Találatok a következő kifejezésre: Mit lépjek Vagy egyáltalán (2 db)

Mit lépjek erre? Vagy egyáltalán lépjek? Akar még tőlem valamit vagy csa udvarias?

Szakítottunk a barátommal, 3 évig jártunk. Én 22 ? 24 éves, a szakítás oka a sok veszekedés volt. Irtam neki, h remélem megtalálja ezután, azt aki neki kell...3 hete abszolult nem keresett. Aztán nemrég irt, h látta h megvettem az autót, amit szerettem volna és gratulál meg h nagyon szép. Visszairtam, h köszi és h én is igy gondolom....

Legjobb válasz: Szerintem próbáljátok megbeszélni, hogyha szeretitek egymást! csak ne legyél nagyon tolakodó. Sok sikert

Szerintem próbáljátok megbeszélni, hogyha szeretitek egymást! csak ne legyél nagyon tolakodó. Sok sikert
Ne kezdemenyezz! Persze, hogy szeretnel vele lenni hiszen 3 ev nem mulik el nyomtalanul. Varj egy kicsit. Hagyd, hadd fussa a koreit egy kicsit. Minnel jobban kell kuzdenie erted, annal ertekesebb leszel a szamara. Szoval tudom, hogy nehez, de ne tegyel semmit!
3 év nem múlik el egyik pillanatról a másikra. Gondold át, min veszekedtetek, mit csinálnál Te máshogy, akár vele, akár egy következõ kapcsolatban. Ez csak javadra válhat, és addig õ is eldöntheti, hogy újból megkeres-e.
Lehet, hogy szeret még, de bizonytalan és azért nem keres, de az is lehet, hogy szeret még, de nem akarja újra kezdeni(sok volt a veszekedés).Egyelõre várni tudsz csak, hogy lép e valamit.Azt nem tartom egyáltalán jó ötletnek, hogy te kezdeményezz.Amúgy sem tudni, hogy mi van most az õ fejében.Szóval nyugi, ha fontos vagy még neki és akar téged, keresni fog.
A kérdező hozzászólása: Kezdeményezzek? Mert szerintem a férfinak kellene, tudom, h ez konzervatív felfogás, de ha õ is szeret, akkor miért nem keres?
Szerintem se, bár attól függ hogy szakítottatok. Az üzenete meg lehet puszta udvariasság a leveledre, vagy tényleg szeretne valamit. Ennyibõl ez nem derül ki.

Nem elég komoly? Vagy csak hiteget? Egyáltalán van még mire várnom, vagy lépjek?

Lassan 3és fél éve vagyok a barátommal,8hónap után eljegyzett,de még most sem költözött össze velem,ami az esküvõt illeti,arról még csak nemis ábrándozhatok,mert õt nemérdekli az ilyesmi...Azt tydni kell,hogy mi romák vagyunk és a romáknál ez egyáltalán nem szokás,eddig udvarolni.Ráadásul van egy saját lakása is,ami már akkor megvolt amikor mi összejöttünk,és azóta sem volt képes csinálni rajta semmit,hogy betudjunk költözi.Évek óta hiteget hogy majd ekkor meg akkor ,legutobb aztmondta már husvétkor egyutt leszunk,utana nyár vége,de már nyár vége van lassan,és nem intézkedik most sem a bankba hitel után...én nyaggatom mindig,hogy mikor megy a bankba de egyaltalan nem siet vele,pedig van neló azon a házon és azis sok idõ mire az kész lenne,plusz még mire elintézõdik a hitel es megkapja a penzt arra is varni kell...a poen az benne hogy en nekem mar 400.000ft-om benne van a házába,mert addig arra fogta azert nemtud hitelt felvenni mert nincs at adva a lakas,nincs benne furdoszoba nincs benne viz,es azt meg en megcsinaltattam,de õ hitelt azota sem vett fel folytatni.....mar nemtudom mit gondoljak ,elegem van a hitegetesekbol,az igeretekbol,meg mindenbol....ez mar a kapcsolatunk rovasara kezd menni...nemtudom mar lassan komolyan venni es nemtudom mit tegyek....ez,hogy tudna hol lakni velem,es nemtesz erte semmit,mindenki kerdezoskodik,sokan azthiszik mar a ferjem,kozbe meg esze ágába sincs.....:( 23/L

