Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a használt főzőolajjal (1 db)

Mit lehet tenni a használt főzőolajjal?

Legjobb válasz: Mi a használlt fõzõolajat felhasználjuk fák,keritések,pozdorják pásolására is .Egyben festék is és egyben védõréteg is .Ez is egy javaslat próbáljátok ki.

Mi a használlt fõzõolajat felhasználjuk fák, keritések, pozdorják pásolására is .Egyben festék is és egyben védõréteg is .Ez is egy javaslat próbáljátok ki.
Mi az a "pásolás"?:DDD Amúgy meg kiöntöd - ezt lehet tenni vele :D
Összegyûjteni, és az arra megfelelõ hulladéktárolóba elvinni.
Összegyûjteni és valakinek odaadni, akinek van telke, s szokott nyílt lángon sütni-fõzni. Tûzgyújtásnál megtakaraítható a speciális alagyújtós, ha ezzel az olajjal meglocsoljuk a papírokat és az elsõ gallyakat, fákat, amit a tûzre teszünk. üdv.: hegedor


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van valami jó praktikátok arra, hogy mikor és hogyan szeditek le a megfött kötözött sonkáról a hálót, hogy a sonka egyben maradjon?

2

S O S. Hogy javíthatnák az ízén?

Kicsit sok lett a kakukkfű az ételembe (Tejszínes ragu).Tudok rajt egy kicsit javítani?

3

Minek a rövidítése az hogy mk a sütemény készítő oldalon?

az egyik sütős oldalon látam hogy
-egy mk sütőpor, de nem tudtam rájönni hogy mit jelent az..... vagy csak elirás? mert arra rájöttem hogy az egy ek porcukor az az evőkanál de az mk??? azt nemtom! nemtudná valaki??

4

Miért kellenek ízfokozók? Csak az emberi butaság és eltorzult érzékelés az oka, vagy ez élelmiszer ipar nagy kereseti lehetösége?

9

Terítésnél a papírszalvétát melyik oldalra kell tenni?

szalvéta,terítés

3

Szerintetek a kolbásztöltés után megmaradt yardos belet jól besózva betehetem a fagyasztóba? Sok helyet foglalna a hűtő normál részében, ráadásul sokáig nem lesz rá szükség. Mit gondoltok meddig áll el?

3

Hogy készítitek el a homárt?

3

Meg szoktátok enni a póréhagyma zöldjét is?

10

Venni akarok egy indukciós be építhető főző lapot, teljes terhelése 7000w a sütője 2500w s a kérdés milyen keresztmetszetű vezetéket kell kiépíteni?

Nagyon sürgős!

3

Sajnos nincs Gofri sütőm, de ajánlották, hogy melegszendvics sütőbe is meg lehet sütni. Szerintetek?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!