Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a használt (517 db)

Van egy ASUS N53S-es laptopom, leggyakrabban hálózatról használom (ilyenkor nincs bent az aksi), eddig ha aksiról használtam átlagosan 3 órát bírt, most viszont egy órát (ugyan arra használom mint eddig). Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Ha már 1 év körüli vagy idöseb akor ne csodálkoz aksi nem örök életü cserélni kell amugy pedig felesleges kivebed aksit laptopból (bár nem árthat neki azsem, De Nem is használ!)

Ha már 1 év körüli vagy idöseb akor ne csodálkoz aksi nem örök életü cserélni kell amugy pedig felesleges kivebed aksit laptopból (bár nem árthat neki azsem, De Nem is használ!)
A kérdező hozzászólása: Megoldódott a probléma. :) Csináltam egy új felhasználói fiókot és ott már 3 óra 40 percet írt ki 100%-on, szerintem a másikban volt valami olyan automatikusan induló progi ami meghajtotta a gépet mert ott elég rendesen pörgött a ventilátor itt viszont szélcsend van :)

Használom a solutio antisudorica-t, de ugyanúgy izzadok. Mi lehet a probléma?

Felkenés után kb fél órával használok dezodort. Vagy egyáltalán nem kéne dezodort használnom? Ha mégis kell, akkor milyet (golyós, stift, fújós)? Esetleg nem egyb?l jelentkezik a hatása, hanem használom hetekig, és egyszer csak jó lesz?

Legjobb válasz: Én is próbáltam, de nem használt. Aztán kiderült, hogy hormonális problémám van, lehet, hogy nálad is ez áll fenn. Erõs izzafás még szorongástól is elõfordulhat.

Én is próbáltam, de nem használt. Aztán kiderült, hogy hormonális problémám van, lehet, hogy nálad is ez áll fenn. Erõs izzafás még szorongástól is elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Én is gondoltam hormonproblémára, mert más gyanús jelek is vannak.

Mi lehet? A fürdőszobában zuhanyzás közben pár napja azt figyeltem meg, hogy apró kukac szerű lények jelenek meg. Mivel tudnák megszabadulni tőluk a domestos nem használt.

Legjobb válasz: Hûha, hát alapos takarítás, gondolom a lefolyóból jönnek, használj granulátumos lefolyótisztítót, sósavat, hypo-t, DE semmiképp NE használd egyszerre ezeket a szereket, ne öntsd össze vagy közvetlenül egymásra õket, mert abból baj lehet!!!Ettõl elvileg el kéne hogy pusztuljanak, ha ez sem segít kell hívni kártevõirtót.

Hûha, hát alapos takarítás, gondolom a lefolyóból jönnek, használj granulátumos lefolyótisztítót, sósavat, hypo-t, DE semmiképp NE használd egyszerre ezeket a szereket, ne öntsd össze vagy közvetlenül egymásra õket, mert abból baj lehet!!!Ettõl elvileg el kéne hogy pusztuljanak, ha ez sem segít kell hívni kártevõirtót.
Ezek ászkaállatok, meleg, nyirkos helyeken bukkannak fel és ott szaporodnak. Ártalmatlanok, csak bosszantó a jelenlétük és arra figyelmeztet, hogy jobban kell ügyelni a szárazságra. A lefolyókba is érdemes legalább hetente 1x erõs tisztítót önteni, amíg el nem tûnnek (utána elég 1-2 havonta akár sima ételecettel kezelni a lefolyót), és az egész fürdõszobát nagyon alaposan ki kell takarítani vmilyen erõs fertõtlenítószerrel (kád/zuhanytálca szélei, csapok rózsái körül, csempe/padló sarkait, éleit különös figyelemmel) és gondosan kiszárítani. Vigyázzatok, hogy - ahogy az elsõ válaszoló is mondta - nehogy a kféle vegyszerek keveredjenek, mert éleveszélyes klórgáz fejlõdhet! Hogy ne jöjjenek vissza, próbálj mindig alaposan szellõztetni, hogy a sarkok, élek mindig ki tudjanak száradni.
nálunk a konyhába jelentek meg :S valami tanács?
Utolsó, nálatok BIZTOS, hogy nem ugyanilyen állatok vannak a konyhában. Valószínûbb, hogy molylepke vagy légy "kukaca" van a konyhátokban. Egy alapos takarítás és fertõtlenítés (szekrénybelsõket, polcokat is, liszt, dara, tea és egyebek átvizsgálása, jól záródó dobozba csomagolása, stb.) segíteni fog.
a konyhás kukacos vagyok! : D igazad volt elõttem lévõ! pár hét múlva molylepkékkel volt tele a konyha!

Videókártyámon 2 dvi kimenet van dvi vga átalakítóval használom 1 ikről sem ismeri fel a monitort pl nagyobb felbontást lehet állítani asztalon mint amennyit a monitor bír vagy játék indításánál azt írja ki hogy "out of range " mi lehet a baj?

vettem egy új videókártyát hd 7770 a régi videókártyán volt dvi vga is és ennél is csak a sima vga volt jó a dvi vga átalakítóval nem

Legjobb válasz: Be lehet állítani, h csak a monitor által támogatott felbontásokat használja a kártya.

