Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a barátomnak (729 db)

Ti mit gondolnátok a helyemben, mi lehet a barátom meg ez a csaj közt?

Ha a csaj elvileg állandóan lepapucsozza a srácot,hogy nem dugja meg. Harapdálja,meg csipkedi,ha egy közösségi oldalra feltesz egy képet,vagy ki ír valamit,nem bírja megállni,hogy ne likeolja vagy be ne szóljon valamit. Buliban meg hulla részegen beosztja neki,hogy milyen rendes,hogy nem akarja megdugni,és mindig meghallgatja meg minden.. Meg halottam,hogy ez a csaj egy ribanc aki mindenkivel megakarja magát dugatni.. Meg,hogy régebben majdnem lefeküdtek.. Nekem néha nagyon úgy tűnik,hogy a csaj többet akar a barátomtól,a barátom meg elég sokat mesél róla nekem... Egy faluban laknak...

Legjobb válasz: Én nem tûrném, hogy bárki is így viselkedjen a barátommal, és ezt bizony a barátom tudomására is hoznám. Nem a csajjal kell foglalkozni, hanem a barátodnak kell eldönteni, hogy szeretne tovább szórakozni ezzel a libával, vagy helyreteszi végre és közli vele egy józan pillanatában, hogy neki barátnõje van, akit nem szeretne megbántani azzal, hogy félreérthetõ szituációkba keveredik más lányokkal. Slussz passz.

Én nem tûrném, hogy bárki is így viselkedjen a barátommal, és ezt bizony a barátom tudomására is hoznám. Nem a csajjal kell foglalkozni, hanem a barátodnak kell eldönteni, hogy szeretne tovább szórakozni ezzel a libával, vagy helyreteszi végre és közli vele egy józan pillanatában, hogy neki barátnõje van, akit nem szeretne megbántani azzal, hogy félreérthetõ szituációkba keveredik más lányokkal. Slussz passz.
miért akar egyáltalán belekavarni a kapcsolatotokba, a barátod se normális ha szóba áll vele
A kérdező hozzászólása: Barátom azt mondta, , hogy õ a legjobb haverja(lányhaverja)... Dehogy adjam tudtára, hogy ez engem zavar? Még friss a kapcsolat, egy hónapja járunk és hát nem akarom magam cikis helyzetbe hozni.. Ha ilyeneket mûvel a csaj, azt nem akarom tudni miket írhat neki..
A kérdező hozzászólása: meg baratom kiirta h szereti meg a tobbi haver nekem meg azt a dumat akarja beadni hogy a csaj irta ki mert elaludt es nem lepett ki a fbjebol... es meg neki allt feljebb hogy szoltam...es azota is fura velem... azt mondja pill mindjart jon es azota eltelt mar 5 ora...

Mi lehet a barátommal? Létezik, hogy nem szereti a "szexuális életet"?

2hónapja vagyunk együtt a barátommal, még nem feküdtünk le.

Legjobb válasz: Bezony, nagyon izgul hogy elrontja vagy nem lesz elég jó. Hosszabb elõjáték, és te is lazítsd el. Lehet rossz élménye volt az elsõ, ezért sem volt semmi az elõzõ barátnõjével sem. Ha ez a helyzet áll fent, akkor beszéljétek meg, kérdezz rá.

