Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet Bp-en (10 db)

SZERETNÉK CSEPELI KERINGÕ GALAMBOKAT MEGVENNI BP. -EN. SEGÍTS, HOGY HOL LEHET! BP. -EN HOL VANNAK ÁLLATPIACOK, RÉGEN ÚJPEST KÖZPONTJÁBAN VOLT, MOST HOL VAN MI? KÖSZ A SEGÍTSÉG!

Legjobb válasz: Monoron szokott lenni állatvárás. Nincs messze Budapesttõl, ott galambok, dísztyúkok, papagájok stb-stb szokott lenni.

Monoron szokott lenni állatvárás. Nincs messze Budapesttõl, ott galambok, dísztyúkok, papagájok stb-stb szokott lenni.

Mit lehet csinálni Bp-en?

Nyilván most sokan hülyének néztek a kérdés miatt. Nem régóta vagyok fenn, nem ismerem igazán a várost. Mit tud itt csinálni az ember, akár egyedül is? Hova érdemes elmenni, hol lehet szórakozni, mivel lehet jól eltölteni az id?t? Akár hova érdemes elmenni kirándulni, ilyesmik.

Legjobb válasz: PL: ARENA PLAZA ott azt csinálsz amit akarsz ez BP lepnagyobb plázája!!!

PL: ARENA PLAZA ott azt csinálsz amit akarsz ez BP lepnagyobb plázája!!!
Én 6 hetesen mentem le Pestrõl a Balatonra, sztem idõben kezd el hozzászoktatni, neki is jobb lesz.
mi 7 hetesen mentünk vele Pestre tesómékhoz, 200 km. Egy részét végigaludta az útnak, meg a papa hátul ült vele és szórkoztatta amikor fent volt. kicsit nyûgös volt hazafelé már, de csak azért, mert a vendégség alatt nem aludt, csak útközben.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, de mi ott is aludnánk, remélem jól viseli majd metr amúgy nagyon hisztis kisasszony:-)
Szia.Januárba született a manóm, az influenza járvány ideje alatt, ugy hogy én megvárnam még az kitombolja magát, már elmult 2 hós amikor már el-el mentünk vele vásárolni, csavarogni, de 200 km felett csak most 4 hósan indultam el vele.nagyon jol viselte, a sok kis jövés menést megszokta, igy nem volt furcsa neki, csak kb fél óráig nyujtózott szegény miután megérkeztünk:-))
Mi a barátainkhoz mentünk 8 hetesen (dec.30.án)akik Debrecenben laknak, ami tõlünk 230 km, mi nem aludtunk ott, reggel mentünk este jöttünk, tehát egy nap majdnem 500 km kocsikázott.Semmi probléma nem volt.
Szia! Mi 7 hetesen mentünk vele elõször haza, 180km-re. Ott voltunk 3 napig. Aztán most húsvétkor 1 hétig és azóta megint voltunk 3 napig. Most 11 hetes.Picit felborult a napirend mert nagymami kényeztetgeti de ezenkívül semmi baj nem volt. 1-2 itthoni nap alatt szépen visszaállt minden a régi kerékvágásba. Viszont sok ember közé én nem szeretek vele menni.


Mit lehet csinálni a régi, rossz gáztűzhellyel? Hova lehet vinni, vagy kivel lehet elszállíttatni, Bp-en.

Legjobb válasz: Szerintem ha csak simán kirakod az utcára, fél órán belül el fog tûnni. A vasgyûjtögetõ kisebbségiek azonnal le fognak rá csapni.

Szerintem ha csak simán kirakod az utcára, fél órán belül el fog tûnni. A vasgyûjtögetõ kisebbségiek azonnal le fognak rá csapni.
No.1.: Keress egy fémtelepet (internet?). Súlyra átveszik, de nem túl jó áron. Lehethogy a benzint sem hozza be. No.2.: Láttam kis kiragasztott cetliket itt-ott a városban: valaki ingyen elszállítja. Nézegesd a lámpaoszlopokat, villamos megállókat.
Nekem, az a cég ahol az újat vettem, az szállította el a régit.
Ki kellene fogni egy cserét. Ha csak 5.000. Ft számolnak be, és elviszik, már jól jártál szerintem. De ha megtudjuk várni a lomtalanítást, akkor is ki lehet tenni. Habár mindegy mikor tesszük ki, bizony elviszik amit hasznosnak találnak.. ( egyik alkalommal szép kis tekercs rézkábelt 2 ereset láttam egy kukákat nézegetõ személynél. mellesleg egy jó m hosszú darab még otthon is felhasználhatóó pl a villanykapcsoló, és a " doboz között ", kb ekkora kell )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sikerült kikötni a tûzhelyet az új kiszállítása elõtt. Így a szállítók elvitték a régit.

