Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a fölöslegessé vált, kiszáradt (1 db)

Mit lehet csinálni a fölöslegessé vált, kiszáradt parafadugókból?

Nagyon sok van (kb 10 kg), s kidobni sajnálom ?ket.

Legjobb válasz: Én pofás kis üzenõtáblát készítettem belõlük. A dugókat hosszában félbevágtam, és felragasztottam õket egy tetszés szerinti méretû kartonlapra. A szélére körbe fotókat ragasztottam, melyeket méretre nyomtattam.

Én pofás kis üzenõtáblát készítettem belõlük. A dugókat hosszában félbevágtam, és felragasztottam õket egy tetszés szerinti méretû kartonlapra. A szélére körbe fotókat ragasztottam, melyeket méretre nyomtattam.
gyufa vagy fogvájó segítségével szerintem nagyon pofás kis játékokat lehet csinálni, pl. ember, autó, ház stb.
Gyermekintézménynek ajánld föl.Biztos lesz aki szívesen fogadja.
Dugdosd fel a seggedbe :D egyesével, és ne vágd félbe.
Vagy pl. oxigénszegény környezetben való szenesítéssel kiválló faszenet lehet belõle készíteni pirotechnikai célokra :) ha van még felesleg, szívesen átveszek belõle :) )
damilra felfûzöd hosszában tû segítségével, ha elég sok van belõle, ajtó fölé vagy akárhova dísznek is jó
az elõzõ vagyok ha még több van mint gondoltam, ugyanazzal a damilos technikával ajtó felsõ félfájára földig érõ "függönyt" is készíthetsz


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik a legdrágább Magyarországon kapható zárbetét?

Link leírással vagy képpel?

1

Hol tudnék venni, legalább 4-5 mm-es bőrt? (keményáru)

Szeretnék csinálni egy lamellás bőrpáncélt. Mielőtt megvettem volna mindent hozzá, megcsináltam kartonból, hogy legyen egy kis rutinom, és hogy ne a drága anyagot pazaroljam. Somogy megyében élek, errefelé semmi bőrdíszművesről, vagy akármi másról sem tudok, ahol bőrt lehetne venni. Egyedül pesten találtam egy bőrkereskedelmet, de az nagyon húzós lenne. Szóval a kérdésem, tudok-e somogy megyében, 4-5 millis bőrt venni?

5

Hogy lehet egy régi típusú FÉG V4-es átfolyó vízmelegítőn elzárni a gázt? A gyújtó lángot is!

5

Konyhai egykaros csap elkezdet akadozni egy ideje most teljesen megraga, kar mozog de melegviz nem nyithato a hideg meg folyik . Mi lehet a csappal? Javithato?

5

Kérnék ötleteket, mert a kinyithatós ágyunk iszonyúan nyikorog - már próbáltuk mindennel kenegetni a "gépezetét", de a kárpit (ülőrésze) továbbra is eszelős módon nyikorog, mit tegyek?

2

Hol lehet kapni Budapesten extra-lágy szilikont?

1

Airbrush felszerelést szeretnék venni. Ki melyik márkát ajálnja?

És még egy olyan kérdésem is van, hogy különböző vastagságú vonalakhoz különböző pisztoly kell? Köszönöm a válaszokat előre is.:)

0

Koax kábel szerelésénél melyik a szakszerű megoldás és miért?

Találtam két félét, gondolom mindkettő fog működni, de ha már csinálom érdekelne melyik a kettő közül a szakszerű megoldás.

A két csupaszolási hossz más és az egyiknél az alsó fémfólia (nevét nem tudom) nincs visszahajtva.


1:38-nál van kép:

7

A WC bűzelzárója elejti a vizet és jön fel a szag úgy hetente 2*3* megtörténik. Hogy oldjam meg? Mitől lehet ez? Hol a probléma? Mit csináljak vele?

6

Nagy hőmérsékletű testet mivel lehet hőszigetelni?

Lényegében egy 280-300 °C-os Füstgép kazánját kellene leszigetelni!
Mivel lehet, vagy Milyen anyaggal szokták?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!