már egyszerûbb. Vannak nagyon jó hajbalzsamok, annyi, hogy hajmosáskor használsz belõlük, száraz hajra valót válassz. Ne vasald, ne süsd be, naponta legalábbis. És ne szárítsd túl magas hõmérsékleten, és mikor jó idõ van, hagyd magától megszáradni. És igyál sokat! :)

Egy fodrász segíthet, ha eltávolítja a töredezett részeket, így a haj is "új erõre kap", egészségesebb lesz. :) Ezután egy egészséges haj ápolása már egyszerûbb. Vannak nagyon jó hajbalzsamok, annyi, hogy hajmosáskor használsz belõlük, száraz hajra valót válassz. Ne vasald, ne süsd be, naponta legalábbis. És ne szárítsd túl magas hõmérsékleten, és mikor jó idõ van, hagyd magától megszáradni. És igyál sokat! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon nem szeretnél le vágatni, mert nem szeretem a rövid hajat... Használok rá balzsamot, fõként az elseve-t :) Miben segít ha sokat iszok?
A kérdező hozzászólása: És köszönöm a válaszodat! :)
A haj nem csak külsõ tényezõk miatt lehet száraz. Én sem akartam hinni neki, hogy segít, kb. tavaly ilyenkor. Ugye hidegben egyébként sem vagyunk olyan szomjasak. :) De lehet benne valami, mert mióta egészségesebben kajálok, több vizet iszom, sokkal szebb a hajam is. :)
A kérdező hozzászólása: Ezt nem is tudtam.. köszönöm a válaszodat, kipróbálom.... És naponta kb mennyit igyak meg? :)
Minél többet, de azért rosszul ne legyél tõle. Ne erõltesd, mert azért a májadra is vigyázni kell. :) Van erre valamilyen szabály is, de az nem tudom, hány litert ír egy napra, én úgy tippelem, 2 és 3 liter között. És nem szoktam amúgy mérni, amikor eszembe jut és jól esik, iszon egy pohár vizet :)
Szia! Ricinusolaj pakolást is próbáld ki. :) Ricinusolajat gyógyszertárban kaphatsz, 400valamennyi egy deci, és langyosítsd meg, keverd össze tojással, és kend fel a hajadra :) hagyd rajta pár órát, utána most le. Csodákat mûvel. ^^ Meg még a fodrászom ajánlotta töredezett hajra az olívaolajat. Abbóll ezer forint egy jó nagy üveg, és ugy kell, hogy felkened hajmosás elõtt 20perccel a hajvégeidre (én az egész hajam bekenem vele mondjuk), és 20perc múlva elmész, és lemosod. Hát a szõkítéstõl tönkrement hajamat angyon szépen helyrehozta. :D Szerintem a tiedre is jó lenne. Az olívaolaj tele van E-vitaminnal, a hajnak pedig jót tesz az E-vitamin.
A kérdező hozzászólása: Szia :) A ricinus olajat azt már el kezdtem használni hetente egyszer, már 3. hete. Azt nem tudod pontosan, hogy mennyi ideig lehet használni? :) Ha használom a ricinus olajat akkor is használhatom a olíva olajas pakolást? Azt csak egyszerûen fel kenem a hajamra, nem kell valamivel össze keverni? :) Köszönöm a válaszodat ki fogom próbálni az olívás olajat is :) :)
A ricinus olajat nem lehet elégszer használni! Ha otthon maradsz egész nap, reggeli után a mosatlan száraz hajadra és hajtövedre is kend fel, mint egy hajfestéket, ecsettel, és tegyél a fejedre zuhanysapkát, legyen a fejeden órákon át, aztán langyos vízzel mosd le! Csodákat mûvel! Bár nekem is nagyon fénytelen, töredezett és száraz a hajam, még én is csak próbálkozom! Azért sok sikert! :)

14hónapos babámnak töredezett a körme a lábán, mitől lehet? Mit lehet vele csinálni?

Kapja a napi 1csepp D vitamint.