Egyik barátomat - tényleg nem engem - megállította két rendőr Bp-en, hogy áthajtott a piroson. Állítja, hogy a sárgán hajtott át. A helyszínen jegyzőkönyv, a felelősséget nem ismerte el, fénykép nincs. Mit történik ezután és mit lehet tenni ilyenkor?

Legjobb válasz: Ha készült fotó, vagy tényleg két rendõr volt, aki egymást tanusítja, onnantól bukta van, mert nem fogja tudni bizonyítani, hogy õ sárgán ment át, nem piroson.

Ha készült fotó, vagy tényleg két rendõr volt, aki egymást tanusítja, onnantól bukta van, mert nem fogja tudni bizonyítani, hogy õ sárgán ment át, nem piroson.
Nem lesz 100k, mert nincs fénykép.
Ha felvették a jegyzõkönyvet, akkor bekerülhet a rekordok könyvébe és te is ezzel a kérdéseddel.
100000Ft!
És te mit láttál? Piros vagy sárga volt?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem voltam ott. Sárgahívõ vagyok :)

Bp-en milyen árak vannak 30ezerbõl miket lehet venni?

most megyek és du vásárolnék egy cipõt vennék az kb 10ezer aztán nem tudom 20 ezerbõl mennyi ruhát lehet venni h&m bershka ilyen boltokba néznék szét.

Legjobb válasz: Neten fentvannak az árak.

Neten fentvannak az árak.
szánalmas ez a a bürokrácia komolyan. ötletem nincs de veled vagyok gondoltaban az ilyen ostobaságok ellen.
Nem sokat tehetsz, nyelj egy nagyot és fizesd ki. Elkezdhetsz ugyan vitatkozni a társasággal, de a vége ugyan az lesz, hogy fizetned kell.
Nem rossz indulatból mondom, de a Buszokra mindig más szabályok vonatkoznak mint a szgk-ra.
A kérdező hozzászólása: persze, drágább drágább is volt a parkolás díja.

Ki szeretnék adni egy szobát Bp-en, de mit lehet akkor mondani hogy ha nem szimpatikus az illető, aki ki szeretné bérelni?

Elméleti síkon egyel?re.

Legjobb válasz: Azt hogy más jelentkezõ is van és még mérlegelsz.

Azt hogy más jelentkezõ is van és még mérlegelsz.
Mond az hogy : Értesítem majd. Úgyebár nem kötelezõ az elsõnek kiadni a szobát. Ezt meg is lehet mondani, aki ezen berág úgy kell neki! Örülj hogy nem neki adtad ki! :)
Azt, hogy: Nem vagy szimpi, öcsém!
Kiadtad már a szobát? Ha még aktuális engem is érdekelne..:) épp kiadó szobát vagy lakást keresek.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Bp-en a Szabadságszobrot ingyen lehet megnézni? Mit ajánlanátok még a környéken, ami jó látnivaló, és vagy ingyenes, vagy nem kerül sokba?

Évente talán egyszer jutunk fel Budapestre, és szeretnénk kicsit csavarogni a gyerekkel. Mivel amúgy sem olcsó mulatság családostól felmenni, szeretnénk pénztárcakímél? látnivalókat megnézni. A Várban érdemes tenni egy sétát?

Legjobb válasz: hõsök tere- vajdahunyad vára ott van nemmesze a városligetben. esetleg állatkert onnan. de a vár nagyon jó, citadella dettó, margitsziget, kopaszi gát. hírtelen ennyi ami ingyen van:D de a gyerkõcöknek tuti bejönne a pálvölgyi barlang. budán van de nem vészesen messze, gyerekeknek van kitalálva tele mindenféle mesés sztorikkal, és átkötésekkel. nem hosszú, de nekik tuti élmény lenne a sok mese meg a kísérõ szövegek:)

hõsök tere- vajdahunyad vára ott van nemmesze a városligetben. esetleg állatkert onnan. de a vár nagyon jó, citadella dettó, margitsziget, kopaszi gát. hírtelen ennyi ami ingyen van:D de a gyerkõcöknek tuti bejönne a pálvölgyi barlang. budán van de nem vészesen messze, gyerekeknek van kitalálva tele mindenféle mesés sztorikkal, és átkötésekkel. nem hosszú, de nekik tuti élmény lenne a sok mese meg a kísérõ szövegek:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!