Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a kecskeméti (14 db)

Mit lehet csinálni Kecskeméten ilyen időben péntek, szombat este? Gyűlölök unatkozni, és nincs jobb dolgom, a masztiból már elegem van.

Nem kérek perverz megjegyzéseket, köszi

Legjobb válasz: Fiú vagy ugye? Filmet vagy híradót nézek, gyakorizok, fórumozok (csak olvasó üzemmódban), zenét hallgatok. Ezekkel szoktam eltölteni az idõt.

Fiú vagy ugye? Filmet vagy híradót nézek, gyakorizok, fórumozok (csak olvasó üzemmódban), zenét hallgatok. Ezekkel szoktam eltölteni az idõt.
Álljál be mint atom, azt húzzál fel csajozni Pestre :DDDD Én is kecskeméti vagyok, de itt felejts el akármit is, és inkább ne kockulj, mert kihat az életedre!!
Micsoda tanácsok :)

Vettünk egy fuego 50 cm3-es robogót 2 éves 500 km után elment az alapjárat majd nem volt fordulat Kicseréltük a szûrõt kipucoltuk a karbit fúvókákat Minden oké 3-4 km után megint leállt Mi lehet a baja? Aki tud olcsó szerelõt KECSKEMÉTEN szóljon már-

Legjobb válasz: Ha a tisztítás megoldott a problémát akkor megint ki kell tisztítani, és megkeresni a karbi tömõdések okát. Tank belsõ állapota, van e benzinszûrõ stbstb.

Ha a tisztítás megoldott a problémát akkor megint ki kell tisztítani, és megkeresni a karbi tömõdések okát. Tank belsõ állapota, van e benzinszûrõ stbstb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, de mitõl tud eldugulni, ha aznap volt kipucolva, a szûrõje most teljesen tiszta, esetleg lehet-e elektronikus hiba ? az aksi tökéletes
A kérdező hozzászólása: igazad volt, megint eldugult a szûrõ.. .már ok, hasít a gép köszi
Nincsmit =) De nézz utána a dugulás okának.

Valóban nagyon sok "belső" probléma van a kecskeméti Mercedes gyárban? Mit lehet erről tudni!

Több jelenlegi és volt dolgozótól hallattam infókat, egy tényfeltáró cikket is olvastam az ott zajló dolgokról. Tényleg ennyire nem törődöttség van jelen az üzemben a felső vezetők körében? Úgy hallottam facebook policy is van, figyelik a dolgozók közösségi oldalait és az esetleges céggel kapcsolatos kommentjeiket. Ez is igaz lenne? Érdemes bármilyen formában oda menni "karriert" építeni?

Legjobb válasz: Kérdezõ kommentjére: #3-as vagyok. Igaz, hogy most "fotelbetyár" -egybeírva!- vagyok és nem dolgoztam ott, de másfél évet lehúztam Münchenben a BMV-nél, mint betanított munkás a szerelõszalagon. Aki nem dolgozott még ilyen helyen, -és a magyar munkavállalók többsége ebbe a csoportba tartozik- annak érthetõen szokatlan a munkatempó, a fegyelem, és az elvárások a munkáltató részérõl. Az, hogy tíz éves berendezésekkel is termelnek nem szempont, ha a termelés volumenét, minõségét biztosítani tudják. De ez lehet jelzésértékû is, hiszen lehet, hogy a legmodernebb csúcstechnikához kevés hazai szakembert találtak volna. Természetesen, senki nem látatlanban vállal munkát, itt is eldönti a dolgozó, hogy megfelel-e neki vagy nem. Mindezektõl függetlenül -úgy tûnik- a Mercedes zavartalanul termel Kecskeméten ami az ország jelenlegi gazdasági helyzetében nem mellékes szempont.