Bezony, nagyon izgul hogy elrontja vagy nem lesz elég jó. Hosszabb elõjáték, és te is lazítsd el. Lehet rossz élménye volt az elsõ, ezért sem volt semmi az elõzõ barátnõjével sem. Ha ez a helyzet áll fent, akkor beszéljétek meg, kérdezz rá.
Valószínûleg izgul a teljesítménye miatt.
Nem biztos hogy ezzel rögtön orvoshoz kell rohanni. Ezt igazából neki fejben kellene elrendeznie, mert szerintem valószínûleg az a gond, hogy nagyon fél attól hogy nem lesz elég jó, nem fog tudni teljesíteni. Szerencsétlen srác, élete elsõ "nõje" miután együtt voltak másnap már mással van, te pedig, ugyan nem direkt, de még rontottál is a helyzeten azzal, hogy az elõzõ barátoddal való kapcsolatodat ecsetelted neki, részletesen. Nem csoda, hogy így nem megy neki.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm:) sosem játszom meg, hogy élvezem, mert tényleg élvezem amit csinál:) Szerintem majd ráveszem, hogy menjen el orvoshoz azért a biztonság kedvéért!
A petting jó ötlet, de az hogy "lássa hogy mennyire élvezed" ne azt jelentse hogy játszd meg, vagy hogy úgy nyögjél hogy kiszakad a dobhártyája :)
Akkor ezzel várjatok egy kicsit. Inkább pettingeljetek... érjétek el, h mindketten ellazuljatok, meg figyeld meg mire indul be, mi esik neki nagyon jól... ez neki is sokat segít. Meg petting közben vezesd rá, mi az ami neked is nagyon jó, és ha látja h mennyire élvezed amit csinál, akkor megnõ az önbizalma is. Meg beszélgessetek sokat róla, milyen lenne ha... meg hogy hol...
Ez az, mikor a teljesítmény- eredmény orientált világunk a szexben is átveszi a hatalmat. A legkártékonyabb dolog ilyen téren, amit el tudok képzelni. Egyenlõre ne az legyen a cél, hogy mindenképpen szexeljetek. Csak érezzétek jól magatokat, lazuljatok, és ha merevedése van, akkor sem kell egybõl a lényegre térni. Ha pszihés eredetû, annak az egyetlen ellenszere a türelem. Ez pontosan olyan, mint amikor egy lánynak nincs orgazmusa. Minél jobban várja, annál jobban nem fog összejönni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Igen, arról volt már szó, hogy fél. Fél, hogy nem lesz olyan jó.. Mert tud a volt barátomról kb. mindent. Mondtam neki, hogy nem azért leszek vele, mert hogy milyen az ágyban, hanem azért, mert szeretem. Ettõl ne féljen. Akivel elõször volt együtt, (úgy), avval a lánnyal 1x feküdtek le, másnap a lány más pasival volt. Meg mondta, hogy Õ nem olyan mint a többi pasi. És félek, hogy a szexet CSAK MIATTAM akarja, mert amióta szóltam neki, hogy jó lenne már úgy is együtt lenni vele, azóta törekszik hogy legyen is. De akkor csak én miattam!
Elég komoly feszültség lehet akkor a barátodban. Nem akar kényszeresen megfelelni neked esetleg? Úgy mindenben. Mindenesetre ha nagyon biztosra akar menni, akkor elõször urológia, ha ott azt mondják nem szervi probléma okozza a potenciazavart, akkor irány a pszichiátria mert lelki lesz. Ha te okozod benne a feszültséget, akkor nem fogsz tudni segíteni rajta, nem tudod ellazítani. Javasolt félretenni a fene nagy férfibüszkeségét és elmenni utánajárni ezeknek, különben óhatatlanul is a kapcsolatotok rovására fog menni. Lehet, hogy kiderül a legrosszabb, hogy testileg nem vagy izgató számára, vagy meleg, de legalább kiderül bármi is legyen mögötte. Ehhez viszont el kell menni szépen a dokibácsikhoz...
17:19 osztom
Lehet hogy pszichés zavarokkal küzd
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó: Igen. úgy érzem Neked van igazad, rontottam rajta:( köszönöm.

Mi lehet a barátnõmmel?

Lassan másfél hónapja tart nála ez az állapot. A teljes apátia látszik rajta. Hírtelen és okvetlenül írásba tõr ki. Volt hogy egész este sírt és mikor rákérdeztem, hogy miért azt feleli, hogy õ se tudja. A barátnõjének állítólag azt mondta, hogy boldogtalannak és zavarodottnak érzi magát. A suliban már alig beszél valakivel. Lassan mindenkitõl eltávolodik.

Legjobb válasz: 1. Hirtelen jött trauma (akármi) 2. serdülõkor 3. serdülõkori depresszió

1. Hirtelen jött trauma (akármi) 2. serdülõkor 3. serdülõkori depresszió
családi vagy bármilyen más probléma, amit nem mer elmondani vagy nem tud feldolgozni
Szerintem ez egyértelmû depresszió, amit sürgõsen kezeltetni kellene.. egyébként bármi elõidézheti.

Mi lehet a barátom baja?

a héten már másodjára kezdett el vérezni az orra, szédül, erõtlennek érzi magát aztán hideg rázása van és nagyon lüktet a feje .. én magas vérnyomásra gondoltam :/

Legjobb válasz: Lehet magas vérnyomástól, de akár megfázástól is, menjen el a háziorvoshoz.

Lehet magas vérnyomástól, de akár megfázástól is, menjen el a háziorvoshoz.
a rendszeres kokainfogyasztásnak is ezek a tünetei :)
kérdezd meg mi a kókadt p.öcs.ért lett ilyen!!!!!!
Szerinted mi honnan tudjuk, kérdezd meg õt.
A kérdező hozzászólása: de nem tudom elérni ezért nem tudom megkérdezni
Tudtál vele beszélni azóta?

Mi lehet a barátom baja? Mitől változott meg?

