Találatok a következő kifejezésre: Mit kellene hogy egy kis (28 db)

Ha sokat veszekedtek lehet jó lenne egy kis egyedüllét a kapcsolatotokban, de a gyerekeknek nem.
Vagy talán a gyerekek nélkül el kell menni valahova egy kicsit kikapcsolódni, ahol megbeszélitek a dolgokat.Menekülni mindig könnyebb, mint szembenézni a problémákkal, de hosszabb távon csak az utóbbi nyújt megoldást. 7 évet nem szabad csakúgy eldobni, harcolni kell a kapcsolatotokért!
Ez a szét kellene menni a párod szerint azt jelenti , hogy egy idõre szakitani ? Szerintem hülyeség az ilyen .Tinikorban volt , hogy tartsunk szünetet ... annak sem volt értelme .Döntsétek el , hogy vagy kõkeményen dolgoztok a kapcsolatért , nincs szétköltözés stb , ehelyett mindent átbeszéltek, változtattok dolgokban ha kell , törõdtök egymással, a gyerekeket rábizzátok a nagyszülõkre , hogy egy hétvégére el tudjatok menni a pároddal valahová . Vagy a másik véglet, hogy itt a vége fuss el véle !
Én sosem hittem ezekben a szünetekben. Mi miatt veszekedtek? Nem lehet megoldani a problémákat? Tudtok beszélgetni egymással, vagy elbeszéltek egymás mellett? Szeretitek még egymást? Ha simán szétmentek egy idõre az nem oldja meg a problémát. Az csak olyan, mintha átmenetileg szétköltöznétek, hogy utána a párod azt mondhassa, hogy neki ez így megfelel, maradjon is így, legyen végleges.
Hogy tud bármi megoldódni, ha nem találkoztok? Ez tinikorban is a szakítást jelenti, csak burkoltan, mint a maradjunk barátok szlogen. Ideje felnõttként szembenézni a gondokkal! Akartok tenni ellene vagy sem? Ha igen, akkor annak nem megoldása az, hogy nem találkoztok. A problémák maguktól nem oldódnak meg. Ha meg nem akartok vele foglalkozni, akkor ne szünetnek hívjátok, hanem válásnak.

Mit kellene ennem hogy egy kis zsír legyen rajtam?

15 éves avygok és 43 kb és 160cm szeretem az alakomat deh kéne valami olyan ételt ennem amit?l a fenekemre és a mekkelre megy egy kis zsír majd átalakítom izommá deh kicsit 2-3 kg kéne híznom mit egyek.???

Legjobb válasz: Ne a zsírt akard izommá alakítani, hanem sportolj valamit. A sport nem csak fogyásra való. Erõsítsd a popsid, akkor formás lesz.

Ne a zsírt akard izommá alakítani, hanem sportolj valamit. A sport nem csak fogyásra való. Erõsítsd a popsid, akkor formás lesz.
A kérdező hozzászólása: Sportolok és erõsítem is csak az nem izmos lesz hanem egyre csak fogy!!!:SSSSSS
Aki hízni akar annak fogyókúrázni kell kb. 1 hétig, mert így lelassul az anyagcsere és a szervezet "megszokj" a kevés táplálékot.1 hét múlva ismét normálisan kell enni, és fel is szalad 2-3 kilogramm.Próbáld ki, sikerülni fog!
ha pedig nem jön be, a fogyókúrás tipp, akkor lehet, hogy leadsz még pár kilót amit még nehezebben fogsz visszaszedni. Szerintem ne próbáld ki!
A kérdező hozzászólása: Hahha kórosan sovány..:) bocsi ez szánalmas volT!! modell vagyok!!! és csinos!!!!d wenm ártana +3-5 kg


Pénteken kapok egy 6 hetes kis törpenyulat. A ketrec megvan. Miket kellene még vennem neki mire megkapom? Van ilyan hogy bébinyúltáp mert azt olvastam mindenhol hogy 3 honapos koráig nem kaphat csak minimális zöldet?

Az itató,széna ,és ilyen alapvető dolgokon kivűl mivel lehetne kicsi"izgalmasabb" a ketrece amég nem vagyunk itthon.Játékokra és olyan dolgokra kondoltam ami lefoglalja őt.Vagy csak praktikus.( Nem csak a boltba vehető dolgokra gondoltam)

Legjobb válasz: Kapható Junior táp, de igazából felesleges.. annyi, hogy abban kisebb szemek vannak, de nyugodtan vehetsz neki normál tápot. Zöldséget 3 hónapos koráig ne kapjon. Amit esetleg vehetsz neki, az egy kis ház, amibe be tud menni. Bár az én nyuszim csak az elsõ két nap használta, azóta rá se nézett..:D Játékokat szerintem felesleges venni..én is vettem régebben az enyémnek mindenfélét, de azt kell, hogy mondjam, én többet játszottam velük, mint a nyuszim:)) bár, lehet kapni jutalomfalat adagoló labdát, azzal elvan egy darabig, de persze csak addig, amíg van benne kaja, mindenesetre ezt talán megéri venni:) Csinálhatsz neki Te is játékokat olyanokat, ami le is kötik: pl. az enyém imádja szétrágni a kartondobozokat, ill wc papírgurigát (ha nem illatosított..) rakj tele szénával, azzal is elszöszölnek:) Jó nyuszizást!

