Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a női (368 db)

Egy olyan számot keresek, amiben egy fekete nő meg férfi énekel a férfi rappel a nő meg valami olyasmit énekel, hogy " When you good really good down down". Mi lehet a szám címe és előadója?

Valószín? nem pont ezt, de ilyesmit énekel. Pörg?s, rappes szám. A VIVA-n nincs 10 perce hogy leadták, csak sajna pont a címét nem láttam. A klipben aranyszín? a háttér és a 2 énekes ruhája is.

Legjobb válasz: Valaki írjon valamit, légyszi!!:))

A kérdező hozzászólása: Valaki írjon valamit, légyszi!!:) )
azt hiszem: flo rida: Right Round http://www.youtube.com/watch?v=9syPJwoGEJc ha jó, akkor írj légyszi!kíváncsi vagyok, jóra gondoltam-e, remélem tudtam segíteni
A kérdező hozzászólása: ISTEN VAAAAGY!!!! Köszönöm, köszönöm!!!!! Már azt hittem nem kapok rá választ, erre huuuu.....nagyon nagyon köszi, tényleg!!!:DDDDDD Puxi!!!

Igaz az hogy hat napig is vandorol a sprma a noben, mire talalkozik a no ivarsejtjevel? Ha nekem 7-diken volt a 14-dik napom, lehet hogy meg mostis csak vandorol bennem? Es meg nemagyaodott be csak fog?

Legjobb válasz: hát nem tudom ezt honnan vetted,de tuti hogy 6napig nem "vándorol"!gondolj bele,akkor nem kellene legalább 2naponta szeretkezni,elég lenne egyszer aztán majd csak megtalálja a helyét a 6nap alatt!

hát nem tudom ezt honnan vetted, de tuti hogy 6napig nem "vándorol"!gondolj bele, akkor nem kellene legalább 2naponta szeretkezni, elég lenne egyszer aztán majd csak megtalálja a helyét a 6nap alatt!
Sajnos ez nem igy van. Maga az "utazasuk" max. 48 ora, es az eletkepesseguk legmaximuma 72 ora. De ennel inkabb kevesebbet elnek a kis fickok.
6 napot nem, de 4-5 napot is akár, de az átlagos 2-3 nap. te másra gondolsz. szóval a sperma pár napig él benned, és vándorol felfele a petevezetékben, viszont a pete egyszer érik (ha kétszer ikrek lesznek) és egy napig él. ilyenkor kell neki egy régi vagy új hímivarsejttel találkoznia, és egyesülnek.mikor megtermékenyülés megtörtént akkor jön kb 4 nap míg elvándorol a méhig ahol 3 nap míg teljesen beágyazódik és terheségröl lehet már beszélni.
A sperma - ahogy elõttem valaki írta - csak max. 72 óráig életképes odabent, de ennél inkább rövidebb ideig. A 6 napos vándorlást szerintem te összekevered a megtermékenyült petesejttel, ami valóban több napig vándorol, mire beágyazódik.


Mi lehet a legunalmasabb munka egy nő számára?

Legjobb válasz: Ez egyén függõ. Te mit éreznél annak?

Ez egyén függõ. Te mit éreznél annak?
hát nem is tudom.. nekem talán a kocsik szerelése, egyáltalán nem érdekelnek..
Nekem szinte minden tipikusan nõinek mondott munka unalmas(p:iroda, varrónõ, ügyintézõk, ovónõ) vagy épp idegesítõ mert emberekkel, kell foglalkozni, köztük kell dogozni(pl:ápoló, fodrász, pultos, eladó)a fodrásznál mert másokhoz kell nyúlni egész nap.Pedig az jó szakma.A virágkötõ kivétel.
A kérdező hozzászólása: olyasmire gondoltam, mint a call center például.

Noia lumia 610 probléma mi lehet a baja?

Bekapcsolom bejön a vodafone logo és a képernyõ kikapcsol de a telefon megy. Ha hívnak megy ha fényképezek csínál fényképet az érintõje megy de a képernyõ nem. A telefon 1 éves és mëg csak 2 ször volt leejtve. Nem volt vízbe se soha. Mi lehet a baja?

