Találatok a következő kifejezésre: Mit lát babám Vagy (19 db)

Mit lát a babám? Vagy homályokat látnak csak? 2 hetes lesz hétfön

Legjobb válasz: Érett újszülöttek olykor már egyhetesen, néhány naposan is visszamosolyognak, ami azt sejteti, többet látnak puszta mozgásnál vagy homályos körvonalaknál. Legélesebben akkor látnak, ha a nézendõ dolog 20-25 cm-re van tõlük. Az biztos, hogy meg tudnak különböztetni hátteret és közeli alakokat. Az éles kontúrú látnivalókat szívesebben nézik, mint az alaktalan, homályos dolgokat. Kezdetben azonban a babák a feje tetejére állítva látják a világot, pontosan úgy, ahogy a retinára esik a kép. Aztán a tapasztalatok, többek között a gravitáció irányából adódóak, és még számos momentum megtanítja õket arra, hogy érdemes a képet magukban automatikusan megfordítani. Az elsõ néhány hétben egyre többet tartja nyitva a szemét, a szórt, tompa világítást jobban kedveli, az éles fények láthatóan zavarják.

Érett újszülöttek olykor már egyhetesen, néhány naposan is visszamosolyognak, ami azt sejteti, többet látnak puszta mozgásnál vagy homályos körvonalaknál. Legélesebben akkor látnak, ha a nézendõ dolog 20-25 cm-re van tõlük. Az biztos, hogy meg tudnak különböztetni hátteret és közeli alakokat. Az éles kontúrú látnivalókat szívesebben nézik, mint az alaktalan, homályos dolgokat. Kezdetben azonban a babák a feje tetejére állítva látják a világot, pontosan úgy, ahogy a retinára esik a kép. Aztán a tapasztalatok, többek között a gravitáció irányából adódóak, és még számos momentum megtanítja õket arra, hogy érdemes a képet magukban automatikusan megfordítani. Az elsõ néhány hétben egyre többet tartja nyitva a szemét, a szórt, tompa világítást jobban kedveli, az éles fények láthatóan zavarják.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Már születés tuán 1-bõl lát!!!!!!

Az 5. hétbe vagyok és elég sok jel a vetélésre utal, de még egyáltalán nem vagyok benne biztos. A babát látom a bugyimon? (mármint tudom h én nagyon pici) De mit látok mégis?

Kérlek segítsetek mert egyáltalán nem tudom h ha elvetélek akkor az mégis milyen. Milyen következménye lehet ha nem megyek orvoshoz?

Legjobb válasz: MIt látsz? MI utal szerinted arra? Vérzel?

MIt látsz? MI utal szerinted arra? Vérzel?
az élélnk piros vér nagyobb mennyiségben és a szövet darabok vetélés jelei, a baba még kicsi és amorf, és a petezsákban van, de ha kb egy egy centis valami lesz a WC-ben vagy a bugyin az a baba lesz :-(
Dehogy tudod megfogni...nagyon pici még öt hetesen. Tényleg, mik a tünetek? És miért nem akarsz orvoshoz menni? Õ meg tudna téged nyugtatni. Mivel még pici a magzat, nem lenne szükséged utólagos beavatkozásra, de holnap mindenképpen az legyen az elsõ dolgod, hogy kérsz egy gyors idõpontot a nõgyógyászodtól!
fertõzés, és úgyis ott kötsz ki akkor csak mentõvel, szóval jobb ezzel nem játszani!
Súlyos következményei lehetnek, ha nem mész nõgyógyászhoz, jelen esetben, ha vetélésnél nem ürülsz ki rendesen, a bent maradó darabok fertõzést okoznak, a méhed is rámehet! Terhességnél pedig egyszerûen muszáj elmenni, a baba egészsége érdekében, meg a tiédben! És ha nem vagy terhes, akkor is muszáj menni, a rákszûrés miatt!
Ha szulni fogsz akkor se mesz majd korhazba? A 9 honap alatt nem fogsz nogyogyaszhoz jarni? Otthon akarsz majd szulni? Ilyet nem szabad am csinalni, tudod. Azt te tudod hogy mi tortent a nodokinal, de valaki bizalmasoddal menjel akkor el, o is mindig menjen be veled a vizsgalatra, ne feljel. Anyukad, ferjed, baratnod, szoval barkit magaddal vihetsz! Menjel el holnap a dokihoz valakivel!
Atyaisten! MENJ orvoshoz, ha játszol a gyerek életével akkor talán tényleg egyszerûbb elvetélni vagy védekezni kellett volna. Az egy dolog, hogy parázol az orvostól, az meg egy másik, hogy alapismereteid sincsenek a testedrõl, a terhességrõl. Mit gondolsz, más sem megy orvoshoz, csak mert kellemetlen? Vagy mert egykét doki idiótán viselkedett vele? Neked van egyedül p*nád..? Neked egyvalamit kellene megjegyezned: NE szülj gyereket! Bocs a stílusért, de nem hiszem el, hogy ilyen van, miközben mások megfeszülnek, hogy egészséges legyen a gyerekük.... Lehet lepontozni.
Szerintem feltétlenül menj orvoshoz, mert már sokan írták, hogy ha idõben elmentek volna, kaptak volna megfelelõ gyógyszert, ami megakadályozta volna a vetélést. Remélem nem lesz semmi baj!
A kérdező hozzászólása: Van egy bizonyos dolog ami nõgyógyásznál történt velem azóta egyetlen egysem sem megyek:( De ha nemmegyek milyen következményei lehetnek?

