Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a kínzó fájdalommal (2 db)

Néha belenyilal a vesem kornyekere eroteljes fajdalom. A hugyholyagomat is kinzo fajdalom gyotri. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Húgyúti fertõzés nem feltétlenül torkollik vesekivételbe. Mondjuk aki bölcsességnek tekinti a riogatás, annál bizonyára így van, de a fertõzésre lehet antibiotikumokat szedni, természetes antibiotikum van sok gyógynövényben. Pl gyömbér, ginseng, vagy a sima fokhagyma. Ha nem törõdve a büdössel, egy-két hétig napi 3-4-5 fokhagymát megennél nyersen, mellé napi 45e mg C-vitamint, megadózisú D-vitamint és Scitec vagy Twinlab multivitamint szednél, hamar helyreráznád az immunrendszeredet és az leküzdené a kórt. Rásegíthetsz paleolit táplálkozással is. A testünk önmagát gyógyítja, ha nem gyengítjük minden szarral. Ha 2-3 hét alatt nem szûnnek a tünetek, akkor érdemes orvoshoz fordulni, de kicsi az esélye, hogy a fentiek hatástalanok legyenek.

Húgyúti fertõzés nem feltétlenül torkollik vesekivételbe. Mondjuk aki bölcsességnek tekinti a riogatás, annál bizonyára így van, de a fertõzésre lehet antibiotikumokat szedni, természetes antibiotikum van sok gyógynövényben. Pl gyömbér, ginseng, vagy a sima fokhagyma. Ha nem törõdve a büdössel, egy-két hétig napi 3-4-5 fokhagymát megennél nyersen, mellé napi 45e mg C-vitamint, megadózisú D-vitamint és Scitec vagy Twinlab multivitamint szednél, hamar helyreráznád az immunrendszeredet és az leküzdené a kórt. Rásegíthetsz paleolit táplálkozással is. A testünk önmagát gyógyítja, ha nem gyengítjük minden szarral. Ha 2-3 hét alatt nem szûnnek a tünetek, akkor érdemes orvoshoz fordulni, de kicsi az esélye, hogy a fentiek hatástalanok legyenek.
4-5 ezer miligramm C vitamint
ja [email protected], hogy te meg a vajákost ajánlgatod orvos helyett....nem riogatás volt, hanem tény, mivel a kezeletlen fertõzés elõbb-utóbb a vesét támadja majd meg...de inkább a vajákos a megoldás, igazad van...
fõleg az a gond, hogy húgyúti fertõzéssel nem mész el az urológiára..de majd pár hét és hónap és a mûtõbe visznek, mert veszik ki a vesédet...
Nem lehet esetleg vesekõ?Minden esetre egy orvosi kivizsgálás nem ártana.
Nekem is a vesekõ ugrott be elõször. Látogass el az urológiára.
Szerintem is vesekõ lesz. menj nyugodtan orvoshoz. Gyógyszert kapsz rá. Amit mûteni kell az már olyan méretû, hogy ájulást okoz.
Csak annyi, hogy még nem mentél el orvoshoz. Ezt komolyan a neten kérdezed meg? Itt nem tudnak csinálni ultrahangot és egyéb vizsgálatokat. Most szépen kelj fel, öltözz és menj el a doktor bácsihoz. Õ biztosan értelmesebb választ ad, mint a net elõtt unatkozók. Remélem!

Mit lehet tenni a kínzó fájdalommal?

Iszonyúan zsibbad mindkét kézfejem és ezáltal fáj is. Éjszaka nem tudok aludni, nagyon rossz.

Legjobb válasz: Szia.ez a kérdés tegnap is fennt volt???Nem írtad,hogy hány hetes vagy,az is számít valamit. Nekem is zsibbad a kezem,e´s már egy hete az újjaim is fájnak,mint aki reumás.Ez sajna tényleg a vizesedéstöl van.ha meg lessz a baba,elmúlik. Próbálj nagyon sok folyadékot inni.Víz,tea.Kitarta´s. 37hetes kismama.

Szia.ez a kérdés tegnap is fennt volt???Nem írtad, hogy hány hetes vagy, az is számít valamit. Nekem is zsibbad a kezem, e´s már egy hete az újjaim is fájnak, mint aki reumás.Ez sajna tényleg a vizesedéstöl van.ha meg lessz a baba, elmúlik. Próbálj nagyon sok folyadékot inni.Víz, tea.Kitarta´s. 37hetes kismama.
A csipkebogyó tea vízhajtó hatású, ha a vizesedéstõl dagad a kezed és lehet is inni terhesség alatt nyugodtan!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!