Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a barátomnak (789 db)

Ti mit gondolnátok a helyemben, mi lehet a barátom meg ez a csaj közt?

Ha a csaj elvileg állandóan lepapucsozza a srácot,hogy nem dugja meg. Harapdálja,meg csipkedi,ha egy közösségi oldalra feltesz egy képet,vagy ki ír valamit,nem bírja megállni,hogy ne likeolja vagy be ne szóljon valamit. Buliban meg hulla részegen beosztja neki,hogy milyen rendes,hogy nem akarja megdugni,és mindig meghallgatja meg minden.. Meg halottam,hogy ez a csaj egy ribanc aki mindenkivel megakarja magát dugatni.. Meg,hogy régebben majdnem lefeküdtek.. Nekem néha nagyon úgy tűnik,hogy a csaj többet akar a barátomtól,a barátom meg elég sokat mesél róla nekem... Egy faluban laknak...

Legjobb válasz: Én nem tûrném, hogy bárki is így viselkedjen a barátommal, és ezt bizony a barátom tudomására is hoznám. Nem a csajjal kell foglalkozni, hanem a barátodnak kell eldönteni, hogy szeretne tovább szórakozni ezzel a libával, vagy helyreteszi végre és közli vele egy józan pillanatában, hogy neki barátnõje van, akit nem szeretne megbántani azzal, hogy félreérthetõ szituációkba keveredik más lányokkal. Slussz passz.

Én nem tûrném, hogy bárki is így viselkedjen a barátommal, és ezt bizony a barátom tudomására is hoznám. Nem a csajjal kell foglalkozni, hanem a barátodnak kell eldönteni, hogy szeretne tovább szórakozni ezzel a libával, vagy helyreteszi végre és közli vele egy józan pillanatában, hogy neki barátnõje van, akit nem szeretne megbántani azzal, hogy félreérthetõ szituációkba keveredik más lányokkal. Slussz passz.
miért akar egyáltalán belekavarni a kapcsolatotokba, a barátod se normális ha szóba áll vele
A kérdező hozzászólása: Barátom azt mondta, , hogy õ a legjobb haverja(lányhaverja)... Dehogy adjam tudtára, hogy ez engem zavar? Még friss a kapcsolat, egy hónapja járunk és hát nem akarom magam cikis helyzetbe hozni.. Ha ilyeneket mûvel a csaj, azt nem akarom tudni miket írhat neki..
A kérdező hozzászólása: meg baratom kiirta h szereti meg a tobbi haver nekem meg azt a dumat akarja beadni hogy a csaj irta ki mert elaludt es nem lepett ki a fbjebol... es meg neki allt feljebb hogy szoltam...es azota is fura velem... azt mondja pill mindjart jon es azota eltelt mar 5 ora...

Mi lehet a barátommal?

Fõként a fiúkat kérdezném, ne nézzetek idiótának

Legjobb válasz: Elélvezett a barátod?

Elélvezett a barátod?
Rájött a fosás.
lehet nem áll fel neki 2.-jára ez a "fiú baj" nálam ilyen téren az volt hogy ha megütöttem erõsebben a herémet fájt a hasam és nem volt kedvem az aktushoz, igazából semmihez mert nagyon rossz lett a közérzetem, de én nem próbáltam a meleg vizet
A kérdező hozzászólása: nem élvezett el de most haza sietett hogy "kezelje" a gondot fogalmam nincs ez mit takar
Túlsok anyag termelõdött és nem jött ki ezért hazamegy és önkielégít. Võlegénybetegség a hivatalos neve és nagyon tud fájni...
A kérdező hozzászólása: oké de ahhoz minek a melegvíz ?
mert a melegvíz fájdalomcsökkentõ hatású. amikor nõk menstruálnak, javaslatos görcsök oldásához, elviseléséhez melegvízes fürdõt venni, melegvízes lavorba ülni. máskor szo pd le neki vagy k ú rjon meg h eldurranhasson.
Nálam nagyon ritkán elõfordult olyan, hogyha mondjuk sokat voltam a barátnõmmel, szórakoztunk de nem élveztem el, elkezdett fájni a farkam körül.Illetve ez néha akkoris volt amikor pl. túl sokszor élveztem el.Nem tudom mi ez de nagyon fáj.Tényleg olyan mintha a hasa fájna de nem egészen az fáj.
Most akkor szex után, vagy nem élvezett el??? Mert a kettõ a férfiaknál qrvára kizárja egymást. Ha elélvezés nélkül abba hagyja a szextet, az nem szex után van, hanem közben. Csak közben lelankad mondjuk. De az egy hosszabb aktus közben is normális, szóval ettõl még nincs vége a dolognak. Ez ugyanolyan, mint ha egy férfi hetekig nem szexel. (értsd nem élvez el) Igen komoly alhasi fájdalmai is lehetnek, és egyáltalán nem egészséges dolog. Legközelebb legalább verd ki neki.

