Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet a Reductil (4 db)

Ma vettem be az elsőszemet a reductil 10-ből, milyen gyorsan lehet leadni 10 kg-t Nekem 10 nap múlva kéne elénem ezt. Mi az amivel gyorsíthatom a fogyást?

Legjobb válasz: lehetetlen 10 nap alatt 10 kgot leadni..ha mégis sikerül valahogy, akkor jövõhéten 20at szedsz vissza...hülyegyerek..

lehetetlen 10 nap alatt 10 kgot leadni..ha mégis sikerül valahogy, akkor jövõhéten 20at szedsz vissza...hülyegyerek..
Fogyhat 10kilót, ha levágja az egyik lábát :d egyébként lehetetlen...
Egyik rokonom cukorbeteg lett és 10 nap alatt adott le 12 kilót, pedig nem volt rajta olyan hû de sok felesleg... Szóval lehetséges a 10 nap alatt 10 kilo.
Elsõ válaszolónak igaza van a hülyegyereken kivül mindenben.Figyi.Nem tudom mennyibõl akarsz ilyen gyossan ledobni 10kg de nem adok rá esélyt még null kcal-al semm.Kész baromság amit most elterveztél.Egézséged rá megy teljessen.
Azt nem értem hogy ha valaki már reductilt irat fel, hogy tehet fel egy ilyen hülye kérdést, pontosabban hogy gondolhatod azt hogy 10nap alatt leadhatsz 10kilót.... A reductiltól nem fogsz fogyni!!!!!! A reductil segítségével betudod tartani a szigorúbb diétát, így fogyhatsz. Én Minimectilt szedek(ua mint a reductil), ma tartok a harmadik szemnél, már érzem a hatását, semmi kaját nem kívánok, de tényleg, viszont már egy hete diétázom és még nem fogytam egy dekát se. Általába a fogyás a második héten indul be, vagy legalábbis egy hét biztos kell hozzá. 10kilót egy hónap alatt fogyhatsz maximum le, bár az se egészséges.
A kérdező hozzászólása: ma vettem be a 9. szemet és már 6 kg -nál tartok ! Én orvosi vizsgálat miatt akartam gyorsan fogyni kb 10 kg -ot ! Sajnos nagy a fölöslegem . Még van a vizsgálatig 5 napom .Napi kb 800 kcal eszem azt is csak napközben ! Az elsõ hozzá szóló kicsit mellé tagsálta a korom , mert inkább nagymama lehetnék mint hülyegyerek! és plusz 40 kiló van rajtam , és abból könnyebb leadni a 10 kilót. a méretem 183 cm 120 kiló
Ha számít az egészséged két-három hónap alatt kellene leadni ennyit. Tudtommal elég ronda betegségeket lehet kapni a hirtelen fogyástól, ráadásul az ritkán tartós. Gyorsítani tornával lehet.

Minden esetben kiírja az orvos a reductilt? Nem kötekedhet hogy nincs rá szükség stb? Ha nem írja ki hol lehet beszerezni? Tudom hogy alkoholt nem lehet mellete inni, de mi a helyzet a kávéval?

Legjobb válasz: Orvosa válogatja, az enyém 100%-hogy nem írná fel 30 kg túlsúly alatt, nagyon konzervatív. Van, amelyiknek csak megmondod és már írja is. Azért 5 kiló túlsúllyal jó eséllyel elfelejtheted, hogy bármilyen gyógyszert felírjon. Az elhízás mértéke számít a legjobban.

