Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a beba ha (504 db)

Mi lehet a baj? Ha be akarok jelentkezni msnre akor azt irja ki hogy telepítsem az ujab verziót. Ha nem-re megyek nem enged be, ha feltelepítem az ujab verziót (9es msn) ott pedig nem tudok belépni, mert nem enged be, nem ir ki hibát se meg semmi.

És ezt az msnt törölni sem lehet. Na de végül egy progival sikerült. És ha felteszem ujra a 8-as msnt kezd?dik az egész el?röl:( SEGÍTSETEK!! LÉCCI!

Legjobb válasz: amit ráadásul sehonnan sem tudok leszedni normálisan

A kérdező hozzászólása: amit ráadásul sehonnan sem tudok leszedni normálisan
gyááá ugyanez a bajom :O most én is törölni akarom ezt a szart amit rám erõszakoltak a nem-el is...és nem bírom nem lehet törölni :O 4%-nál megállt vagy 10 perce erre várok szal fogalmam sincs h mi lehet baj sztem az msn hibája nem a tiéd
rakj fel olyat aminek a buildja: 8.5.1302.1018 én is ezt használom és eddig soha nem kért frissítést
A kérdező hozzászólása: Igen én is ezt szeretném felrakni, mert a másik gépemen mûködik. De ahhoz meg azt írja ki hogy telepítsek valami update agent-et :S
Töltsd le innen, jelenleg még elérhetõ: http://afterfix.net/msn-letoltes/Messenger-2009-magyar-14.0...

Mi lehet a géppel, ha a BIOS tölt be és jelszót kér? Kilépni se lehet.

Legjobb válasz: A BIOS-ban meg lett adva egy jelszó. Így a gép indításához be kell írni azt.

A BIOS-ban meg lett adva egy jelszó. Így a gép indításához be kell írni azt.
A kérdező hozzászólása: De nem lett megadva... Kikapcsoltuk a gépet este, másnap reggel már nem indult el...

Mi lehet a nyomtatommal, ha nem veszi be a lapot?

HP nyomtatom van.Kerlek irjatok. Surgos.

Legjobb válasz: Valószínûleg elromlott. :) Komolyabban: próbáld meg kézi adagolóval, ha ott sem megy (nem is érzed, hogy húzná), akkor szervíz. Ha csak az automatikus tálcából nem veszi be, próbálkozhatsz egy tiszta pamutruhával és tiszta alkohollal (pl. Alkonek) megtisztítani a behúzó görgõt. (Ezt valószínûleg úgy tudod megtenni, hogy a nyomtatót felfordítod.) Ha nem segít, sajnos szervíz.

Valószínûleg elromlott. :) Komolyabban: próbáld meg kézi adagolóval, ha ott sem megy (nem is érzed, hogy húzná), akkor szervíz. Ha csak az automatikus tálcából nem veszi be, próbálkozhatsz egy tiszta pamutruhával és tiszta alkohollal (pl. Alkonek) megtisztítani a behúzó görgõt. (Ezt valószínûleg úgy tudod megtenni, hogy a nyomtatót felfordítod.) Ha nem segít, sajnos szervíz.
A kérdező hozzászólása: Szia, koszi a valaszod. Nem ertem miert lettel annyira lepontozva, normalis valasz volt.
Hm, hát azt én sem értem. Sajnos itt a tapasztalat szerint a pontozás nem mindig áll arányban a válasz minõségével. (Ha olvastad a Harry Pottert, tán a 6. könyvben említi Hagrid, hogy az óriásokhoz nem szabad hosszan beszélni, mert nem fogják fel, megzavarodnak, és inkább agyon csapják a beszélõt, hogy egyszerûsítsék a helyzetet. A jelek szerint itt is van óriás eszû bõven. :-PPP) (Elsõ válaszoló voltam.)


Mi lehet a probléma ha a notebook nem kapcsol be? Mennyi lehet a javítása?

Ha tápon van akkor világít a zöld led, de nem akar bekapcsolni.

Legjobb válasz: Ez kevés információ, ez alapján lehet egy kontakthibás kapcsoló és az is elõfordulhat, hogy az egész teljesen halott. A bekapcsolás hatására semmi nem történik? Nem villan fel valamelyik led, nem indul meg a vinyó vagy a ventillátor? Akkumulátorról sem indul be? Akksit tölti?

Ez kevés információ, ez alapján lehet egy kontakthibás kapcsoló és az is elõfordulhat, hogy az egész teljesen halott. A bekapcsolás hatására semmi nem történik? Nem villan fel valamelyik led, nem indul meg a vinyó vagy a ventillátor? Akkumulátorról sem indul be? Akksit tölti?
A kérdező hozzászólása: Reset gombra reagál de nem akar elindulni, csak a led villan fel. Az aksija szerintem nem a legjobb de táprol el kellene idulni nam?
kapcsold ki. Vagy nem választható?
Attól is függ, hogy milyen hangkártya + driver van a gépen. A Realtek HD Audionál pl. be kell állítani, hogy front, vagy rear be ill. kimenetet akarsz.

Mi lehet a hiba ha nem tölt be a windows?

Legjobb válasz: Kb 174 féle hiba lehet és ez nem vicc...

Kb 174 féle hiba lehet és ez nem vicc...
Hardver, szoftver, kánikula.

Nokia 6111 -es telefonomnak mi lehet a baja, ha nem kapcsol be és a töltő biztos, hogy jó?

Szervizen kív?l van ötletetek?

Legjobb válasz: köszönöm és mit lehet tenni az akku cserén kivûl?

A kérdező hozzászólása: köszönöm és mit lehet tenni az akku cserén kivûl?
Valszeg az aksival van a baj vagy a telefonon belüli töltõ csatlakozóval:P
veszel új telót

Mi lehet a probléma ha kettõ hosszút sípol a gépem (asztali számítógép) és utána nem kapcsol be csak a ventilátorok pörögnek?

Volt egy kékhalál aztán nem lehet bekapcsolni. A memóriakártyák jók.

Legjobb válasz: BIOS-tól függ. Lehet CMOS hiba v. RAM hiba is.

BIOS-tól függ. Lehet CMOS hiba v. RAM hiba is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Majd megpróbálom mit tegyek.
No és mindkét esetben tapostad a fékpedált is?
Eltört a bovden külsõ. Csere. 8-10e az új. :-(
A kérdező hozzászólása: Nem, a féket nem taposom, egyik esetben sem. A masodik lehetõség logikusan hangzik. Köszönöm az ötletet, bár nem örülök neki. De legalább nem balesetveszélyes.
Ne törõdj vele, majd a következõ mûszakira kicseréled. Addig meg ne használd, ha parkolsz, tedd egyesbe vagy rükibe, nem fog az elgurulni sehova. Amúgy a zsibvasar.hu-n láttam olcsó ford kézifék bovdeneket...
A kérdező hozzászólása: A bovden, ha kiszabadul a burkolatából okozhat más károkat az autóban? Bele vagy elvághat valamit ha használjuk? Merthogy többen használjuk. Nem szeretném ha emiatt nõnének a javítás költségei. Mennyire körülményes a csere? Házilag kivitelezhetõ, vagy célszerszám igényes?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!