Találatok a következő kifejezésre: Mit kezdjek pasimmal (24 db)

Mit kezdjek a pasimmal?

Két éve járunk, de mostanában egyátalán nem foglalkozik velem. Viszont ha más sráccal merek dumálni, akkor fél óráig megy a vita "hogy ha valaki ki mer velem kezdeni akkor szétveri" stb. Tehát le se $zarja hogy mi van velem, de másé nem lehetek. Igazábol nem szeretném elhagyni, de jó lenne ha újra olyan lenne mint rég. És nem tudom hogy beszéljem meg vele, mert a szép szóra nem hallgat. Ha kiabálok vele, akkor meg megsértődik és a végén még én érzem rosszul magam :(

Legjobb válasz: Nem kérdés, mi a teendõd. Hagyd ott! Már te érzed magad attól rosszul, hogy beszélsz egy másik pasival! Mi lesz késõbb? Engedéllyel mész ki az utcára? Nem nézhetsz a pasik szemébe, és lesütött szemmel kell járnod? Hagyd ott, akármilyen nehéz is, a te érdekedben. Komolyan beszélek.

Nem kérdés, mi a teendõd. Hagyd ott! Már te érzed magad attól rosszul, hogy beszélsz egy másik pasival! Mi lesz késõbb? Engedéllyel mész ki az utcára? Nem nézhetsz a pasik szemébe, és lesütött szemmel kell járnod? Hagyd ott, akármilyen nehéz is, a te érdekedben. Komolyan beszélek.
Te a tulajdona vagy, és már az övé vagy. Innentõl nem tesz semmit, csak õrzi, ami az övé. Ez kutya viselkedés, már bocs. És nem mondható kapcsolatnak. Ha nõ lennék, nekem ilyen pasi nem kellene.
Birtokolni akar, mert egy önzõ ember. Le se [email protected], mert nem is érdekled már, ellenben másé sem lehetsz, hmmm... Szerinted tud õ még változni, ha a szép szóra nem hallgat(beszélni nem lehet vele)? Ha a válasz nem, lehet szakítani. Vegyél egy kis erõt magadon, találsz Te olyat is aki majd szeretni fog, miért szenvedsz, ha már nem vagy Boldog?
A szerelem elmúlik. Idõnként elõjön a rózsaszín köd effektus, de már sosem lesz olyan, mint régen. Te boldogtalan vagy. Nem szereted ezt a fiút, nem õt szeretted meg annak idején. Érdemes rá pazarolnod az idõdet? Feltételezem, hogy fiatal vagy még. Ha így van, akkor moss lépj tovább, mielõtt még túl késõ lenne, és azon kapnád magad, hogy egy 60 éves boldogtalan, morgós öregasszony vagy. A másik, hogy az azért nem egészen normális, hogy más fiúkkal nem beszélgethetsz. Nem vagy a tulajdona, ne akarja megmondani, hogy mit csinálsz.
Add el a szervkereskedõknek XD hagyd ott és válassz engem :D
szemtõl szemben így. amúgy meg kihûlt, vége, de hátha észbe kap..nem sokat jósolok neki. ha a beszélgetésre flegmázik, vagy rábólint, de azonnal nem változik, akkor kalap-kabát.. "széles az országút...."
ki az a másik pasi ? ismerõs vagy pl valami focista.
Tisztázzuk: barátodat szereted... õrá benedvesednél, ha a másik pasi képe nem ugrana be... Figyi... a másik ugye nem megerõszakolt, vagy "csak" molesztált, vagy ilyesmi? :O Mert akkor dögöljön meg!!! :@ Figyelj! Ha ilyesmi történt, menj, és kérj orvosi segítséget, vagy egy megbízható barátnõddel beszélj errõl (sõt! anyukáddal beszéld meg!!!). A barátodnak pedig mondd el ezt mindenképpen, mert szegényke akkor azt hiszi, hogy miatta van! Hidd el, meg fog érteni!
Ez nem múlik el, csak ha egy jó ideig nem találkozol/kommunikálsz azzal az ismerõssel. VAGY ha lefekszel vele, bár lehet, hogy akkor meg csak mégjobban felerõsödik:)
Ha csak egy jó barát, akkor miért szex közben ugrik be a képe? :D Én nem szoktam az ellenkezõ nemû barátaimról fantáziálni szex közben.
A kérdező hozzászólása: Többiek?Mit gondoltok?Mert szünetet egyikõnk se bírna tartani..:(
Hááát... akkor így nem sok értelme van, hogy a barátoddal vagy! :S Szerintem tartsatok szünetet! És majd akkor kiderül minden...
A kérdező hozzászólása: De az ismerõsömmel fáj, hogy nem beszélhetek, de a barátom nélkül meg megõrülnék..:(
látens szerelmes vagy az ismerõsödbe.
A kérdező hozzászólása: Errõl õ tud.De nem volt szó semmi megerõszakolásról.Csak egy ismerõs aki jó barát és kicsit nyomult és emiatt megszakítottam vele a kapcsolatokat.Mit tudnánk tenni a barátommal?
A kérdező hozzászólása: ismerõs
A kérdező hozzászólása: Nekem a barátom kell.Tehát a megoldás, hogy nem beszélek vele?És a barátom ebben a helyzetben mit tudna tenni/segíteni?