SOS! Mi lehet a barátnõm baja?

Tünetek: Orrfolyás, orrdugulás, olyan szinten, hogy nem kap levegõt, illetve elmondása szerint, a takony feszíti a homlokát, és nyomás van a fejében.

Legjobb válasz: Én nem vagyok orvos, viszont a barátnõdet minél elõbb vidd el az orvoshoz. Ez fõleg az õ érdeke!

Én nem vagyok orvos, viszont a barátnõdet minél elõbb vidd el az orvoshoz. Ez fõleg az õ érdeke!
1 éve??!? és még nem tett semmit?? cipeldd el dokihoz itt van már rég az ideje!
Lehet, hogy van egy krónikus arc- vagy homloküreg gyulladása, esetleg orrsövényferdülés is, persze allergia is lehet, most nagyon sok a pollen. Orr-fül gégészhez és allergia vizsgálatra sem ártana elmennie, egyik vizsgálat sem fáj. :-)

Mi lehet a barátommal? Létezik, hogy nem szereti a "szexuális életet"?

2hónapja vagyunk együtt a barátommal, még nem feküdtünk le.

Legjobb válasz: Bezony, nagyon izgul hogy elrontja vagy nem lesz elég jó. Hosszabb elõjáték, és te is lazítsd el. Lehet rossz élménye volt az elsõ, ezért sem volt semmi az elõzõ barátnõjével sem. Ha ez a helyzet áll fent, akkor beszéljétek meg, kérdezz rá.

