Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a mai (95 db)

Mivel lehet a mai világban jol keresni?

éretségi után nemtudom,hol-mivel folytassam tovább! mivel lenne érdemes foglalkozni?

Legjobb válasz: A mi osztályunkból a lányoknak minimum fele ment mérnöknek továbbtanulni... Ahhoz nem [email protected] kell, hanem ész, már bocsánat a kifejezésért :)

Miért ne mehetne egy nõ mérnöknek? ha nem vagyok segghülye matekból és még kedvelem is, villamosmérnöknek mentem volna, az tuti. így inkább idegennyelv szakra mentem. az az igazság, hogy diplomával (fõleg a bolognaissal) itt MO-n kitörölheted a szebbik feled, ezalól tényleg csak a mérnökök jelentenek kivételt. diplomát akkor érdemes csinálni, ha ez számodra presztízskérdés. ha reálisan gondolkosz, sokkal inkább érdemesebb kitanulni egy jó szakmát és legalább 1 idegen nyelvet elsajátítani erõs társalgási szinten(szakács, cukrász, kozmetikus, fodrász... stb), és meg sem állni Nyugat Európáig.
A mi osztályunkból a lányoknak minimum fele ment mérnöknek továbbtanulni... Ahhoz nem [email protected] kell, hanem ész, már bocsánat a kifejezésért :)
Mivel lehet jól keresni? Csalással, lopással, hazugsággal..:( Sajnos ez van:S De h komolyabban is válaszoljak, úgy tudom a mérnökök elég jól keresnek, valamint az informatikusok.
lány azért inkább ne menjen mérnöki területre sztem .... jézusúristen .... én egy multinál vagyok, baromi nagy mérnök-csapattal, na öszesen egy nõ van köztük, az is kicsit "furcsa", informatikus pedig egy sincs, pedig abból is van legalább 35-40
nézd, nálunk munkávakl szinte semmivel, ha viszont bent vagy a kiváltságosok körében, akkor meg a semmiért is dõl a lové .... Külföldön egy egyszerûbb szakmával is keresel annyit h megélj normálisan ... ezvan, ez itt ma magyarország, díszes hazánk.
jó szakmunkásként!pl.hentes
És mibõl gondolod hogy egy lány nem lehet mérnök vagy informatikus?
Igen, számteches dolgokkal lehet jól keresni. Egyébként ha kimész külföldre, akkor szinte bármivel...
A kérdező hozzászólása: igen. azok tényleg jol keresnek! de lány vagyok! :(
Bírom ezeket az embereket, hogy menj ki külföldre mert itthon nem tudsz keresni... Hát vazzeg ez az ország mindig is a mezõgazdaságból tartotta fennt magát, ma pedig már rengeteg hektár föld parlagon hever... Ez csak egy vélemény, de szerintem egy kertész technikus, növényvédelmi technikus vagy akármi más végzettséggel itthon sokkal többet érsz mint egy szar informatikus végzettséggel... Aztán nehogy azt gondoljátok, hogy külföldön kolbászból van a kerítés :)

Ki mit tanácsolna a mai fiataloknak? Inkább találja meg az igaz párját vagy amig fiatal addig szórakozzon amig lehet?

Mindenki a saját életéb?l kiindulva, ahogyan tette fiatalon, az szerint most mit tanácsol?? Esetleg megbánta, hogy túl hamar vagy kés?n komyolyodott le?

Legjobb válasz: Szórakozzon amíg lehet, hisz ha az igazi bekopog az ajtón, onnantól csak õk vannak egymásnak. Mindegy mikor találja meg az igazit, onnantól vétek elengedni. Ha belegondolunk van aki egy életen át keresi, és nem találja. De amíg csak halovány fellángolások vannak, addig nincs értelme az elkötelezetségnek! Addig szórakozzon :)