Elhagyott a barátom több mint 1 éve, azóta nincs életem, olyan vagyok mint egy zombi, folyton szomorú vagyok és le vagyok törve nem vidít fel semmi még más pasik sem érdekelnek és minden szar. Ez meddig fog tartani vagy mit kezdjek magammal?

Legjobb válasz: Még pár év. Arra figyelj, hogy mig ilyen állapotban vagy, ne engedj olyan pasit a közeledbe, aki mint "barát" próbál a közeledbe férkõzni. Akkor nem lesz baj.

Még pár év. Arra figyelj, hogy mig ilyen állapotban vagy, ne engedj olyan pasit a közeledbe, aki mint "barát" próbál a közeledbe férkõzni. Akkor nem lesz baj.
"Mielõtt szisztematikusan felépített taktikánkat szeretnénk megalapozni, elõtte el kell végeznünk a legfontosabb és majdnem hogy legfájdalmasabb lépést: a tudatos szelektálást! Minden olyan embert ki kell takarítani életünkbõl, aki hátráltat, visszatart vagy érzelmileg negatív hatással van ránk. Régi ócska baráti-haveri vagy szerelmi szálaknak nincs helye az életünkben! Mivel ha érzelmi terrorban élünk, folyamatosan az agyunk el lesz foglalva ennek a terrornak az elhárításával és az igazán komoly dolgokkal nem fogunk tudni százszázalékosan foglalkozni." http://ferfitaktika.blogspot.hu/2013/09/eletunk-kartyai.html
Idõ... nekem 2 év alatt sikerült úgy ahogy tullépni. De ismerkedni azóta sincs önbizalmam, mint régen.
még kb fél év és kihevered szerintem, azt már bird ki!
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam sokmindent (pl. futottam), de egy idõ után meguntam :/
Igen, 3-as együtt érez, meg idõ, de az idõ akkor segít, ha teszel a saját magad érdekében. 2-es voltam.
A kérdező hozzászólása: Még pár év?? :o úristen. Addigra nyugdíjba mehetek.:S 3. Köszi az együttérzést. Hát én is remélem.:/
Együtt érzek veled . Nekem is azt mondják az idõ. Nekünk ez ugye kevés vigasz . Talán majd egyszer ránk mosolyog a szerencse
Menj sportolni, lovagolj, biciklizz, fuss, sakkozz, ezzel párhuzamosan iratkozz be nyelviskolába és tanulj nyelvet. Magaddal akarj jóban lenni.
én is több éves "kapcsolatomat" temetem, immáron 3-4 éve. eleinte tényleg szar volt, nem akartam semmit magammal, suli t is végiglógtam (240 hiányzásokkal általában), remegett a kezem mint egy részeges alkoholistának, a semmin is felhúztam magam. Mindenki távolesett tõlem, barátok és egyebek, anyámmal is megromlott a viszonyom, a rokonok se úgy tekintenek rám mint egy hasznos rokonra, csupán van aki rokonságból beszél még velem. Mindenkit és mindent elhanyagoltam, ami manapság talán kezd javulni, de még anyám azaz ANYÁM-at is félek újra megszeretni. Viszont ennek ellenére, ha egyedül is, de tök jól kezd alakulni az életem ahhoz képest ahonnan indultam.