Barátom egyik napról másikra le se sz*rja a fejem, hogy szépen fejezzem ki magam. A múlt hétvégét együtt töltöttük, minden tök jó volt, csomót hülyéskedtünk beszélgettünk stb stb. Úgy éreztem, hogy megint lépett előre a kapcsolatunk. Még vasárnap este is rám írt és beszéltünk, aztán a hét kezdetével minden megváltozott, előzmény nélkül. Minden nap szoktunk beszélni a neten több órát, mindig ő írt rám. Még hétfőn rámírt, de csak keveset beszéltünk. Keddtől pedig már nem írt rám... ezért én írtam rá, de mindenre azt írta csak, hogy aha, aha, ok ok... és ennyi, hiába próbáltam bármit írni. Teljesen reakcióképtelen volt, aztán lelépett és nem is írt többet... azóta se. Kérdeztem, hogy mi baja? Többször is. De vagy kikerülte a kérdést vagy azt írta semmi nincs. 4 hónap óta először mióta járunk történt hogy nem beszéltünk egy nap. Szerintetek mi lehet a baja? Egyszerűen nem tudok rájönni. Csak azaz egy opció jut az eszembe, hogy másik csaj... de mikor?? és hol???

Legjobb válasz: Szerintem nem,csak egy kis szünetre van szüksége,hagyd ,hogy majd õ keressen és ne kérdezgesd,hogy mi a baj mert azzal csak rosszabb lesz. Majd keresni fog,csak várj!!!

Szerintem nem, csak egy kis szünetre van szüksége, hagyd , hogy majd õ keressen és ne kérdezgesd, hogy mi a baj mert azzal csak rosszabb lesz. Majd keresni fog, csak várj!!!
Hát mond meg neki hogy eleged van a titkolózásból és hogy nem mondja hogy semmi baja mert látod ha erre se mond semmit kérdez rá arra a másik nõs dologra ha vékkép semmmi nem mûködik fenyegesd szakítással

Mi LEhet? A baratommal ket eve egyut vagyunk. Mar lefekudtunk vagy 30x most utojara ugyereztem, hogy nagyon fajt. Sex utan altalaban egy gyenged megujazassal vegzodik.

mikor bedugta az ujjat hirtelen verezni kezdtem...(nem menstruacio) nemakarok egybol orvoshoz fordulni..vajon mi lehet?

Legjobb válasz: Ó, ne is menjél, nehogy egy szakember megmondja, van-e bajod!

Ó, ne is menjél, nehogy egy szakember megmondja, van-e bajod!
lehet hogy az õ újja vérzett, erre nem gondoltál még? XD
A kérdező hozzászólása: nem az ove verzett!!
Szerintem véletlenül kimarhatott a körmével.

A baj a szeretkezéssel van. Ha én kezdeményezek, kényeztetem, utalok rá hogy esetleg ő is csinálhatna vmit, mondjuk vágjunk bele, közbe meg azt látom rajta hogy nincs kedve, inkább élvezné azt hogy csak kényeztetem. Mi lehet a barátom baja?

5éve ismerjük egymást, másodszorra járunk, mostmár több mint egy éve. Menyasszonya vok. A baj a szeretkezéssel van. Ha én kezdeményezek, kényeztetem, utalok rá hogy esetleg ? is csinálhatna vmit, mondjuk vágjunk bele, közbe meg azt látom rajta hogy nincs kedve, inkább élvezné azt hogy csak kényeztetem. Ha ? kezdeményez olyan érzésem van mintha csak muszájból csinálná. Ami még zavar hogy régebben olyan macsós volt, szenvedélyes, órákig képes volt kényeztetni. Most meg tényleg unszolni kell (lassan már engem is, mert ezek miatt elmegy a kedvem)hogy szexeljünk. Állítja hogy szeret, el is hiszem neki, ez tutti. De akkor mi lehet a baja?! Ezt a problémát említettem már neki nem egyszer, annyi a válasza hogy akkor éppen fáradt volt stb... Kb fél éve még minden nap legalább 3x 4x szexeltünk, most meg egy hétvége alatt ha egyszer akkor lehet h már sokat is mondok. Amúgy mi csak hétvégén találkozunk, akkor tudunk, tehát annyira még egymásra se tudunk unni.

Legjobb válasz: Hát akkor várd meg mig igazán akarja mikor eljön az az idö hogsy nekedesik.utánas azt fogja mondani hogy "hüü de jo volt" és talán ujra vágyik rá.