Kérdezõ kommentjére: #3-as vagyok. Igaz, hogy most "fotelbetyár" -egybeírva!- vagyok és nem dolgoztam ott, de másfél évet lehúztam Münchenben a BMV-nél, mint betanított munkás a szerelõszalagon. Aki nem dolgozott még ilyen helyen, -és a magyar munkavállalók többsége ebbe a csoportba tartozik- annak érthetõen szokatlan a munkatempó, a fegyelem, és az elvárások a munkáltató részérõl. Az, hogy tíz éves berendezésekkel is termelnek nem szempont, ha a termelés volumenét, minõségét biztosítani tudják. De ez lehet jelzésértékû is, hiszen lehet, hogy a legmodernebb csúcstechnikához kevés hazai szakembert találtak volna. Természetesen, senki nem látatlanban vállal munkát, itt is eldönti a dolgozó, hogy megfelel-e neki vagy nem. Mindezektõl függetlenül -úgy tûnik- a Mercedes zavartalanul termel Kecskeméten ami az ország jelenlegi gazdasági helyzetében nem mellékes szempont.
Semmivel sincs több "belsõ probléma" mint bármely más nagyobb cégnél. Az elégedetlenségnek, negatív jelzõknek az egyik oka, hogy nem szoktunk hozzá, hogy milyen a "kapitalista" munkatempó, munkamorál egy nyugati multinál. A másik pedig az, hogy most "trend" lett -központilag is- a külföldi multicégek imázsrombolása.
Nem kell mindent elhinni olyan embereknek, akik képtelenek beilleszkedni, és képtelenek felvenni a munkatempót, mert azoknak minden munka büdös. A Mercedes sem más, mint az AUDI, nem más, mint a többi multicég. Nekem van tapasztalatom multicégekkel. Aki akar és bír dolgozni, az nem panaszkodik, csak a többi.
Persze hogy vannak. Egyik rokonom dolgozott, ott, nagyon harcolt azért hogy odamehessen mert csak jót olvasott róla, és amint megkezdte a munkát meg eltelt pár nap, már teljesen megváltozott a véleménye és rájött hogy nem álom világ. A fizetés kevés, a hozzá állás rossz, a fõnökök sem a legjobb emberek, és csomó mindent nem kapnak meg amit kellene. Most így konkrétabb részleteket nem mondok, de ha feltûnt volna a médiát pénzelik azért hogy mást mondjon mert yga akarják csökkenteni a munkanélküliséget és hülyére venni az embereket hogy akár szenvedjen de dolgozzon, oké ezzel nincs is gond, csak sokan mindenüket ott hagyják hogy a gyár környékén legyenek, és ha csalódnak és keveset keresnek már tönkremennek és így akár külföldre is kényszerülhetnek mert a régi helyre nem biztos hogy vissza veszik, mást vagy talál vagy nem, és akkor már gond van. Szóval vannak dolgok amiket nem kell elhinni a médiának és inkább más emberektõl halld a dolgot.
"egyébként ilyen 10 éves konstrukciójú összekukázott gépek gyártják a nem olcsó autókat" Nem tudom, hogy ez honan jött, de a márkája KUKA, nem a minõsége: http://www.benzinsider.com/wp-content/uploads/2012/12/Kuka.png Amúgy x ezer embert menedzselni a munkahelyen nem kis feladat, nem egy és nem két "fõnökre" van szükség, az Audiról is hall rosszat az ember, mégis egyik legjobb munkahelynek mondják Magyarországon. Persze igaz, hogy én egyik helyre sem mennék melózni, de a városi népségek már hozzászoktak a munkahelyi stresszhez, õk bírják.
a cégek 99%-ban van belsõ probléma. ha nem tetszik a cég, menj máshova. szabad ország, szabadon választhatsz munkahelyet.
Még a leggagyibb iskolában is "felesküdsz" arra, hogy nem kelted rossz hírét az intézménynek. Biztos nehéz az ilyen helyeken a munka, fõleg úgy, hogy mi magyarok többnyire hozzá vagyunk ahhoz szokva, hogy tûtõl repülõig mindenfélét haza lehet hozni (lopni), netezgetünk, kávézgatunk, cigizgetünk, budin trécselünk, el kell mennem a bankba felkiáltással két órával a munkaidõ vége elõtt hazamegyünk stb..
A kérdező hozzászólása: 2/3 Idõpont ma 16:01 Igen sajnos, nagyon sok dolgozótól hallottam ezeket az infókat, meglepõ számomra hogy a médiában korszerû üzemnek beharangozott gyárban egyébként ilyen 10 éves konstrukciójú összekukázott gépek gyártják a nem olcsó autókat 1 és 3 hozzászóló, ti dolgoztatok ott, vagy csak a szokásos nemtudom mivan ott de beleszólok szitu? Bocs az offért, de nem fotel betyárok véleménye érdekelne hanem azoké akik valóban dolgoztak ott, vagy jelenleg is ott dolgoznak.THX.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat!