Babám anyatejes 5 hós. Tegnap adtam neki először hipp barack gyümit 2-3 kiskanállal. Mit kell figyelni, vagy mi látszik ha alergiás vagy nem birja? Ha nem látok semmit rajta, ma mennyit lehet neki belőle adni? Izlett neki.

Legjobb válasz: a kóstoltatás után 1-2 napon belül ha nem jelentkezik a testen piros kiütés, hasmenés, hasfájás, akkor nyugodtan adhatod neki - az én fiam is imádta a barackot :)

a kóstoltatás után 1-2 napon belül ha nem jelentkezik a testen piros kiütés, hasmenés, hasfájás, akkor nyugodtan adhatod neki - az én fiam is imádta a barackot :)
Szia! Legtöbbszõr kiütés, esetleg hasmenés az allergia tünete, persze lehet más is, de úgyis észre vennéd, hogy valami nem a megszokott. Ma duplázhatod a kanál mennyiséget. Én, annyit adtam, amennyit kívánt a baba, kb fél üvegnyit és, aztán folyamatosan nõtt a baba igénye.
a lányomnak szokott ilyen lenni amikor bújik ki a foga olyan mintha bemostak volna neki egyet:-)
nem tudom, h mire utalhat, de az én fiamnak is ilyen volt a szeme ennyi idõsen. aztán elmúlt...
Szia. Az én kislányomnak szinte születése óta ilyen, hol kicsit hol jobban...Most jobban, de akkor ezek szerint a fog miatt is lehet, neki most jön a 2. :)

Van babám, vagy mim van? Ma voltam nődokinál, végzett hüvelyi UH-t, de azt mondta nem lát semmit, ha terhesség is lehet nem a méhben van.

De nem fáj semmim a derekamon kívül,az meg enyhe és nem folyamatos. A tesztjeim sorra pozitívak,igaz haloványak.Nem szedek semmilyen gyógyszert,nincs cisztám,és semmim,ami befolyásolhatná a tesztek eredményét.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy egyszerûen csak túl korán mentél? Mikor kellett volna megjönnie? Vagy a doki nem mondott semmit, hogy kb hány hetesnek kellene lenned? Nem hívott vissza?

