Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a TV-vel (53 db)

Az elmúlt pár napban, amikor bekapcsolom a tv-m fekete, vagy valamilyen színes a képernyő, hang van, és a bekapcsolástól számított 10percre bejön a kép is! Mi lehet a baj vele?

Miután bejön a kép,és kikapcsolom,akkor bekapcsoláskor rendesen működik,de ha kikapcsolom pár órára,és újra bekapcsolom,akkor megint ez a problémája! A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Hogy a túróba lehet így kérdezni?? A TV.. CRT (hagyományos képcsöves), LCD, LED, Plazma???? Honnan jön az "anyag"? Antenna, kábel, mûhold, földi????

Hogy a túróba lehet így kérdezni?? A TV.. CRT (hagyományos képcsöves), LCD, LED, Plazma???? Honnan jön az "anyag"? Antenna, kábel, mûhold, földi????
A kérdező hozzászólása: Plazma tv, és kábelen jön!

Mivel lehet a tv-műsort felvenni, ha elromlott a videomagnóm? Valami korszerűbbre gondoltam. A tv-vel együtt van valami "vincseszteres" kütyü?

Érdemes még videómagnót venni?

Legjobb válasz: Videómagnó....,az már lassan ózsdi,elavult kütyünek számít! Inkább ruházz be egy ilyenre http://www.arukereso.hu/asztali-dvd-lejatszo-blu-ray-lejatsz.. Nem is drága és a célnak megfelel!A képminõség meg ég és föld!

Videómagnó...., az már lassan ózsdi, elavult kütyünek számít! Inkább ruházz be egy ilyenre http://www.arukereso.hu/asztali-dvd-lejatszo-blu-ray-lejatsz.. Nem is drága és a célnak megfelel!A képminõség meg ég és föld!
A kérdező hozzászólása: Köszi, ezt még tanulmányoznom kell. Ez mire vesz fel? Csak lemezre vagy "pendrajvra" is? Elég régi a TV-m, még Videoton. Nem baj?


Mi baj lehet a tv-vel?

Tesóm véletlenül nekiütötte a még fel nem szerelt küszöb sarkát az LG 32lh3000 tévének és most egy fehér pont van a helyén. Lehet valahogy javítani? A pont kikapcsolt állapotban is látszik fehéren, de ha be van kapcsolva akkor már néha elég zavaró. Lehet azt a rétegét cserélni, vagy ha van megoldás az mennyibe kerülne kb? El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: szervízbe kérdezd meg,de szerintem ha megis tudják cisnálni nem lessz olcsó

szervízbe kérdezd meg, de szerintem ha megis tudják cisnálni nem lessz olcsó
a küszöb fehér volt? mert ha fehér volt akkor csak a festék ráment a tévé képernyõre (nem tudom hogy fogalmazzam meg:S) nekem is volt már ilyen a szobámban labdáztam(xD) és véletlen neki rugtam a labdát az asztali lámpámnak ami felborult és 2 elég nagy csíkot hagyott a monitoron(Benq G2200HDA) LCD képernyõ tisztítóval takarítottam le és már meg sem látszik dörzsölni kell egy darabig, elsõre nem hozza le
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Hát sajnos nem fehér vlt a küszöb :( De reménykedem, h olcsó lesz a javítás

Elment egy szín a 72cm samsung tv-men. Még csak 7éves. Érdemes lenne megcsináltatni vagy túl drága? Mi lehet a gond vele?

Legjobb válasz: Köszönöm! Könnyen meg lehet találni hogy hol kell kicserélni a tranzisztorokat?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Könnyen meg lehet találni hogy hol kell kicserélni a tranzisztorokat?
Szerelõnek pár perc, te ha nem vagy mûszerész felejtsd el.
nekem több szín is elment belõle 5-6 ezer forintér megcsinálják kB
Ha csak egy szín ment el, akkor nincs nagy gond. Az ún. R-G-B színcsatornákban 1-2 tranzisztor van amik meg szoktak halni -idõvel. Anyagáruk néhány száz forint, többe kerül a kiszállás+munkadíj. Én megcsináltatnám.
Milyen kábel ? Rendes nokia Tv.átjátszó?
Ha a bemenetre dugtad, akkor valószínûleg át kell váltanod A/V-re. Csak akkor fog szólni.
A kérdező hozzászólása: megszólal 2 másodpercre a lejátszott zene aztán semmi... De ez is csak a "cam" nevezetû "csatornán" lehet hogy csak videót tudna hanggal együtt lejátszani, csak zenét nem?
elméletileg nem kéne problémának lenni, hogy nincs videó. Nekem sem az LCD, sem a CRT tv-n nem probléma.

Segítség! össze van kötve a SET TOP BOX a Tv-vel, de nem mûködik! Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: a TV-t, AV-re kapcsoltad?! (a megfelelõ videó bemenetet választottad ki, bemenetijel formátumnak?) Set Top Box márkája, típusa? milyen kábelen keresztül kötötted össze a TV-vel? TV márkája, típusa?

a TV-t, AV-re kapcsoltad?! (a megfelelõ videó bemenetet választottad ki, bemenetijel formátumnak?) Set Top Box márkája, típusa? milyen kábelen keresztül kötötted össze a TV-vel? TV márkája, típusa?

A laptopomat szeretném összekötni a TV-vel S-video kábellel, de mikor összekötöm semmi nem jelenik meg a TV-n. Lehet, hogy valamilyen driver kell hozzá? És ha driver kell hozzá akkor melyik és honnan lehet letölteni?

HP Compaq nx9105

Legjobb válasz: A video driver kell hozzá, ami elvileg fel van telepítve rá. Annak a beállításaiban kell engedélyezni a TV-kimenetet.

A video driver kell hozzá, ami elvileg fel van telepítve rá. Annak a beállításaiban kell engedélyezni a TV-kimenetet.
A kérdező hozzászólása: és azt hol találom meg, vagy honnan tudom azt, hogy fel van-e rá telepítve?

Szeretnék 3D filmet nézni a 3D-s tv-men, de ahhoz szükség van min 32 gb pendrivera, külsõ merevlemezre. Lehet-e a laptopot használni erre, van e valamilyen kábel arra hogy összekössem a tv-vel és azt használjam adathordozóként?

A pendrive-ot és a külsõ merevlemezt sokallom. Esetleg egyéb megoldás?

Legjobb válasz: Adathordozóként nem fogod tudni rákötni. De a legtöbb (talán mind?) 3D TV-t rá tudod kötni kijelzõként a gépre.

Adathordozóként nem fogod tudni rákötni. De a legtöbb (talán mind?) 3D TV-t rá tudod kötni kijelzõként a gépre.

Mi lehet a gond a TV-vel?

Ha valamelyik csatornát nézek rajta, ha dvd-t teszek be, a beszéd halk, a zenék pedig hangosak, így folyamatosan állítgatnom kell a hanger?t. Valami csak el lehet állítva, vagy komolyabb gond lehet? Volt már valakinek hasonló baja?

Legjobb válasz: A TV-nek semmi baja, az egyes mûsorforrások nem azonos hangerõvel, dinamikával szólnak. Még egy adott csatorna mûsorszámai is lehetnek eltérõ hangerõjûek.

A TV-nek semmi baja, az egyes mûsorforrások nem azonos hangerõvel, dinamikával szólnak. Még egy adott csatorna mûsorszámai is lehetnek eltérõ hangerõjûek.
Sajnos ez így van hogy a beszéd és a zene hangereje nagyban eltér, nem tudom miért volt ezt jó így megcsinálni, de baromi idegesítõ ez. A tv-dnek meg semmi baja


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!