Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a kínzó (5 db)

Voltál orvosnál? Mi újság?
Egészségügyis vagyok. Azonnal ügyelet!!Vérgyülem is lehet a fejedben, ennek súlyos követkeuményei lehetnek, ha most nem mész!z
Ha ráz a hideg, az lázra utal! AZONNAL ORVOS!!!
most menj az ügyeletre!
haltak már meg emberek ezekkel a tünetekkel, én nem várnék két napig az orvossal.
nekem ez olyan agyrázkódásosan hangzik
Agyrázkódást kaptál! Holnap feltétlen orvos! Aki beküldhet röntgenre, vagy Ct-re ne hanyagold légyszíves.Jobbulást kívánok neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Holnap reggel elmegyek orvoshoz, most pedig lefekszek hátha javul valamennyire az állapotom. Ráz a hideg is nagyon rosszul érzem magam.
szerintem benned van még az érzés... én is estem már el, de nem ütöttem meg magam, de aznap meg másnap majdnem meghaltam(nem szó szerint). pár napig alig mertem motorra ülni.
agyrázkódás:S haltak már bele emberek, kérlek vedd komolyan! hívd ki az ügyeletet vagy akármi, de még ma lásson orvos!
Én is rá akarlak beszélni: Most menj az ügyeletre! Nagy baj lehet belõle, ha reggelig vársz!!!
egészségügyissel egyetértve MOST azonnal ügyelet!!!!!! bizony lehet súlyos agyrázkódás, de akár vérzés is!!!!!

Néha belenyilal a vesem kornyekere eroteljes fajdalom. A hugyholyagomat is kinzo fajdalom gyotri. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Húgyúti fertõzés nem feltétlenül torkollik vesekivételbe. Mondjuk aki bölcsességnek tekinti a riogatás, annál bizonyára így van, de a fertõzésre lehet antibiotikumokat szedni, természetes antibiotikum van sok gyógynövényben. Pl gyömbér, ginseng, vagy a sima fokhagyma. Ha nem törõdve a büdössel, egy-két hétig napi 3-4-5 fokhagymát megennél nyersen, mellé napi 45e mg C-vitamint, megadózisú D-vitamint és Scitec vagy Twinlab multivitamint szednél, hamar helyreráznád az immunrendszeredet és az leküzdené a kórt. Rásegíthetsz paleolit táplálkozással is. A testünk önmagát gyógyítja, ha nem gyengítjük minden szarral. Ha 2-3 hét alatt nem szûnnek a tünetek, akkor érdemes orvoshoz fordulni, de kicsi az esélye, hogy a fentiek hatástalanok legyenek.

Húgyúti fertõzés nem feltétlenül torkollik vesekivételbe. Mondjuk aki bölcsességnek tekinti a riogatás, annál bizonyára így van, de a fertõzésre lehet antibiotikumokat szedni, természetes antibiotikum van sok gyógynövényben. Pl gyömbér, ginseng, vagy a sima fokhagyma. Ha nem törõdve a büdössel, egy-két hétig napi 3-4-5 fokhagymát megennél nyersen, mellé napi 45e mg C-vitamint, megadózisú D-vitamint és Scitec vagy Twinlab multivitamint szednél, hamar helyreráznád az immunrendszeredet és az leküzdené a kórt. Rásegíthetsz paleolit táplálkozással is. A testünk önmagát gyógyítja, ha nem gyengítjük minden szarral. Ha 2-3 hét alatt nem szûnnek a tünetek, akkor érdemes orvoshoz fordulni, de kicsi az esélye, hogy a fentiek hatástalanok legyenek.
4-5 ezer miligramm C vitamint
ja [email protected], hogy te meg a vajákost ajánlgatod orvos helyett....nem riogatás volt, hanem tény, mivel a kezeletlen fertõzés elõbb-utóbb a vesét támadja majd meg...de inkább a vajákos a megoldás, igazad van...
fõleg az a gond, hogy húgyúti fertõzéssel nem mész el az urológiára..de majd pár hét és hónap és a mûtõbe visznek, mert veszik ki a vesédet...
Nem lehet esetleg vesekõ?Minden esetre egy orvosi kivizsgálás nem ártana.
Nekem is a vesekõ ugrott be elõször. Látogass el az urológiára.
Szerintem is vesekõ lesz. menj nyugodtan orvoshoz. Gyógyszert kapsz rá. Amit mûteni kell az már olyan méretû, hogy ájulást okoz.
Csak annyi, hogy még nem mentél el orvoshoz. Ezt komolyan a neten kérdezed meg? Itt nem tudnak csinálni ultrahangot és egyéb vizsgálatokat. Most szépen kelj fel, öltözz és menj el a doktor bácsihoz. Õ biztosan értelmesebb választ ad, mint a net elõtt unatkozók. Remélem!