Nem lehet, hogy egyszerûen csak túl korán mentél? Mikor kellett volna megjönnie? Vagy a doki nem mondott semmit, hogy kb hány hetesnek kellene lenned? Nem hívott vissza?
Ilyen pici terhességet nehezen lehet még észrevenni.Én is ilyen idõsen mentem el, épphogy észrevette a doki, és még pirinyó volt a képen.Várj még egy kicsikét, ha tényleg nincs semmi ami módosíthatná a tesztjeid eredményét, akkor biztos baba van.Gondolom ha legközelebb mész, már látni fogja:) ) 20 heteske Amúgy tünetem nekem sem volt semmilyen:)
Elsõ vagyok. Én is 5-6 hetesen voltam és megállapította a doki: élõ embrió. Nekem csak uh alapján tudják nézni, mert a mensim maradt ki. Viszont voltam az elején vérzés miatt kórházban, ahol volt egy szobatársam, akinek a sorozatos pozitív tesz után sem láttak semmit. Azt mondták neki, hogy lehet, hogy volt, de az utolsó vérzéskor távozott, de a szervezete még úgy vette, hogy baba van. Sok nõ nem is tudja, hogy terhes volt, mert a következõ mensinél kitisztul teljesen. Nem elkeseríteni akartalak ezzel, mert nem feltétlen van nálad is így, egyszerûen lehet, hogy tényleg csak korán mentél! Hisz az az 5-6 hét is csak tipp! A következõnél kiderül! Minden jót!
Hány naposak a ciklusaid? Nekem pl 35 naposak és így már elvileg 7 hetesnek kéne lennem de 6 hetes vagyok, mert a 19-20-ik napon volt pé-m. Lehet hogy csak 4 hetes vagy és azért nem látott semmit. Nem mondta hogy meg van vastagodva a nyálkahártyád? Mert ilyenkor jó vastag szokott lenni, átlag(!) 14-20mm között. Arra már azt mondják hogy terhesgyanú. Csak azt nem értem hogy a doki mibõl mondta hogy 5-6 hetes, hiszen azért 6 hetesen (28 napos ciklusnál) már minimum petezsák is van, de van akinek szívmûködés is! Szerintem menj el egy másik dokihoz is! Ha a teszt pozitív ott a baba, reméljük jó helyen és minden ok lesz!
Nekem az elsõ doki akinél voltam 6 hetes 4 naposan semmit sem látott, majd másnap elmentem egy másikhoz aki már látta a petezsákot és az embriót. Ne keseredj el, inkább nézesd meg magad egy másik orvossal is.
én is elmentem ugyanigy kb.5 hetesen, a doki nem latott semmit, mondta menneyek vissza 3 het mulva.... 26 heteske:-)
A kérdező hozzászólása: Jövõhéten megyek vissza, kb.5-6hetes lehetek.Akkor már láthatott volna v.mit?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ahhh...Megnyugodtam :)

A babak latjak a szellemeket v az angyalokat? A kislanyom sokszor nez el a fejem mellett es olyan mintha kovetne vmit vagy vkit a szemevel vajon mit lat?

Legjobb válasz: Én is észrevettem már ilyet a lányomon, de hálistennek mindig megtaláltam én is azt az apró muslicát, vagy bogarat, amit nézett...

