Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet Aggtelken a barlangon (1 db)

Mit lehet megnézni Aggtelken a barlangon kívül? Esti szórakozásra van lehetőség 20on éves fiataloknak? Nagyon nehéz oda tömegközlekedéssel kijutni?

Egy 8-10f?s társasággal, egy hétvégére (3nap/2éj) mennénk. Sátorozni szeretnénk, egy kicsit túrázni, este bulizni, de a szalonnasütés is jó móka lenne egy estére. Nekivághatunk úgy, hogy nem ismerjük a környéket?(az odajutásra gondolok els?sorban..) Ja..és hangosak vagyunk, lehet ebb?l gond a campingben?

Legjobb válasz: esetleg horgászati lehetõség? Megoldható ez az út autó nélkül? tudom, h sok kérdésem van, de nem igazán ismerem a környéket..

A kérdező hozzászólása: esetleg horgászati lehetõség? Megoldható ez az út autó nélkül? tudom, h sok kérdésem van, de nem igazán ismerem a környéket..
Szia!Aggtelek környékén élek.Én azt javaslom hogy semmiféleképpen ne hagyjátok ki, mert nagyon szép hely.Most már nyári idény van szoktak lenni koncertek a barlangon kívül és belül is, sziklamászás!Horgászati lehetõségrõl nem tudok, de ha még érdekel utánna nézek nektek!De ti is nézelõdjetek itt:www.aggtelek.hu
Én nagyon régen jártam ott, de eszembe jutott, hogy Aggtelek mellett, Szögligeten vol a szállásunk, a falu szélén egy túristaházban (Szalamandra volt a neve). Gyönyörû helyen volt, egy réten, hegyek között. Lehet hogy a szállás már nem mûködik, de a közelben volt egy horgásztó, valamint egy vár romjai, és lehetett lovagolni. Érdemes arra körülnézni!
Az elõzõ válaszoló vagyok. Utánanéztem, a Szalamandra-ház üzemel, és sátorozni is lehet. Itt megnézheted: http://anp.nemzetipark.gov.hu/?pg=sub_626
Nos, utánanéztem, Szögliget nagyjából 20 km-re van Aggtelektõl. Onnan és Jósvafõrõl is Volán busz járattal lehet eljutni Szögligetre. Az aggteleki kempingrõl és egyéb szálláshelyekrõl info árakkal: http://terra.hu/aggtelek/anp/turak.html#szallas
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!, ha van még vmi infotok a környékrõl, akk lécci osszátok meg velem!
A kérdező hozzászólása: és Szögliget milyen messze van? mert nem akarunk atót vinni.. és az odajutás nagyon bonyolult?mert az elvira azt írja ki, h van vasútállomás Jósvafõn, de onnan hogy jutunk át Aggtelekre? És vmi hangulatos kis kocsma?:) A kempingben szeretnénk megszállni, aminek az árait sajnos sehol sem találom a neten..:S


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Sopronban lesz augusztus 20-án tűzijáték?

Honnan érdemes megnézni?
Mit ajánlotok Sopronban megnézni? A Harrer cukrászda jó? Nem drága nagyon?

1

Kisvárda közelében hol van olyan hely, ahol elég kicsi a fényszennyezés ahhoz hogy láthassam a Tejútrendszert? 13/L

égebben csillagász szerettem volna lenni :D de erről lemondtam,viszont még mindig nagyon érdekelnek a csillagok,galaxisok stb. és mindig ha felnézek az égre szomorú vagyok,hogy olyan kevés csillag látszik pedig olyan gyönyörűek.. egyszer szeretném látni az igazi égboltot,ami Mo.-n nem lehetséges de akkor legalább azt,ami jobban hasonlít rá,mint néhány pislákoló pötty a felhők között

4

A Tótvázsonyt és Úrkutat összekötő út mentén van egy elhagyatott orosz bázis. Ez "szabadon" látogatható? A 7végén nézném meg a családdal, de potya útnak messze van.

2

Valaki megengedné-e, hogy a Piac utcára néző lakása erkélyéről, vagy ablakából fotózhassam az idei virágkarnevált?

Ha ugyanis az utcán nagy tömeg lesz, és nem lehet rendesen fotózni a takarások miatt, akkor szinte hiába utazunk annyit, hogy ott lehessünk. De ha valaki felengedne ketten a párommal, hogy onnan nézzük és fotózzuk, akkor nagyon klassz lenne, és tudnánk a szívességet viszonozni.

4

210 cm hosszú csúszdát fel lehet adni a Postán nem standard postai csomagként?

Valaki segítsen nagyon sürgős!!!!
A linken található csúszdát komolyan fel lehet adni a Postán nem standard csomagként? És komolyan csak 2500Ft-ba kerülne a szállítás? (Van egy ugyanilyen csúszda mint a linken található és gyorsan meg kellene oldani a szállítását, olcsón. Ezért kérdezem!) A méretei miatt kérdezem (210 cm hosszú) komolyan elviszi a Posta???

1

Valaki nem tudná megmondani hogy az egri strand mikor nyit?

0

Balatonakarattya vagy Kenese jobb strand szempontjából? Akarattyán melyik a jobb strand?

Kenesei strandot ismerem, szeretem. Azonban megnéznénk az akarattyai standot is, de úgy tudom, több is van (kiépített, fizetősre gondolok). Vannak-e ezek olyan jók, mint a kenesei?

0

Vonatra vihetek fel magammal ekkora csomagot?

Kisvárdától Debrecenig (97km) kellene felvinnem egy 170x35cm bútorlapot. Vajon megoldható IC-n, vagy venni kell mellé még valamilyen jegyet?

3

Pécs, Komló, Orfű környékén milyen túra útvonalak vannak (hol)?

Erdőben/hegyekben gyerekekkel.

Köszönöm a segítséget!

2

Gyöngyös környékén van tó ahol lehet fürdeni?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!