Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a babábol a 12 (2 db)

12 hetes ultrahangon mit lehet már látni a babából?

mikor lehet már baba alakot látni?

Legjobb válasz: 12 hetesen már mindent! Akár még a nemét is.:)

12 hetesen már mindent! Akár még a nemét is.:)
Szia!Igaz én 14 hetesen voltam mert elszámolták, de azért belinkelem neked...:) http://www.kepfeltoltes.hu/view/120711/556258_34541577551223..
12 hetesen már mindent látni. :) Nekem akkor saccolták meg, hogy lány. :) És bizony az lett, ma már nyolc hónapos nagylány, itt kiabál mellettem. :)
12 hetesen már babát látsz:)
Már egy pici baba. Jár keze-lába. Nagyon érdekes, én sem gondoltam volna, míg nem láttam. Hihetetlen élmény!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Már annyira várom, bár addig még van két hetem. :) )

Mit lehet látni a babábol a 12. heti genetikai uh-n?

az érdekelne hogy ki mit látott belöle..már igazi kis ember?kéz láb stb..sokat olvasok ezekröl de még is érdekelne..sokan azt is irják hogy valakinek kiderül a neme..de szerintem az korai lenne.most vagyok a 9.hétben és már annyira várom mert az lesz a következö ultrahangom.

Legjobb válasz: Szia!Én nem gondoltam volna,hogy 12 hetesen olyan nagy már a baba,amikor megláttam,nem hittem a szememnek.Láttam a fejét,kezeit,lábait,igaz,még eléggé ösze volt gömbölyödve,de ki lehetett venni!Grat a babához!31 hetes kismama!

Szia!Én nem gondoltam volna, hogy 12 hetesen olyan nagy már a baba, amikor megláttam, nem hittem a szememnek.Láttam a fejét, kezeit, lábait, igaz, még eléggé ösze volt gömbölyödve, de ki lehetett venni!Grat a babához!31 hetes kismama!
A kérdező hozzászólása: szia..azt nagyon megköszönném..és boldog babavárást kivánok minden kedves válaszadomnak..
A 12 hetes UH-on semmit nem tudtam kivenni a buksiján kívül (nálunk elég régi az UH-gép), de én nagyon korán, már 13 hetesen voltam 4D Uh-on (gyógyszer mellett maradtam terhes és izgultam, hogy biztosan nincs-e baja, ezért menetem ilyen korán). Ezt csak azért írom le, mert az ugye csak 1 hét különbség és mégis: nemcsak a doki, hanem én is láttam teljesen tisztán, hogy kisfiú! Ha érdekel, elõkerítem a képet és elküldöm a címedre.
A kérdező hozzászólása: az a válaszolo aki azt irta hogy irjak privit és elküldi a cimet, nincs ki irva az irásodhoz hogy privát üzenet...inkább megadom az enyé[email protected] és szivesen várok másoktol is uh-s képet 12-hetest..annyira izgulok.
Nekem a 12. heti UH-on hasit csináltak (sõt, nálam egyáltalán nem csinált hülvelyit, mert szuper UH-gépe van), arra már bejött a párom és igen nagy élmény, teljesen babaformájú, mozog össze-vissza, nagyon furi és nagyon cuki! Párod ne hagyja ki!!!
Szia! Mivel a 12.hétre kialakul mindene, ezért nagyon jól látható, fõleg a buksija, de nekem mindig a gerincvonala, bordái voltak a legjobban láthatók. Maszek rendelésre tuti bemehet a párod, úgyis elõször hüvelyi UH-t csinálnak, mert így tudnak a legpontosabb adathoz jutni, a tarkóredõ vizsgálathoz.Közben kérdezd meg, h bejöhet-e a párod a hasi UH-ra, bár miért ne, ha már fizetsz, nem is keveset.Aki a kórházba jár ki nálunk, na, oda nem engedik be a kispapákat, ott amúgy is olyan káosz van mindig, futószalagon, 3 percenként nyomják kifele a kismamákat, én ezért megyek inkább maszekhoz, õ nagyon alaposan, akár 10 percig is vizsgálgatja a babát. Nekem a 12. hetes uh-n nagyon jó képeket adott a doki, még a kis arcáról is.
Én tegnap voltam, és nagyon elcsodálkoztam a csöppségen, hogy ennyire látszik keze, lába, feje, teste, van képem is, ha gondolod, irj privit vagy add meg az e-mail címet, és elküldöm neked .
Esküszöm, hogy az egyik ismerõsöméknek látták, hogy fiú lesz! Tudom, hogy egy nagyon hihetetlen, nem is tudom, hogy a doki mit látott, de tényleg az lett nekik! :) )
Orvosa válogatja, de nálunk minden UHra bejöhet a párod.Amúgy nagyon szépne fpg látszani.Én is azt hittem, hogy csak egy kis gombóska lesz ott, vagy valamilyen felismerhetetlen szövethalmaz, de nem.Minden jól kivehetõ. A neme tényleg nagyon ritkán derül ki ilyen korán, inkább a 18-20. heti UHn biztosabban mondják.Bár az én kislányom szégyenlõs volt 30. hétig nem volt hajlandó megmutatni magát:)
A kérdező hozzászólása: szia..köszönöm, , már alig várjuk a párommal.és erre a genetikai uh-ra bejöhet a párom is?
Szia! 12 hetesen a baba fejétól a popsiig kb 70-80 mm-es, szépen látszik mindene!A fejecskéje, a bordái, a szív 4 üregû metszete, a keze, a lába. A harmadik babánkat várjuk és tegnap tudtuk meg, hogy kisfiú!!! Az elsõ gyermekem kisfiú, akivel a 12. heti uh-on megmondta a dokim, hogy fiú lesz. Bejött neki! A lányommal a 12. heti uh-on is jól mondta meg a doki, akkor is igaza lett. Remélem, hogy most sem tévedett, mert ha már 2x is jól mondta, akkor nem hiszem, hogy 3x-ra tévedne!!! A legjobbakat!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!