Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a szolnoki (51 db)

Ti mit szólnátok, ha a párotok részegen menne haza egy egyszerű "lángossütögetős) kerti partyról? Mit lehet ehez szólni?

Legjobb válasz: Néha mindenkivel elõfordul. Csak akkor lenne bajom, ha rendszeresen feküdne részegen az árokban.

Néha mindenkivel elõfordul. Csak akkor lenne bajom, ha rendszeresen feküdne részegen az árokban.
Semmit. Kicsit túlszórakozta magát, váljék egészségére (persze, ha ez nem rendszeres). Feküdjön le, reggelre kialussza.
Termeszetes. Persze nem rendszeresen, de nem baj, ha idonkent elengedi magat!
Hát ha nem vezetne a hazajövetel közben, akkor semmit. Nem mondom hogy járjon haza részegen minden nap vagy akár minden héten is, de ha elmegy munkatársakkal/haverokkal valahova, akkor nem igazán számolok azzal, hogy józanon jön haza. Szerintem ilyenkor a legtöbb férfitársaság minimum sörözik. Természetesen ha a padlón kúszna és nem tudna magáról akkor berágnék, de ha be van csiccsentve az nem egy tragédia...
Lángos sütés közben is lehet inni. :) Ha nem csinál belõle rendszert, szerintem nem gond. Néha mindenkinek ki kell ereszteni a gõzt. Ilyen melegben pedig hamarabb be lehet csiccsenteni már egy kevéstõl is..
Semmit nem szólnék, örülnék, hogy jól érezte magát. Én is jöttem már haza csacsirészegen, de meg sem fordult a fejemben, hogy kikapok tõle. Nem értem, hogy miért gond, ha nem túl gyakran fordul elõ, mert akkor persze értem a mérgedet, de ha csak néha-néha, akkor szerintem felesleges ebbõl ügyet csinálni.
Ha ez nem minden napos, akkor egészségére.Nem hiszem, hogy ezért össze kéne veszned vele.
Semmit! Te miért nem mentél? Hogy ne Te legyél Mrs. Savanyú?
Na a házisárkány:)
Mindkét szülõm elhízott, akkor mostantól a párom ne hagyja hogy egyek, mert akkor én is az leszek, vagy mi???
Te meg a gép elõtt döglesz!!Mivel vagy jobb?Itt mereszted a segged, ahelyett, hogy esetleg vele mentél volna!Bár nem csodálom, hogy nem vitt magával, azt se csodálnám, ha miattad inna.
15.hozzászóló Azért vagy lepontozva, mert nevetséges vagy több szempontból is. Egyrészt ezzel a fenyegetõzéssel, h te így meg úgy elhagyod. Megnézném h mondjuk mennyire lenne nagy a szád, ha holnap részegen jönne haza:) Több éves kapcsolatot biztos félredobnál, ahha, persze. Másrészt a pasid egy töketlen papucs:) De hát na, valakinek ez jut, valakinek meg az!
A kérdezõ feltett egy kérdést, és itt eléggé eltértek a tárgytól, meg csak ítélkeztek! Azért érdekes, hogy mennyire felmagasztalják itt a részegeket! Igaz, egy eset miatt tényleg kár hegyi beszédet tartani, meg nagy cirkuszt csapni, na de meg kellene veregetni a férfi vállát, hogy jajj de ügyes volt?!
A kérdező hozzászólása: Már összeszedtem a ruháit holnap mehet.
Kedves 31-es! Sem engem nem ismersz, sem a páromat, sem a kapcsolatunkat, úgy hogy inkább az a nevetséges, hogy azt hiszed képes vagy ennyibõl leszûrni, hogy milyenek vagyunk! :) Másrészt meg nyugodtan le lehet pontozni! Remélem örömet okoz, és ezzel boldogabbá tettem a napodat! :D 15-ös válaszoló
Két hete, hogy kisebb albérletbe jöttem el a párommal közösen bérletbõl. Ugyanis a párom nem tolerálta a hétvégi elhajlásomat, és mûsort csinált nekem. Gyakorlatilag elhajtott magától, de nem nagyon kellett noszogatnia, jöttem volna magamtól is, ha ez neki nem fér bele. Tudta, hogy bulizni megyek, azt is, hogy elõreláthatólag valamikor hajnalban megyek haza. Gondolhatta azt is, hogy nem ásványvizet fogok inni. Hazamentem fél 3-kor, részeg voltam, és egyfolytában durcizott. Mint egy hisztis kisfiú. Vele kellene megismerkedned :)