A Kecskeméti Mercedes gyárba mikor és hol lehet jelentkezni összeszerelő munkásnak, vagy valami hasonlónak?

Van -e esetleg valami magyar internetes oldal, ahol már le lehet adni az életrajzot?

Legjobb válasz: http://kecskemeten.hu/mercedes-munka

A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod!

Kecskeméten mivel foglalkoznak a kisgyerekes anyukák? Ha letelt a gyes, gyerek óvodába, iskolába megy, miből lehet megélni nőknek? Anyukák, milyen vállalkozásotok van Kecskeméten, ami jövedelmező?

Párommal külföldön élünk, de haza szeretnénk menni 2 kisgyerekkel, vállalkozásban gondolkodunk.

Legjobb válasz: Akkor vállalkozzatok ha az tuti ötlet. Egyébként abból élnek mint bárhol máshol, hajnalban kelnek, mennek dolgozni oviba gyerkõc, délután vissza. Jobb esetben kapnak munkát a kisgyerekes anyukák, sajnos sokszor ha már meghallják hogy gyereked van szépen lassan kitessékelnek az állásinterjúról...

Akkor vállalkozzatok ha az tuti ötlet. Egyébként abból élnek mint bárhol máshol, hajnalban kelnek, mennek dolgozni oviba gyerkõc, délután vissza. Jobb esetben kapnak munkát a kisgyerekes anyukák, sajnos sokszor ha már meghallják hogy gyereked van szépen lassan kitessékelnek az állásinterjúról...
A kérdező hozzászólása: A kérdésem arra irányul, hogy Kecskeméten nincs olyan sok lehetõség, mint Pesten, mégis sok fiatal marad ott, a nõk, anyukák mivel foglalkoznak gyerek mellett?
Ahol én élek ott még annyi lehetõség sincs mint Kecskeméten. Szerintem Kecsón mivel megyeszékhely jóval több lehetõség van mint egy kisebb városban, vagy egy faluban. De egyszerûen akkor gyertek Budapestre. De Kecsón is ugyanazt csinálják az anyukák mint bárhol máshol. Próbálnak megélni.
Lehet, hogy sokan maradnak Kecskeméten, de sokan el is mennek Bp-re és külföldre. Ha jól kerestek külföldön szerintem maradjatok még pár évet, akár a nagyobbik gyerek 7 éves koráig. Addigra megtanulják a másik nyelvet, itthon meg kezdheti az elsõt. (nem úgy, mint ha a sokat dicsért magyar oktatás a valóságban tényleg olyan nagyszerû lenne, és az sem biztos, hogy a sokat szidott nyugati oktatás olyan rossz.)