Mit kezdjek a pasimmal egy óráig az ágyban, ha azt nem akarom, hogy belém jöjjön?

Legjobb válasz: Azért van egy pár dolog! Elõször csak csókolgassátok egymást aztán lassan vetkõzzetek le! A pasik imádják ha a nyakukat puszilgatják, harapdálják, nyalogatják! És persze a hasat és a mellkast se hagyd figyelmen kívül! Lassan nyalogasd végig és ha az orális szexet nem zárod ki az életedbõl, akkor jöhet az is! vagy ha nem akarod, hogy a szádba legyen, akkor ingerelheted kézzel is! Hagyd magad te is egy kicsit kényeztetni és hidd el, hogy elrepül az idõ! Esteleg erotikus masszázst is bevethettek masszázsolajjal vagy ha nincs akkor valamilyen finom illatú(nem túl erõs) testápolóval!

Azért van egy pár dolog! Elõször csak csókolgassátok egymást aztán lassan vetkõzzetek le! A pasik imádják ha a nyakukat puszilgatják, harapdálják, nyalogatják! És persze a hasat és a mellkast se hagyd figyelmen kívül! Lassan nyalogasd végig és ha az orális szexet nem zárod ki az életedbõl, akkor jöhet az is! vagy ha nem akarod, hogy a szádba legyen, akkor ingerelheted kézzel is! Hagyd magad te is egy kicsit kényeztetni és hidd el, hogy elrepül az idõ! Esteleg erotikus masszázst is bevethettek masszázsolajjal vagy ha nincs akkor valamilyen finom illatú(nem túl erõs) testápolóval!
Én inkább azt javaslom, hogy ha még nem vagy kész a közösülésre, akkor kerülj el minden olyan helyzetet, ahol adott lenne a lehetõség. Tudod a pasik nagyon könnyen elvesztik a fejüket és nem tudnak megálljt parancsolni maguknak, és akkor olyan történhet, amit te még nem szeretnél BEszéljétek meg, ha értelems pasid van, megérti. Ha értelems, akkor játszani is lehet, ahogy az elõttem szóló írta. Én is fél évig voltam a barátommal annó, mielõtt szeretkeztünk volna. Megbeszltük, hogy sokat gondolunk rá, vagyáunk rá, de még nem vagyunk érettek hozzá. Addig összebújtunk, csókolóztunk, együtt fürödtünk, simogattuk egymást, kézzel és szájjal kényeztettük egymást, de a behatolás csak akkor történt meg, mikor már mindkeetten biztosak voltunk abban, hogy már készek vagyunk rá. De ehhez az kell, hogy a pasi is ezt akarja, és tudatosan legyen veled, ne hagyja az ösztöneit elhatalmasodni és ne "erõszakoljon" meg.
69!69!69!69!!!!!:D imádják a pasik és még neked isnagyon jó lehet:D Csak persze elõtte tisztázd vele a szándékaid:P

Mit kezdjek anyám pasijával?

Nem tudom elviselni anyukám új pasiját. Ugyan nekem még be sem mutatta, azt mondja, nincs is köztük semmi, de nem vagyok hülye. Sajnos már hallottam olyan telefonbeszélgetést, amikor 3 hét után hazamentem (csak 3 hetente tudok, mert messze tanulok a lakóhelyemtől)hogy anya azt mondta ennek a férfinek, hogy "A hülye gyerekemnek is most kellett hazajönnie, így nem tudunk találkozni". Szerintetek ez normális? Amióta anya ismeri őt, teljesen megváltozott, teljesen más, mint régen volt. Nagyon rossz, és nem tudom mit tehetnék. Beszélni nem lehet vele erről.

Legjobb válasz: Szerintem is az anyukád a probléma itt. Egy ember nem mond ilyen a saját gyerekérõl, mindegy, mi történik, kibe szerelmes. Beszélj vele mihamarabb, neked is jobb lesz.