Szórakozzon amíg lehet, hisz ha az igazi bekopog az ajtón, onnantól csak õk vannak egymásnak. Mindegy mikor találja meg az igazit, onnantól vétek elengedni. Ha belegondolunk van aki egy életen át keresi, és nem találja. De amíg csak halovány fellángolások vannak, addig nincs értelme az elkötelezetségnek! Addig szórakozzon :)
Találja meg az igazit!! Az mindegy ha csak 14-15 évesen lesz az elsõ pasija
Találja meg az igazit. Engem az olyan fajta szórakozás nem izgat amit pár nélkül is lehet csinálni (tipikus igyunk mint az állat, bulizzuk halálra magunkat, d*gjunk mindenkivel...) Ennek semmi értelme. Én sosem bántam meg hogy komoly voltam.
Én bánom hogy nem szórakoztam fiatalon, most meg így meló mellett meg már szinte lehetetlen bepótolni amiket kihagytam. Szóval azt mondom szórakozzatok amíg lehet, és ne kössétek le magatokat egy ember mellett fiatalon. Ráértek még azzal.
találja meg az igazit. kefepartnert bármikor talál az embert de társat csak egyszer! 21L 4éve komoly kapcsban
Én arra szavazok, hogy alkalmikba ne menjen bele, nem éri meg. Volt nekem is, igaz komoly alkalmi, de alkalmi. Sokkal jobb egy kiegyensúlyozott, komoly kapcsolat, ahol megvan a szerelem, a megértés és a biztonság. 20/L (4, 5 éves kapcsolatban)
szerintem sok múlik a másikon is. ha minden jól mûködik együtt, miért kéne szétmenni? nem nagyon értem ezeket a "minden ok, de nem akarom lekötni magam" dolgokat, sok így gondolkodó barátnõm most már parázik, h jaj jaj, hogy lesz férje stb (bár ezt se nagyon értem ennyi idõsen (21-23 éves korosztály:) ) nekem 6 éve van barátom, mi is úgy kezdtük, h addig leszünk együtt, amíg jól érezzük magunkat így. az biztos, h nem szabad úgy nekiállni, hogy én most férjet/feleséget fogok magamnak és gyerekem lesz és hudejó, mert azzal csak rátelepszik a másikra. majd ahogy alakul. és az is tuti, hogyha az ember párkapcsolatban él, pláne egy háztartásban, akkor áldozatot kell hozni, kompromisszumok vannak, és tenni is kell a kapcsolatért, mert nem úgy van, h na, õ az igazi, aztán most már minden oké, amíg meg nem halunk. dehát kinek mi az igénye... akik meg annyira szeretnek "szórakozni másokkal" azok viseljék azt is, ha velük "szórakoznak"... különben meg nem érzem magam nagyon komolynak, hát ha most így jó, akkor így jó:) görcsölni nem szabad rajta. (22/L)
Hát nekem 17 éves koromig volt 4-5 barátom, mindegyikkel szakítottam valami miatt(1.fociõrület, 2.papucsság, 3.bunkóság, 4.másik pasi miatt, 5.másik pasi miatt). De amikor összejöttem a mostani párommal, akivel 3 éve vagyunk együtt, ezek mind nem érdekeltek.Tudom, hogy együtt fogjuk leélni az életünket. és ezt mindig jól az eszembe is vési=) Nem is tudom már elképzelni másképp az életemet, csak vele! Én semmit sem csinálnék másképp, 17 éves koromig Magyarország legnagyobb bulijain voltam ott, voltak barátaim is, bõvel elég volt.Tehát most 20 évesen jól élek életem szerelmével.
A kérdező hozzászólása: Én azért közben irigykedve nézek társaimra, barátokra akik élnek, szórakoznak..És én nem csináltam azt. DE persze, azért tudom, hogy tudat alatt mindenki egy komoly kapcsolatra vágyik..Én nagyon köszönöm, hogy megtaláltam a párom. De fiatal voltam..talán túl hamar megtaláltam.De ismétlem nem bánom, és szerencsére ilyen fellángolások sem törnek ki vagy ilyesmi. Csak elnézem a mai fiatalokat..Na azok aztán "adjad neki"!! Én nem tudom, de lehet, hogy azt tanácsolnám, hogy aki teheti az szórakozzon minél többet és semmit ne hagyjon ki amig fiatal, de mihelyt megjelenik az igazi, abban a percben rögtön hagyja abba!!!:) ))
Szórakozni nem csak úgy lehet ahogy ma népszerû. Lehet velem van a baj de én ugyan nem sírnám vissza hogy nem fetrengtem a hányásomban fiatalom szórakozás címén.

Bizonyos programok indításakor a maim. Exe léáll, mi lehet a probléma oka?

Legjobb válasz: Nem is kéne ilyennek futni. Valószínûleg valami vírus lehet.