Mi lehet a biciklimmel, vigyázat nő vagyok, nem értek hozzá?

szóval 3 fokozatos kis városi bringa semmi extra. Ma felültem rá és olyan volt, mint mikor egy bicikli nem tud rendesen átváltani, rángat. De én nem is akartam, időtlen idők óta 3asban van. ha rendesen tekerem, akkor semmi baja de ha egy húzásra nem nyomom akkora erővel akkor hirtelen nagyon könnyű lesz a pedált nyomni, és kattog, akadozik. Nagyon ijesztő, mert nem értek hozzá. Próbáltam megnézni a láncot de nem értek hozzá...próbáltam váltani is oda-vissza de az sem segít. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Mindenképp szerelõt javaslok. De ha ennyire szöszi vagy, ne ess be az elsõ mûhelybe :) hanem bringás ismerõsöktõl kérj olyan boltot, ahová bizalommal fordulhatsz.

Mindenképp szerelõt javaslok. De ha ennyire szöszi vagy, ne ess be az elsõ mûhelybe :) hanem bringás ismerõsöktõl kérj olyan boltot, ahová bizalommal fordulhatsz.
Egyszerûen. Azt írtad, 3 sebességes. Namármost, van hátul 3 db fogaskerék?
Ha kontrafékes, akkor biztosan agyváltós.
Azt ugye hiába kérdezném, hogy agyváltós-e. Vidd szerelõhöz, ha ennyire nem értesz hozzá.
jajj! :) ... ez a fejedelmi tobbes
en eleg jo szereto vagyok :) akarom mondani, szeretheto szerelo :D
A kérdező hozzászólása: igen kontrafékes azt tudom :)
A kérdező hozzászólása: honnan tudhatom meg h agyváltós-e?
A kérdező hozzászólása: most nem magyarázkodnék, különben értelmes nõ vagyok de a biciklikhez nem értek és nem akarom elkezdeni bütykölni..:D köszönöm a segítséget megkérdezem egy barátomat h melyik szerelõt ajánlja
A kérdező hozzászólása: köszönjük az értékes hozzászólásodat...

Nem tudok elélvezni.21 éves nő vagyok, de eddig nem sikerült soha elélveznem. Miért? Mi lehet a gond?

14 évesen veszítettem el a szüzességemet, azóta nem egy férfival voltam már. 4,5 éve állandó partnerem van, de még soha nem élveztem el. És nem értem miért. Még van rajtam kívül egy jó pár ilyen helyzetben lév? barátn?m.

Legjobb válasz: Vagy keress egy olyant aki segit ebben xD

Vagy keress egy olyant aki segit ebben xD
Vagy nem jó az ágyban a párod vagy nem tudsz jól ellazulni. Keress fel szakorvost akkor. Vagy lelki eredetû a probléma
A pasi kissé ügyetlen, nem tudja, hova, hogyan kell nyúlni. Vagy, ha te magadnak sem tudsz örömet okozni (ha egyáltalán próbáltad már) akkor pszichés okai is lehetnek. Utóbbit esetleg egy szexuálterapeuta kezelni tudja. Ha még nem próbáltad a maszturbálást mielõbb kezd bele... :D
Maszturbáláskor se?
Végy néhány pótórát maszturbálásból! A neten biztosan találsz valamit. Ha saját kezûleg már megy, akkor el tudod magyarázni a párodnak is, hogy mit kell csinálni. Innentõl már rajtatok múlik... Csodálkozom, hogy a párod még nem vette észre/nem tett valamit ellene. Az ember azt gondolná, hogy van néhány alkatrésze, amivel segíthed neked ebben....
Sztem:Mario Lopez-What are u looking for ?
A kérdező hozzászólása: Solid Base - Mirror, Mirror (on the wall, tell me what i`m looking for...) http://www.youtube.com/watch?v=5E43Vr2dlGc


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!