Én is észrevettem már ilyet a lányomon, de hálistennek mindig megtaláltam én is azt az apró muslicát, vagy bogarat, amit nézett...
2. vagyok. Amúgy kirázott a hideg, amit írtatok....
Ezt már én is hallottam több embertõl, de úgysem tudjuk meg az igazságot. Az én babám is szokott ilyet csinálni, olyankor kiráz a hideg, mikor este kettese vagyok vele a szobában. Egy ismerõsöm mesélte hogy a babája egyszer felnézett a szekrény tetejére és erõsen nézte sokáig. Pont oda ahol a dédi urnáját tartották.
Én sajnálom, hogy így 4 hónaposan egyre kevesebbet látom, ahogy az angyalát nézi... Szerintem a picik látók. És nekem jól jött az angyalkája, amíg kórházban volt, legalább tudtam, hogy van aki vigyáz rá. Huncut angyala van, mert folyton nevettek.
A babáknak ki van nyílva a 3. szemük , ezért látnak mindent. Szellemeket, angyalokat, valamint az auránkat. Ezért nézhetnek gyakran mellénk. Ha tényleg igaz, milyen sok színt láthatnak. :) Biztos nem rossz látvány, és nincs rá negatív hatással. 2-3 éves lehettem és láttam egyszerre egy csomó lelket. Valamiért akkor megnyugtatott, most meghalnék a félelemtõl. :D
Érdekes, én is pár napja vettem észre hogy a babám mellém vagy fölém néz és sokáig figyel úgy mint amikor jön valaki hozzánk.. én megijedek ilyenkor, van, hogy este is mikor jövök be a sötétbe rohanok mert érzek valami furcsát, frusztrálót körülöttem mintha hozzám simulna valami szellõ féleség, de csak mintha.. és ha világos van, jobban érzem magam. Nekem anyum mesélte hogy álmából mikor felkelt az aposa szellemét látta az ablaknál, meg álmodott egy fiurol aki meghalt és a temetõben látta véletlen ugyanazt az arcot.
Elõzõ vagyok. Még szeretném azt mondani, hogy sokszor hallottam, azt, hogy gyerekeket semmiképp ne vigyünk temetõbe. Véleményem szerint a temetõtõl nem kéne félnünk, bár tényleg félelmetes a tudat, hogy miért is létezik az a hely, de a szellemek helyhez és emberekhez vannak kötve. És, ha meghalnék, és még lenne itt hátrahagyni valóm, biztos nem a temetõben lézengenék.
A kérdező hozzászólása: koszi h megosztottad velem\velunk ezt a sztorit es sztem igazad lehet h azert tartunk a szellemektol mert ezt sujkoltak belenk
A férjem keresztlány is látta a - nevezzük szellemeknek - a szellemeket. Egyik sztori: mikor óvodás kiscsoportos volt, a mamája öltöztette, a kicsi meg nem volt hajlandó arra fordulni, amerre a mama akarta, mert "egy bácsi áll az ajtóban". Persze a mama nem látott senkit, ezt bizonygatta a kislánynak, de õ csak arra fordult és a szemét sem vette le a nyitott ajtóról. Õ látta és kész. Én személy szerint hiszek benne és abban is, hogy a kicsik angyalkái velük vannak és vigyáznak rájuk - mellettünk:) Nem hiszem, hogy félni kellene tõlük, csak a sok hülye, agyament film ezt váltja ki belõlünk... Még jó, hogy a kicsik tiszta lappal indulnak:)
A kérdező hozzászólása: sajnalom h mar megjartatok a korhazat remelem mar jobban van a picur. Az en picim is mindig vigyorog az angyalkaival sot sokszor szinte sikongatva kacag nagyon edes
Az én lánykám is szokott ilyet csinálni, de soha nem gondoltam szellemekre vagy angyalokra inkább arra , hogy jól megfigyel mindent, mert néha még a sima falat is jól megtanulmányozza. De soha nem lehet tudni
A kérdező hozzászólása: koszi h valaszoltatok csak avval biztatom magam h ha vannak is biztos nem rosszak mert nem felnek a picik toluk mert nem bantjak oket amugy engem is mindig kiraz a hideg ha eszre veszem h megint ezt csinalja
a Tv-ben mutattak, hogy egy kislany akarcsak ahogy a fentiek mondtak folyton figyelt valamit, az edesanja lefenykepezte es a kepen tisztan latszott hogy abban az iranyba amerre a baba nezett egy fenyes valami volt, eloszor azt hittek h a kep hibas aztan ahany fenykepet keszitettek az a feny hol kozvetlen a baba mellett volt hol a baba mosolygott ra, a feny mindig ott volt:)

Mi történik amikor valaki a 12. hét után elvetél? "Megszüli" a babát, vagy elaltatják? Ha meg kell szülni, látja a magzatot?

Utóbbi id?ben voltpár tragédia a környezetemben,de nem annyira közvetlen környezet,hogy ilyesmi szóba kerüljön,vagy hogy egyáltalán megkérdezzem. Így is elég szegénykéknek a maguk baja.

Legjobb válasz: Nekem szerencsére nem volt ilyen, de sok ismerõsöm dolgozik kórházban, így már Én is kérdeztem ilyenekrõl õket. Természetesen nem mutatják meg, elvileg nem is mutathatják meg. Bár ki az aki látni akarja ilyenkor? Én biztos nem tudnám megnézni, elég az, hogy szegényt elvesztették a szülei.