Szerintem is az anyukád a probléma itt. Egy ember nem mond ilyen a saját gyerekérõl, mindegy, mi történik, kibe szerelmes. Beszélj vele mihamarabb, neked is jobb lesz.
Nem, ez így tényleg nem az. Nem anyukád új barátja tehet errõl, hanem anyukád nem viselkedik normálisan. 3 hetente lát téged, és ilyent mondott? Nem sírtad el magad elõtte, nem kérdeztél rá, miért mondott ilyent?
"Rosszul fejeztem ki magam, nem a pasival van bajom, hanem azzal, amilyenné vált anyukám mellette." 30 éve nõsültem. Azóta kihúzták négy fogamat, a hajam is megritkult, ami megmaradt megõszült, volt agyhártyagyulladásom, kismillió megfázásom, eltört négy bordám, a bokám, stb. Errõl mindrõl a feleségem tehet? Anyud szerelmes. Nem szép dolog, hogy így bánik veled, de kapott még egy esélyt az élettõl, (talán az utolsót) és most ebbe kapaszkodik. Tudom, a fiatalok azt gondolják, csak nekik van joguk a szerelemhez, pedig ez nem korfüggõ. Hány éves lehet anyukád? 38? Elõtte az élet! Még nem írta le magát. Rühelltem a "királyt", (már a nvére sem emlékszem) de hallgasd meg a Még nem veszíthetek c számát. Meglehetõõsen érzékletesen mutat rá a probléma mibenlétére.
Nah szép kis pasi megérdemlik egymást egyik kutya másik eb. Elgondolkodnék rajta, hogy ne szóljak-e a nejének. Találkoztál már a pasival? Õt is kiosztanám. Azt, hogy anyád ilyen veled meg még nõs pasival is kezd... hát jól nézd meg, hogy milyen ne legyél. Véletlenül se vegyél róla példát.
A kérdező hozzászólása: Elmondtam neki, hogy hallottam, hogy mit mondott és nagyon rosszul esik, de nem mondott semmit, csak nézett. Többször elõfordult már az is, hogy hívtam anyát telefonon, de szinte lehetetlen elérni mostanában, mert állandóan csak ezzel a férfival beszél. Rosszul fejeztem ki magam, nem a pasival van bajom, hanem azzal, amilyenné vált anyukám mellette. (Mondjuk azt még érdemes tudni, hogy a férfinek felesége és két kis gyereke van, talán innen jön az én ellenszenvem, hogy családos ember hogy tehet ilyet) De köszönöm mindenkinek a válaszát!
Az anyád nem teljesen normális, nyilván köd szállt az agyára a szerelem miatt. De veled is baj lehet, ha nem bírod elviselni a pasit. Egyszer a nõvérem is elüldözte anyám mellõl a barátját, már attól tiszta idegbeteg lett, ha meglátta. Ha te is ilyen vagy, akkor bizony veled is probléma van. A kérdésre válaszolva: ne csinálj anyád pasijával semmit. Nincs hozzá sok közöd, fogadd el hogy van.
anyukád "megbolondult" ... találta valakit végre magának, és most még képes úgy beszélni rólad ahogy hallottad hát nem tudom ... tudod nem a pasi mondta rád azt, hanem anyukád! ... tehát a pasival szembeni ellenszenved nem indokolja ez, mert nem tudhatod, hogy õ erre mit válaszolt ... márpedig a megoldás mégiscsak az lenne, ha leültetnéd megbeszélni vele, hogy mit hallottál, és ezt te úgy éled meg, hogy számára fontosabb egy idegen mint te, pedig téged nem zavar, ha valakivel boldog tud lenni
nem, ez nem normális.Nekem az apám csinált ugyanilyet, minden alkalmi nõje fontosabb volt neki, mint a gyerekei és a barátai..Õ annyira durván megváltozott, hogy azóta szó szerinte félek a szerelmes emberektõl.Elõbb-utóbb a szerelmükön kívül mindenkit leépítenek, sõt képesek még a szeretteiken is átgázolni, csakhogy a párjuknak jó legye.Olyan személyiségtorzuláson mennek keresztül az emberek, hogy az félelmetes.Sajnos ez bármelyik korosztályt meghülyítheti, még most kellene neki szólnod anyukádnak, amíg nem röppen el teljesen a földtõl.Akár sírhatsz is elõtte, nem baj, ha lelkiismeret furdalása lesz tõle.Én mondanám neki, hogy hallottam, hogy mit mondott a telefonba, és nem tudod elképzelni, hogy nem örül neki, hogy gyereke 3 hetenként hazajön, hanem azon szomorkodik, hogy nem tud találkozni a kanjával.Mondd el azt is, hogy ilyet sosem vártál volna a saját anyádtól. 16/L
Sajnállak... Mindig ilyen volt az édesanyád? Szerintem mihamarabb beszélgess vele errõl, mert csak magadat kinzod
*Zámbó Jimmy