Kapható Junior táp, de igazából felesleges.. annyi, hogy abban kisebb szemek vannak, de nyugodtan vehetsz neki normál tápot. Zöldséget 3 hónapos koráig ne kapjon. Amit esetleg vehetsz neki, az egy kis ház, amibe be tud menni. Bár az én nyuszim csak az elsõ két nap használta, azóta rá se nézett..:D Játékokat szerintem felesleges venni..én is vettem régebben az enyémnek mindenfélét, de azt kell, hogy mondjam, én többet játszottam velük, mint a nyuszim:) ) bár, lehet kapni jutalomfalat adagoló labdát, azzal elvan egy darabig, de persze csak addig, amíg van benne kaja, mindenesetre ezt talán megéri venni:) Csinálhatsz neki Te is játékokat olyanokat, ami le is kötik: pl. az enyém imádja szétrágni a kartondobozokat, ill wc papírgurigát (ha nem illatosított..) rakj tele szénával, azzal is elszöszölnek:) Jó nyuszizást!
A halywood táp pl tök jó, abban nincsenek ilyen felesleges hizlaló cuccok és nem is drága..
A bolti tápokkal vigyázz, mert nagyon gagyik, cukrosak és csak hizlalják az állatokat (tengerimalac táp detto). Zöldségekkel is óvatosan, a salátát pl. egyáltalán nem javaslom, mert mindenféle vegyszert szépen elraktároz a leveleiben, amit bizony nem minden állat bír (tesóm az egereinek adott, egyik fel is fordult tõle). Ha már adsz, akkor is inkább csak a belsõ levelekbõl.
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszönöm.
Nem kell neki a bébi táp, már a rendes nyúltápot kaphatja. A zöldségekkel csínján! Nem kell sokat költeni játékokra mert nem biztos hogy használja õket. Házikó az mindig jó, de abba sem bizti hogy bemegy. Sokan fadarabot adnak, hogy rágcsálja, persze vegyszermentest, kezeletlent.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!

18 éves vagyok, 168/75 kg. Szeretnék lefogyni 55kg-ra, de hogyan? Májusig kellene leadnom, de februárra már kellene egy kis éátvány. Mit csináljak? Soha nem fogyóztam még.

Legjobb válasz: F/L? Bár gondolom lány vagy a testsúly és a magasság alapján. Elõször is mozognod kell. Ez a legfontosabb. Nincs semmiféle idióta csodaszer, amit majd leadja helyetted azt a felesleget. Hiába reklámozzák, az okos ember nem hiszi el. Az étrendedet is át kell alakítani, bár nem tudom mit szoktál enni. Folyamatos mozgás, és egészséges étrend, nagyjából ennyi. http://body.builder.hu/edzo_faq.htm4 Ajánlom, hogy ezt olvasd végig. Valahol a második résznél benne van a fogyókúra is.

F/L? Bár gondolom lány vagy a testsúly és a magasság alapján. Elõször is mozognod kell. Ez a legfontosabb. Nincs semmiféle idióta csodaszer, amit majd leadja helyetted azt a felesleget. Hiába reklámozzák, az okos ember nem hiszi el. Az étrendedet is át kell alakítani, bár nem tudom mit szoktál enni. Folyamatos mozgás, és egészséges étrend, nagyjából ennyi. http://body.builder.hu/edzo_faq.htm4 Ajánlom, hogy ezt olvasd végig. Valahol a második résznél benne van a fogyókúra is.
A kérdező hozzászólása: bocsánat.kihagytam, hogy lány vagyok:)

Nekem volt egy nagyon kedvelt kis malacom és sajnos elveszítettem szegényt, de szeretnék egy új tengeri malacot és én egy akváriumban tartottam és azt mivel és hogyan kellene kitakarítani?

Legjobb válasz: Mivel egy malacot írtál, aminek gondolom most üresen áll a terráriuma amit kitakarítanál egy új tengerimalacnak.. ezek alapján az jön le, hogy 1 malac lakott az aksiban és most szeretnél még egyet annak az egynek a helyére. Amúgy én csak tanácsot szerettem volna adni a malacka érdekében, nem értem miért veszed ezt személyes sértésnek. Am az, hogy 100l-es nem sokat jelent, nekem van 70x40 cm alapterületû 100l-es aksim. Ez viszont ugyebár a malackáknak kicsi. És megint csak hangsúlyoznám: Nem sértegetni akarlak, csak a malacok érdekében adok tanácsot.