Be lehet állítani, h csak a monitor által támogatott felbontásokat használja a kártya.
lehet megfázott
Van a köhögéssorozat végén egy nyelésszerû hang?
Nem vagyok orvos, de én kennelköhögésre tippelnék, most tombol a járvány mindenhol (sajnos mi is elkaptuk) Mi elõször antibiotikumot kaptunk, utána volt egy mucopront szirup kúra, mellette kutya bérescseppet kap immunerõsítés gyanánt. Szerintem menj el egy másik dokihoz, antibiotikumot csak õ tud felírni. Az antibiotikum mellé adj neki normaflore-t és addig is elkezdhetsz víz helyett hársfa teát adni neki. Jobbulást!
Az orvos milyen betegségre adott gyógyszert? Ha valami nem használ, akkor vissza kell menni. Megvizsgálta? Szívét megnézte?
Én légcsõ-összeesésnek gondolnám, bár nem vagyok állatorvos. Kistestû kutyáknál gyakori probléma és általában más betegséggel is együtt jár (vagy annak következményeként alakul ki). Mindenképpen érdemes lenne megnézetni másik orvossal. Általában gyógyszerrel kezelhetõ, de súlyosabb esetben mûtétre is szüksége lehet.
Semmi, mi is tapasztaltuk.Kb.6 éve használjuk már, nincs jelentõsége.
anyukám Pharmatex mellett lett terhes :S
Várjatok többet fél órát.
Elõször is, a Pharmatex cuccok már jobban védenek, mint régebben, de azért ajánlott Pharma+ megszakítással védekezni. Másodszor, ha a nagy része elolvadt, szerintem nem baj. Nekünk inkább az szokott a baj lenni, hogy amikor ki akarjuk bontani, már akkor elkezd olvadni és nehéz kiszedni a csomagolásból. ( alapból hûtõben tároljuk )
A kérdező hozzászólása: Nekünk ilyen kis mûanyag hengerbe van a tabletta nincsen becsomagolva.
Használjatok lágy hüvelykapszulát.
a kettõvel ezelõtti vagyok. A hengeres az az extra hüvelyváladékú nõknek való, az nekem sem olvadt el, amikor kísérleztem a termékeikkel. Az elõzõ jól mondja, a lánykapszulát ( ami mint egy kúp, úgy néz ki) próbáljátok ki vagy cseppentsetek pár csepp langyos vizet a tablettára, mielõtt felhelyezitek:)
láGYkapszulát:)
Egyik barátnõm is Pharmatex mellett lett terhes. Most van neki egy fél éves tündéri kisfia:) ))

Tampon használattal kérdeznék. Egy idje használom nemvolt gond de mikor márkát váltottam talán túl nagyot vettem, gondoltam a rosszabb napokra, nem tudom, de fáj felhelyezni, (naturella narancssárga) és már a régit is az ob-t is. Mi lehet a gond?

Lehet hülyén hangzik, de összefügghet az hogy amióta nem élek nemi életet aztóa lett a váltás és azóta fáj? Tamponnál maradnék,több okból is, de félek is a problémáktól.

Legjobb válasz: Próbáld ki az ellen probiotikus tampont! Még a fertõzésektõl is megvéd :) nekem bejött!

Próbáld ki az ellen probiotikus tampont! Még a fertõzésektõl is megvéd :) nekem bejött!

Baj van! Rossz az msn-m (windows live messenger 2009) használok. és nem tudok partnert felvenni. Mi lehet a probléma?

Szóval, már 2 hónapja rossz volt az msn-m, bejelentkezés utána állandóan kiírta, hogy c(ommunication platform hiba)

Legjobb válasz: használd ezt! még telepítened sem kell: http://portablehun.blog.hu/2009/11/13/windows_live_messenger..

használd ezt! még telepítened sem kell: http://portablehun.blog.hu/2009/11/13/windows_live_messenger..
A kérdező hozzászólása: hali..letöltöttem de belépésnél megint kiír egy hibaüzit, hogy (Az ismerõsök listája jelenleg nem elérhetõ, késõbb próbálja meg újból) hibakód:80191001 mi lehet a gond??

Vettemi ideglenes gépnek egy használt öreg p4 es hp gépet 2.6 gh proci 512 ram 40gb winyo ami elég érdekes dolgot produkál mi lehet a baja? Youtobe videonézés alatt 3 percig kb tökéletes utána elkezd szaggatni a hang és mintha lassitva lenne a hang?

ha olyankor megmozgatom az egeret mégrosszabb ha várok 10 percig és utána probálkozok akkor 10 percig megint jó ez mitöl lehet? régebben volt hasonlo adatokkal rendelkez? gépem és ay simán vitt

Legjobb válasz: Cseréld le az Adobe Flash Playert. Egyébként kár ilyet megvenni, amikor már két magú procis használt gépek kaphatók cégeknél, garanciával, olcsón.

Cseréld le az Adobe Flash Playert. Egyébként kár ilyet megvenni, amikor már két magú procis használt gépek kaphatók cégeknél, garanciával, olcsón.
Driverek frissitése.

Már 1 éve használom a whirlpool adp 6920-as mosogatógépemet, de még nem fogyott ki belőle a só. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Milyen gyakran használod? Mert ha csak néhány naponta, akkor normális.

Milyen gyakran használod? Mert ha csak néhány naponta, akkor normális.
lehet min re van téve a sóadagolás+5+9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!