Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a beba (2405 db)

Kikapcsoltam az ipodom, de mikor be akarom kapcsolni csak egy szürke almát hoz be, nem reagál semmire, mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: hát, az alma az apple logoja, eddig nem hozta be mikor bebootolt?

hát, az alma az apple logoja, eddig nem hozta be mikor bebootolt?
A kérdező hozzászólása: De nem csinál semmit...az almán megjelenik egy töltõkarika, ami iszonyat lassan betölt és utána sem csinál semmit:S
Vidd el egy apple üzletbe, meg kell csinálják. Ha nem akarják, kicsit csapkodd a pultot, abból értenek.
A kérdező hozzászólása: Már találtam youtubeon megoldást, de azért kösz!:D
Szia. Mi a megoldás? Nekem nem reagál semmire amióta a tv-hez csatlakoztattam.
Mi a megoldás? Meg kell várni, amég kimerül, mert még véletlenül sem lehet teljesen feszültségmentesíteni.

Van nekem egy Sony Xperia U telefonom és ahova be kell tenni a sim kártyát ott benne letört egy fog és nem olvassa be a sim kártyát. Mi lehet a baja? És ilyen esetben mit lehet tenni?

Legjobb válasz: "letört egy fog" "Mi lehet a baja?" ;) "És ilyen esetben mit lehet tenni?" Szerinted? Ismét egy igen értelmes kérdés.

"letört egy fog" "Mi lehet a baja?" ;) "És ilyen esetben mit lehet tenni?" Szerinted? Ismét egy igen értelmes kérdés.
A baj az, hogy letört a fog, ezért nem olvassa be.

"This account has been suspended. Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources. " Lenne valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma, és hogyan lehetne megoldani?

A tárhelyemre próbáltam wordpress-t telepíteni, de hiába másoltam fel total commanderben a fájlokat, nem jelent meg semmi, tehát a telepítést nem tudtam elkezdeni. Azután mindent letöröltem a tárhelyről, és a fenti szöveget írja ki azóta, ha a weblapot akarom megnyitni.

Legjobb válasz: Azt írja hogy hogy nincs kapacítás az accountod fel lett függesztve. Hogy valójában miért, azt nem lehet tudni.

Azt írja hogy hogy nincs kapacítás az accountod fel lett függesztve. Hogy valójában miért, azt nem lehet tudni.
sztem keresd meg a szolgáltatódat mert 1000 féle oka lehet!


Hová akarsz belépni? Piactérre zune-ból már nem lehet belépni.

Melyik HA tápszert fogadta el a babád? Mi eddig a Beba Ha1-t és 2-t próbáltuk, de mostantól sztrájk van. Lehet hogy végig kell majd próbálni az összeset? Ez óriási kiadás.

Legjobb válasz: Kiegészítésként elõször Nestle Beba HA 1-et írt fel az orvos, ette szépen. Utána mivel 6 hónapos elmúlt, Beba 2-t vettünk, azt is eszi. Szóval nálunk eszi, és az összes orvos ismerõsöm azt mondta hogy a Beba Pro a legjobb jelenleg a piacon. Ha nem fogadja el a gyermeked, lehet az íze miatt van, egy kicsit kesernyés :( A védõnõ talán tud segíteni s mintát adni. De ha nem, akkor sajnos meg kell venni s próbálgatni. Esetleg a lakóhelyeden lévõ kismamákkal beszélj, hogy adjanak 1-1 adagot, próbaképpen. Nem hiszem hogy ne adnának :)

Kiegészítésként elõször Nestle Beba HA 1-et írt fel az orvos, ette szépen. Utána mivel 6 hónapos elmúlt, Beba 2-t vettünk, azt is eszi. Szóval nálunk eszi, és az összes orvos ismerõsöm azt mondta hogy a Beba Pro a legjobb jelenleg a piacon. Ha nem fogadja el a gyermeked, lehet az íze miatt van, egy kicsit kesernyés :( A védõnõ talán tud segíteni s mintát adni. De ha nem, akkor sajnos meg kell venni s próbálgatni. Esetleg a lakóhelyeden lévõ kismamákkal beszélj, hogy adjanak 1-1 adagot, próbaképpen. Nem hiszem hogy ne adnának :)
Nekem végig kellett próbálnom:(Egy délután alatt 10 ezer ment el, mire a kisasszony el tudta dönteni melyiket hajlandó megenni.A Humama Ha2 nyert.