Akkor elárulod mi lenne, ha mégis részegen jönne haza? Mert úgy se raknád ki, csak a szád jár, kész vicc vagy...
15-34-es, ne hisztériázz már, mást is pontoznak le, hova jutnánk, ha minden kérdésben ekkora idegrángások lennének a pontozás miatt. :D Lépj túl rajta, nem befolyásolja az életed. Ha zavar valakit az alkoholfogyasztás, válasszon olyat, aki egyáltalán nem fogyaszt alkoholt, sõt utálja az alkoholt, ne olyat, aki alkalomadtán fogyaszt és utána majd lehet rá fújni, meg bûntudatot kelteni benne.
Helyes, dobd csak ki. Legalább a f* szságokon való agyalás helyett lesz idõd a helyesírást gyakorolni...:-D
A vedelés nem egyenlõ azzal hogy néha néha felönt a garatra. Attól nem lesz alkoholista mert egyszer kétszer elõfordul hogy többet iszik a kelleténél. Hidd el ha csak e miatt elfordulsz tõlle és szakítasz vele elõbb utóbb megbánod. Mert lehet hogy õ szeret és te is õt, de túl szigorú és elõítéletes vagy, ezzel pedig mindent tönkre teszel magad körül. Én is tudom milyen egy alkoholistával élni, és nem kellemes az biztos. De soha nem vonok hasonlóságot a között hogy a férjem néha jól érzi magát és hogy vannak alkoholisták a családban. Mert egyiknek nincs köze a másikhoz. Ne hisztizz gondolkozz mert így mindent el fogsz veszíteni.
Semmi nem szólnék, hagy menjen, én is mennék vele ha ráérek. Szerintem attól, hogy 1-2-szer elengedi magát, még nem lesz alkoholista. De ha a kérdezõnek ilyen a hozzáállása, inkább jobb is, ha megszabadul tõle a párja, mert az ilyenekbõl lesznek a házisárkányok, akitõl egy idõ után tényleg a kocsmába vagy csajokhoz menekül a férjük, csak ne kelljen otthon lenni. 22N
Ha nem rendszeres, akkor szerintem nem baj. "Kell egy kis áramszünet mindenkinek", néha nem gond ha elengedi magát. Engem is vittek már haza részegen, bár nem vagyok rá büszke és megfogadtam hogy többet annyit nem iszok. :D De hát istenem, elõfordul, az élet megy tovább. Ja, és hidd el, másnap eléggé bánja az ember az estét anélkül is, hogy bárki lecseszné :D hagyd, hadd szenvedjen magában :D
Én teljesen antialkoholista vagyok, soha de soha nem iszok, bármivel is kínálnak. A párom viszont szokott kirúgni a hámból. Nem szeretem, de ez van. Nem lehet megmondani egy felnõtt embernek, hogy mit tegyen és mit ne. Ha inni akar, úgyis inni fog. Elég baj lesz neki a holnapi másnaposság, ne aggódj. Az fog neki legkevésbé hiányozni, hogy még te is elhordd mindennek. Csak nehogy visszanyaljon a fagyi, és a holnapi kérdés az legyen, hogy hol aludjál ma, mert ki lettél téve a lakásból a hisztériázás miatt. Ha valakit minden nap haza kell vonszolni, akkor arra jogosan dühös a párja, és az ilyet alkoholistának nevezik. Ha az ember idõnként kirúg a hámból, szórakozik, iszik, bulizik, az természetes dolog (még akkor is így gondolom, ha én magam alkohol nélkül szórakozok). Vagy elviseled, vagy elhagyod, és keresel egy olyat, mint én, csak férfiben.
Ez a "megkapja a magáét" dolog szerintem nem a legjobb megoldás, sem a (valószínûleg másnapos) párodra, sem a kapcsolatotokra nézve. Inkább próbáld valahogy normálisan megbeszélni vele ezt a gondot (!HA RENDSZERES!) de szerintem néha mindenkinek jól jön egy kis "kikapcsolódás" a haverokkal :)
Nekem semmi bajom nem lenne vele, ha nem rendszeres és nem az az undorító részeg kategória, hogy nem is tud magáról. Sajnos az én párom nem tudja a mértéket és mivel egy gyökér részegen, mert már lakáskulcstól kezdve mindenféle iratain keresztül több 1000 Ft-okon át mindent elhagyott(több alkalom is volt), ezért én igenis rohadt mérges tudok rá lenni. De egy sima kis berúgáson nem akadnék ki. A látványra, ahogy holtrészegen magánkívül fetreng valószínûleg nem indulnék be, dehát az másnapra jó esetben elmúlik:D 22L
