Találatok a következő kifejezésre: Mit lát doki, (46 db)

Mikor lát valamit a doki? Van még esély a babára?

Sziasztok! Ma 15 napja hogy teherbe eshettem, nem tervezett babóca de mostmár igazából örülnénk ha lenne. Ma voltam dokinál, csinált hüvelyi UH-t illetve megvizsgált azt mondta még nem lát semmit. Mellesleg 2 halvány pozi tesztem volt tegnap. Lehet ettõl még babócám? ugye jól tudom hogyha van is baba azt õ még nem láthatta?

Legjobb válasz: Ha jól értelmezem akkor mostanában nem vártad tehát a 4. hétben vagy. Ilyenkor teljesen normális h még nem látja a doki, az 5. héten fog petezsákot a 6.-7. héten embriót és szívverést látni.

Ha jól értelmezem akkor mostanában nem vártad tehát a 4. hétben vagy. Ilyenkor teljesen normális h még nem látja a doki, az 5. héten fog petezsákot a 6.-7. héten embriót és szívverést látni.
Nagyon koràn mentél. Én 6 hetesen mentem még is alig látott valamit az sztk orvos. 8 hetesen hívott vissza akkor már volt szívhang. 2-4 hét múlva is ráérsz visszamenni.

Nem tudom mit látot a doki pontosan tűszőérést vagy tűszőrepedést? és mi a kűlömbség?

A doki ultrahangozot jun 29-én és monta a petefészekben vanak a t?sz?k és csillámlanak!gondoltam peteérés,és jul,01-én voltam a páromal,mert szeretnénk babát .de ma minimális barna folyás van de csak pisilis után,has fájás derék,valaki volt igy beágyazodáskor?köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Azt nem tudom, mit látott a doki, de a tüszõérés az út a tüszõrepedés felé, ez a különbség. Ha viszont a doki tüszõrepedést látott június 29-én és ti 2 nap múlva voltatok együtt, akkor errõl nagy valószínûséggel lemaradtatok. És ha július 1-én voltatok együtt, akkor sem lehet még beágyazódás, tekintettel arra, hogy az a megtermékenyüléstõl számított 7. napon kezdõdik.

Azt nem tudom, mit látott a doki, de a tüszõérés az út a tüszõrepedés felé, ez a különbség. Ha viszont a doki tüszõrepedést látott június 29-én és ti 2 nap múlva voltatok együtt, akkor errõl nagy valószínûséggel lemaradtatok. És ha július 1-én voltatok együtt, akkor sem lehet még beágyazódás, tekintettel arra, hogy az a megtermékenyüléstõl számított 7. napon kezdõdik.

Mikor kell először dokihoz menni? Mikor lát már valamit? Menzi nincs csak 3 + teszt és cicifeszülés meg menzis hasfájás egy picit.

Legjobb válasz: Dokihoz bármikor mehetsz 3 + tesztnél én már mennék.Ha lehet olyan dokihoz,ahol ultrahang is van