Elhiszem hogy nem könnyü egy idö után, már szinte várja az ember hogy leteperjék és elnézést a egfogalmazásért de jol megrakják.Aztán látod hogy huzza a száját és a kedved is elmegy az élettöl.
Hát akkor várd meg mig igazán akarja mikor eljön az az idö hogsy nekedesik.utánas azt fogja mondani hogy "hüü de jo volt" és talán ujra vágyik rá.
Szia! Ha tudsz, legyél türelmes, és ne kezdeményezz! Jön õ még a te utcádba!:)
Stressz, fáradtság, sok minden okozhatja, hogy lanyhult az érdeklõdése. Ha meg minden hetetek, hétvégétek menetrendszerûen zajlik, akkor az önmagában is lehet unalmas - ettõl még téged tényleg szerethet nagyon! Ha a hétköznapi találkozás nem megoldható, akkor próbáljatok hétvégére valami programot szervezni, elutazni valahová pl.
Attol még lehet hogy unja a sima dolgokat ujits picit, valami nagyon szexi ruci vagy ilyenekkel feldobhatod.Próbálj meg különösen csábos lenni olyan amilyennek még nem ismer.
Lehet, hogy "elkényelmesedett"kicsit.Akkor egyelõre ne kezdeményezz, várd meg, hogy õ tegye meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást. Hát türelmes leszek, csak már nehéz.
A kérdező hozzászólása: Az a baj h a szexi ruci meg tánc már volt egy párszor. Pózokat is váltogatjuk, és néha beújítunk, de olyan monoton az egész. Mintha nem is akarna, csak kötelességbõl szexelne meg.
A kérdező hozzászólása: Na igen. Pont ez amit az elöttem szóló leírt.
Szia! Unalmasnak találja a dolgot, próbáljátok meg valami extrém helyen. Pl.: menjetek el egy étterembe és a mosdóban letámadod, vagy valami ilyesmi, legyen benne para, ami felviszi az adrenalinszintjét, bepörög és onnan már megállíthatatlan lesz. Sok sikert. Zoli
A kérdező hozzászólása: Hát ezt több mint valószínû h ki fogom próbálni. Ha egy pasi ír ilyet akkor biztos bejöhet. Köszi az ötletet.
A barátod igazán megbecsülhetné a szenvedélyességed. Sok férfi irigykedhet szerintem. Talán segíthet ha õszintén beszélgettek a vágyaitokról, tényleg nyíltan. Megnéztek erotikus filmeket amitõl fellobban a vágy, beszélgettek arról, hogy hogyan a legjobb nektek, milyen fantáziátok lenne. Sajnos ehhez két ember kell, másképp nem megy.
esetleg nem lehet hogy más csaj érdekli? ez csak egy tipp. csak mert általában akkor szokott ilyen lenni az egész. persze sk minden közrejátszhat. hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem h más csaj miatt lenne. Amúgy õ 24 én 20 vok.

Szerintetek mi lehet a barátommal? Már nem szeret? Fiúk véleményezzétek légyszi

A szituáció a következ?: A barátommal novemberbe leszünk együtt 3 éve. Tavaly októberig külföldöm dolgozott, végre mikor együtt lehettünk volna én Debrecenbe jöttem tanulni. Nagyon szeretem és félek, hogy elveszítem. A bonyodalmak ez év elején kezd?dtek. Észre vettem, hogy mikor havonta hazajött sokkal többet szeretkeztünk mint mióta itthon van. (míg külföldön dolgozott havonta 2-3 napot találkoztunk). Elmondtam neki is az észrevételemet erre azt mondta, hogy majd változtatunk akkor ezen. Nem is foglalkoztam utána már vele, de mikor havi 1 alkalomra sz?kült, megint el kezdte piszkálni a gondolataimat. Nem mertem szólni ismét neki, mert féltem hogy azt gondolja majd hogy nekem csak ennyi a lényeg, és abban a tudatban voltam, hogy amiért nem talál munkát emiatt feszült és nincs hozzá kedve. Aztán nagyon nehezen talált egy munkát ez 2 hónapja történt és azóta nem hogy havi 1 alkalom lenne, hanem végképp semmi. Már 2 hete próbáltam vele beszélni de azt a választ kaptam rá, hogy azért nem akar velem együtt lenni, mert hogy mostanában feszült vagyok és durcizok. Mondtam neki, hogy még ilyet nem hallottam. De tényleg megpróbáltam figyelmesebb lenni vele és nem is durcizok már. De még mindig semmi. Tegnap leültünk megbeszélni ezt az egészet. Mondtam neki hogy úgy érzem már nem szeret, és csak azért vagyok, hogy legyen valaki melette (holott én IMÁDOM és vele képzelem el az egész életemet). Rákérdeztem hogy miért nem szerelmeskedünk a válasz az volt, hogy nem kívánja, és hogy engem a világ minden kincsénél is jobban szeret és nem akar elveszíteni. Szerintetek ez mit jelent? Engem nem kíván már vagy magát az aktust? Mert én türelmes vagyok, de szerintem egy 26 éves F -nak még lételeme nem még egy 20 éves L-nak. Elkezdtem fogyókúrázni, tornázni, hátha az alakommal van problémája igaz 3-4 kilót felszedtem mióta összejöttünk, de szerintem ha valakit igazán szeretünk ez nem lehetne probléma. Mit tehetnék, hogy felélesszem a kapcsolatunkat? Vagy legyen vége inkább a kapcsolatunknak? Tényleg csak komoly válaszokat várok! Egy kétségbeesett 20 éves szerelmes lány