Egy lelkileg megtört, sérült pasi mihez kezdjen magával?

30 éves vagyok és egyszerűen nem tudom, mit csináljak. Volt egy nő az életemben, aki annyira megalázott, hogy ott hagytam miatta a munkahelyem. Ez egy éve történt és azóta nem találok munkát, de a megalázottság nem múlik el, bármivel is próbálkozom. A megmaradt barátaimra nem akarom rázúdítani a gondjaimat, pszichológusra nincs pénzem, mivel munkanélküli vagyok és ráadásul hozzájön az is, hogy egyre kevésbé tudok nyitni az emberek felé és egyre kevésbé tudok bízni bennük. Szeretnék kapcsolatot, de nem tudom, hogy egyáltalán létezik-e olyan lány, aki el tudna fogadni egy labilis pasit, akinek segítségre van szüksége és ezzel az érzéssel szenved már évek óta. Egyszerűen bármivel próbálkozom, nem jutok tovább ebből a csalódott állapotból, egyedül érzem magam lényegében bármilyen társaságban és egyre jobban zárkózom be.

Legjobb válasz: Keress fel egy pszichológust.Depressziós lettél.... Mi történt,hogy ennyire "tönkrementél"???

Keress fel egy pszichológust.Depressziós lettél.... Mi történt, hogy ennyire "tönkrementél"???
Keress olyan embert, aki legalább olyan mély lelkileg mint te vagy, de már felállt a problémájából.Simán rendbe fogs jönni, fog neked segíteni. Biztosan van olyan nõ akivel kapcsolatot tudsz kialakítani, aki megerõsít és fel fog emelni téged. Fel a fejjel:)
Figyelj. A pszichológusnál sokkal jobb a meditáció. Tölts le párat a videó megosztóról (nem akarom kiírni a nevét, hogy ne töröljék a válaszom). Ennél jobb orvosság nincs. Tök hatásos és nem árt. Könnyen meg lehet csinálni. Ha beléd szeret valaki akkor nem fogja zavarni, hogy vigaszra szorulsz. De ahhoz, hogy beléd szeressenek viszont erõssé kell válnod. Tehát meditálj. Még akkor is próbáld ki ha nem hiszel benne.
Hagyd abba a nyavalygást, és szedd össze magad.

Egy pasival nem tudom mit kezdjek mit csinálnátok, ez helyes? 25/N

Mindenki ismeri de, csak rossz hírt mondanak róla mindenhol bárhol megjelenik elkezdenek róla beszélni csöndben vagy úgy, hogy nem látja. És nem tudom valamiért felkeltette az érdeklődésemet, hogy milyen is lehet valójában. Aztán elmentem discoba és mintha megérezte volna ,hogy akarok tőle valamit, vagy mintha tudta volna (még soha nem beszéltem vele) egyszer csak oda jött hozzám és megfogta a nyakam szexen kívül minden történt aztán randizni hívott el amibe én bele mentem, de megbántam. Nagyon helyes pasi magas, izmos ,de a tekintetén látszik , hogy valami nem okés vele. Úgy néz ki mintha embert ölt volna 5 perc-el ezelőtt:D olyan elutasító, idegbeteg , agresszív arca van . Bár nagyon jól áll neki és még a szövege is lehengerlő mégis valamiért félek tőle. Ha nevet egyet már félek a következő szótól mintha egy hóhérral beszélnék:D. És ezért is szeretném abba hagyni vele a dolgokat max 1 szex. Hogy mondjam meg neki? mert nem tudom miért félek tőle tényleg, bár velem nem volt agresszív de akkor is. Hiába jó pasi nem hiszem ,hogy össze illenénk hogy mondjam meg neki ,hogy inkább hadjuk egymást?:S mármint a szex után:D nem egyszerű eset szerintem.