A kérdező hozzászólása: Azt írtam, hogy nem szokott ennyire berúgni de inni szokott. Most is az ágyban döglik.
Tök jó, h a kérdésben még az van, h részegen jött haza. Utána már megy a rizsa, h úgy hozták:) Most meg már kiderül, h a szülõk is alkeszok. Következõ az lesz, h veri a családot:) Ez ugyan olyan idióta, mint a 15-ös hozzászóló, szép kapcsolat lehet:D Pár üveg sör miatt rögtön válás:D
Most írtad, h nem iszik állandóan, akkor mit rinyálsz már?Szánalmas vagy, az ilyen emberek megérdemlik, h életük végégig egyedül rohadjak meg!!
Miért is kellene szólnod? Felnõtt ember. Más tészta lenne ha alkoholista lenne, de nem az. Te fordított esetben mit várnál el tõle? Mert ez veled is elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Szokott inni de ilyen részegen most jött haza elõsször.
Milyen érdekes, hogy a kérdésbõl az sem derült ki, hogy a részegen hazamenõ fél volt a férfi, már addig is mindenki természetesnek vette, hogy férfiról van szó. Nõk sosem mennek haza részegen? Itt írta egy válaszoló, hogy õ ment már így haza, de a nagy átlagban fel sem merült, hogy ezt egy nõnek is lehetne. Pedig attól is természetes lenne, nem?
Mrs. Házisárkány! Most ment elõször haza így...te meg máris lebszod. Lehet nem véletlenül itta le magáta sárga földig...tudta mi vár rá otthon. :-D
Van, akinek belefér ha a párja részeg, van akinek nem...Nálam sem fér bele, egyszer láttam a páromat részegen, megmondtam neki, hogy felõlem berúghat máskor is, de akkor búcsút mondhat a kapcsolatunknak, mert én ezt nem tolerálom! Erre azt felelte, hogy túl szigorú vagyok, és az exei többet is elnéztek neki...Mondtam, hogy akkor mehet vissza hozzájuk, ha annyira jó volt, nekem vannak igényeim! De hatásos volt, azóta nem láttam részegen. :)
Csak ez az egy eset volt és te már hisztizel? Megérdemelnéd, hogy elzavarjon.
15-ös válaszoló vagyok! Köszi, hogy lepontoztatok csak mert másképp gondolom, mint ti! Az, hogy valaki ezt szóvá teszi, még nem jelenti, hogy hisztizik is! Meg lehet ezt szépen is beszélni! Persze gondolom magatokból indultok ki, és azért nevezitek hisztinek...Másrészt ha meg nem szól róla, akkor nem biztos, hogy csak ez az egy eset lesz...
Elég büntetés neki az amit érezni fog. Hagyd csak ne legyél vele szigorú. Nincs abban semmi ha néha jól érzi magát az ember. Csak rendszer ne legyen belõlle.
Szerintem én még vele is mentem volna szórakozni, ha tehetem. Ha egy-két ilyen alkalmat nem tudsz elfogadni tõle, akkor valami megrögzött alkoholellenes párt kellett volna választanod.
Szerintem ne bántsd, felesleges. Az én férjem is csak egyszer volt hulla részeg, ápolgattam inkább. :) Cefetül érezte magát nagyon.
A kérdező hozzászólása: Igen, hagynám ha a szülei nem lennének alkoholisták.
Jaj ilyenkor mindig jön az, h a szülei alkeszok, vagy valami durvább infó, hogy ne a kérdezõ legyen a saras.Hagyd már élni szegény embert!Egyszer berúgik és te fel vagy háborodva....
A kérdező hozzászólása: Holnap kigórom a cuccát az utcára és élhet a nyomorúlt.
Jobban is jár szerencsétlen.Undorító vagy!
A kérdező hozzászólása: Õ az undorító amiért vedel.
A kérdező hozzászólása: A kocsma tõlünk kb 200 méterre van és úgy hozta két haverja haza, most meg itt fekszik melettem az ágyban. De holnap megkapja a magáét.

