Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a fürdőszobai (20 db)

Mi lehet? A fürdőszobában zuhanyzás közben pár napja azt figyeltem meg, hogy apró kukac szerű lények jelenek meg. Mivel tudnák megszabadulni tőluk a domestos nem használt.

Legjobb válasz: Hûha, hát alapos takarítás, gondolom a lefolyóból jönnek, használj granulátumos lefolyótisztítót, sósavat, hypo-t, DE semmiképp NE használd egyszerre ezeket a szereket, ne öntsd össze vagy közvetlenül egymásra õket, mert abból baj lehet!!!Ettõl elvileg el kéne hogy pusztuljanak, ha ez sem segít kell hívni kártevõirtót.

Hûha, hát alapos takarítás, gondolom a lefolyóból jönnek, használj granulátumos lefolyótisztítót, sósavat, hypo-t, DE semmiképp NE használd egyszerre ezeket a szereket, ne öntsd össze vagy közvetlenül egymásra õket, mert abból baj lehet!!!Ettõl elvileg el kéne hogy pusztuljanak, ha ez sem segít kell hívni kártevõirtót.
Ezek ászkaállatok, meleg, nyirkos helyeken bukkannak fel és ott szaporodnak. Ártalmatlanok, csak bosszantó a jelenlétük és arra figyelmeztet, hogy jobban kell ügyelni a szárazságra. A lefolyókba is érdemes legalább hetente 1x erõs tisztítót önteni, amíg el nem tûnnek (utána elég 1-2 havonta akár sima ételecettel kezelni a lefolyót), és az egész fürdõszobát nagyon alaposan ki kell takarítani vmilyen erõs fertõtlenítószerrel (kád/zuhanytálca szélei, csapok rózsái körül, csempe/padló sarkait, éleit különös figyelemmel) és gondosan kiszárítani. Vigyázzatok, hogy - ahogy az elsõ válaszoló is mondta - nehogy a kféle vegyszerek keveredjenek, mert éleveszélyes klórgáz fejlõdhet! Hogy ne jöjjenek vissza, próbálj mindig alaposan szellõztetni, hogy a sarkok, élek mindig ki tudjanak száradni.
nálunk a konyhába jelentek meg :S valami tanács?
Utolsó, nálatok BIZTOS, hogy nem ugyanilyen állatok vannak a konyhában. Valószínûbb, hogy molylepke vagy légy "kukaca" van a konyhátokban. Egy alapos takarítás és fertõtlenítés (szekrénybelsõket, polcokat is, liszt, dara, tea és egyebek átvizsgálása, jól záródó dobozba csomagolása, stb.) segíteni fog.
a konyhás kukacos vagyok! : D igazad volt elõttem lévõ! pár hét múlva molylepkékkel volt tele a konyha!

Szarvasagancs páfrányom a fürdőszobában van aránylag párás helyen és szűrt fényen. Ennek ellenére száradnak a levelei és fonnyad el. Van ötletetek mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Köszönöm a pontos leírást,a szobanövényes könyvemben nekem is megvannak ezek az adatok de azért is kérdeztem,hogy mi lehet a baj mert a leírtak szerint raktam arra a helyre ahol a legjobb lehet és öntöztem, de ennek ellenére fonnyad a levele.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pontos leírást, a szobanövényes könyvemben nekem is megvannak ezek az adatok de azért is kérdeztem, hogy mi lehet a baj mert a leírtak szerint raktam arra a helyre ahol a legjobb lehet és öntöztem, de ennek ellenére fonnyad a levele.

Mivel lehet a tükröt fürdőszobában a csempére felragasztani?

Kb 60*60as.. Esetleg szilo?

Legjobb válasz: Lehet kapni erre a célra olyan csíkot,amelyiknek mindkét oldala ragasztós.Montázsszalag tükrök felragasztására.A Tescoban is láttam már.Nálam is ezzel vannak a tükrök feltéve,évek óta bírják.

Lehet kapni erre a célra olyan csíkot, amelyiknek mindkét oldala ragasztós.Montázsszalag tükrök felragasztására.A Tescoban is láttam már.Nálam is ezzel vannak a tükrök feltéve, évek óta bírják.
Szívesen.Azt tenném még hozzá, hogy elõször mérd ki a tükör pontos helyét és jelöld meg valahogy, mert ha nem jó helyre ragasztod, nehéz leszedni a csíkot.És egy ferde tükör nem a legesztétikusabb.Nem fog leesni a tükröd, és nem kell fúrni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.. nagyon nem szeretném ha leesne.. meg a csempét sem akarom fúrással megrepeszteni :S
Szia! Elõször (ha még eddig nem) lekapcsol az áram, és ellenõrizd hogy nem-e csak az izzó , vagy a foglalat lazult meg.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a választ! Sajnos már volt izzócsere is. Ismerõs már a foglalaton is javított, mostmár nem olyan erõteljes a villogás, de engem így is eléggé aggaszt.
Ha a foglalattal van a baj, akkor valószínûleg ki kell cserélni, persze nem biztos, látatlanban nem lehet megmondani. Hogy mennyibe kerül, az attól függ, hogy mivel van a hiba.
Sima izzó vagy valami energiatakarékos?
A kapcsoló is lehet hibás, érdemes lenne megnézni, vagy pl. szomszéd bácsival megnézetni (utóbbi esetben max. egy feles, egy sör és/vagy egy kávé a költség, kapcsoló 500 és 1000 Ft között van.