Mivel egy malacot írtál, aminek gondolom most üresen áll a terráriuma amit kitakarítanál egy új tengerimalacnak.. ezek alapján az jön le, hogy 1 malac lakott az aksiban és most szeretnél még egyet annak az egynek a helyére. Amúgy én csak tanácsot szerettem volna adni a malacka érdekében, nem értem miért veszed ezt személyes sértésnek. Am az, hogy 100l-es nem sokat jelent, nekem van 70x40 cm alapterületû 100l-es aksim. Ez viszont ugyebár a malackáknak kicsi. És megint csak hangsúlyoznám: Nem sértegetni akarlak, csak a malacok érdekében adok tanácsot.
Akváriumban? Az akváriumban víz van, hogy tartottál te abban malackát? De mindegy. Másrészt: terráriumban NEM TARTUNK se hörcsögöt, sem malacot, sem nyulat! Te mit szólnál ahhoz, ha egy 0 szellõzésû helyen kéne szagolnod egész nap az ammóniagazdag pisidet??
Minimum kettõt vegyél! Am ecettel takarítsd ki.
A kérdező hozzászólása: na jóvan azt sem tudod menyit tartottam te észlény és nagy 100 literes akváriumban tartottam
Az aksi méretérõl egyébként elõtte egy szót sem szóltam.. A nagy hely nem helyettesít egy malac társat.
A kérdező hozzászólása: kösznöm ezt a sok jó információt

Szeretnék egy kis háziállatot (halak hörcsögök pockok. Stb) pont ebben kellene a segítség hogy mien állatot ajánlotok? Társasházban élek 3/3 emeleten! Lécci szükséges a válasz!?

nem a kutya macska méretű állatot keresem hanem a kissebeket tudjátok:tengerimalac stb

Legjobb válasz: Én a tengerimalacot ajánlom a legjobban, nekem is van.Nagyon kis kedves hálás állatok :) és még sokáig is élnek :))

Én a tengerimalacot ajánlom a legjobban, nekem is van.Nagyon kis kedves hálás állatok :) és még sokáig is élnek :) )
A kérdező hozzászólása: igen köszönöm a válaszokat gondolkozom a hörcssögön mert eléggé pozitív válaszokat kaptam róla...köszönöm annak aki kioltotta az elefántos gyereket :D
Nekem hörcsögöm van most. volt halam, teknõsöm de mind unalmas. a hörcsöggel, ilyesmivel ellehet játszani. ilyesmi mozgékony állatot ajánlok.
Gondolom humoros akartál lenni, de sajnos ez most nem sikerült.:( Majd legközelebb.
Szerintem elefánt, zsiráf. Ha vizi állat kell akkor egy kardszányú delfin.
Nekem is van hörcsögöm. Bár náluk tiszteletben kell tartani, hogy utálják ha nyúzzák õket. Én kiveszem néha, hagy szaladgáljon az ágyon/rajtam vagy ahol jól esik, de utána megy is vissza a kuckójába és alszik tovább. Éjszaka pedig tevékenykedik a "portáján". Ellenben egy patkány vagy egy vadászgörény olyan mint egy miniatûr kiskutya.:) Imádják és igénylik, hogy foglalkozzanak velük. :) A kérdezõtõl függ, hogy melyik típus jön be neki leginkább , gondolom aszerint választ állatot. :)
Én a hörcsögöt ajánlom, nekem is van.Nem igényelnek nagy figyelmet, hetente kell takarítani, én enni minden nap adok neki.A hörcsögnél csak az a baj hogy rövid az életkoruk. :)
Ha tenyésztõtõl veszed, akkor általában már kézhez vannak szoktatva, ha kereskedésbõl, akkor lehet eltart egy kis ideig, amíg kialakul a bizalom bennük. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a 2 választ! még 1 kérdés könnyû kézhez szoktatni õket?
Én a patkányt ajánlom. :) Eszméletlen milyen jókedvet tudnak csempészni az ember mindennapjaiba. Értelmes, okos, tanulékony állatok. Hallgatnak a nevükre, kisebb trükköket is gond nélkül megtanulnak, bátran merem õket ajánlani. :) Csak annyi, hogy mivel társas állatok, min. 2-t kell tartani . http://www.youtube.com/watch?v=YplVB-c_OGI
dzsungáriai törpehörcsögöm van és imádoooom :) bárkinek tudom ajánlani !! :D vagy csíkosmókus, vadászgörény ?? :)