Legjobb válasz: Naiv vagy, mint a nõk 80%-a.

Naiv vagy, mint a nõk 80%-a.
Ne már... Nekem is sokszor mondják, hogy ölni tudnék a szemeimmel, meg néha paráznak tõlem, mégsem bántottam eddig senkit. :)
....nézd, szerintem hagyd a szexet vele mert egy [email protected]úl jól sikerült party kötõdést fog kiváltani belõle?Akkor ha szabadúlni akarsz majd, és nem fogsz tudni jó lessz?Ezekkel a dolgokkal nem ajánlatos szórakozni, ám te tudod.
remélem kórházba tesz ha nemet mondasz neki
Attól, hogy fura arckifejezése van, még nem biztos, hogy agresszív. Tudsz, hallottál olyat, hogy bárkit bántalmazott volna?

Mit kezdjek ezzel a pasival? Mikor írjak neki levelet?

Rövid leszek, tényleg. Tegnap is megpróbáltam megfogalmazni a kérdést, de kb. két oldalasra sikerült. Ha valami nem tiszta, kérdezzetek inkább és megpróbálok válaszolni.

Legjobb válasz: Amúgy tudom, hogy nagy eséllyel menthetetlen az ügy, és lekoptatott, de akkor már inkább lelkiismeretfurdalást szeretnék benne kelteni, hogy más lány ne járjon úgy, mint én. Annyi gerinc lehetett volna benne, hogy szól, hogy bocs, ez így nem fog menni XY miatt.

