Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a horkolás ellen. Lehet (5 db)

Mit tudok tenni a horkolás ellen? Műtéttel meg lehet szüntetni?

Nagyon zavar, hogy lány létemre horkolok, nagyon zavarban érzem magam amikor más is mellettem alszik. :S Meg lehet műttetni? 18/L

Legjobb válasz: Tudtommal csak akkor horkol az ember ha háton fekszik. Szóval ha lehet akkor hason vagy oldalt fekve aludj.

Tudtommal csak akkor horkol az ember ha háton fekszik. Szóval ha lehet akkor hason vagy oldalt fekve aludj.
A horkolást szervi elváltozás okozza (megnagyobbodott mandulák, orrsövényferdülés, laza lágyszájpad) Ezeken mûtéti úton lehet javítani, de a páromnak mûtét után sem szûnt meg a horkolása, pedig az egész szájpadlását szétégették lézerrel.....
hason fekvés tényleg segít
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ.
Igen, a hízás egyik következménye a horkolás is sajnos...:( Viszont a fogyás nem garantálja, hogy elmúlik. Nem egy vékony embert ismerek akik úgy horkolnak, hogy zeng a ház.
igen mert a gége melletti bõrszövetben is zsír lesz és szûkíti a légcsövet. Ha lefogysz megoldódik. Nekemis volt, azért merem ilyen biztosan állítani. Ha más nem menj el fül orr gégészetre, hogy kizárjátok az orrsövény ferdülést, mert akár az is lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Azóta fogytam 10 kilót és már nem horkolok, nekem valószínûleg akkor az elhízásom miatt volt, pedig még egy tizest le kellene adnom ahhoz, hogy az elhízás is megszûnjön.
Szívesen! Gratulálok a fogyásodhoz és további sok sikert kívánok!

Mit lehet tenni a horkolás ellen. Lehet kapni valamit ellen a drogériákba?

Legjobb válasz: Én úgy tudom,vannak rá tapaszok,meg gyszer is,kérdezd meg a gyszertárban.

Én úgy tudom, vannak rá tapaszok, meg gyszer is, kérdezd meg a gyszertárban.
a€ férjem úgy horkol néha mintha muszáj lenne.Már túlvagyunk az orrsövény mûtéten, de az is visszanõtt néhány év alatt.Így nem bíztatlak túl sok jóval, talán nektek valami segít.
Van tapasz (éjszakára), injekcó (3 hónap) vagy mûtét (évek). Lehet választani. Orvos jobban tudja, és a Madarász utcában van alváslabor.
A TV-ben reklámozott Respil Aktiív orrtapasz (vagy hasonló) hány FT-ba kerül? Mennyi van benne és egy db-ot meddig lehet használni?
Én DM-ben vettem Respir Activot, 1399 Ft-ba került és 10 db van benne. Sajnos 1 db-ot csak egyszer lehet használni, mert olyan erõs a ragasztófelülete, hogy leszedéskor lehoz egy kis felsõ hámréteget is az orról és többé nem ragad, vagy legalábbis nem olyan jól. Mi megvettük, de nem igazán használt.


Horkolás ellen mit lehet tenni? Eddig a családtagok jegyzik meg minden reggel, hogy miattam nem tudtak aludni. De lassan közelednek a nyári táborok, osztálykirándulás, ahol elég ciki is lenne erre ébredni. Mi a megoldás?

Régebben már volt orrmandula m?tétem, akkor is épp ebb?l kifolyólag. De úgy t?nik nem mentem vele sokra :/

Legjobb válasz: Próbálj hason, vagy oldalt fekve aludni, akkor nem csúszik hátra a nyelved, így fogsz rendesen levegõt kapni, nem fogsz horkolni. Persze ha már elaludtál, úgy nehéz bármit is tenni, de horkoló embert el lehet csendesíteni, ha hasra fordítják . :)

Próbálj hason, vagy oldalt fekve aludni, akkor nem csúszik hátra a nyelved, így fogsz rendesen levegõt kapni, nem fogsz horkolni. Persze ha már elaludtál, úgy nehéz bármit is tenni, de horkoló embert el lehet csendesíteni, ha hasra fordítják . :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm : )
Párnát használsz? Ha igen, próbáld meg anélkül... Nem hittem el, de a horkolás a párnával együtt eltûnt nálunk az éjszakára.
A kérdező hozzászólása: Hát, szeretem a magas párnákat :/ De akkor kipróbálom! :D köszönöm! :)
Van facebookod?
A kérdező hozzászólása: nincs

Mit lehet tenni a horkolás ellen?

Legjobb válasz: Itt írnak róla: [link]

Itt írnak róla: [link]
A kérdező hozzászólása: köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!