Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet Bp-en (11 db)

SZERETNÉK CSEPELI KERINGÕ GALAMBOKAT MEGVENNI BP. -EN. SEGÍTS, HOGY HOL LEHET! BP. -EN HOL VANNAK ÁLLATPIACOK, RÉGEN ÚJPEST KÖZPONTJÁBAN VOLT, MOST HOL VAN MI? KÖSZ A SEGÍTSÉG!

Legjobb válasz: Monoron szokott lenni állatvárás. Nincs messze Budapesttõl, ott galambok, dísztyúkok, papagájok stb-stb szokott lenni.

Monoron szokott lenni állatvárás. Nincs messze Budapesttõl, ott galambok, dísztyúkok, papagájok stb-stb szokott lenni.

Mit lehet csinálni Bp-en?

Nyilván most sokan hülyének néztek a kérdés miatt. Nem régóta vagyok fenn, nem ismerem igazán a várost. Mit tud itt csinálni az ember, akár egyedül is? Hova érdemes elmenni, hol lehet szórakozni, mivel lehet jól eltölteni az id?t? Akár hova érdemes elmenni kirándulni, ilyesmik.

Legjobb válasz: PL: ARENA PLAZA ott azt csinálsz amit akarsz ez BP lepnagyobb plázája!!!

PL: ARENA PLAZA ott azt csinálsz amit akarsz ez BP lepnagyobb plázája!!!

Mik a tapasztalataitok a Red Dingo hámokkal kapcsolatban? Szõr barát (nem dörzsöli ki), strapabíró? Bp-en hol lehet kapni?

Legjobb válasz: én csak nagyon kevés boltban láttam, viszont neten lehet rendelni több helyen is. konkrétan hámom nincs, de a nyakörv és a póráz nem rossz darab, szerintem egy átlag kutyának elég erõsek, nem hiszem, hogy más ilyen típusú hámoknál sokkal jobban koptatná a szõrt. szerintem hátránya, hogy a gyakori használat miatt nagyon csúnyán megbolyhosodott, sokkal jobban, mint más konkurens márkáé, így bár használható és semmi komoly baja nincs, de elég csúnyácska.

én csak nagyon kevés boltban láttam, viszont neten lehet rendelni több helyen is. konkrétan hámom nincs, de a nyakörv és a póráz nem rossz darab, szerintem egy átlag kutyának elég erõsek, nem hiszem, hogy más ilyen típusú hámoknál sokkal jobban koptatná a szõrt. szerintem hátránya, hogy a gyakori használat miatt nagyon csúnyán megbolyhosodott, sokkal jobban, mint más konkurens márkáé, így bár használható és semmi komoly baja nincs, de elég csúnyácska.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Akkor szerintem ink. keresünk vmi jobbat. :)


Én 6 hetesen mentem le Pestrõl a Balatonra, sztem idõben kezd el hozzászoktatni, neki is jobb lesz.
mi 7 hetesen mentünk vele Pestre tesómékhoz, 200 km. Egy részét végigaludta az útnak, meg a papa hátul ült vele és szórkoztatta amikor fent volt. kicsit nyûgös volt hazafelé már, de csak azért, mert a vendégség alatt nem aludt, csak útközben.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, de mi ott is aludnánk, remélem jól viseli majd metr amúgy nagyon hisztis kisasszony:-)
Szia.Januárba született a manóm, az influenza járvány ideje alatt, ugy hogy én megvárnam még az kitombolja magát, már elmult 2 hós amikor már el-el mentünk vele vásárolni, csavarogni, de 200 km felett csak most 4 hósan indultam el vele.nagyon jol viselte, a sok kis jövés menést megszokta, igy nem volt furcsa neki, csak kb fél óráig nyujtózott szegény miután megérkeztünk:-))
Mi a barátainkhoz mentünk 8 hetesen (dec.30.án)akik Debrecenben laknak, ami tõlünk 230 km, mi nem aludtunk ott, reggel mentünk este jöttünk, tehát egy nap majdnem 500 km kocsikázott.Semmi probléma nem volt.
Szia! Mi 7 hetesen mentünk vele elõször haza, 180km-re. Ott voltunk 3 napig. Aztán most húsvétkor 1 hétig és azóta megint voltunk 3 napig. Most 11 hetes.Picit felborult a napirend mert nagymami kényeztetgeti de ezenkívül semmi baj nem volt. 1-2 itthoni nap alatt szépen visszaállt minden a régi kerékvágásba. Viszont sok ember közé én nem szeretek vele menni.

