Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a rehabilitációs gyógymasszőr (1 db)

Mit lehet tudni a rehabilitációs gyógymasszőr munkájáról, tanulási lehetőségéről?

Nemrég elég er?sen megfordult a fejemben, hogy a Gyógypedagógiai F?iskolán szeretnék tanulni, rehabilitációs gyógymassz?rnek vagy valami hasonló dolgot a rehabilitációval kapcsolatban.

Legjobb válasz: Én okleveles gyógymasszõr vagyok, rehabilitációs járadékon, rehabilitációs intézetben, de az említett szakról még nem is hallottam. Ez engem is érdekelne...

Én okleveles gyógymasszõr vagyok, rehabilitációs járadékon, rehabilitációs intézetben, de az említett szakról még nem is hallottam. Ez engem is érdekelne...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van itt védőnő hallgató a SE-ETK-ról? Lenne egy fontos kérdésem!

0

Tudja-e már valaki, hogy a debreceni Csokonai gimnáziumban mikor lesz nyílt nap?

3

Van olyan, hogy egy osztály rossz történelemből? Ott nem a tanárral van a baj?

Nyilván a kérdésemből érződik, hogy szerintem nincs olyan. A gimnazista lányomnál az osztályfőnök, aki egyébként a történelem tanár is, az év első szülői értekezletén vetített egy diagramot, hogy a tavalyi évben milyen volt a különböző tantárgyak eredménye osztályátlag szinten. A listán elöl, 3.5 átlaggal kullogott az ő tantárgya, a történelem, és ezt követték a magyar, nyelvtan, kémia, fizika, matek stb, de mind magasan felette volt átlagban, jóval 4-es fölött és kb egy szinten), mert ez egy "erős iskola" (már ha van ilyen fogalom). És mikor a diagramot magyarázta, elmondta, hogy "Hát kedves szülők, sajnos a történelem ment leggyengébben, ezen el kell gondolkodni, és ott kell erősíteni, össze kell szedniük magukat a gyerekeknek, mert így nem lesz jó vége stb stb. És akkor én elgondolkodtam, hogy milyen tehetség vagy képesség az, ami a történelemhez kell, de nem kell fizikához, irodalomhoz, földrajzhoz, biológiához és kémiához? Egyszerűen nem is értem. Egy ilyen diagramból nem a tanárnak kéne olvasni? Ez nem neki és a többi tanárnak szól, hogy valamit rosszul csinál, mert az elvárásai, a módszerei, az osztályzási struktúrája, a hozzáállása eltér a többi tanárétól? Miért a szülőknek kell ezen elgondolkodnia? Nem lehet, hogy ő a hülye és egyszerűen nem értékeli úgy a gyerekek tudását, mint más tanárok? Aki jó az összes humán és reál tárgyból, az hogy nem lehet jó történelemből? Főleg egy egész osztályra kivetítve. Na ez a nagy kérdés, és nem költői.

15

Jogi asszisztensi szakon vagyok a DE-ÁJK -n és azt hallottam hogy ha elvégzem a szakot, és alapképzésre jelentkezek (konkrtéran igazgatásszervezésre ami 3 év) akkor csökkenhet az évek száma a kreditelismerés miatt. Mennyivel rövidülne?

Illetve újra felvételizni kell vagy csak karon belül átjelentkezni?

1

Szakmunkásképző és Szakiskola közt van valami különbség?

2

A 12 éves lányom 12 kg-os iskolatáskát cipel minden nap keresztül a városon és nincs más a táskájában csak a megemelt óraszámú tankönyvei és füzetei. Szerinted normális ez?

Miért kell egy gyereknek napi 7-8 órát tartani? A hatodik óra és a hetedig óra között 20 perce van arra, hogy átmenjen az ebédlőbe, majd megegye az ebédjét és visszaérjen a hetedik órára.
Késő délután ér haza, legalább másfél órát kell tanulnia a következő nap újabb 7-8 órájára. Este 7 órára végez a tanulással. Aztán már nincs másra ideje csak a vacsorára és gyakorlatilag vége számára a napnak. Nekem két lányom van. Az egyiknek a dráma-szakkörről, a másiknak a teniszedzésről kellett lemondania mert egyszerűen nincs rá idejük.
A pedagógusoknak is megemelték az óraszámát, azok is késő délután érnek haza és mint tudjuk nekik is fel kell készülniük a következő nap óráira miközben otthon mosniuk, főzniük, takarítaniuk kell. Este úgy esnek be az ágyba és másnap fáradtan tanítják az ország gyerekeit köztük a tieidet is!

17

Mi a vélemény az ELTE levelezős jogász szakáról? Fizetősre szeretnék menni. Kérem az írjon, aki odajár.

1

A pécsi KERO-ba idén mikor lesz nyílt nap?

Ha valaki tudja plz írja mert elmennék! Fontos lenne! Köszi!

2

Milyen iskolába kellene mennem hogy ez lehessek?

az a helyzet , hogy egész életemben nyomozó szerettem volna lenni de az adottságaim ezt nem engedik meg . De mindenképpen a bűnügyben szeretnék dolgozni ,most kezdtem el nézni a tv ben ,, A Mentalista '' című sorozatot és az olyan meló lenne nekem a legjobb , ahol ott lehetek a nyomozásokon de nem lehetek nyomozó sajnos , szerintetek milyen iskolákba kellene továbbtanulnom ? ( most 8- os vagyok és 14/F

5

Vélemény az InfoBlokk.hu suliról (Kelenfőld) esetleg valaki járt oda?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!