Legjobb válasz: Van már neki más, csak lusta kilépni a kapcsolatból, mert így kényelmesebb neki. :/

Van már neki más, csak lusta kilépni a kapcsolatból, mert így kényelmesebb neki. :/
úgy értem, önzõ érdek... egyébként, ha bocsánatot kérsz, mert ott érsz hozzá, akkor hogy reagál?
A kérdező hozzászólása: Huncutul nevet rajta...
Ez a baj...te magad húztál falat a szexuális életetekben.azért, mert 1x-2x nem tetszett neki valami, az nem azt jelenti, hogy késõbb se tetszene.3 éve vagytok együtt!Gondolkozz...nem mered megfogni neki????? Legyél szenvedélyes, legyél rámenõs, legyél kicsit ribis, tedd meg azokat, amikrõl csak a fantáziádban álmodoztál...biztos tetszeni fog neki...
hát ha huncutul nevet rajta, akkor csak nem lehet akkora probléma... igazat adok részban a 79 %os válaszolónak, de azért a ló túloldalára sem kell feltétlenül átesni. Az a fal, amit te felhúztál, legalább olyan káros tud lenni, mint amilyet õ állított(akarva-akaratlanul) közétek.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy múltkor vettem magamnak egy szexi hálóinget (7000 Ft-ba került szóval már nem érdekelt mibe fog kerülni ez az egész dolog)és a reakció semmi. Simogattam és semmi... Azért mondtam hogy már tényleg próbálkozni se merek mert félek hogy pofára esek megint/ sokadjára.. Azt nem mondtam hogy nem próbálkoztam (nagyon sokszor próbálkoztam) Ezért nem értem az egészet. Ha már ez nem hozza lázba akkor mi fogja
A kérdező hozzászólása: Ja és a lényeges momentumot kifelejtettem a történetbõl tegnap mikor leültünk megbeszélni azt mondta hogy akkor megpróbál változtatni és vesz vágyfokozót magának. Szerintem ez eléggé megalázó rám tekintve.. Ebbõl én azt szûrtem le, hogy engem nem kíván.. Nem kíván és szeret Nem fér össze nekem ez a két dolog. Ezért is vagyok tanácstalan..
Talán van valamilyen lelki problémája. Szerinted neki ez nem ugyanolyan megalázó? Egy férfi sem repesne attól, hogy 26 évesen ilyen szerekhez kell folyamodnia. Szerintem ez áll a dolog hátterében. Ne vedd magadra, pontosan arról van szó, hogy mást sem kíván.
A kérdező hozzászólása: Már az orvost is mondtam neki, hogy elmegyek vele. Vagy ha van valami baja és nekem nem meri elmondani akkor mondja el a legjobb barátjának , szerintem õ megértené. De persze én is. Mindent megtennék érte és a kapcsolatunkért. Amúgy vele semmi baj nem volt az ágyban.. SÕT! Nekem akadtak néha problémáim, de én el is mondtam neki akkor hogy most miért nem megy ez az egész. Megértett.. Nem értem hogy ha van is bármi baja miért nem meri nekem elmondani.. Azt hiszi hogy kinevetném vagy mi?!
Nagyon sajnálom a helyzetedet, én is hasonlóban voltam, csak nálunk 2 év után jött ez ki. A mi esetünkben is az volt az elsõ baljós jel, hogy ritkult a szex, egyszer csak rádöbbentem, hogy már 2 hete nem szexeltünk, akkor nagyon megijedtem. Én akkor is kezdeményeztem, a barátom pedig egyre többször hivatkozott fáradtságra. Meg úgy alapjában véve egyre közönyösebb lett. Aztán egyre sûrûbben kérdezgettem, hogy szeret-e õ is, meg folyton feszült voltam meg sírtam. A válasz az volt, hogy hát persze, hogy szeret, ne csináljam már ezt. Aztán egyszer csak robbantam: számon kértem, hogy érzem, TUDOM, hogy már nem szeret. Erre csak hallgatott és végül csendesen kimondta, hogy sajnos jól látom, csak ezt õ sem akarta magának bevallani... akkor nagyon megrémültem, kértem, hogy hagyjunk idõt magunknak, hátha ez csak egy hullámvölgy, de sajnos benne valami végérvényesen megváltozott. Utána persze magamban kerestem a hibát, hogy ennyire kiszeretett belõle, de aztán szép lassan kezdtem rájönni, hogy itt nem csak én voltam a hibás, már ha ezért hibáztatható valaki. Másrészt meg akinek teljesen kihûlnek az érzései, az sose szeretett igazán. Ha igazán szeretsz valakit, a lángolás alábbhagy, de a szerelem, a kötõdés nem tûnik el soha. Valószínûleg nálatok is errõl van szó, hogy neked eleve sokkal mélyebbek voltak ez érzéseid mint a barátodnak, így pedig nincs értelme az egésznek. Gondolj bele, le tudnál élni egy életet olyannal, akirõl tudod, hogy sose szeretett úgy mint te õt? Tényleg nagyon sajnálom, szerintem ez már egy halott ügy, de egész biztos rá fogsz találni arra, aki nem hûl ki irántad!
úristen....ez már gáz. Olvasd végig, amit írtál és gondolkozz el.
Ha nem fûzi érdek hozzá, hogy veled legyen, akkor nem színjáték.