A kérdező hozzászólása: Amúgy tudom, hogy nagy eséllyel menthetetlen az ügy, és lekoptatott, de akkor már inkább lelkiismeretfurdalást szeretnék benne kelteni, hogy más lány ne járjon úgy, mint én. Annyi gerinc lehetett volna benne, hogy szól, hogy bocs, ez így nem fog menni XY miatt.
Egyrészt: nem voltál így sem rövid, de legalább olvasható stílusban, szóval menthetõ. Két dolog lehetséges: vagy tényleg elfoglalt és vizsgázik, vagy közben alakult neki valami más lánnyal, és ezért nem jelentkezik. Egy dolgot tehetsz, jól látod, a viszgaidõszak végén írsz neki egy fb üzenetet, hogy szívesen találkoznál vele, mert már lementek a vizsgák és jobban ráér. Ne ereszd bõ lére, légy semleges. Pont elég, hogy te írsz rá. Mérges hangvételû levelet írni egy kapcsolatban, fõleg az elején, tökéletesen felesleges. Nem esküdött örök hûséget, nincs okod haragudni rá. 24/N
A kérdező hozzászólása: Ja, és úgy indított, már az elsõ levelében is, hogy nem szeret virtuálisan ismerkedni, valamint találkozni mindenképp akar velem, ha jóban leszünk. Akkor természetesen nem bíztam még benne, de pár napra rá már nagyon. Rájött, hogy nagyon érzékeny típus vagyok, ezért mondta, hogy félt egy kicsit magától, és ráadásul a kapcsolatot sem úgy gondolja feltétlenül, mint én, de... végül is azt kis kiszedte belõlem, hogy olyanokat mondjak, amiket õ szeretne hallani. Ráadásul kiderült hogy nem lakunk messze egymástól, ezért kb. úgy köszöntünk el, hogy maj' találkozunk. Több mint egy hete.
A kérdező hozzászólása: Negyediknek: Most azért nem szeretnék, maximum vasárnap felé, amikor egyértelmû, hogy hétvégén sem volt fent, vagy egyszerûen letiltott. Ötödiknek: jogos amit írsz, lányok és fiúk is kölcsönösen szeretik az elérhetetlen egyéneket, viszont mi van akkor... ha ez egy csapda, és direkt csinálja? Bár ez nem valószínû. =) Zaklatni nem fogom, ha írok neki levelet, és nem kapok rá választ egy hétig, eldöntöttem, kitörlöm a srácot a fenébe, és 1-2 idézeten kívül kitörlöm is a beszélgetéseinket is francba. Ha akar esetleg valamit, csak el fog tudni érni, de ha nincs mázlija, lehet hogy már magasról szarni fogok rá.
Ki vetette fel, hogy találkozzatok? Egyik barátnõm folyton keresi a fiút és ezért az kevésbé érdeklõdik utána, én inkább hanyagolni szoktam õket és a csinos vagy és jófej, akkor õ fog futni utánad. Ne küld neki ezer üzenetet, hogy hol van már attól elbízza magát.
most!!! :)
A kérdező hozzászólása: Harmadiknak köszönöm, én is kb. erre jutottam. =) A kérdés még mindig az, hogy mikor. ^^"
A kérdező hozzászólása: Ja és még egy. Említett egy csajt, akit azt mondta, hogy szeret, bár nem mer vele összejönni, mert egyszer már nagyon megjárta vele, és szerinte jobb lenne elfelejtenie õt. Nem hiszem, hogy összejöttek volna, mert pl. nem is egy egyetemre járnak, de ha mégis, még mindig úgy vagyok vele, hogy illett volna szólnia akkor. Azt is mondta, hogy attól, hogy foglaltak vagyunk, barátok ugyanúgy lehetünk, ami engem speciel nagyon motivált. Dehát ha nem jelentkezik...
csak nem éjjel-nappal tanul, az én ismerõseim közül sokan vizsgáznak, de azért néha tartanak szünetet is a tanulásban, szóval ha akarna szerintem tudna válaszolni amúgy én is jártam már így, hogy egyszerûen felszívódott egy pasi, de hiába kerestem utána, még arra sem méltatott, hogy válaszoljon egy üzivel még megpróbálkozhatsz (vmi semleges stílusban), de ha arra se válaszol, hagyd, tényleg ne te fuss egy fiú után
A kérdező hozzászólása: Második: Köszi. =) Amikor küldtem neki képeket (pont ezért is tudjuk gyakorlatilag is egymás nevét.) azt állította, hogy az egyikre többször is kiverte. Részletezte, hosszan, részletesen, konkrétan úgy, hogy többször is beleremegtem. Nem volt az a tipikus nyálas duma. Inkább megdöbbentõ. Azt állította egyszóval, hogy nagyon bejövök neki. Persze most már ezt is egyre kevésbé hiszem el, szóval már csak a remény marad. =)
A kérdező hozzászólása: Elsõ: Ó, az tudom, és el is fogadom, de... akkor hogyhogy egy hétig mindig tudott akár egy kis idõt is szakítani rám? És pont az egyik vizsgája elõtt volt az, hogy hajnali ötig dumáltunk. Ja, és msot szerdán volt a szigorlata, azt hittem, hogy utána ad életjelet magáról, nem adott. =(
több lehetõséged is van.a férfiak vizuális típusok.tehát ha jó csaj vagy gyakorlatilag ezek alapján nyert ügyed van. ha nem vagy jó csaj, marad a levél és némi remény h jelentkezik.ha egyértelmûen nem vagy jó csaj akkor valszeg összejött mással -esetleg csak simán ejtett magában- és akkor hiába a jó beszélgetés meg az összhang.a férfiak 99%a külsõ alapján ítél. De am lehet h csak simán te parázod túl, mert a srác ezerrel igyekszik kikaparni a kettest a vizsgákon hogy ne 85ezerért nyomja a melót egy gyárban bérmunkásként 3 mûszakban.ez esetben neked kell kaparni h meglegyen a pasi, mert az ilyen ritka mint a fehér holló. remélem tudtam segíteni.hajrá!
Szerintem csak vizsgázik. Szakmai vizsgák és emelt érettségik tudtommal sok helyen mostanság vannak/lesznek.
Én is így csináltam pár csajjal. Kicsórtam a szexi képeiket, bugyisat is! Majd miután megkaptam mindig, amit akartam hagyam a fenébe, ha õ nem ír engem sem izgat, vagyok olyan jó pasi, hogy akárkit megkaphatok. ^^

Ha leszopom a pasimat mit kezdjek ha a számba élvez?

nyeljem le a spermát vagy sem? vagy ha nem megy le a torkomon akkor mit csináljak? el?re is köszi /egy tapasztalatlan lány/

Legjobb válasz: Egyszerre mélyre fejd,és nyeld le!Akkor nem érzed annyira az izét.Ha mégse megy,beszéld meg pároddal,hogy valami külsö helyre szeretnéd az utolso 5-6másodpercet.Nem mindenki birja.De attol is függ mit evett elötte.PL:sörtöl szar,ananásztol állitolag egész elfogadható.