Orvosa válogatja, az enyém 100%-hogy nem írná fel 30 kg túlsúly alatt, nagyon konzervatív. Van, amelyiknek csak megmondod és már írja is. Azért 5 kiló túlsúllyal jó eséllyel elfelejtheted, hogy bármilyen gyógyszert felírjon. Az elhízás mértéke számít a legjobban.
Nekem felírta az orvos, pedig csak 10 kg plusz van rajtam. Kifejezetten õ javasolta nekem, mert nálam a túlsúly pszihés gondokat okoz.Próbálkozz.... Alkoholt tényleg nem lehet mellette inni, de a kávéval semmi gond. Legalábbis a saját tapasztalatom alapján.
nekem az orvosom írta fel, de elötte elküldött vérvételre és vizelet vizsgálatra és havonta meg kell nála jelennem ellenörzésre és laborra is mennem kell!
nincs ismerõsöd gyógyszertárban? mert ha esetleg van akkor recept nélkül is simán kiadják
Ha nem indokolt, akkor ne is akarj reductilt szedni. Gyenge és lusta vagy és nem hiszed el, hogy tehetsz ellene?
Sziasztok! Ha tudtok olyan orvost, aki kis többletsúlynál is felírja a Reductilt, örömmel venném és megköszönném, ha privát emailben megírnátok az elérhetõségét. Nekem kis túlsúlyom van, viszont nem hajlandó mozdulni sem diétára, sem tornára (már az összes izületem kivan és fáj az örökös tornától), szóval, van ilyen, hogy a túlsúly nem hajlandó mozdulni. Ez a Reductil az utolsó reményem. Nagyon köszönöm, ha segítetek (mailben).
szerintem nem kísérletezz, hamar baj lehet!kell elötte kivizsgálás!én 2 hete szedem és mínusz 5 kg!iszok mellette kávét és semmi bajom!

Már 8 napja szedem a reductil 15mg, és erös székrekedésem van! Szedhetek ellene valami gyögyszert? De mit? Hashajto teát nem szeretnék, de nem is tudom, lehet innom? és meddig tart ez a székrekedés? -a szedés végéig?

Legjobb válasz: Csokkent a taplalek bevitel,emiatt a szervezeted szinte mindent felhasznal.Ezert alig lesz salak ami tavozik.Kesobb atall a szervezet es normalizalodik az emesztesed.

Csokkent a taplalek bevitel, emiatt a szervezeted szinte mindent felhasznal.Ezert alig lesz salak ami tavozik.Kesobb atall a szervezet es normalizalodik az emesztesed.
Szerintem ne szedj ilyen [email protected], mert nem jó neked.

Mit lehet tudni a Reductil fogysztószerről?

Legjobb válasz: Én szedtem. Eredetileg kedélyjavító szer, mellékhatása a fogyás. Orvos írja fel, erõs gyógyszer. Alkoholt fogyasztani szigorúan tilos a szedése alatt. Az éhségérzetet gyakorlatilag azonnal "kikapcsolja". Az elsõ idõszakban figyelni kell arra, hogy egyen valamit néha az ember!!! Elsõ hónapban napi egy szem, második hónapban kétnaponta egy szem. Egy adag 20.000 volt, most "csak" 8.000 ft körül van. Elsõ hónapban brutál hatása van. Nálam minusz 8 kiló volt. A második hópapban már csak mínusz 2 kiló, így visszaálltam a napi szedésre. Szerintem egy idõ után hozzászokik a szervezet, és nagyon csökken a hatása. Legalábis nálam így volt. Edzéssel kombinálva biztos a siker!