Nyíregyházáról Kecskemétre hogy lehet eljutni 50%-os jeggyel eljutni? Az időpontok kellenek hogy mikor indul a legelső menyi a jegy ára és mai

köszi én is próbárkosztam de nem sikerült

Legjobb válasz: Az elvira.hu -ra üsd be hogy Nyíregyháza - Kecskemét. (ha vonattal mennél.) Szerintem érdemesebb, mert csak 1 helyen kell átszállnod. Nézd megmit hoz ki, ez legalább 25-30 vonat amit most nem kezdenék el kiírni. A legelsõ vonat 4:58-kor indul, és 8:10-kor ér Kecskemétre, ceglédi átszállással. Ez 2.740 Ft-ba kerül, ha 2. osztályon utazol, az 1. osztály egy ezressel drágább.

Az elvira.hu -ra üsd be hogy Nyíregyháza - Kecskemét. (ha vonattal mennél.) Szerintem érdemesebb, mert csak 1 helyen kell átszállnod. Nézd megmit hoz ki, ez legalább 25-30 vonat amit most nem kezdenék el kiírni. A legelsõ vonat 4:58-kor indul, és 8:10-kor ér Kecskemétre, ceglédi átszállással. Ez 2.740 Ft-ba kerül, ha 2. osztályon utazol, az 1. osztály egy ezressel drágább.

Mire lehet számítani a BME-s angol középfokú érettségin? Tudna mondani tapasztalatot az, aki már megcsinálta? Esetleg Kecskeméten?

Legjobb válasz: Érettségi helyett nem nyelvvizsgára gondolsz? Mert ha igen, akkor tudom ajánlani a BME-t. Én is Kecskeméten a GAMF-on középfokúztam angolból 1,5 éve és sikerült, korrekt feladatok és rendes tanárok :)

Érettségi helyett nem nyelvvizsgára gondolsz? Mert ha igen, akkor tudom ajánlani a BME-t. Én is Kecskeméten a GAMF-on középfokúztam angolból 1, 5 éve és sikerült, korrekt feladatok és rendes tanárok :)
A kérdező hozzászólása: ajj de... köszi :) szóval akkor nem kell aggódni különösebben...:)
Én most januárban voltam BME-n és nagyon megvoltam vele elégedve!Viszonylag normális pontozás és korrekt feladatok.Én azt ajánlom, hogy vedd meg az elõkészítõ könyvüket könyvesboltban és az alapján készülj, én is azt tettem!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: én is voltam januárban, és sikerült is! remélem neked is!! :D

Mit lehet tudni a kecskeméti szülészetről?

Legjobb válasz: mészárszék. Ha teheted, inkább válassz másik kórházat :(

mészárszék. Ha teheted, inkább válassz másik kórházat :(
akoor most elmondanám annak a válaszolónak, aki mészárszéknek nevezi a kecskeméti szülészetet, hogy én ott dolgoztam, sok embert ismerek ott és szerintem egyetlen rossz tapasztalat miatt nem kéne lenéznie az egészet!
Igazad van, bocsánat. Bár nem egy rossztapasztalat volt, hanem kettõ.
Én jókat hallottam, a hugom dolgozott ott. Ajánlanám a Godó prof.-ot!

Kecskeméten mikor lehet beíratni a gyereket a bölcsödébe?

Kislányom decemberben lesz 2 éves. Szeptembert?l szeretném bölcsödébe járatni. Mikor lehet beíratni? Úgy is meg lehet oldani, hogy csak decembert?l jár?

Legjobb válasz: Általában egységesen május körül vannak a beiratkozások. Kezdhet decemberben is de az a helyi bölcsitõl függ. Mi pl márciusban fogjuk kezdeni akkor lesz 2 éves.

Általában egységesen május körül vannak a beiratkozások. Kezdhet decemberben is de az a helyi bölcsitõl függ. Mi pl márciusban fogjuk kezdeni akkor lesz 2 éves.
Tavasszal van a beíratás, viszont sok bölcsiben várólista van. Én a helyedben bemennék személyesen a kiválasztott bölcsibe és érdeklõdnék, mindent szívesen elmondanak, segítenek. Az én fiam a Lánchíd utcai bölcsibe járt 2 évet, maximálisan meg voltam elégedve, nyugodt szívvel ajánlom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!