Dokihoz bármikor mehetsz 3 + tesztnél én már mennék.Ha lehet olyan dokihoz, ahol ultrahang is van
Szia!!! Én tavaly mensi elmaradása után egy nappal csináltam +tesztet ami szeptember 6-án volt!!!Orvoshoz 25-én mentem!!!Ne nevess ki de azért mentem csak két hétre rá mert az elõzõ babámat így vesztettem el!!!Ahogy kijött a két csík rögtön rohantam és nagyon-nagyon korai terhességnek nem tesz jót a hûvelyi ultrahang!!!Nem akartalak megijeszteni de sztem várj te is!!!Nekem is voltak hasfájásaim fõleg amikor megkellett volna jönnie de ne izgulj ez normális!!!Gratula!!!:) :) :) :) :) :D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Akkor most nem tudom mikor menjek. Nem akarom hogy baja legyen az ultrahangtól a babának.... Ha van még valakinek tapasztalata kérem ossza meg velem!!! :)
de jó neked hogy pozitívat teszteltél!!!megkérdezhetem hány nap késés után teszteltél?
Szia! Én anno a 37. napon teszteltem (ciklusom elég rendszertelen volt mindig is), 3 db különbözõ teszttel, 3 mintából, mindegyik pozitív lett, köv. héten mentem UH vizsgálatra. Ekkor voltam 5 hetes. Nekem nem mondta az orvosom, hogy bármi baj származhatna a hüvelyi Uh-ból ilyen korán. Azt mondta, ez még egy nagyon fiatal terhesség (csak petezsák, benne pötty látszott), s visszarendelt 2, 5 héttel késõbbre, amikor már szívdobogás is látszott. Szerintem hívd fel az orvosod, számolj be a + tesztekrõl és kérdezz rá, mikor érdemes menned. Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Mensi elõtti este fél 7kor 2+ és ma reggel még1 + lett. :) Megpróbálom elérni a dokit, aztán majd meglátjuk. Köszi a válaszokat! :) )))))
a hüvelyi ultrahangtól nem megy el a baba.az orvosok nem csinálnak olyat ami ártana. menj minnél elõbb, hogy lássa a doki, jó helyen van-e beágyazódva stb... lelkiismeretes orvos nem fog elküldeni, hogy korán mentél, legfeljebb visszahív késõbbi idõpontra is. én az elsõ vizsgálatnál ( hasi u.h. volt ) 4hetes voltam, 10nap múlva már szív hang is volt. gratulálok és vigyázz magatokra 30hetes kismama


Mikor voltál az első UH-on? Mit láttál? SZTK-s vagy magán doki?

Egy hete késik, minden tesztem pozitív, de a doki még nem látott babát, csak vastag méhnyálkahártyát. Gondolkodom, hogy elmenjek-e magán dokihoz UH-ra, de nem tudom, megérné-e, látnánk-e már valamit...

Legjobb válasz: 6 hetesen, egy pici foltot láttam, megis kérdeztem h a baba az? mire a doki: nem, a folt közepén lévõ kis pont sztk-s orvos volt

6 hetesen, egy pici foltot láttam, megis kérdeztem h a baba az? mire a doki: nem, a folt közepén lévõ kis pont sztk-s orvos volt
Szia! 5+6 naposan mentem, akkor már látta a babát, de még nem volt szívhang. Két hét múlva mentem, akkor már minden rendben volt. (SZTK) Ha nagyon türelmetlen vagy, egy hét után mennék magánrendelésre. Sok sikert neked!
A kérdező hozzászólása: Igen, jól mondod! Ilyennek KÉNE lenniük. :(
Sztk-ban voltam, azóta is oda járok és nem is fogadok dokit :) Én teljesen elégedett vagyok vele. Ha panaszom van, alaposan megvizsgál és mindent elmond. Pedig egy fillért sem kapott tõlem. Minden sztk-s orvosnak ilyennek kellene lennie!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utsó! Privát vagy SZTK-s ultrahang volt? Köszi.
Elmaradt után 9 nappal mentem. Elõzõ reggel teszteltem pozitívat. Egy nappal sem bírtam volna tovább várni :) Én egy petezsákot láttam, és visszarendelt a 6. hétre amikor már dobogott a pici szíve. Amúgy az elsõ vizsgálatnál azt mondta 3-4 hetes lehetek.
Sztk. 6hét+1 nap: Szabályos petezsák, ami fekete folt volt, benne egy kisebb (5mm-es)fehér folt, aminek mozgott a közepe olyan pulzálóan. Õ volt a babám, és a kis szíve. MOst 31 hetes vagyok. Az elõzõ kisbabámmal, aki már 2 éves, korábban mentem 5 hetesen. akkor petezsák, és kis fehér folt. Még nem volt szívhang, de rá 3 napra igen. Az magánrendelés volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Úgy látom, nem én vagyok az egyetlen, akit az SZTK-s orvos felületesen vizsgált... Az a baj, hogy mivel nagyon rendszertelen a ciklusom (30-60 nap), nem tudom, mikor foganhatott a babám. Annyit tudok, hogy a 25-ös teszt már a délutáni pisibõl is erõsen mutatja. Másfél éve várjuk, úgyhogy már nagyon-nagyon szeretném biztosra tudni. Ennyit megérne az a 7000 forint. Már költöttem ennyit tesztre is. :) Ellövök minden reggel egyet és van hogy délután is. :) Nem bírom ki, amíg doki meg nem erõsíti a terhesség tényét. :)
Sztk-s volt (sajna)5 hetes voltam és 2 mm-es vmit látott.Azért mondom, hogy sajna, mert nagyon felszínesen vizsgált meg és egybõl azt mondta, hogy szerinte méhen kívüli, mert nem lehet látni tisztán.Nagyon vártam már ezt a babát és egészen addig madarat lehetett volna velem fogatni.Sírva jöttem ki tõle és utána elhatároztam, hogy 2 hét múlva megyek magán dokihoz, mert 7 hetesen már szívhangnak is kell lenni, ha él az embrió. Életem leghosszabb két hete volt.Természetesen semmi baja nem volt a kicsikémnek és azóta már élet vidám 4 hónapos kicsi lány lett belõle. Szóval én a magán dokit ajánlom, ha megteheted.
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszi a választ. Én nagyon aggódom, hogy még nem láttunk babát. :( Azon gondolkozom, hogy privát ultrahangosnak tuti jobb gépe van, és talán már látnánk valami bíztatót.
Ezt írták a papíromra az SZTK-ban:Gravid uterusban egy élõ jó szívmûködést mutató embryo látható. grav. s. 6. CRL 4mm,

