Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a kedves utcai (2 db)

Mit lehet tenni a kedves utcai járókelők ellen? Szinte mindenki megállít (ismeretlenek), hogy mennyire lent van a hasam, és milyen nagy... sajnálnak, meg egyebek.

Tudom, senki nem akar bántani, de annyira elegem van, hogy legszívesebben ki sem mennék az utcára. Ja, a 36.hetet taposom, eddig 10 kg-t híztam, f?leg hasra.

Legjobb válasz: Nállam is ez a helyzet pedig én csak 26 hetes vagyok én azt szoktam mondani hogy igen lent van de az orvosom szerint minden oké!

Nállam is ez a helyzet pedig én csak 26 hetes vagyok én azt szoktam mondani hogy igen lent van de az orvosom szerint minden oké!
lányok, az miért baj, ha lent van a has?
A kérdező hozzászólása: Állítólag közeleg a szülés, s sokan azt hiszik, na, már holnap megszülsz (pedig nem feltétlen, sõt!)
Nálam ilyenkor a legegyszerûbb hárítás, hogy elnézést sietek, vagy elõveszem a mobilt, mintha csörögne és beszélnék rajta. Én is utálom, de azt mégjobban, ha a gyerekhez jönnek oda gügyögni. Én is megnézem a kismamákat, mert gyönyörûek, a babákat is, de eszembe nem jutna odamenni megsimizni a hasát vagy gügyögni a gyereknek. Ez a magyar kultúra sajna...
Engem kimondottan zavar, ha mindenki a pocakomat akarja fogdosni, ilyenkor teszek egy lépést hátra és hozzátszem, hogy nem szeretem.Eddig bevált.
Én 30 hetes vagyok és valamiért nem zavar ha megfogják, illetve picit megsimizik a hasam.Gyakran beugrok a munkahejemre (ruházati üzlet) és olyanok is megsimizik akiket talán még soha nem láttam.Majd az lesz igazán zavaró, amikor már megszületik és a picit fogdossa boldog boldogtalan.Erre rágondolni is rossz!A csöpp kis kezét amit utánna majd a szájába vesz, mindenféle emberek meg akarják majd fogni.Sok mindent nem tudsz most tenni ellene, max rájuk mosolyogsz és továbbmész, mondván, hogy sietsz.Azt a pár hetet meg már féllábbal is kibírod!:)

Kedves balosok, mi bajotok a Horthy szoborral? Ha Károlyiról lehet ma utcát elnevezni, illetve ma is rengeteg kommunista szobor van az országban, mi bajotok ezzel a szoborral?

Legjobb válasz: Ha nem is volt Horthy náci, de melléjük állt. Nem vagyok balos, nem is voltam soha. Horthyt nem a történelem könyvekbõl ismerem, hanem éltem az uralkodása alatt. Nem volt jó a lakosságnak az õ idejében sem, csak az úri osztálynak. Miatta halt meg sok ezer magyar katona. Nem érdemel meg szobrot. (Károlyi sem). De nem is tudok arról, hogy kommunista valakinek lenne még szobra Magyarországon.

Ha nem is volt Horthy náci, de melléjük állt. Nem vagyok balos, nem is voltam soha. Horthyt nem a történelem könyvekbõl ismerem, hanem éltem az uralkodása alatt. Nem volt jó a lakosságnak az õ idejében sem, csak az úri osztálynak. Miatta halt meg sok ezer magyar katona. Nem érdemel meg szobrot. (Károlyi sem). De nem is tudok arról, hogy kommunista valakinek lenne még szobra Magyarországon.
Ami a Horthy rendszer után jött meg jó volt minden büdös parasztnak csak az úri osztálynak nem. Teljesen jogtalanul elüldözték a gazdagokat a kastélyokból és államosították, ez borzalmas rendszer és a mai napig ez a rendszer csak enyhébb formában. Tönkretették az országot a zsido kommunisták.
Ahogy Rákosiról sem neveznek el utcákat meg nem állítanak neki szobrot így ennek a nácinak sem kellene.
A kérdező hozzászólása: Miért volt Horthy náci, te agyoniskolázott? Agyadra ment a sok ATV? Olvassál utána a történelemnek, de ne annak, amit a szocializmusban írtak.
Még annyit: amit most olvasol Horthyról, annak fele hazugság. Elég sok cikket olvastam mostanában, ezért tudom. Az régi arisztokraták leszármazottai dícsérik õt.
Horthy nem volt náci, csak nem annyira tiszta személy a történelmünkben, hogy szobrot emeljünk neki. Nagyjából annyira érdemel szobrot szerintem mint Kádár.
És azóta sem kapta vissza a kastélyát egy család sem!
Szerintem Horthy erõsen kényszerpályán volt, ezért olyan kérdéses. Alapvetõen jó döntéseket hozott, ha az ország sorsának alakulását nézzük... Ha nem tesz meg dolgokat a hitleri nyomás hatására, akkor jóval '44 vége elõtt a nyakunkba kaptuk volna Szálasit és MO is beolvadt volna a náci birodalomban. Akkor lett volna igazán deportálás. Lehet, hogy Recsken Auschwitz 2 lett volna.
Rettegõ balosok figyelmébe: http://judaizmus.blogspot.hu/2013/11/haza-zsidok-haza-vasarn.. Ez is egy zsidó véleménye.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!