Legjobb válasz: Értelmetlen ez a kapcsolat, ott kellene hagynod.m

Értelmetlen ez a kapcsolat, ott kellene hagynod.m
A kérdező hozzászólása: Jegy gyûrût sem hordja...egy hét után levette, azóta sem volt rajta...(2, 5 éve)...
Nincs értelme a kapcsolatnak. Amúgy ismerõs a helyzet.. Egyik barátnõmet 1 év után kérte meg a pasija... 5, 5 évig voltak együtt, de nem költözött vele össze, meg is csalta. Úgyhogy szakítottak.
A kérdező hozzászólása: Igazábol itt most nem a penzen problemazok, nem is nagyon erdekel az enfem az a legkevesebb mert azt arra szántam, es ha szakitunk ugyis visszaadja az nem téma....sokkal inkabb ami foglalkoztat az a boldogsagom, es az eletem...az, hogy igy mar nemjó nekem de viszont szeretem, az tény hogy kezdi nalam a hitelét elveszteni, es mar reg nem az a szemembe aki volt...mondhatni azt is ha ez igy tovabb folytatodik kiabrandulok belole, es hiaba nevet rajtam, hogy ugyse birnam nelkule.Mondtam neki ne legyél benne olyan biztos feszegesd a hatarokat majd kiderul birom e nelkuked vagy sem, de szerintem õ elcan tevedve egykicsit ....
Minek jegyzett el, ha nem akar elvenni? Ne áltasd magad, feleségnek nem akar téged, csak barátnõnek. A pénzt kérd vissza, és keress egy rendes férfit, aki megbecsül. Ne aggódj, még fiatal vagy, nem pazaroltad az életed, azt a három évet pedig vedd tanulóévnek. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nemtudom...ugyérzem fiatal vagyok es elpazarlom csak a fiatal eveimet egy ilyen megbizhatatlan, komolytalan, szavahihetetlen ferfira....egy idelye ez mar csak megalkuvás...gondoltam varok mert muszaly, kozben belul meg tombolok es iszonyat haragot erzek hogy ezt teszi velem...kozbe meg csodalkozik hogy nemugy viselkedek vele, hogy ideges vagyok mindenen mar a legaprobb dolkokon is...es persze õ van felháborodva hogy ez nem kapcsolat..... Koszonom az eddigi kommenteket..
Szerintem is felejtõs sajnos.Csak azt nem értem akkor minek kérte meg a kezed, ha õt nem érdeklik az ilyesmik..Itt két választásod van.Vagy ott hagyod, és vissza kéred a pénzed, vagy megalkudsz, és vele maradsz...Én nem alkudnék meg a helyedben, de ezt neked kell tudni.
5: Úgy gondoltam, a szüleivel beszéljen, ne vele.:)
Eleg röhejes lenne, ha ket felnott ember kapcsolataba beleszolnanak a szulok....
Hiteget, ez biztos!
A kérdező hozzászólása: Az a szerencseje, hogy nincs apám(meghalt) aki helyre tenné, vagy kerdore vonhatná, anya meg akárhányszor beleszól valamibe, aztmondja "azt nem maga dönti el, hogy milegyen a kapcsolatunkal"....
Csak egyetérteni tudok az elõzõekkel.
Szerintem nem mer szakitani mert fél hogy kéred vissza a pénzed.Ettõl a kapcsolattol ne sokat várj szerintem.
Én bevonnám a szüleinket ebbe a dologba, ez már nem játék. Ha eljegyzett, az házassági ajánlat, hogy érti, hogy nem akar házasodni? Akkor bontsa fel az eljegyzést, ha nem akar házasodni!
Figyu, én azt mondom neked, hogy ezek után, még ha bele is menne, hogy feleségül vesz, akkor sem tudnál már annyira örülni neki, mert úgy éreznéd csak te "erõszakoltad" ki..3 év nem olyan sok idõ, ha azt veszed, hogy az egész eletedben lemondasz arról amire igazán vágysz!Nem könnyû az biztos, de magad miatt megéri szerintem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!