Bezony, nagyon izgul hogy elrontja vagy nem lesz elég jó. Hosszabb elõjáték, és te is lazítsd el. Lehet rossz élménye volt az elsõ, ezért sem volt semmi az elõzõ barátnõjével sem. Ha ez a helyzet áll fent, akkor beszéljétek meg, kérdezz rá.
Valószínûleg izgul a teljesítménye miatt.
Nem biztos hogy ezzel rögtön orvoshoz kell rohanni. Ezt igazából neki fejben kellene elrendeznie, mert szerintem valószínûleg az a gond, hogy nagyon fél attól hogy nem lesz elég jó, nem fog tudni teljesíteni. Szerencsétlen srác, élete elsõ "nõje" miután együtt voltak másnap már mással van, te pedig, ugyan nem direkt, de még rontottál is a helyzeten azzal, hogy az elõzõ barátoddal való kapcsolatodat ecsetelted neki, részletesen. Nem csoda, hogy így nem megy neki.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm:) sosem játszom meg, hogy élvezem, mert tényleg élvezem amit csinál:) Szerintem majd ráveszem, hogy menjen el orvoshoz azért a biztonság kedvéért!
A petting jó ötlet, de az hogy "lássa hogy mennyire élvezed" ne azt jelentse hogy játszd meg, vagy hogy úgy nyögjél hogy kiszakad a dobhártyája :)
Akkor ezzel várjatok egy kicsit. Inkább pettingeljetek... érjétek el, h mindketten ellazuljatok, meg figyeld meg mire indul be, mi esik neki nagyon jól... ez neki is sokat segít. Meg petting közben vezesd rá, mi az ami neked is nagyon jó, és ha látja h mennyire élvezed amit csinál, akkor megnõ az önbizalma is. Meg beszélgessetek sokat róla, milyen lenne ha... meg hogy hol...
Ez az, mikor a teljesítmény- eredmény orientált világunk a szexben is átveszi a hatalmat. A legkártékonyabb dolog ilyen téren, amit el tudok képzelni. Egyenlõre ne az legyen a cél, hogy mindenképpen szexeljetek. Csak érezzétek jól magatokat, lazuljatok, és ha merevedése van, akkor sem kell egybõl a lényegre térni. Ha pszihés eredetû, annak az egyetlen ellenszere a türelem. Ez pontosan olyan, mint amikor egy lánynak nincs orgazmusa. Minél jobban várja, annál jobban nem fog összejönni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Igen, arról volt már szó, hogy fél. Fél, hogy nem lesz olyan jó.. Mert tud a volt barátomról kb. mindent. Mondtam neki, hogy nem azért leszek vele, mert hogy milyen az ágyban, hanem azért, mert szeretem. Ettõl ne féljen. Akivel elõször volt együtt, (úgy), avval a lánnyal 1x feküdtek le, másnap a lány más pasival volt. Meg mondta, hogy Õ nem olyan mint a többi pasi. És félek, hogy a szexet CSAK MIATTAM akarja, mert amióta szóltam neki, hogy jó lenne már úgy is együtt lenni vele, azóta törekszik hogy legyen is. De akkor csak én miattam!
Elég komoly feszültség lehet akkor a barátodban. Nem akar kényszeresen megfelelni neked esetleg? Úgy mindenben. Mindenesetre ha nagyon biztosra akar menni, akkor elõször urológia, ha ott azt mondják nem szervi probléma okozza a potenciazavart, akkor irány a pszichiátria mert lelki lesz. Ha te okozod benne a feszültséget, akkor nem fogsz tudni segíteni rajta, nem tudod ellazítani. Javasolt félretenni a fene nagy férfibüszkeségét és elmenni utánajárni ezeknek, különben óhatatlanul is a kapcsolatotok rovására fog menni. Lehet, hogy kiderül a legrosszabb, hogy testileg nem vagy izgató számára, vagy meleg, de legalább kiderül bármi is legyen mögötte. Ehhez viszont el kell menni szépen a dokibácsikhoz...
17:19 osztom
Lehet hogy pszichés zavarokkal küzd
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó: Igen. úgy érzem Neked van igazad, rontottam rajta:( köszönöm.

Mi lehet a barátnõmmel? Mit csináljak?

A barátnõmet a városban a legbénább és legcikisebb csajnak tartják és azt mondják,hogy mivel vele barátkozok én is az vagyok. Az ény,hogy nem potyára mondják ezt róla,mert tényleg,bárhova elmegyünk,sose tud viselkedni,leégeti magá,sokszor ápolatlan(!). Sajnálom,hogy ezt kell mondjam a legjobb barátnõmrõl,de ez az igazság,és neki is elmondtam h ezen kéne változtasson,de õ nem változtat. Nem tudom,hogy mit kéne csináljak? Engem is kezd idegesíteni a személyisége és az ápolatlansága,de most emiatt ne barátkozzak vele? Ezt nehéz lenne megálni,hisz legjobb barátnõm.Ha megváltozna valyon nem neveznék már a város legbénább csajának?

Legjobb válasz: valyon?.. vajon.. inkább így :) szerintem õszintének kéne lenned vele és megmondani neki tapintatosan hogy jobban odafigyelhetne magára vagy tarthatnátok ilyen csajos délutánokat arcpakolással meg ilyenek az sztem tök poén, és miket csinál am h leégeti magát?

valyon?.. vajon.. inkább így :) szerintem õszintének kéne lenned vele és megmondani neki tapintatosan hogy jobban odafigyelhetne magára vagy tarthatnátok ilyen csajos délutánokat arcpakolással meg ilyenek az sztem tök poén, és miket csinál am h leégeti magát?

Mi lehet a barátnõmmel?

Lassan másfél hónapja tart nála ez az állapot. A teljes apátia látszik rajta. Hírtelen és okvetlenül írásba tõr ki. Volt hogy egész este sírt és mikor rákérdeztem, hogy miért azt feleli, hogy õ se tudja. A barátnõjének állítólag azt mondta, hogy boldogtalannak és zavarodottnak érzi magát. A suliban már alig beszél valakivel. Lassan mindenkitõl eltávolodik.