Nekem szerencsére nem volt ilyen, de sok ismerõsöm dolgozik kórházban, így már Én is kérdeztem ilyenekrõl õket. Természetesen nem mutatják meg, elvileg nem is mutathatják meg. Bár ki az aki látni akarja ilyenkor? Én biztos nem tudnám megnézni, elég az, hogy szegényt elvesztették a szülei.
megszülni nem, azt talán a 20. hét után kell csak...
Én pár éve sajna jártam így. Altattak és úgy pucoltak ki. Semmit sem láttam szerencsére.
Ez az un.: Missed abortion, vagy missed ab 12. hétig. A 12. héttõl már in utero magzati elhalásnak nevezzük, a missed abortion kifejezés az elsõ trimeszterben tapasztalható elhalások sajátja. Altatással végzik a csúnya szóval eü. kaparást, természetesen a babát (vagy ami marad belõle) nem mutatják meg.
Nem csak a 20. hét után kell megszülni, nekem a 18.hetes ultrahangon vették észre hogy nem él a baba, kb.16 hetesen halhatott el.Semmi jele nem volt, sem vérzés, sem fájdalom, csak furcsálltam hogy még nem érzem a magzatmozgást.Elõttem beszélték meg a doktorok hogy hogy történjen a "vetélés", altatásban, vagy pedig a számomra drasztikusabb "szülés".Mivel a méretei elapján lehetett volna még altatásban is, ezért vaciláltak, de a baba vizsgálata miatt úgy dönöttek hogy szüljem meg, mert így jobban meg tudják vizsgálni, mi lehetett a baja.Persze nem találtak semmit, azóta sincs meg az oka.Nem néztem meg, nem is bírtam volna, elég volt a tudat......De nagy nehezen túl tettem magam rajta, és azóta már van egy két éves édes fiam!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és elnézést ha bárkiben fájó sebeket téptem volna fel.
Én 15 hetesen vetéltem el, egyszer csak elkezdtem vérezni berohantam a kórházba kaptam szurit gyógyszert mindent de 3 nap múlva igy is megszületet.Ha akartam volna láthattam volna de nem volt lelkierõm hozzá .-(((
Utolsó vagyok azt elfelejtettem hogy természetesen utána elaltattak és kitisztitották a méhemet.
Most olvasom mégegyszer 10 napig renszeresen szívatátok neki? És orvos látta az idõ közbe?Gyógyszert kapott?
Foggalmam sincs, de én biztos be vittem volna.Lehet hogy nagyon ki van neki belül száradva a rengeteg orr szívástól, megjegyzem én amikr ekkora vol a melszívóm orr szívóját használtam csak, és az orrszívó porszívót 4 hósan kezdtülTe figyu a sterimar só oldatot ismered?Na az nagyon jó. A nasivinnel is nagyon vigyázz, ha veszel akkor nasivin sanft-ot vegyél az tartósító mentes, és nem bántja a nyálka hártyát. Én ezt azért kicsit furcsállom hogy 10 nap rendszeres orr szívatás után, és szegény gyerek fájlalja, vagy az orrát vagy az arcát, erre még mindig az a válasz hogy szívassd neki tovább.Sok váladék van még mindig neki?Szerintem meg kéne legalább telefono érdeklõdnöd más dokit.
Akkor holnap orvos.Nekem azt mondta az orvos ha a baba valahova kapkod, és sír, azon a tájon fáj neki valami.Amugy nem lehet hogy ki van száradva a bõre?Lehet hogy most ki nevetsz, de lehet hogy nagyon viszket neki.Kened valamive?Ha azt mondod hogy ez kizárt, akkor doki, nehogy nagyobb baj legyen és felszúrják az orrát, mert azt lelkileg nem bírod ki.
Mióta csinálja ezt? Nem kéne az ügyeletre be vinni?
A kérdező hozzászólása: Nem vittük közben dokihoz, mert hivzuk õt telefonon és azt mondta szivjuk neki, meg nasivin cseppeket vegyunk.De már nem tortyog. Csak mindig az orrát dörszöli.legközelebb 22-én megyunk.De láza nincs.Mit tudnának vele az ügyeleten csinálni?
Keresgélek errõl neked a neten de nem igazán találok.Én nem várnék akkor se 22-ig õ még nagyon pici.Ha felszúrják az orrát az nagyon fog neki fájni, minnél késõbb viszed annál rosszabb lessz.

Masodik babat szeretnenk (aprilisban elveteltem) es most hogy latom h megkene jonnie a menzimnek hamarosan mar ideges vagyok, pedig tudom nem szabadna. Mit csinaljak h neparazzak?

Legjobb válasz: Próbáld elterelni a gondolataidat errõl. Tudom nagyon nehéz mi is babát szeretnénk. Én ilyenkor a lányomba kapaszkodok vele vagyok játszok mesélek éneklek neki. Õ meg élvezi. Ne görcsölj mert annál nehezebben fog összejönni a babátok.

Próbáld elterelni a gondolataidat errõl. Tudom nagyon nehéz mi is babát szeretnénk. Én ilyenkor a lányomba kapaszkodok vele vagyok játszok mesélek éneklek neki. Õ meg élvezi. Ne görcsölj mert annál nehezebben fog összejönni a babátok.

34 hetes kismama vagyok. Más is így van ezzel? Egyre jobban félek mindentől. Szüléstől, a babát hogy látom el utána, mit felejtek el megvenni stb.

