Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a kistarcsán (3 db)

Mi a sz*rt lehet kezdeni Kistarcsán?

Nincs itt semmilyen szórakozó vagy közösségi hely akárhol vagyunk az ott lakók elzavarnak mert biztos rongálni vagyunk ott, játszóterekre sem mehetünk mert ott is biztos rongálni vagyunk -.-". Ha meg megmerünk szólalni hogy talán nem törni-zúzni jöttünk akkor azt meg már rögtön szemtelenség-nek és visszabeszélésnek fogják fel. 14/F

Legjobb válasz: Együtt érzek veled , és is vidéken nõttem fel.Egy igazi szívás vidéken élni.Sokkal jobb egy Gyõr , Sopron , Debrecen típusú városban élni.Soha nem költöznék vissza vidékre.

Együtt érzek veled , és is vidéken nõttem fel.Egy igazi szívás vidéken élni.Sokkal jobb egy Gyõr , Sopron , Debrecen típusú városban élni.Soha nem költöznék vissza vidékre.
Nos igen. Az egyik lehetõség ugye a szórakozásra, hogy elmegyünk x helyre, fizetünk x összeget és már dõl is a szórakozás ránk. A másik, hogy használjuk a fantáziánkat és a kreativitásunkat és megteremtjük azt magunknak, amitõl az életünk teljesebbé válik. Ez nehezebb, mert manapság kiment a divatból.
Ember te egy [email protected] p ö cs vagy! Vissza kell szólni hogy ja igen látja most is hogy rongálunk! Ha meg ugatnak hogy szemtelenség vagy visszabeszélés ki kell röhögni! Mi is ezt csináltuk!Nem kell velük foglalkozni! Egy Kistarcsai
Kis haver, te nem mozogtál eleget Kistarcsán. Ott van a Csiga, a Zámbó, a Fenyves, az uszoda, a volt Kölcsey suli, a kispark meg a Szekeres. K*rva jó arcokkal lehet határtalan mennyiségben inni és hülyülni. Nem kell sok pénz, ahhoz hogy jól szórakozzatok. F/18
Ásózz, kapálj mert itt a tavasz.Termelj tököt, fejeld meg.

Mit lehet tudni a kistarcsán dolgozo dr szabo főorvosrol? Mennyire jo orvos hogyan foglalkozik a betegeivel? Mennyi nála egy szülés?

Legjobb válasz: Én hozzá járok, de kizárólag a magánrendelõjébe gödöllõre, egyszer voltam nála a kórházba a genetikai uh-on és mondtam hogy többet inkább nem megyek!:) Álandóan hívták, berohangáltak hozzá és feszült is volt. A magánrendelõjébe egyébként sokkal kedvesebb, 5000 Ft egy alkalom, a rákszûrés az 6000Ft. A szülés pedig ha jól tudom 60-70e Ft nála. Nekem rengeteg ismerõsöm szült nála. Én jövõhéten megyek hozzá és akkor szeretném majd felfogadni õt a szülésre, akkor tudom majd meg egész pontosan mennyibe kerül, mert gondolom változtat az áron évente. Szóval rövidre fogva szerintem egy kedves doki, de van aki nem szereti.

Én hozzá járok, de kizárólag a magánrendelõjébe gödöllõre, egyszer voltam nála a kórházba a genetikai uh-on és mondtam hogy többet inkább nem megyek!:) Álandóan hívták, berohangáltak hozzá és feszült is volt. A magánrendelõjébe egyébként sokkal kedvesebb, 5000 Ft egy alkalom, a rákszûrés az 6000Ft. A szülés pedig ha jól tudom 60-70e Ft nála. Nekem rengeteg ismerõsöm szült nála. Én jövõhéten megyek hozzá és akkor szeretném majd felfogadni õt a szülésre, akkor tudom majd meg egész pontosan mennyibe kerül, mert gondolom változtat az áron évente. Szóval rövidre fogva szerintem egy kedves doki, de van aki nem szereti.

Kistarcsán szült/szülő anyukák, a picinek mit kell becsomagolni, mit adnak ott, miben adják ki (mármint kötelező a rékli kising pólya, vagy nyugodtan lehet egy édes rugi is)?

Legjobb válasz: Ha autóval viszitek haza,mivel eleve kötelezõ a gyerekülés,pólyában nem tudod beletenni!Mi bodyt,rugit pakoltunk,meg kiskabátot,sapkát,takarót.Így a gyerekülésbe bele lehet tenni a manót.

Ha autóval viszitek haza, mivel eleve kötelezõ a gyerekülés, pólyában nem tudod beletenni!Mi bodyt, rugit pakoltunk, meg kiskabátot, sapkát, takarót.Így a gyerekülésbe bele lehet tenni a manót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!