Youtubon nem tudok senkihez hozzá szolni sehol hijába nyomok rá hogy válasz vagy ilyesmi be vagyok jelentkezve és nyomom nyomom érzékeli den nem nyílik meg az az ablak ahova lehet írni mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Lehet, hogy lekorlátolták a felhasználódat. Ilyenkor nem tudsz feltölteni, hozzászólni stb. Voltak feltöltött videóid? Ha nem akkor, nem lesz nagy kár egy új felhasználót csinálni.

Lehet, hogy lekorlátolták a felhasználódat. Ilyenkor nem tudsz feltölteni, hozzászólni stb. Voltak feltöltött videóid? Ha nem akkor, nem lesz nagy kár egy új felhasználót csinálni.
Hali! Ezt tapasztaltam én is ma, a "válasz" gomb nem mûködik, a többi hozzászólás megy.
A kérdező hozzászólása: igen az amit az utolsó kommentelõ mond minden mûködik kivéve a válasz gomb

Mire készüljek a szolnoki szülészeten? Császármetszésem lesz. A babának mit kell vinni? Lehet valamennyit pihenni? Hány ágyasak a szobák?

Legjobb válasz: Dióhéjban zaj, mászkálás, retkes zuhanyzó, szar kaja és nem vesznek emberszámba.. köszönet a kivételeknek, de elég bunkók dolgoznak ott és jobban teszed, ha a baba veled van, mert éppcsak ránéznek és beteáztatják, hogy ne sírjanak, aztán meg téged hibáztatnak, hogy nem eszik a baba..nem hát..mert tele van a kamillateával.. személyes tapasztalat. Mikorra vagy kiírva? lehet találkozunk :)

Dióhéjban zaj, mászkálás, retkes zuhanyzó, szar kaja és nem vesznek emberszámba.. köszönet a kivételeknek, de elég bunkók dolgoznak ott és jobban teszed, ha a baba veled van, mert éppcsak ránéznek és beteáztatják, hogy ne sírjanak, aztán meg téged hibáztatnak, hogy nem eszik a baba..nem hát..mert tele van a kamillateával.. személyes tapasztalat. Mikorra vagy kiírva? lehet találkozunk :)
A kérdező hozzászólása: Császárra az elõzõ terhességem miatt kerül sor, az is császár volt, meg nem szép a sebem sem. Kb. május 1-2.hete lesz a szülés ideje. Köszi a válaszokat! És a kicsit én pelusozom vagy a nõvérek? Mennyire figyelnek arra, hogy kiket tesznek egy szobába? Ugyanis elég rossz tapasztalatom van az elõzõ terhességembõl......
1. vagyok. Arra abból a szempontból figyelnek, hogy sok kisebbségi mellé nem tesznek egy magyart. Elvétve elõfordul, de nem igazán. A babát természetesen te pelusozod, egyedül este, amikor viszed fürdeni õk pelusozzák illetve öltöztetik.


Facebookon nem tudok lájkolni hozzá szólni se tudok és bejelentkezni is alig tudtam . Mi lehet a baj?

Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Szerintem az hogy a szép magyar nyelvünket szennyezed azzak higy ilyen nyomorult módon írod le a "like"-ot. De esetleg az is lehet hogy CCleanerrel le kéne tisztítani a gépet vagy csak szar a neted.

Szerintem az hogy a szép magyar nyelvünket szennyezed azzak higy ilyen nyomorult módon írod le a "like"-ot. De esetleg az is lehet hogy CCleanerrel le kéne tisztítani a gépet vagy csak szar a neted.
Azzal hogy*
A kérdező hozzászólása: hát ez a clean izé nem jött be.Amúgy a lájk egy magyar ige :D.ÉS köszi a választ.
A "lájk" az a magyar kiejtése az angoll "like"-nak ami magyarul annyit tesz hogy "kedvel" vagy hogy "olyan mint".
A kérdező hozzászólása: Jó de ez engem nem érdekel.Az érdekel , hogy miért nem tudok "tetszikelni"

Az egyik hangszóróm csendesebben szól, mint az amelyikben az erõsítõ van, de ha feljebbtekerem a hangot, akkor kezd ugyanolyan hangerõn szólni mind a 2, és ez idegesít, mi lehet a gond?

Logitech Z523-as hangfalszettrõl van szó

Legjobb válasz: laikusként arra gondolok hogy a balance van elállítva,nézd meg nincs e lehalkítva az az oldal.

laikusként arra gondolok hogy a balance van elállítva, nézd meg nincs e lehalkítva az az oldal.
A kérdező hozzászólása: nem, nem az :)
lehet a poti kopása is.
A kérdező hozzászólása: az mi? :D..amúgy egy idõben az amelyik csendesebb szól magasnál recsegett is most már nem recseg de ha a hangerõszabályzót egy bizonyos pontig nem fordítom el, addig nem is szól, aztán ahogy hangositom minél jobban kezd "illeszkedni" a másikhoz
Nem szimmetrikusan fut a potméter két része, gyártási tökéletlenség. Megoldások: - megszokod - kicseréled a potit és reménykedsz, hogy jobbat veszel - a gépen leveszed hangerõt és így a hangszórót feljebb tekerheted
A kérdező hozzászólása: mennyibe kerülhet ilyen potméter és milyet kell vennem?
cseréld ki vastagabbra a hangszórókábelt, és a kábelcsatlakozásokat ellenõrizd le.
A kérdező hozzászólása: mármint a jack dugót, ami a gépbe megy?