Csináltam egy oldalt a németjuhászokról és kellene egy kis segitség hogy mivel lehetne jobb?

http://minimeno.hupont.hu

Legjobb válasz: Elsõ blikkre két dolgot javasolnék: 1) A rikító "webbiztos" sárgát cseréld le egy mattabb, kellemesebb színre, mert nagyon nagy a kontraszt, és szerintem így zavaró. Talán a legjobb ötlet, ha a kutyás képrõl veszel egy barna színt, és azt megvilágosítod. 2) A fõoldalad mindenképpen legyen informatívabb. Nem mindig könnyû eldönteni, mi kerüljön ki a fõoldalra, én ebben az esetben egy rövid bevezetõt tennék ki minden cikkbõl, valamint egy 'tovább' vagy 'bõvebben' gombot vagy linket, amivel az adott oldalra lehet ugrani. 3) A bal oldali hasábban a keresõt mindenképpen tedd a hirdetés modul fölé, amennyiben megoldható.

Elsõ blikkre két dolgot javasolnék: 1) A rikító "webbiztos" sárgát cseréld le egy mattabb, kellemesebb színre, mert nagyon nagy a kontraszt, és szerintem így zavaró. Talán a legjobb ötlet, ha a kutyás képrõl veszel egy barna színt, és azt megvilágosítod. 2) A fõoldalad mindenképpen legyen informatívabb. Nem mindig könnyû eldönteni, mi kerüljön ki a fõoldalra, én ebben az esetben egy rövid bevezetõt tennék ki minden cikkbõl, valamint egy 'tovább' vagy 'bõvebben' gombot vagy linket, amivel az adott oldalra lehet ugrani. 3) A bal oldali hasábban a keresõt mindenképpen tedd a hirdetés modul fölé, amennyiben megoldható.
Azt a sárga szövegmezõ részt megváltoztatnám másra ami nem ilyen rikító, 1 percig néztem de már idegesítõ volt. Írhatnál még a különbözõ színeirõl is (rajzos, ordas), valamint hogy van rövid és hosszú szõrû is, valamint nemártana pár kép az oldalra.
1) Helyesírás. 2) Források helyes (!) feltûntetése, meg egyáltalán megkérdezgetni, hogy felhasználhatod-e azokat a szövegeket, amikkel más órákat dolgozott és évek tapasztalatát rakta bele. Lopni és a lopodd holmit sajátként feltûntetni bunkóság, jó szándékkal is. 3) Ha már, akkor próbálj meg korrekt információkat összeszedni és terjeszteni. A felszereléseknél például a képeken lévõ dolgok pont baromira nem alkalmasak egyetlen német juhásznak sem, de a szaporításra buzdítós (fuj) részben is találtam marhaságot sajnos, valószínû máshol is akad, de nem néztem át elejétõl a végéig. Ha szereted a fajtát, ne árts neki.
Tévedtél.
A kérdező hozzászólása: a kutya-tárbol volt ez az info ugy gondoltam ott a legtokeletesebb
A sztenderd leírásodat nem tudom, honnan vetted. Ma már tenyészthetõ a hosszú szõr is. Ha valaki nyilvánosan ismertetni akar egy fajtát, illik valóban otthon lenni benne. Nem is néztem most tovább.
A sárgát cseréld le, rakj bele több infót(pl. a mérgezõ növényeknél van ilyen "Tölgy:különbözõ hatások" na ilyenek ne legyenek.Vagy elmagyarázod mik azok a hatások, vagy ki se teszed, ha nincs kellõ mennyiségû infó) Egyébként jó lesz ez, csak csiszolni kell itt ott. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi orvosolom a hibaat :)
"Elsõ blikkre két dolgot javasolnék:" Ami nem is kettõ, hanem három.
A kérdező hozzászólása: amik másolva vannak azok felvannak tüntetve már elnézésedet kérem és az hogy helyesen tüntettem e fel azt meg minden kutyás tudja mi az a kutya tar vagy mas egyeb'

Van egy új monitorom de nem úgy működik mint ahogy kéne. LGw2334t típusú :D és vannak játékok amiket nem enged, fel megyek fekete kép középen ki hoz egy kis ablakot Analog out of range 93.8kHz/75Hz. írjátok már le hogy mit kellene csinálnom?

Legjobb válasz: analog jelen akarod át vinni a jeleket, azárt szar, de ki is írja mi a baja. az analog jel nagyobb mint 75 hz vagy mi, na mind1, szerintem próbáld meg dvi kábellel össze kötni a géppet

analog jelen akarod át vinni a jeleket, azárt szar, de ki is írja mi a baja. az analog jel nagyobb mint 75 hz vagy mi, na mind1, szerintem próbáld meg dvi kábellel össze kötni a géppet


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!