Találatok a következő kifejezésre: Mit kellene esetleg szedni, (3 db)

Mitol no gyorsabban a haj? Mit kellene ennem vagy szednem? Esetleg mitol lesz szep suru hajam?

Legjobb válasz: Ha beírod ide a keresõbe, hogy Vitanol C, akkor kihoz róla kérdéseket, azt olvastam, hogy az nagyon jó.

Ha beírod ide a keresõbe, hogy Vitanol C, akkor kihoz róla kérdéseket, azt olvastam, hogy az nagyon jó.

Mit kellene enni-inni esetleg szedni, hogy több tejem legyen?

Legjobb válasz: Nekem az alkoholmentes sör segít.

Nekem az alkoholmentes sör segít.
Szia! Nekem a Laktoherb tea vált be, már a kórházban is ittam, és azóta is!Nem túl finom, de megéri.
Kipróbálhatod még a homeopátiás bogyót nekem segített, valamint ami nagyon bevállt az a sok gyümölcslé. Szopi után segít hogyha fejsz. Sok sikert!
szia unokatesómnak a sok tojásos étel segített.
Homeopátiás bogyó, sok fehérje(tej tojás hús sajt).És sok-sok folyadék.

Hirtelen fps csökkenés és gép lassulás. Mi lehet a gond? Tönkre menõben van valami? Esetleg csak rendbe kellene szedni a gépet?

A játékokban 60-100 fps között szoktam játszani, de mostanában hirtelen el kezd szaggatni az egész gép,1-15 fpsig leesik az fps és 2-3 perc múlva vissza áll, elég idegesítõ, ha nézek egy filmet, vagy videót és teljesen belassul a gép.Mi lehet a gond? Azon gondolkoztam, hogy talán a táp tehet errõl: 1-2 hétig meg a gép pihen 1 éjszakát aztán megint megy.Le van véve a gép egyik oldala és fél éve nem volt takarítva, amit azonnal meg is teszek. 1 éve nem raktam újra a windows-t.Vírus írtást már próbáltam.Kérlek ha valaki tud valamiben segíteni, vagy ha tudja a megoldást akkor segítsen.

Legjobb válasz: Hardverek hõmérsékletei? Esetleg egy konfigot kérhetnénk?

Hardverek hõmérsékletei? Esetleg egy konfigot kérhetnénk?
Simán lehet attól, hogy elöregedett az oprendszer, még csak vírus sem kell, hogy legyen. Lehet, hogy page file-okat ír a gép. HDD kondíciója milyen?
A kérdező hozzászólása: öhh konfigokat? a számítógép adataira lennél kíváncsi? és a hdd kondíciója alatt 2. kommentelõ mire gondolnál?
HDSentinel. Kondíció 100%-ban kifejezve. Ha nem 100%, akkor SMART adatok is jól jönnek.
A kérdező hozzászólása: csak C partíció van a gépemen, ha a windows-t egy külsõ vinyóra vagy valamire lementem, akkor vissza tudom majd másolni, vagy teljesen újra kell majd raknom? nem nagy gond csak, ha lehet nem szeretnék vele macerálódni
Miért is lenne jó, ha ezt megcsinálnád?
A kérdező hozzászólása: nem tudom megindokolni, de mindegy most nem nagyon jelenik meg a dolog, szépen kitakarítottam.újra raktam a gépet pihentettem picit, eddig nem jött elõ , idõvel kiderül


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!