5+6 hétnél mit lát a doki? Nem korai?

sziasztok!

Legjobb válasz: Elõször is szívbõl gratulálok a babótokhoz! Mi 4 hét 5 naposan voltunk elõször (akkor egy 3 mm gömböcske volt a manónk:)),de csak 2 hét múlva volt szívhang. Nekem a 12. hétig csak hüvelyi UH volt,utána csak hasi. Nálunk,kivéve a nyakiredõ vizsgálatot,minden UH ott volt párom,hihetetlen élmény ezt együtt átélni. Az én dokim kérés nélkül adott képet,de ha nem adnának,akkor szólj! Mikor meg lesz a kicsi,nagyon furcsa lesz,hogy Õ volt az icipici kisgombóc 6 hetesen a pocakban! Nagyon boldog babavárást! 4 hós kicsi fiú anyukája

Elõször is szívbõl gratulálok a babótokhoz! Mi 4 hét 5 naposan voltunk elõször (akkor egy 3 mm gömböcske volt a manónk:) ), de csak 2 hét múlva volt szívhang. Nekem a 12. hétig csak hüvelyi UH volt, utána csak hasi. Nálunk, kivéve a nyakiredõ vizsgálatot, minden UH ott volt párom, hihetetlen élmény ezt együtt átélni. Az én dokim kérés nélkül adott képet, de ha nem adnának, akkor szólj! Mikor meg lesz a kicsi, nagyon furcsa lesz, hogy Õ volt az icipici kisgombóc 6 hetesen a pocakban! Nagyon boldog babavárást! 4 hós kicsi fiú anyukája
Szia!Elõször is gratulálok!Nagy a boldogság gondolom.Nekem 5 hetesen készült az elsõ fotó a bébirõl, úgyhogy neked is biztos látszani fog már.Igaz csak egy pötty volt, de nekünk már akkor a világ legszebb gyereke volt.Nálunk a képet adták, de van ahol kérni kell.Ha tud a párod menjen veled, úgy az igazi. Jó egészséget és zavartalan terhességet kívánok:6 és fél hónapos kisfiú anyukája
22. naptól kezdõdik kb a szívverés. tehát igen. igen, hüvelyi ultrahang lesz a párod bemehet. nem sok mindent fogtok látni, méretileg csak pár miliméter. nekünk 6 hetes két naposan (sic) 7, 5 mm volt képet elvileg csinálhatnak, de nekünk pl. nem csináltak mert nem volt filmjük. A másodiknál sem volt filmjük, most ott tartok, hogy a következõ elött felhívom majd õket, hogy milyen filmet vigyek magammal... :S gratulálok. :)
Gratulálok! Én is 5+6napnál voltam elõször dokinál, de nekem akkor még nem volt szívhang, csak petezsák. Vissza kellett mennem két hét múlva, akkor viszont már volt! Ilyen kicsi terhességnél még nem látszik jóformán semmi, ezért képet kérni is felesleges, de nem akarlak lelombozni. Valószínû hüvelyi ultrahang lesz, a hasi ultrahang inkább a 10-12.hét után szokás. Szerintem menjen a párod is, nagyon nagy élmény ez a pasiknak is! Még egyszer gratulálok! Üdv, 38 hetes.
A kérdező hozzászólása: köszike mindenkinek nem is bánom, hogy hamar megyünk...én is megnyugszom, rá 2 hétre meg már úgyis ad majd képet:) )))és még simán befér a fa alá:) ))