SEGÍTSÉG! Félévente visszatérő fura dolog. Egy hétig tart. Mikor majdnem befejezem a pisilést szúró fájdalom jön, mikor kitisztítom nyálkás valami jön ki. A szüleimnek nem merek szólni. Mi lehet ez?

Csak normális válaszokat kérek

Legjobb válasz: Miért nem mersz szólni? Õk a szüleid. Azért vannak, hogy tudják, mi történik veled, és segítsenek.

Miért nem mersz szólni? Õk a szüleid. Azért vannak, hogy tudják, mi történik veled, és segítsenek.
A kérdező hozzászólása: A szüleim már egy 4-es aláért felkapják a vizet. Ki tudja mit gondolnának...
Nekem ilyen az elsõ szex után volt pár napig. :D (akkor 17 voltam). Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 12 éves vagyok
Komolytalan dolog interneten keresztül "diagnosztizálni", de talán hólyaghurut -az jár pisiléskor fájdalommal-, amit pl. felfázás okoz. Az idõrõl-idõre visszatérés is erre a betegségre utal. Nincs mit tenni, orvoshoz muszáj menned, mert a kezeletlen hólyaghurut komoly következménnyekkel jár! Ráadásul ezért is újul olyan könnyen ki.
Figyelj ide. A négyes alá az más. Azért sem kéne, hogy rögtön a fejedet vegyék, mert nem lehet mindig ötöst kapni, de az olyan dolog, amirõl azt gondolhatják, hogy te tehetsz róla, mert nem tanultad meg. Függetlenül attól, hogy ebben igazuk van-e, ezt gondolhatják. Ha egészségügyi problémád van, akkor nem ezt fogják gondolni, és nem veszik a fejedet, hanem tudni fogják, hogy a segítségükre van szükséged. Ez egészen más eset. 12 évesen nem kell egyedül megoldanod az egészségügyi problémákat.
a betegség és a 4-es alá az tök más:D ha a kislány beteg nem leszólni fognak, hanem aggódni érted, és körül fognak ugrálni. nyugodtan szóljál.
vagy esetleg drogozol... :D
Inkább valami más jellegû idegbetegség.
Hangulatváltozást kezelni kell, mert átmehet depresszióba. Ha mégsem sikerül saját magadat türelemre inteni kérj orvosi segítséget.

Mit lehet tanulni a szolnoki közgében? most vagyok 8. és érdekel. bőven és jól kifejtve. :D

Legjobb válasz: Idegenforgalmi: -nyelvet keményen tanulod(lesz egy felsõfokúd) -bejárod európát(persze kemény százezrekért) -továbbtanulási lehetõség: BÜFÉ szak Gazdasági/üzleti informatika -középfokú nyelvvizsga -jó gazdasági tárgyak(gépírás,gazdasági ismertek -jó továbbtanulási lehetõség Közgazdasági: -jó továbbtanulási lehetõség felsõoktatásba vagy +1 év szakma -középfokú nyelvvizsga -ugyanaz mint a gazdinfó csak kevesebb infóval

Idegenforgalmi: -nyelvet keményen tanulod(lesz egy felsõfokúd) -bejárod európát(persze kemény százezrekért) -továbbtanulási lehetõség: BÜFÉ szak Gazdasági/üzleti informatika -középfokú nyelvvizsga -jó gazdasági tárgyak(gépírás, gazdasági ismertek -jó továbbtanulási lehetõség Közgazdasági: -jó továbbtanulási lehetõség felsõoktatásba vagy +1 év szakma -középfokú nyelvvizsga -ugyanaz mint a gazdinfó csak kevesebb infóval
A kérdező hozzászólása: értem okés kösz, de az jó lehet h Európát bejárod!
igen, lehet.

Közmunkásokat szerzõdés nélkül dolgoztatja a polgármester hova lehet be szólni ebbe az ügybe hogy nézzenek utána mi folyik?

Elõre köszönöm ! aki segít fontos!

Legjobb válasz: Elõzõ ciklusban Szél Bernadett (LMP) foglalkozott ezzel és úgy tudom az LMP jogsegélyt is nyújt ilyen esetekre. Szél Bernadett e-mail címét adom meg: [email protected]

Elõzõ ciklusban Szél Bernadett (LMP) foglalkozott ezzel és úgy tudom az LMP jogsegélyt is nyújt ilyen esetekre. Szél Bernadett e-mail címét adom meg: [email protected]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!