Én szedtem. Eredetileg kedélyjavító szer, mellékhatása a fogyás. Orvos írja fel, erõs gyógyszer. Alkoholt fogyasztani szigorúan tilos a szedése alatt. Az éhségérzetet gyakorlatilag azonnal "kikapcsolja". Az elsõ idõszakban figyelni kell arra, hogy egyen valamit néha az ember!!! Elsõ hónapban napi egy szem, második hónapban kétnaponta egy szem. Egy adag 20.000 volt, most "csak" 8.000 ft körül van. Elsõ hónapban brutál hatása van. Nálam minusz 8 kiló volt. A második hópapban már csak mínusz 2 kiló, így visszaálltam a napi szedésre. Szerintem egy idõ után hozzászokik a szervezet, és nagyon csökken a hatása. Legalábis nálam így volt. Edzéssel kombinálva biztos a siker!
Helló! Itt egy kezdö. Ma vettem be az elsõ darabot. Az indulási súlyom 148 Kg. Kiváncsi vagyok a változásokra.
Én is ki szeretném probálni a reductil tablettát.Hogy tudnék hozzá jutni?Ha orvos nem irja fel?tudna nekem valaki szerezni?ha igen a mailra kérek választ?Köszönöm.
Hello!Én fogytam 20 kilót, de 2-3 kilót felszedtem, de sajnos a betegségem miatt szükséges lenne a további fogyásra. A kérdésem az lenne hogy mennyi ideig lehet szedni a Reductilt. És mennyi idõ múlva lehet újból szedni??? Nagyon elégedett vagyok, semmiféle mellékhatás nem volt, 3 hónapig szedtem és elsõ hónapban volt a súlyveszteségem. A 3. hónapban már minimális volt, de nagyon örülök hogy ennyit fogytam. Már több mint 2 hónapja hagytam abba és ez idõ alatt jött vissza ez 2-3 kiló.
FIGYELEM! A Reductil tablettát, csak az orvos írhatja fel, és csak õ engedélyezheti szedését.Vese, ill szívbetegeknek és antideprsszáns gyógyszert szedõk számára a reductil szedése Tilos! Az alkohol fogyasztása is szigorúan Tilos mellette!Túlsúlyos embereknek találták fel, akik a cukor betegséget, és más egyéb betegségeket szeretnének elkerülni, ami a túlsúly következménye.Nem szedhetik gyermekek, és idõsek sem.Kiváló fogyást biztosít, ha betartjuk az orvos utasítását.Nekem bevált!!!
Sziasztok!Én a Reductil 10mg-os tablettával 14 nap alatt adtam le 9 kilót! Nem ettem mellette tésztát, kenyeret, cukrot, stb.Nem igen éreztem éhségérzetet.A színpadon nagyon szédültem, és az orvosom azt mondta, hogy igen is ebédeljek meg rendesen, sõt, még édességet is egyek, mert szüksége van a szervezetnek rá.Napi 1 kapszula, és egy órát legalább minden nap sétáltam.Szerintem kiváló gyógyszer.
Mikor kell bevenni a tablettát, ahhoz, hogy du és este ne legyek éhes???
nem igaz, én most vettem a gytárba , , csak úgy".
Sziasztok! Van 2 havi, 15 mg-os Redum. [email protected]
A híradóban az orvos azt mondta, hogy egy fajta gyógyszer maradt, ami hasonló hatású. Vajon melyik lehet az, tudja valaki ?
Én a híradóban nem láttam, viszont itt olvastam és ma kaptam a barátnõmtõl egy cikket.Nagyon elkeseredett vagyok, mert a jövõhéten akartam elkezdeni megint szedni. Nekem nagyon bejött. Ami lement utána nem jött vissza. http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/20100216-ahogy-nem-sza..
igen..nekem sógorom is szedi és nagyon sokat fogyott már most és nem is tornázik semmi se.. kb olyan 15kg lement róla két hét alatt..de azt sem lehet nagyon a patikába kapni...(de persze vannak kik nem bírják)
Nagyon frankó. Nekem még most van pár szem, most kéne íratnom a dokival. De ezek szerint felesleges elmennem hozzá. Kereshetek egy másik bogyót. Ismerõsöm ajánlotta az adipexet. Próbálta már valaki?
az kemény... mondjuk nekem csak 20 kg felesleg van azt mondták hogy ne kezdjem el...mert nem látszik amúgy rajtam ez a sok felesleg...bár alacsony vagyok :D