Legjobb válasz: Én 36 hetes vagyok4Avlószínûleg elsõ babások vagytok!Én is ugyanígy éreztem mint ti , mikor a lányomat vártam anno! Higgyétek el minden olyan természetesen fog jönni, hogy csak ámultok magatokon!Az anyai ösztön a legerõsebb dolog a világon! Egy tanácsot adnék viszont!Ha megszületik a baba, utána írja ki a doki a popsikrémet, fürdetõkrémet, stb-t!Ha rám halgattok kiíratjátok elõbb, és megveszitek, mert ha pl szombati napon engednek haza benneteket majd a kórházból egy gyógyszertár sem fogja vállalni a krém kikeverését!Tapasztalat! És én pl megvettem már a köldökhintõport, szaliciles alkoholt, mellre a bórvizet, kamillát is!Ezekre mind szükség lesz, de nem babával kell majd rohangálni utánunk!

Én 36 hetes vagyok4Avlószínûleg elsõ babások vagytok!Én is ugyanígy éreztem mint ti , mikor a lányomat vártam anno! Higgyétek el minden olyan természetesen fog jönni, hogy csak ámultok magatokon!Az anyai ösztön a legerõsebb dolog a világon! Egy tanácsot adnék viszont!Ha megszületik a baba, utána írja ki a doki a popsikrémet, fürdetõkrémet, stb-t!Ha rám halgattok kiíratjátok elõbb, és megveszitek, mert ha pl szombati napon engednek haza benneteket majd a kórházból egy gyógyszertár sem fogja vállalni a krém kikeverését!Tapasztalat! És én pl megvettem már a köldökhintõport, szaliciles alkoholt, mellre a bórvizet, kamillát is!Ezekre mind szükség lesz, de nem babával kell majd rohangálni utánunk!
Én is így voltam ezzel, állandóan azon járt az eszem, hogy valahogy úgyis megszületik, a kórházban segítenek, aztán hazahozzuk, betesszük az ágyba..eddig értem, de aztán?? Végül minden ment magától, ha mégsem akkor kérdeztem, védõnõt, orvost, anyukámat, stb. Most a második babát várom (még az elején vagyok), de már megint agyalok..hazahozzuk és hogyan is lesz két gyerekkel, egy kicsivel meg egy picivel? De igazából tudom, hogy úgyis lesz valahogy, legfeljebb néha kiborulok.
Én 22 éves vagyok és egy 8 hós kislány anyukája. Én a fiatal korom miatt mégjobban aggódtam. És persze jobban szerettem volna bizonyítani mindenkinek és magamnak is, hogy nagyon jó anya leszek. Mondhatom, eddíg sikerült! :) Nekem az elsõ pillanattól jött minden magától. A szülésnél próbáltam arra gondolni, hogy a manónak jobban fáj mint nekem. És ez sokat segített azon, hogy ne kínlódjunk hosszú órákig. Illetve a 36. héttõl ittam a málna levél teát. És én csak ajánlani tudom!!! Az elsõ két hétben az anyukám és a párom nagyon sokat segítettek! Szerintem ez fontos! Pedig én nem is voltam rossz állapotban!
Én 31 hetes vagyok, de nekem is hasonló gondolataim vannak, hogy majd hogy zajlik a szülés - minden rendben lesz-e, stb-stb., hogy fogok majd szoptatni, vagy hogy fogom meg a picit, pelenkázás...stb. Szokták mondani hogy jó jel ha fél az anyuka, mert akkor neki jobban fog majd menni a dolog, mint azoknak akik állatira magabiztosak... Hát reméljük igaz az állítás. :) Biztos jó anyuka leszel, ha aggódsz amiatt hogy fogod ellátni a picit. A szüléstõl pedig mindenki fél szerintem, hiszen félünk egy egyszerû fogászati kezeléstõl is... a szülés pedig jócskán nehezebb és fájdalmasabb... :) Könnyû szülést kívánok Neked!
Elsõ babát várjuk, 4 hetem van szülésig. Én nem a baba ellátásától félek, azt gondolom, utánaolvastam éppen eleget és ott van az anyai ösztön is. Persze minden baba más és más :) Plusz anyukám itt lesz velünk, Õ segít. Én magától a szüléstõl félek, sõt, szinte rettegek. Nekem ez a legnagyobb problémám :( Ezen próbálok úrrá lenni és lelkileg felkészülni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!