A kérdező hozzászólása: Mióta ez van úgy felöltözök hogy még a vállam sincs kint.. És egyáltalán nem merek már elõtte levetkõzni/felöltözni.. Nagyon gátlásos lettem. Az "ott" simogatást pedig nem merem megtenni, hogy nehogy tolakodónak tûnjek. Ha véletlenül oda érek elnézést kérek... Ez nem csak benne épített egy nagy falat hanem bennem is. Olyan érzésem van, mint mikor az elején voltunk a kapcsolatunknak.. Azzal vigasztalom magam hogyha egy férfi sírva mondja hogy nagyon szeret és ne hagyjam el akkor csak szerethet.. Vagy ez is csak egy színjáték lenne..
A kérdező hozzászólása: Már ez is megfordult a fejembe és rá is kérdeztem és mondtam is már neki, hogyha véget szeretne venni ennek az egésznek akkor mondja és éljen akivel szeretne engem pedig hagyjon békén.. A válasza az volt hogy nagyon szeret és hogy nincs senkije és az én kezemet szeretné megkérni..Valamint hozzátette, hogy mikor találkoznék a másikkal mikor állandóan együtt vagyunk (ami igaz is) El se tudnám róla képzelni, hogy megcsalna..
Elsõ: nem biztos. Csak a szex hiányzik a kapcsolatotokból, vagy a beszélgetések, összebújások, közös mókák is? Kezdeményez õ bármit? (gondolok itt találkákra pl.) Ezek is mutathatják, hogy szeret-e még. A fogyókúrával és ilyesmikkel ne törõdj. Egy egyébként szerelmes férfinál a plusszkilók nyomnak a legkevesebbet a latba, ha szexrõl van szó, szerintem. 18L (bocsi, tudom, hogy inkább fiúk véleményére vagy kíváncsi...)
Biztos testvért akar maga mellé. Én ffi vagyok, de itt valami sántít. Summa summarum: ha nem vagy elégedett, és a kommunikáció nem mûködik, vagy nincs eredménye változás tekintetében, adj neki ultimátumot, és ne félj kilépni a kapcsolatból, legyen eszed! Az embernek - egy 20 éves lánynak is - jogos igénye a szex, ha neked ez így kevés, és nem jó, õ meg pluszban szarik a fejedre magasról, akkor ne legyél toleráns egy bizonyos határon túl. Túl türelmes és megértõ vagy, ez jó, de egy pontot túl kihasznál. Ne engedd, legyél büszke és tartásos.
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök hogy írtál. Az összebújással semmi probléma. Állandóan jön puszikat adni megölelni, simogatni, csak a szexxel van probléma. Programokat inkább én szoktam kitalálni ezt rám hagyja. Azt szokta mondani, hogy neki mindegy hova megyünk csak legyünk együtt én meg találjam ki hogy hova szeretnék menni. Nyugodtan lányok is írjanak, hátha valakivel már megtörtént ilyen..
A 18 éves lány vagyok. Szerintem kár felrugni egy kapcsolatot a szex hiánya miatt. Az biztos, h ha ezzel sokat jász a nyakára, érzelmileg is eltávolodtok, holott jelenleg ezzel nincs probléma, nekem úgy tûnik ebbõl, hogy õ is szeret. Nyilván nagy váltás volt neki a távkapcs után, hogy bármikor megkaphat(szexuális értelemben). Szerintem normális az, ha az embernek vannak ilyen periódusai, hogy nem annyira kívánja. Örülj, hogy szeret, légy türelmes, hátha egyszercsak kivont karddal ront be a szobádba :P
Hasznosat sajnos nem tudok mondani.:(Érdekes, amit írsz. Sajnos hasonló cipõben járok, jó lenne beszélni egy "sorstárssal." Én is 20on éves vagyok. Nálunk fordított a probléma, a szexszel semmi gond, de már nem puszilgatós, nem ölelget, nem bújós. Szinte rá kell szólni, hogy puszit akarok.:( Nekem is már megfordult a fejemben a szakítás, de annyira annyira szeretem.:( Nem tudnám mással elképzelni az életem.
" Szerintem kár felrugni egy kapcsolatot a szex hiánya miatt" A szex az érem egyik oldala a kapcsolatban. Vagy legalábbis az érem pereme, de mindenképp oroszlánrészt vállal, ha már ilyen fiatalon is gond van vele, mi lesz 3-5 év múlva? Nagy sírás, az a minimum....
Ne erõltesd a szex témát, legyél türelmes, többet elérsz vele, mint hogy állandóan beszélsz róla.Ne is hozd szóba!Nem tudom mennyire pucérkodsz elõtte, de amennyit mutattál magadból, most annyit takargass.Ha összebújtok, akkor a kezeddel simogasd ott, legyél szenvedélyes.
Szex + minden más? ez azért erõs túlzás. Nézzük a csajszi esetét. Érzelmileg egy hullámhosszon vannak, közös jövõt terveznek, minden klappol, csak a szex nem. Ha a párjának már nem kellene ez a kapcsolat, akkor nem puszilgatná, stb. Egy pérkapcsolatban van bizonyos fontossági sorrend, és ez még egyes fiúknál sem azt jelenti, hogy a szex áll az elsõ helyen. Még mindig sokkal stabilabb egy szex nélküli kapcsolat, mint egy szerelem nélküli.
Az is lehet h azert nem mert épp ronda a futykose vagy mittudomen. Ne gondolj sokat bele. Légy szexi, allitsd fel neki es akkor muszaj lesz, ha nem szeretne inkabb egyedul... 27f