Ma akartam újra felíratni, de orvosom közölte, hogy MEGSZÜNTETTÉK!!!!!Nem írhatja ki, és a patikák sem. Agyvérzést, és szívinfarktust okozott több betegnél. Nagyon sajnálom, mert nekem nagyon jó volt:-(
Azért halnak meg egy páran ezektõl a fogyó gyógyszerektõl, mert nem olvassák el rendesen a használati utasítást! Elõször is NEM vehetik be magas vérnyomásosok...(még jó hogy páran agyvérzést kaptak..) most megy a hírekbe hogy betiltották xDDDDDD
reductil és valami miniactil is benne van :S
bocs minimactil :D
Ja igen én is úgy voltam vele, hogy mivel nekem leginkább alacsony a vérnyomásom nekem lehet szedni....De ha nem figyeltétek volna nem csak a magas vérnyomásúaknak veszélyese. Eleve szívkárosodást okoz!!!
hát ez is igaz...de leginkább azoknak az embereknek köszönhetjük hogy most ezeket betiltották akik nem olvasták el azt hogy kiknek szabad szedni...
ha ki írja az orvos akkor is 8000ft ba kerül???
Nem tudna nekem valaki szerezni Reductilt persze biztos helyrõl? Én is próbáltam más sok mindent, almaecetet almaecet kapszulát is de semmi. A választ emailban várom. Remélem valaki tud segíteni. Elõre is köszönöm.
de ez olyan izéség....agyvérzést és szivinfarktust, nyilván azoknak akiknek amúgy is magas a vérnyomásuk-.- Pedig hány ilyen gyógyszer van ami sokkal komolyabb tüneteket produkál -.-PL. nekem tiszta alacsony a vérnyomásom és jó is volt a reductil, legalább nem voltam úgy lelassulva
Sziasztok!! Nemrég találtam meg ezt az eszmecserét. tudom hogy elég rég volt, hisz 2008-ban tettétek elõször közzé a véleményeket és a tapasztalatokat a Reductil-rõl. tudom, hogy betiltották, de elvileg más neveken fut, és neten is lehet rendelni. mivel nekem semmi infóm nincs errõl a szerrõl, tudnátok nekem segíteni? pl: hogy hogy nézett ki azzal is sokat segítenél. elküldeném azt a web címet ahol találtam. http://sibutramine.cc/reductil-elado nos ez lenne az. Ez volt az a valami? Nagyon megköszönném, ha segítenétek, igen fontos lenne a számomra, hogy találjak megoldást. köszönöm elõre is.
Tényleg miért tiltják be én nem hallottam róla és most is szedem. Eddig ez volt az egyetlen kúra amivel nem szedtem vissza a kilókat. egy hónap alatt 9, 5kg adtam le majd 3 hónap alatt csak 1 kg mozgott ide-oda amíg nem szedtem, most egy hete szedem megint már mennek lejjebb a kg remélem továbbra is tudom majd szedni.
Miért fogják betiltani? annyira erõs gyógyszer? vagy sokan megbetegedtek, vagy meghaltak tõle? milyen indokkal fogják betiltani?
Én is kezdõ vagyok :) Tegnap vettem be az elsõ gyógyszert. Én 100 kg-ról indulok. Elég biztatóak ezek a válaszok, remélem nekem is sikerülni fog. Min. 20 kg-ot szeretnék leadni.Sok sikert és kitartást!
Én szedem! Állítólag 100 -ból 40-ek sikerült! Én benne vagyok! 84-rõl, 1 ( ! ) hónapon belül ( 10 ) kg fogytam! Mindent kipróbáltam, mindent megrendeltem, 41 éves vagyok, MOST? E T T Õ L sikerült!!!! Sok sikert!!4
Helló! Hát az 56 darabos doboz felénél tartok és leadtam 5 Kg-ot. Nem éheztem, nem mozogtam sokat. Úgy csináltam mindent mint eddig. Elsõ napokban a mások által leírt 2-3 napos székrekedést én is tapasztaltam. Egy észrevételem van amit még mások nem írtak le. Csökkenti a gyógyszer az éhség érzetet, de a jóllakottságét is. Tehát ha valaminek jó íze van figyelj arra, hogy ídõben hagyd abba. Ha a második fél adagom is elfogyott újra írok. Mindenkinek sok sikert!!
Nem tud valaki eladó Reductilt megbízható helyrõl?