Legjobb válasz: Szerintem több vitamin kell neki:) doki mit mond??

Szerintem több vitamin kell neki:) doki mit mond??
A kérdező hozzászólása: Eszik gyümölcsöt, zöldséget, és kap Vitacolan szirupot.Mivel juttassak be több vitamint?Ráadásul reggel, este még tápszert is iszik abban is van vitamin. Dokihoz még nem vittem, tartok tõle hogy "hülyének" nézne ha ezért oda vinném.:)
Szerintem nem fog hülyének nézni, legalább utána jársz és foglalkoztat a babád baja, Soha ne azt nézd hogy mások mit fognak rólad gondolni, hanem , hogy a babónak minden jó legyen:)
Töredezett köröm/haj általában A-vitamin hiány miatt alakul ki. Mivel az A-vitamint túl lehet adagolni, ezért kérd ki mindenképpen orvosod véleményét arról, hogy esetleg szükséges-e a pótlása, illetve milyen mértékben és formában (vérképet is lehet kérni). De egyébként a sárgarépában, sütõtökben, tojássárgájában, sárgabarackban, sárgadinnyében sok A-vitamin van, ezek fogyasztásával nem hiszem, hogy túl lehetne adagolni. Kisfiamnál is elõfordult már, én sok répát, sütõtököt és sárgabarackot (most bébiétel formájában) adtam/adok Neki, most már nem töredezik a körme (de attól, ha hirtelen valamibe belekap, még betörik a körme, de ez természetes).
Használsz balzsamot?
A kérdező hozzászólása: nem, csak sampont
akkor használj szerintem balzsamot :D
2-szer mosd át samponnal 1-szer balzsammal, alaposan töröld mindig át utána fésüld ki, és szárítsd meg! Ha akkor is úgy fog szállni, ajánlom a Tulasi hajolajat vagy a swarckopf hajolajat, (nem olcsó) de megéri, amibõl 1 cseppet oszlass szét a hajadon, és olyan leszel mint egy hajadon, (ez csak vicc volt):) és akkor minden jó lesz!!Nem fog annyira szállni!:)

SŰŰŰRGÕÕÕS! Mit lehet tenni a töredezett haj ellen?

1. Nem szárítom hajszárítóval,hagyom magától.Nem dörzsölöm a törölköz?vel.

Legjobb válasz: Szerintem ne vasald és próbálj ki valamilyen természetes hajpakolást. Üdv

Szerintem ne vasald és próbálj ki valamilyen természetes hajpakolást. Üdv
Ne vasald és szedj hajerõsítõ vitamint! Vitamin- vagy folyadékhiány is okozhatja a töredezettséget.
Ne vasald! Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget. Vegyél a hajadra egy 1 literes pakolást a fodrászkellékesben és azt tedd rá.
ne vasald. + a balzsamot nehgayd rajta sûrûn nagyon sokáig, mert egy idõ után átesl a ló tuloldalára, és az sem tesz jót!
a kevesebb néha több meg természetes hajpakolás

Három éves kisgyereknek mit lehet csinálni a hajával ha töredezett?

A hajvágáson kívül. Arra gondolok, hogy van olyan sampon vagy kence ami nem engedi töredezni ?

Legjobb válasz: Hát nem tudom, de ha megtaláltad, ami hat, kérlek írd meg, mert az nekem sem ártana.

Hát nem tudom, de ha megtaláltad, ami hat, kérlek írd meg, mert az nekem sem ártana.
Hát a hajtöredezés vitaminhiány jele. És vitamitn kell adni. Bocs, most nem keresek utána, melyik vitamin, hátha valaki egybõl tudja...
Szia! Ha már töredezett egy haj, azzal már mást nem tudsz kezdeni, sajna le kell vágni egy kicsit a végébõl... A haj és köröm töredezettség valóban utalhat vitamin hiányra, mégpedig az A vitamin kell rá ilyenkor.A- vitamin táplálékokban: máj, tejszín, vaj, tojássárgája, répa, tök, sárgadinnye, paradicsom, fûszerpaprika, spenót, hal, cékla, petrezselyem, zellerlevél, kelkáposzta, brokkoli, zöldborsó, zöldbab, szója, kajszibarack, áfonya, csipkebogyó bõségesen tartalmaz A-vitamint. Egy fodrász voltam :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Mit lehet csinálni a töredezett száraz hajjal ha a tövénél meg hamar zsírosodik?