Mi lehet a barátommal? Pszichés eredetű ez nála?

Nagyon szeretjük egymást, fél éve vagyunk együtt. Mindketten sz?zek voltunk. Nagykép?ségek t?nhet, amit írni fogok, de NEM ERRÕL VAN SZÓ, csak azért írom, mert szerintem mindezek is hozzá tartoznak a dologhoz. Na szóval a probléma a nagyon korai magömlés. Igaz, hogy 4 hónapot vártunk, és elmúltunk 20 évesek. A barátom már csókolózás közben fel tud izgulni, ölelkezésnél, nyelves csóknál már áll neki. Ha megérintem vagy megpuszilom a hátát, nyakát, libab?rös lesz. Mondja is, hogy mennyire nagy vágyakat váltok ki bel?le, folyton rám van izgulva, mennyire izgató vagyok neki, és nagyon szeret, meg hogy szinte mindig az orgazmus el?tt áll. Lehet annak is köze van hozzá, hogy elég hosszúak az el?játékaink, meg elég jól csinálom az izgatást:) Elmondta nekem, hogy már akkor el tudna menni, mikor beteszi...1 percig se csináljuk, már elélvez. Azt mondja a nagy vágyak meg a szerelem miatt. De az az érdekes, hogy pl mikor orálisan elégítem ki, tovább bírja. S?t maszturbálásnál fél óráig is csinálja, vagy tovább, ez csak velem van, ? így mondja. Nagyon szégyelli, meg frusztrálja, hogy vaginálisan nem tud a csúcsra juttatni, de én vigasztalom, hogy majd kipróbáljuk a 2. menetet, ilyesmi. Annyira elveszett, nem tudja mit csináljon. Azt hitte minél többször csináljuk, majd annál tovább bírja, de nem. Mindig az van, hogy jól érezzük magunkat petting közben, de mikor megtörténik a behatolás, ? csak arra koncentrál hogy el ne menjen...tulajdonképp nem is mozgunk semmit. Egyszer mondtam neki, hogy ne kínozza magát, élvezze, mozogjon ahogy jól esik. 2-t lökött, és már spriccelt is. Az a furcsa nekem, hogy a maszturbációja meg nagyon hosszú, s?t ha szájjal csinálom, az is. Meg hát azért egy olyan emberr?l van szó, aki 22 éves koráig csak pornóra önkielégített. Mit lehetne tenni?

Legjobb válasz: Úgy nem megy neki, hogy: miután elélvezett vár pár percet, és folytatja? Megmarad neki a merevedése? Vagy visszatér?