szia!en is nagyon gratulälok!en 4+3 hetesen voltam elöször, akkor egy kis pont lätszodott, es azt mondta 4mm-es a baba, aztän 5+3 hetnel mär a petezsäk jo nagyra nörr, es (azt hiszem)a szikholyagot lättuk, es akkor volt 6mmes a baba.aztän 8+2 hetesen visszamentem, es egy 2centis kis emberke volt ott kis kezekkel meg minden..majd meglätod milyen jo lesz ätni!!de azert mi a 4 heti petezsäknak is nagyon örültünk... :)
mi meg pont fordítva voltunk. elõször kisfiút mondtak, utána meg lányt.
hány hetes vagy?
elsõ vagyok: én pénteken voltam utoljára uh-n (31-32. hetin), de ott a balga fejemmel elfelejtettem rákérdezni, hogy mit lát a doki, mert ezt más orvos csinálta, kíváncsi lettem volna, hogy õ mit mond.
melyik kórházban voltál Pécsen? ki vizsgált?
A kérdező hozzászólása: 28 hetes vagyok!!Egyszerûen nem értem...:D
Szia!Az idei év kislányos!!!!6 hete szültem és az alatt a pár nap alatt amíg bent voltunk mindössze csak egy kisfiú született.Na jó ez nem garancia hogy kislányotok lesz, de te mit érzel?Én ahogy megtudtam hogy várandós vagyok azonnal azt mondtam mindenkinek a környezetemben, hogy tuti kislányunk lesz és mit ad Isten Május 5.-én egy hihetetlenül gyönyörû kislányt szültem.Tehát bejött a megérzés.Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: 2hónapja abban a tudatban éltem, hogy kislány, mindenki azt mondta, hogy az, mert a hasam olyan lányos....erre ma az uh.on, a doki kinyögi kisfiú...ha valaki ért hozzá, szívesen elküldeném neki a felvételt, elemezze ki, hogy tényleg az e...
A kérdező hozzászólása: Szekszárdon voltam a Medi-Centrumban, ez egy magán rendelõ. Pécsen is voltam, ott a Vizer dr. vizsgált. Õ mondta, hogy kislány...

Pozitív teszt esetén mikor menjek dokihoz? Mikor lát valamit?

utolsó mensim jún. 11. 5.hét körül vok. hétf? még korai?

Legjobb válasz: hathetesen már lát valamit Azaz a nemvárt napja után kb két héttel.

hathetesen már lát valamit Azaz a nemvárt napja után kb két héttel.
Nem korai, nyugodtan menj el.Egy vérvizsgálat már ki is mutatja.
Én 6 hetes voltam, amikor megállapította, hogy kismama vagyok. Nagyon szépen látszott. Babszem volt még csak akkor. :-)
Szia! Attól függ, mit akarsz látni.Ha szívhangot, ráérsz még. Nekem május 21-én volt utoljára mensim, pénteken voltam dokinál és még csak petezsákot látott, nem volt szívhang. Ez persze ettõl még jó hír, mert kizárta a méhen kívüli terhesség esélyét és láttam a bébimet, aki még csak egy 3 milis kis paca ugyan, de ott van:) Pedig én elvileg 7 hetes vagyok, de valószínû egy héttel késõbb volt pé, mint én azt gondoltam.Majd 3 hét múlva rendelt vissza, addigra már tuti lesz szívhang, addig vérvételre kell mennem meg hüvelyi uh-ra.Azon nem tudom mit látok majd.