Mit lehet tenni a kínzó fájdalommal?

Iszonyúan zsibbad mindkét kézfejem és ezáltal fáj is. Éjszaka nem tudok aludni, nagyon rossz.

Legjobb válasz: Szia.ez a kérdés tegnap is fennt volt???Nem írtad,hogy hány hetes vagy,az is számít valamit. Nekem is zsibbad a kezem,e´s már egy hete az újjaim is fájnak,mint aki reumás.Ez sajna tényleg a vizesedéstöl van.ha meg lessz a baba,elmúlik. Próbálj nagyon sok folyadékot inni.Víz,tea.Kitarta´s. 37hetes kismama.

Szia.ez a kérdés tegnap is fennt volt???Nem írtad, hogy hány hetes vagy, az is számít valamit. Nekem is zsibbad a kezem, e´s már egy hete az újjaim is fájnak, mint aki reumás.Ez sajna tényleg a vizesedéstöl van.ha meg lessz a baba, elmúlik. Próbálj nagyon sok folyadékot inni.Víz, tea.Kitarta´s. 37hetes kismama.
A csipkebogyó tea vízhajtó hatású, ha a vizesedéstõl dagad a kezed és lehet is inni terhesség alatt nyugodtan!

Ultrahangos kutyariasztóval kapcsolatban kérnék néhány tapasztalatot. Milyen hangot ad ki? Lehet hallani? Bizti nem káros az ember hallására? A kutyának nagyon kínzó? És pontosan milyen hangot ad ki h a kutya megijed tőle? Mit utánoz az a hang?

Legjobb válasz: Csak sorban: -ultrahangot ad ki -nem lehet hallani, mivel ultrahang -nem káros emberre -kérdezd a kutyát, hátha Neked sikerül, mert eddig még nem született meg az az ember aki kutyával beszélgetett volna -ijesztõ hangot ad ki -semmit nem utánoz

Csak sorban: -ultrahangot ad ki -nem lehet hallani, mivel ultrahang -nem káros emberre -kérdezd a kutyát, hátha Neked sikerül, mert eddig még nem született meg az az ember aki kutyával beszélgetett volna -ijesztõ hangot ad ki -semmit nem utánoz
A kérdező hozzászólása: ha a kutya vinnyogva szalad el, akkor azt jelenti, h fájhat neki, de ha csak úgy elcammog, akkor nem fáj neki. Nem azt kértem bárkitõl is, h beszéljen a kutyával...
Ha csak ez a kérdésed maradt megválaszolatlanul, akkor 85%-ra választ kaptál. Könyveld el a többi 15-öt hibaszázaléknak. ;)
mérd le programmal mekkora a hõmérséklete(erre jó program pl. a Speccy)
Gyárilag pasztázzák azt, fél év után nem indokolt. Én a helyedben elküldeném szakemberhez, gondolom, még garanciás. Esetleg még konkrét hõmérsékleti adatokat megoszthatnál velünk, abból lehet jobban következtetni.
Nem hiszem, hogy pasztázni kéne, fõleg nem egy fél éves kártyát. Az a pasztázás dolog is egy kissé túl van már misztifikálva. Szerintem inkább hûtést kéne cserélni vagy, ha a házad nem szellõzik rendesen, akkor azzal kezdeni valamit, mert az is sokat számít! Amúgy a videokártyát nem kell fogdosni illetve az, hogy játék közben melegszik az normális dolog egy bizonyos szintig (mint ahogy egy 60-80C-ig hevülõ GPU is normális).
Kézzel hiába fogdosod a VGA karit mert már 60C°-ot is forrónak érzel pedig ez egy VGA-nál még alacsonynak is mondható elviekben egy VGA maximális tûrõképessége kb 110C° tehát ha 80° a hõmérséklete az még normálisnak mondható de már elég magas Nézd meg egy progival a hõmérsékletet az Argus monitor nevû progit ajánlom erre a célra

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!