Egyszerre mélyre fejd, és nyeld le!Akkor nem érzed annyira az izét.Ha mégse megy, beszéld meg pároddal, hogy valami külsö helyre szeretnéd az utolso 5-6másodpercet.Nem mindenki birja.De attol is függ mit evett elötte.PL:sörtöl szar, ananásztol állitolag egész elfogadható.
Ha nem nyeled le...Szilvia segít...vagy pzs.
Nyugodtan hagyd, hogy a szádban menjen el. Neki így a legélvezetesebb befejezni, ha nem kell kikapnia, neked pedig nagyon izgató érzés lesz, mikor elkezd rángatózni és spriccelni, meglátod. Egyébként a sperma egyáltalán nem olyan szörnyû, mint amennyit beszélnek róla állandóan. Az íze alapból semmilyen, esetleg az állaga lehet az elején kicsit furcsa. Ha meg már egyszer a szádban van, a legpraktikusabb és egyben leggyorsabb módszer az eltüntetésére, hogy lenyeled. Olyan egyszerûen nincs, hogy ne menjen le a torkodon. :) De ha elsõre nem mered megtenni, még akkor is meggondolhatod magad, és kiköpheted. Azt mondanom sem kell, hogy teljesen ártalmatlan, sõt bizonyos szempontból minimálisan egészséges is, ha a gyomrodba kerül, szóval nem kell tartanod tõle.
nyeld le...
Kezdj vele gargalizálni!
köpd vissza a kanod szájába...
Szerintem ne nyeld le!Tapasztalat!Mert nagyon rossz!
Ha nem megy, akkor köpd ki, ennyi. :)
köpd ki máshejre
A kérdező hozzászólása: oks köszönömm^^
én mindig lenyelem, szerintem jóízû 20L

Mit kezdjek ezzel a pasival?

Férjemnek a legjobb haverját ki nem állhatom, egyszerűen az első perctől a hideg ráz tőle. Valamelyik nap chetelt a legjobb barátnőmmel és azt mondta neki, hogy valamit akarok tőle,mert hogy mikor rá nézek, meg beszélek vele akkor ő ezt látja. Barátnőm mondta neki, hogy utálom, és amióta ezt tudja, konkrétan bepróbálkozott nálam. Férjem ha megtudná megölné, de én már nem bírom, múltkor úgy felpofoztam, hogy meglátszott a helye, és még mindig nem fogja fel. Mit csináljak vele? Nem akarom, hogy a férjem barátsága tönkre menjen, de eddig sem bírtam, de most már olyan szinten gyűlölöm, hogy nem tudok már vele egy légtérben sem meglenni. Aztán még azt mondja, hogy csak teszem a fejem, és tudja, hogy akarom. NA erre mégis mit mondjak! Már elmondtam mindennek, de nem fogja fel. Normális az ilyen?

Legjobb válasz: Megfenyegetném.Hogyha nem áll le,szólnék a férjemnek.

Megfenyegetném.Hogyha nem áll le, szólnék a férjemnek.
Én mindenképp szólnék a férjemnek. Az ilyenekkel szembe nem jó halogatni a dolgokat, mert még a végén bántanak, szóval szólj a férjednek. Ha meg ezután is ezt csinálja, irány a rendõrség.
A kérdező hozzászólása: Megmondtam neki, erre azt mondta nyugodjak meg minden ismerõsünknél bepróbálkozott már, hogy hol ér el valamit, mert csak egy "lyukvadász". Ha nem foglalkozok vele, majd leáll, hát nem is tudom! Valahogy ettõl még ugyanúgy látni sem akarom a házunkban. Remélem a férjem azért beszél a fejével.
Jó erõsen tökön kell rúgni legközelebb abból majd ért.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!