4hét4naposan mit lát majd a doki ultrahangon (hüvelyi)? A férjem születésnapjára szeretném őt meglepni, de gondolom, nem igazán sok minden fog látszani az ultrahangon

Legjobb válasz: Nem fog látni semmit, sõt elrontod a szülinapját, a doki azt fogja mondani, hogy lehet ez is, lehet az is, és ott fogsz aggódni, hogy lehet nem is vagy terhes.

Nem fog látni semmit, sõt elrontod a szülinapját, a doki azt fogja mondani, hogy lehet ez is, lehet az is, és ott fogsz aggódni, hogy lehet nem is vagy terhes.
Nem sok látszik majd.Én várnék még.
Másodikkal értek egyet...
Megvastagodott méhnyálkahártyát. Akkor menj, 2 hete nem jött meg. Akkor Màr általában dobog a kis pici szívük
Másodiknál a pont! Szerintem is ott fogsz állni kétségek közt vergõdve, hogy lehet nem is vagy terhes!Várjál még!Én kibírtam egészen a 7.hétig.És akkor már azt is megmondta a doki, hogy ikrek:)
Túl korai. Én 10. héten voltam, már dobogott a szíve.:)
4+4 naposan voltam hasi uh-n! úgy készültem, nem is lesz ultrahang! De a dokim megnézett. megvastagodott nyákot látott és egy picike petezsákot:) szerintem hüvelyi uh-n sem látott volna többet. 2 hét múlva kell visszamennem! azt nyilván tudod, hogy terhes vagy! Szerintem elmondhatod a párodnak, vagy add oda a tesztedet:) Drukkolok!

Mit lát a doki, ha 5 hetes vagyok?

Héten megyek dokihoz,pénteken szombaton teszteltem,+lett mindegyik.Már nagyon kiváncsi vagyok,hogy mit fog mondani a doki?Gondolom hüvelyi uh lesz.

Legjobb válasz: Látja a petezsákot,ez tuti. A babát csak "sejteni" fogja,mert kb. 3 mm-es (az enyém ennyi volt). A szívhangot szerintem csak a 7.hét környékén látják,valószínûéeg vissza is fog rendelni addgira. Boldog babavárást!:) 16 hetes kismami

Látja a petezsákot, ez tuti. A babát csak "sejteni" fogja, mert kb. 3 mm-es (az enyém ennyi volt). A szívhangot szerintem csak a 7.hét környékén látják, valószínûéeg vissza is fog rendelni addgira. Boldog babavárást!:) 16 hetes kismami
nem biztos hogy hüvelyi uh-t csinálnak nekem hasi volt 5 hetesen mert olyankor ugyis csak a pete zsák látszik az fontos hogy éles legyen a baba szive pedig 6-7 hetesen kezd el dobogni biztos vissza fog hivni a doki akkora gratula
Én is 5-6 hetesen mentem elõször dokihoz, mindjárt csinált hüvelyi UH-t. Akkor már látszott a petezsák, benne szikhólyag. Rá 2 hétre mentem megint, akkor már 3, 4 cm volt a petezsák, benne 1, 5 cm a baba, normál szívmûködéssel.

Legesleghamarabb mikor lát a doki uh-on vmit? 5. héten már látszik a petezsák?

Legjobb válasz: Nekem mar lattak, de nem érdemes ilyen hamar menni, nekem muszáj volt mert pecseteltem es megijedtem de a 7. Heten bõven ráersz, ott mar van szivhang is!

Nekem mar lattak, de nem érdemes ilyen hamar menni, nekem muszáj volt mert pecseteltem es megijedtem de a 7. Heten bõven ráersz, ott mar van szivhang is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!