Legjobb válasz: 1. Hirtelen jött trauma (akármi) 2. serdülõkor 3. serdülõkori depresszió

1. Hirtelen jött trauma (akármi) 2. serdülõkor 3. serdülõkori depresszió
családi vagy bármilyen más probléma, amit nem mer elmondani vagy nem tud feldolgozni
Szerintem ez egyértelmû depresszió, amit sürgõsen kezeltetni kellene.. egyébként bármi elõidézheti.

Mi lehet a barátom baja?

a héten már másodjára kezdett el vérezni az orra, szédül, erõtlennek érzi magát aztán hideg rázása van és nagyon lüktet a feje .. én magas vérnyomásra gondoltam :/

Legjobb válasz: Lehet magas vérnyomástól, de akár megfázástól is, menjen el a háziorvoshoz.

Lehet magas vérnyomástól, de akár megfázástól is, menjen el a háziorvoshoz.
a rendszeres kokainfogyasztásnak is ezek a tünetei :)
kérdezd meg mi a kókadt p.öcs.ért lett ilyen!!!!!!
Szerinted mi honnan tudjuk, kérdezd meg õt.
A kérdező hozzászólása: de nem tudom elérni ezért nem tudom megkérdezni
Tudtál vele beszélni azóta?

Mi lehet a barátom baja? Mitől változott meg?

Barátom egyik napról másikra le se sz*rja a fejem, hogy szépen fejezzem ki magam. A múlt hétvégét együtt töltöttük, minden tök jó volt, csomót hülyéskedtünk beszélgettünk stb stb. Úgy éreztem, hogy megint lépett előre a kapcsolatunk. Még vasárnap este is rám írt és beszéltünk, aztán a hét kezdetével minden megváltozott, előzmény nélkül. Minden nap szoktunk beszélni a neten több órát, mindig ő írt rám. Még hétfőn rámírt, de csak keveset beszéltünk. Keddtől pedig már nem írt rám... ezért én írtam rá, de mindenre azt írta csak, hogy aha, aha, ok ok... és ennyi, hiába próbáltam bármit írni. Teljesen reakcióképtelen volt, aztán lelépett és nem is írt többet... azóta se. Kérdeztem, hogy mi baja? Többször is. De vagy kikerülte a kérdést vagy azt írta semmi nincs. 4 hónap óta először mióta járunk történt hogy nem beszéltünk egy nap. Szerintetek mi lehet a baja? Egyszerűen nem tudok rájönni. Csak azaz egy opció jut az eszembe, hogy másik csaj... de mikor?? és hol???

Legjobb válasz: Szerintem nem,csak egy kis szünetre van szüksége,hagyd ,hogy majd õ keressen és ne kérdezgesd,hogy mi a baj mert azzal csak rosszabb lesz. Majd keresni fog,csak várj!!!

Szerintem nem, csak egy kis szünetre van szüksége, hagyd , hogy majd õ keressen és ne kérdezgesd, hogy mi a baj mert azzal csak rosszabb lesz. Majd keresni fog, csak várj!!!
Hát mond meg neki hogy eleged van a titkolózásból és hogy nem mondja hogy semmi baja mert látod ha erre se mond semmit kérdez rá arra a másik nõs dologra ha vékkép semmmi nem mûködik fenyegesd szakítással

Mi LEhet? A baratommal ket eve egyut vagyunk. Mar lefekudtunk vagy 30x most utojara ugyereztem, hogy nagyon fajt. Sex utan altalaban egy gyenged megujazassal vegzodik.

mikor bedugta az ujjat hirtelen verezni kezdtem...(nem menstruacio) nemakarok egybol orvoshoz fordulni..vajon mi lehet?

Legjobb válasz: Ó, ne is menjél, nehogy egy szakember megmondja, van-e bajod!

Ó, ne is menjél, nehogy egy szakember megmondja, van-e bajod!
lehet hogy az õ újja vérzett, erre nem gondoltál még? XD
A kérdező hozzászólása: nem az ove verzett!!
Szerintem véletlenül kimarhatott a körmével.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!