Simson S51B motrom van és szívatóval sem indul be minden be van kapcsolva mit csináljak? Mi lehet a baj?

hidegen még beindult mentem vele úgy 1km-ert utána megálltam leállt majd nem tudtam berúgni help

Legjobb válasz: Szikra van? Üzemanyag van?

Szikra van? Üzemanyag van?
Nyissad meg a benzincsapot, vagy tankolj bele! :) Ha nem friss a moci akkor a probléma azzal lehet hogy valamiért nem jut le elég benzin a karbiba.Vagy lehet olyan is hogy kilõtt egy biztosítékot.Vagy tönkrement a feszültségszabályzó és lezabálta az aksit. Sok probléma lehet vele.Csak többet kéne tudni. Mikor megállt , nem hallottál semmilyen hangos csattanó , csörgõ , kalapács hangot?
A kérdező hozzászólása: Szikra és üzemanyag van egyszer mikor próbáltam berúgni éreztem , hogy elindul , de hirtelen le fulladt semmi különös hangot nem adott
nekem se. galaxy s5660 (gio) szólj ha rájöttél, majd én is írok :D
A kérdező hozzászólása: oké :D de ebbõl szerintem szerviz lesz :/
na, én ma megjavítottam!! gyári beállításokat kell visszahozni. Magyarul törlõdni fog minden.. pl itt egy oldal: http://www.hard-reset.com/samsung-vodafone-360-h1-hard-reset..
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi :DD
nem lehet érteni, -most nem jön be a tálca ? -vagy csak 1 perc múlva jön be a tálca ?
A kérdező hozzászólása: 1 perc után jön be a tálca, és az ikonok.
Több oka is lehet, így elsõre azt gondolnám, valami program vagy szolgáltatás indul automatikusan, mielõtt teljesen megjelenne a tálca és a többiek. Esetleg az msconfig-ban keresgélhetsz, hátha rábukkansz valamire.
A kérdező hozzászólása: Rendben van köszönöm szépen a válaszokat.

Írjátok már be hogy wéwéwé pont mrszki pont hu mert nekem nem adja be. Vajon ki tiltottak engem a fórumról vagy senkinek sem adja be az oldalt? Mi lehet a baj? Csak az én IP-címemet lőtték ki?

Legjobb válasz: Nem jön be az oldal. Ha kitiltottak volna, az oldalt ugyanúgy elérnéd, legfeljebb nem tudsz bejelentkezni vagy regisztrálni.

Nem jön be az oldal. Ha kitiltottak volna, az oldalt ugyanúgy elérnéd, legfeljebb nem tudsz bejelentkezni vagy regisztrálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Nem kapcsol be a gépem, mi lehet a baj?

SZiasztok! Rendesen m?ködött minden, aztán egyik reggel be akartam kapcsolni és nem történt semmi. Szétszedtem, megnéztem a csatlakozókat, minden rendben. A hálókártya és a hangkártya között villog egy zöld led, de ezen kívül semmit sem csinál. Azután egyszer csak, mintha misem történt volna bekapcsolt. Másnap megint nem indult, majd változóan fél- 1-2-4 óra múlva megint jó.Amikor beindul elállítódik az id?, de a dátum viszont stimmel....Már 2 napja egyáltalán nem indul el... Van valakinek ötlete? El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Lehet bios elem lemerült, alaplap hiba, esetleg vedd ki az akksit és úgy kapcsold be. Lehet az is hibás!

Lehet bios elem lemerült, alaplap hiba, esetleg vedd ki az akksit és úgy kapcsold be. Lehet az is hibás!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Kivettem az elemet, bekapcsoltam de így se indul el. Amikor néha elindul, akkor hallani elõtte valami halk zúgást, amikor a tápkapcsolót bekapcsolom. Mintha valami relé olyankor bekapcsolna...Olyankor már tudni, hogy hja megnyomom a bekapcs gombot akkor elindul...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!