Úgy nem megy neki, hogy: miután elélvezett vár pár percet, és folytatja? Megmarad neki a merevedése? Vagy visszatér?
Én egy szexuálpszichológust ajánlanék. Tudod, az én volt barátommal is ez volt a probléma, csak õ nem szeretett engem, úgyhogy engem tett hibássá. Pedig én mondtam neki, hogy menjünk el szexuálpszichológushoz, mert sok mindent kipróbáltunk (késleltetõ óvszer, lidocain krém stb.), de semmi nem használt.
Még az jutott eszembe, hogy van az a rész, ahol a segglyuk(bocs nem tudok jobb kifejezést:D) és a kiállófarokrész között van, a herezacskó mögött, tudod az a rész , ahol a péniszén keresztül távozik az ondó! Azt nyomja ne túl erõsen, azt hallottam az késlelteti az orgazmust!:D
A kérdező hozzászólása: Tudjátok mi az ijesztõ? Egyszer, a találkánt elõtt 2szer kielégítette magát..vagyis egy nap alatt 3.jára "szexelt", és mégis durván hamar ment el. :S
Megint én, a Durexet ajánló vagyok. Ugyan már hogy pszihés eredetû meg hogy nincs rendben nála valami....amit itt leirt a kérdezõ az a fiatal férfiak kb 70%-nál pont ugyan igy van.Ez csak a "gyarkorlatlanság" miatt van igy, majd jobb lesz ez! A másik meg hogy ne hallgass arra hogy kevesebbet maszturbáljon! Pont akkor lenne jobb ha az aktus elött kb fél órával maszturbálna.Ugyanis ha veled van akkor fel fog izgulni a jelenléted miatt, és az önkielégités miatt hoszabb lehet az aktus. Egy a lényeg : Nem kell parázni, nem kell egyalni, csak csinálni és élvezni a közös együtlétet.
ma 19:11 Lehet nem kell várni negyed órát, az olyan kényszerítõ hatás, inkább add a tudtára, hogy próbálkozhat aznap, ha úgyérzi!:D
A kérdező hozzászólása: Á, erre nem kérném, Isten ments hogy gyógyszert szedjen...nehogy ártson neki. Nekem különben így is jó, a petting a lényeg nekem. Na jó, nem teljesen igaz ez, hogy így is jó, inkább azt mondanám hogy nem neheztelek rá, meg semmi ilyesmi, és nem zavar, csak annyi, hogy mikor elmegy akkor bennem van hogy jajj de jó lenne még...és rossz abbahagyni:(
Fiatal korban gyakran van ilyen, sok férfinál ez természetes. "gyakorolni" kell és majd rájön az ember a megfelelö technikára magától, ezt neki kell megtanulnia, az ö szerszáma.Majd idõvel jobb lesz ez nyugi, csak ne görcsöljön agyilag a dolgokon, de az elején ez is természetes valamennyire. Addig is ajánlom a speciális óvszereket, pl Durex performa ami kellöképpen meghosszabítja az együtléteket.
ma 19:11 Ezesetben a viagrát ajánlom!
A kérdező hozzászólása: Ja, mikor elélvez utána gyorsan le is lankad neki.
Szerintem egymásután csinálja többször, úgy te is kielégülsz és valószínûleg neki is menni fog, ha ilyen könnyen felizgatod! A pornónak szerintem ehhez semmi köze, de kérdmeg, hogy kevesebbet maszturbáljon, hátha ahhoz szokott! A pszichés eredetû kifejezés, túlságosan degradáló, a barátod biztos nem gyógyíthatatlan beteg, minden "pszichés" eredetû, a motivációnk és cselekedeteink is azok, de a világ és a hozzáálás formálható, szerintem nincs veszve semmi! Ne úgy áljon hozzá, mintha õ most egy klinikai eset lenne, vegyétek lazán, engedjétek el magatokat! Szerencsés vagy, hogy ennyire feltudod izgatni a barátodat, egy este több menet biztos belefér, az igyekezet biztos felbátorítja és önbizalmat ad neki, majd a második, harmadik menetre hosszabban fogja szerintem bírni!;dd Sok sikert nektek!!
A kérdező hozzászólása: Póbáltuk már, hogy vártunk olyan negyed órát, de csak félig-meddig állt, aztán lelankadt.
Próbáljátok meg, hogy vesztek egy viszonylag szûkebb óvszert és rávesz egy márkásabbat ( fõ a biztonság :D ) Ha így is hamar elmegy ezt tudom még ajánlani nálam kb 150-200% ba több idõ lett ezzel. http://www.durex.com/hu-HU/Products/Condoms/Pages/Performa.a.. ( Tudtommal semmi káros nincs benne de nem vagyok sem orvos, sem szexuálpszichológus )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!