Legjobb válasz: sya, nekem is ez a gondom, kipróbáltam én már az összes tucatmárka termékét, de egyik sem használ. az illatuk jó, az igaz. felejtsd el! nekem a kérastase hasznáált egyedül! a narancssárga színûekbõl a hajpakolás(dde igaziból másféléket is kipróbáltam és atótl is ezerszer szebb lett és kevésbe tördezetett, meg szöszös) ez nagyon drága, és nem lehet bárhol kapni, az teljesen igaz, de megéri.

sya, nekem is ez a gondom, kipróbáltam én már az összes tucatmárka termékét, de egyik sem használ. az illatuk jó, az igaz. felejtsd el! nekem a kérastase hasznáált egyedül! a narancssárga színûekbõl a hajpakolás(dde igaziból másféléket is kipróbáltam és atótl is ezerszer szebb lett és kevésbe tördezetett, meg szöszös) ez nagyon drága, és nem lehet bárhol kapni, az teljesen igaz, de megéri.
most látam 2 féle narisárga van, de az oleo relax az, és nem az oleo curl, mert az göndör hajra van. am balzsamot meg pakolást csak a hajvégekre tegyél, ne érintkezzen a fejbõröddel. am meg moss hajat 2 naponta, v akr naponta, semmi bajod nem lesz.
én oliva olajjal vagy recinus olajjal bekenem a hajvéget estére és reggel lemosom. Ápolja és nem lesz tõle száraz, feltölti a hajvégeimet. milyen sampont használsz? mert ez is fontos.
Zsíros tövû, száraz végû, úgynevezett vegyes típusú hajra lehet kapni speciális samponokat. Nekem régen bevált a Schauma szõlõmagos samponja, de ha jól tudom, azt már nem forgalmazzák Magyarországon. Mostanában festem a hajam, emiatt az egész kiszáradt, így most már kizárólag száraz hajra való sampont használok.
A hajvégeidet kend be minden hajmosás elött hidratálókrémmel és hagyd rajta 5-10-percig... Hajmosás után fond be kis tincsekbe a hajad, majd másnap reggel, füjj rá hajlakkor, és boncsd ki, fésüld át. A hajnak így kis%-a fog csak a bõrhöz érni, ami zsírosítja, sokkal dûsabbnak látszik, és másfél hétig nem lesz zsíros...:)
A kérdező hozzászólása: gliss kur (száraz sérült hajra, vadrózsa olajjal) nem vettem észre h használt volna de jó illatú :) amugy szoktam estére olivaolajat rakni a hajamra reggel meg megmosom, de akkor is száraz maradt, mondjuk még csak 2-szer csináltam! Köszi a válaszokat!
Csöpögtess teafaolajat a samponodba. oriflamebõl lehet rendelni. És használj hajpakolásokat, ezek nem zsírosítják a hajat.

Volt nálunk egy informatikus és valamit lefuttatott a gépemen ami alapból rajta volt ( windows 7 ), fekete képernyõn fehér felirat és hibás töredezett fájlokat javított ki kb 3 óra volt. Mi lehet ez a program és hogy kell elindítani?

Belassult a gépem és lefuttatta ezt rajta amitõl teljesen rendbe jött, de nem tudom hogy csinálta de nagyon szükségem lenne most rá. Elõre Köszönöm.

Legjobb válasz: erre gondolsz? [link]

erre gondolsz? [link]
A kérdező hozzászólása: igen :)
A kérdező hozzászólása: Hogyan tudom én is elindítani?
[link] itt minden szükséges infó le van írva a kapcsolókkal együtt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!