Helló! Én is szeretném kipróbálni. De félek, mert az apukám nem akarja hogy többet fogyjak pedig még kéne. 70kg vagyok és legalább 60-ig szeretnék lemenni.(Persze sokkal magasabbról indultam!!) Valaki nem tudna szerezni, persze megbzható helyrõl?Várom a válaszokat a emil-re. Köszönöm elõre is.
Én is szeretnék - de csak megbízható helyrõl - Reductilt, ha tudnátok segíteni, nagyon megköszönném. Privát emailben várnám a lehetõséget.
Gyógyszertárban nem adják ki recept nélkül, ugye? :s Valaki megbízható helyrõl tudna esetleg szerezni ilyen gyógyszert? köszönöm elõre is
Helló! A 4. hónap végére értem! A leadott kiló 14-Kg. A gyógyszer hatása csökkent. Most kezdek bele a harmadik 56 db-os dobozba. Mivel a doktorom a szünet beiktatásáról nem beszélt, ezért nem is tartok. Sokat számít a táplálék megválasztása. Könnyû, növényi rostos, joghurt, kevés pékáru. Ha ez a doboz is elfogyott megint írok. Addig a dokimmal is beszélek ismét.
Én beszéltem hozzáértõ "emberkével", 1 évig lehet szedni egyfolytában!!!
Szia! Én 4 napja szedem a Reductilt, eddig 2 kilótól szabadultam meg :) Az elsõ napon éreztem némi szédelgést, de ez nem vészes. Ami nagyon meglepett, hogy már az elsõ gyógyszer bevétele után sem ettem annyit, mint elõtte. Azóta kb fele annyit eszem, mint pl. egy hete. Eltelít, nem érzek éhséget, nem kívánok semmi édességet, viszont szomjas vagyok. Napi 2-3 liter vizet szerintem simán megiszom. Különösebb diétát nem tartok mellette, és csak sétálni szoktam.
Sziasztok! Én négy napja szedem a 15mg-ost. Nem mondom, hogy soha nem vagyok éhes, de nagyon keveset eszem és ahhoz képest nem vészes az éhség érzetem. Ha nem szedném akkor nem bírnám ki ennyi kajával. Kb nap 1 joghurt kis saláta, esetleg egy szelet natúr hús amit eddig ettem. Lassan elkezdek mozogni is, mert nem akarom, hogy kötényhas megmaradjon, meg, nem akarom, hogy nagyon lógjon a bõröm. 135 kg-ról indultam, kíváncsi leszek, mi lesz a hónap végén. Addig majd még jelentkezem. Nagyon sok vizet iszom és rengeteget járok pisilni. fõként miután beveszem a gyógyszert. Eddig elégedett vagyok két nap után 2 kg-al voltam kevesebb azóta nem álltam mérlegre.
Helló! Már írtam itt kezdéskor. 09.04.22.-én indultam 148, 6 kilóval. A mostani idõben a mérések: 09.09.18.-137, 4 kg, 09.09.27.- 137, 4 kg, 09.10.11.-136, 5-kg, 09.11.01.-134, 3-kg, 09.11.14.133, 4-kg. Még szedem, aztán a dokival megbeszélem a továbbiakat, ha elfogyott a fogyóbogyó.
SZiasztok! Azt akarom megkérdezni hogy ezzel a gyógyszerrel, hogy szeditek torna nélkül is lemegy a kilo vagy tesztek is ellene valamit... mert én úgy akarok lefogyni 15 kg-ot hogy nem tornázok meg semmise... :D tehát nekem jó lenne? :D szerintetek?
Sziasztok! Én most 60 kiló vagyok és 10 kilót szeretnék fogyni.Szerintetek érdemes elkezdenem a Reductil szedését?
Sziasztok!Az elõttem lévõ hsz-ben kérdezte valaki, hogy érdemes e bele fogni a reductil szedésébe.Nem tudom hány centi lehetsz a 60 kilóhoz, de nem hinném, hogy sok értelme lenne. Biztosan fogynál tõle, de ez nem olyan óriási súly hogy ilyen lórugáshozk kellene nyúlni.Nem is hiszem, hogy felírnák, hiszen ezt a gyógyszert elhízottaknak adják az enyhe túlsúly nem indok.Azonfelül heteken belül felfüggesztik a reductil forgalmazását, és büntetik azt az orvost és gyógyszertárat aki ki meri adni!!
Semmi köze a kedélyjavitáshoz.Az extrém túlsúlyos embereknek irja fel az orvos 10 és 15 mg-os változata van.Adagolás napi 1.Érdemes a 10 mg-os változattal kezdeni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!