Mi lehet a magyarázata annak, hogy a fürdőszobába kitett szappan használat során idővel el kezd repedezni?

(A nem használt szappanon ez nem jelentkezik, vagyis csak idővel. A fürdőszobában nincs hőmérséklet ingadozás.)

Legjobb válasz: A nedvesség-szárazság hatása. Hasonlóan a hõingadozáshoz a nedvesség hatására a szappan vizet vesz fel és megduzzad, illetve száradáskor a leadott víz miatt összetöpped. Ez a hatás sokkal nagyobb mint a hõtágulás, ezért a kis méretû szappanon is viszonylag nagy repedések jelennek meg.

A nedvesség-szárazság hatása. Hasonlóan a hõingadozáshoz a nedvesség hatására a szappan vizet vesz fel és megduzzad, illetve száradáskor a leadott víz miatt összetöpped. Ez a hatás sokkal nagyobb mint a hõtágulás, ezért a kis méretû szappanon is viszonylag nagy repedések jelennek meg.
Nem tudom, mi lehet az, de Domestost nekik!!!
A kérdező hozzászólása: Azon már túl vagyok, sõt az ecetsavas kúrát is meg kapták!Mégis 10 db volt ma is a kabin ajtó alatt!!!!
nem lehet, hogy szúnyog lárva? Nekem tavaly az edénycsepegtetõm volt velük tele. Halálra ijedtem, hogy mi lehet. http://www.google.hu/imgres?q=sz%C3%BAnyogl%C3%A1rva&um=1&hl..
Ugyanezt a jelenséget tapasztalom. Engem is érdekelne néhány hasznos tanács.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem szúnyoglárva!Nagyon ocsmány, de picike, mint egy kis féreg. Senki nem látott még ilyet?
Figyelj nálunk is van olyan a fürdõben!! Ilyen kicsi meg sem mozdul undórító de tényleg egyik reggel tettem rá floraszeptet olyan büdös szaga volt megdöglött de hát valami eszméletlen volt. Egyébként iylen kukacnak néz ki nem ? Szerintem nálad akkor a lefolyóból jön elõ.
Látom van aki reklámokon szocializálódik. A domestos azon kívül, hogy szennyezi a környezetet, nem túl hatékony. Ahogy sok más szer sem. Forralj fel vizet. Ha felforrt, önts bele ecetet. Ezt öntsd lassan a lefolyóba. Lehetõleg úgy, hogy a lefolyó csövére körbe mindenhova kerüljön.
Penészgomba szokott ilyen elszínezõdést okozni...
nem hiszem, hogy penész, inkább még nedves lehet vagy, valamit belekentek a burkolók, valami koszt van fugatisztító, pár nap múlva ha még olyan, akkor pucold át vele
Hát ha nedves a fuga és már benne laktok az nagyon gáz. A lakásnak/háznak tökéletesen ki kell száradni mielõtt, bele költöznek. Különben csupa penész lesz minden.
A kérdező hozzászólása: Igen, benne lakunk, mivel ez egy felújítás volt.
http://www.youblisher.com/p/404830-FM-for-Home-GoTeam/ A lapozható katalógusunkban megtalálod a kiváló minõségi tisztító szereket
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!

Mi baja lehet a radiátornak, ha a lakásban mindegyik működik, kivéve a fürdőszobait. Az nem fűt rendesen, és a felső 15 cm-en langyos, de alatta hideg a fűtőtest. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Lehetséges az is , hogy eliszaposodott. Ha levegõs akkor egyébként felül lenne hideg. Bár ha a fürdõszobai radiátor magasabban van mint a többi akkor abba gyûlik össze a levegõ és lehet ilyen hiba.

Lehetséges az is , hogy eliszaposodott. Ha levegõs akkor egyébként felül lenne hideg. Bár ha a fürdõszobai radiátor magasabban van mint a többi akkor abba gyûlik össze a levegõ és lehet ilyen hiba.
Szia.Minden valószínûség szerint levegõs.Légteleníteni kell és helyre áll a fûtõtestben a cirkuláció.
Bocs az elõbb elfelejtettem : az enyémeken alul fölül van szelep, mindkettõt ellenõrizni kell. bi
nem is kevés levegõ van benne, - néhány percet megér egy légtelenítési próba ! üdv : bi
A felsõ 15 cm-en langyos, de alatta hideg a fûtõtest és szerinted levegõs. Megint egy okos! Be kellene szabályozni a fûtési rendszert!
Fogkefe?
Szappan :D
Na szabad a gazda?
Nem tudom, de biztos valami hülyeség. Szerintem ilyen nincs. (19/f)
borotva?
jah fürdõszobában használják? akkor mégsem óvszer...
óvszer?:D
Nálatok átlagos boltban kapható a vazelin? Nem semmi!! Pornóapátiról írsz?? :D
Te egy fogkefétõl elpirulsz???
vazelin.
Férfi tusfürdö :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!