Mit lehet csinálni a régi, rossz gáztűzhellyel? Hova lehet vinni, vagy kivel lehet elszállíttatni, Bp-en.

Legjobb válasz: Szerintem ha csak simán kirakod az utcára, fél órán belül el fog tûnni. A vasgyûjtögetõ kisebbségiek azonnal le fognak rá csapni.

Szerintem ha csak simán kirakod az utcára, fél órán belül el fog tûnni. A vasgyûjtögetõ kisebbségiek azonnal le fognak rá csapni.
No.1.: Keress egy fémtelepet (internet?). Súlyra átveszik, de nem túl jó áron. Lehethogy a benzint sem hozza be. No.2.: Láttam kis kiragasztott cetliket itt-ott a városban: valaki ingyen elszállítja. Nézegesd a lámpaoszlopokat, villamos megállókat.
Nekem, az a cég ahol az újat vettem, az szállította el a régit.
Ki kellene fogni egy cserét. Ha csak 5.000. Ft számolnak be, és elviszik, már jól jártál szerintem. De ha megtudjuk várni a lomtalanítást, akkor is ki lehet tenni. Habár mindegy mikor tesszük ki, bizony elviszik amit hasznosnak találnak.. ( egyik alkalommal szép kis tekercs rézkábelt 2 ereset láttam egy kukákat nézegetõ személynél. mellesleg egy jó m hosszú darab még otthon is felhasználhatóó pl a villanykapcsoló, és a " doboz között ", kb ekkora kell )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sikerült kikötni a tûzhelyet az új kiszállítása elõtt. Így a szállítók elvitték a régit.

Egyik barátomat - tényleg nem engem - megállította két rendőr Bp-en, hogy áthajtott a piroson. Állítja, hogy a sárgán hajtott át. A helyszínen jegyzőkönyv, a felelősséget nem ismerte el, fénykép nincs. Mit történik ezután és mit lehet tenni ilyenkor?

Legjobb válasz: Ha készült fotó, vagy tényleg két rendõr volt, aki egymást tanusítja, onnantól bukta van, mert nem fogja tudni bizonyítani, hogy õ sárgán ment át, nem piroson.

Ha készült fotó, vagy tényleg két rendõr volt, aki egymást tanusítja, onnantól bukta van, mert nem fogja tudni bizonyítani, hogy õ sárgán ment át, nem piroson.
Nem lesz 100k, mert nincs fénykép.
Ha felvették a jegyzõkönyvet, akkor bekerülhet a rekordok könyvébe és te is ezzel a kérdéseddel.
100000Ft!
És te mit láttál? Piros vagy sárga volt?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem voltam ott. Sárgahívõ vagyok :)

Bp-en milyen árak vannak 30ezerbõl miket lehet venni?

most megyek és du vásárolnék egy cipõt vennék az kb 10ezer aztán nem tudom 20 ezerbõl mennyi ruhát lehet venni h&m bershka ilyen boltokba néznék szét.

Legjobb válasz: Neten fentvannak az árak.

Neten fentvannak az árak.
szánalmas ez a a bürokrácia komolyan. ötletem nincs de veled vagyok gondoltaban az ilyen ostobaságok ellen.
Nem sokat tehetsz, nyelj egy nagyot és fizesd ki. Elkezdhetsz ugyan vitatkozni a társasággal, de a vége ugyan az lesz, hogy fizetned kell.
Nem rossz indulatból mondom, de a Buszokra mindig más szabályok vonatkoznak mint a szgk-ra.
A kérdező hozzászólása: persze, drágább drágább is volt a parkolás díja.

Ki szeretnék adni egy szobát Bp-en, de mit lehet akkor mondani hogy ha nem szimpatikus az illető, aki ki szeretné bérelni?

Elméleti síkon egyel?re.

Legjobb válasz: Azt hogy más jelentkezõ is van és még mérlegelsz.

Azt hogy más jelentkezõ is van és még mérlegelsz.
Mond az hogy : Értesítem majd. Úgyebár nem kötelezõ az elsõnek kiadni a szobát. Ezt meg is lehet mondani, aki ezen berág úgy kell neki! Örülj hogy nem neki adtad ki! :)
Azt, hogy: Nem vagy szimpi, öcsém!
Kiadtad már a szobát? Ha még aktuális engem is érdekelne..:) épp kiadó szobát vagy lakást keresek.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!