Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a szőrtüszőgyulladás ellen (2 db)

Mit lehet tenni a szőrtüszőgyulladás ellen?

Vannak gyógyszertárban/drogériákban receptnélkül esetleg receptre kapható szerek, amelyek megakadályozzák a borotválást(láb, hónalj...) követ? sz?rtüsz?gyulladást?Ha igen,mik ezek? mennyibe kerülnek kb?

Legjobb válasz: Hat szortuszogyulladas akkor alakul inkabb ki,ha friss depilalas utan csomo feszes nadragot huzol es folyton abba jarsz. Erre is vigyazz. esetleg aznap jarj lezserebb ruhakba.menj el egy patikaba es kerdezd meg, en nem tudom ha arulnak.

Hat szortuszogyulladas akkor alakul inkabb ki, ha friss depilalas utan csomo feszes nadragot huzol es folyton abba jarsz. Erre is vigyazz. esetleg aznap jarj lezserebb ruhakba.menj el egy patikaba es kerdezd meg, en nem tudom ha arulnak.
Veet szõrtelenítés utáni krém. kb 2000Ft

Mit lehet tenni a szőrtüszőgyulladás ellen?

Legjobb válasz: Úgy értem borotválkozás után.

A kérdező hozzászólása: Úgy értem borotválkozás után.
Szerintem a grapefruitmag olaj jó rá. Nem próbáltam arcon, mivel nõ vagyok, csak lábon. Pár cseppet az arcodba dörzsölsz borotválkozás után. Fog csipni, de ha összekversz mondjuk négy cseppet arctejjel, vagy kevés krémmel, akkor kevésbé csip. Gyógyszertárban lehet venni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Használj bõrfertõtlenítõt elõtte és utána is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!