Nem is kéne ilyennek futni. Valószínûleg valami vírus lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az észrevételét!
Lehetnek napok, mikor többet bukik, ez még nem gond. De ha sír is, fáj valamilye. Ha nem a has, inkább vidd el dokihoz.
en babom 11 hetes.minden egyes kajanal bukik, neha sir, mert bofiztetem es akkor jon ki tobb.2-3 orankent eszik.en is elvittem dokihoz es azt mondta, teljesen normalis ez addig, amig novekszik.mondtam azt is, hogy nem tudom mi a kulonbseg bukas es hanyas kozt:ha hany a baba, akkor erlokodik osszekuporodva, okolbe szoritott kezzel es a kaja sugrba jon ki-landol a szoba tulso vegen....
Fiú? mert náluk gyakoribb. Nálunk is volt ilyen az elején, aztán kialakítottuk a tutit: 30 ml-ként büfiztetni kell és így könnyebben megemészti a kaját.
A kérdező hozzászólása: Igen fiú, megpróbálom ma a 30 ml büfit, hátha bejön, köszönöm a tanácsokat

Mi lehet a baja a monitoromnak? Villog percenként kb.25-ször ez : OSD MAIN CONTROLS LOCKED. Philips 19"-os. De van hogy a menü ablakja ugrik fel. Érintkezési hiba lehet?

Monitor hiba

Legjobb válasz: Szerintem csak le van zárva a menü. nézd meg a leírását, hogy hogyan lehet (bill.kombinácio) feloldani.

Szerintem csak le van zárva a menü. nézd meg a leírását, hogy hogyan lehet (bill.kombinácio) feloldani.
http://www.youtube.com/watch?v=m5l3RrUv3ns ezt írják alant: Nyomja meg és tartsa meg a Menü gombot (ami balra Power gomb), 20 másodpercig, amíg megjelenik "Monitorvezérlõk Unlocked" a képernyõn.
A kérdező hozzászólása: Ez egy korábbi Philips, itt a közepe mellett balra jobbra balra nyíl van, a legszélén AUTO felirat, közepétõl jobbra le fel nyít, a legszélén pedig OK. Nos felugrik az Unlockedes ablak is magától. Hol az hol a lockedes, hol a menü. Ha én hozom elõ a menüt, akkor a lefele gomb nem mûködik megfelelõen. Nem, vagy rosszul reagál. Lemegy eggyel, viszont jobbra gomb nyomása nélkül is belelép az állításába. Köszönöm az eddigi válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Bill kombót nem ismerek, füzete sincs meg, ez jó 7 éves monitor.
Lehet be van ragadva a gomb, én szétkapnám (lehet valami tipus számot tudnál róla), kitakarítanám. Ha odafigyelsz csak jobb lehet!
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom holnap szétszedni, kitakarítani. Lehet igazad lesz. Bízok benne. Elég rendszertelenül csinálja. Holnap kiderül jobb lett-e. Privát ment. Elõre is köszi.
A kérdező hozzászólása: Sikerült. :D Félve, de szétszedtem. Amit a gombok benyomnak panelt kiporszívóztam, óvatosan összeraktam és mûködik. Így tuti csak kontakt hiba lehetett. :D

Valaki tud-e valami konkrétat a teletrade cégrõl? Jövõhéten mennék 5 alkalmas oktatásra, de túl jókat ígértek, amit a mai világba nem nagyon lehet elhinni. Bármilyen tapasztalat, ötlet, segítség jól jönne. Mi lehet a buktató benne?

Forex cég, Fix fizetést ígértek, + jutalékot.

Legjobb válasz: Én is jártam náluk a héten de gyanút fogtam és lenyomoztam a céget alaposabban mert túl szép hogy igaz legyen...nagy büdös kamu az egész de irj privátban és elküldöm a fórumot ahol kivesézték már az egészet!

Én is jártam náluk a héten de gyanút fogtam és lenyomoztam a céget alaposabban mert túl szép hogy igaz legyen...nagy büdös kamu az egész de irj privátban és elküldöm a fórumot ahol kivesézték már az egészet!
továbbá érdemes egy cégkivonatot megnézni róluk és a PSZÁF honlapját :)
Gondolom a fix fizetése olyan 20.000 forint. Nem sok mindenre elég.
Jutalék nem nagyon lesz, max ha átversz embereket és sok száz ezerrel megkárosítod õket. Lelkiismereted rajta..
A kérdező hozzászólása: fix fizetésnek konkrétan 1000$-t mondtak, amibõl ha bukok is megmarad nettó fizunak..ez túl szép és jó

Ennek a számnak mi lehet a címe? (mai)

Egyik nap hallottam a rádióban és nagyon megtetszett. 2 x szerepel benne valami ilyesmi bara bire bi ( mintha partyt is mondana közben meg persze angol szöveget) és olyan hangja van mint Justin Biebernek de nem a beauty and a beatre gondolok. Valami tippe nincs valakinek ?

Legjobb válasz: MICHEL TELÓ - BARÁ BERÊ? :)

MICHEL TELÓ - BARÁ BERÊ? :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem, de már megtaláltam, Miley új számára gondoltam :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!