Találatok a következő kifejezésre: Mit kellene esetleg (66 db)

Mit kellene esetleg beállítani? Mit kellene át állítani?

Van egy pentium 4-es számítógépem és el vittem újra telepíteni (be van építve a hangszóró) és mikor vissza kaptam a gépet úgy hogy újra volt telepítve azóta nem működik a hangszóró (nem szól) de ha be dugok egy fülhallgatót akkor azon megy pl. a zene de ha ki húzom akkor nem hallok semmit (nem szól).

Legjobb válasz: Nézd meg a Vezérlõpultban, nincs-e letiltva, vagy lehalkítva. (Start/Vezérlõpult/Hangok)

Nézd meg a Vezérlõpultban, nincs-e letiltva, vagy lehalkítva. (Start/Vezérlõpult/Hangok)
A kérdező hozzászólása: akkor se jó :(
Akkor csak az marad, hogy annak szólsz, aki újratelepítette

Milyen lesz a gépem, min kellene esetleg változtatni?

Intel Core i7-2600K processzor Asus P8H67 alaplap Kingmax 2x4GB 1333MHz DDR3 Ram Seagate 1TB 32MB ST31000524AS merevlemez LG GH24NS90 fekete OEM DVD író VTX3D 7850 2GB DDR5 VX7850 2GBD5-2DH videókártya Thermaltake V3 BlackX Edition VL800M1W2N fekete számítógép ház FSP HEXA 500W tápegység ~235.000 FT

Legjobb válasz: ASROCK 970DE3/U3S3 AMD FX-6100 3.30GHz AM3+ BOX CORSAIR 60GB SATA3 2,5" Force GT CSSD-F60GBGT-BK SAPPHIRE 11199-00-20G HD7870 2GB GDDR5 GHZ EDITION PCIE COOLERMASTER Hyper TX3 EVO KINGMAX 8192MB DDR3 1333MHz KIT CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX THERMALTAKE VL800M1W2N V3 BlacX Edition NEC AD-7280S Fekete OEM SEAGATE 1000GB Barracuda 7200.14 7200rpm 64MB SATA3 ST1000DM003 Összesen: 234.657 Ft

ASROCK 970DE3/U3S3 AMD FX-6100 3.30GHz AM3+ BOX CORSAIR 60GB SATA3 2, 5" Force GT CSSD-F60GBGT-BK SAPPHIRE 11199-00-20G HD7870 2GB GDDR5 GHZ EDITION PCIE COOLERMASTER Hyper TX3 EVO KINGMAX 8192MB DDR3 1333MHz KIT CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX THERMALTAKE VL800M1W2N V3 BlacX Edition NEC AD-7280S Fekete OEM SEAGATE 1000GB Barracuda 7200.14 7200rpm 64MB SATA3 ST1000DM003 Összesen: 234.657 Ft
A kérdező hozzászólása: ja igen, azt elfelejtettem, hogy játékra lesz a gép
játékra felesleges a i7 És ha tuningolni akarsz akkor P67, Z68, Z75, Z77 lap kell, ha nem akkor elég a h61, h67, h77. Amúgy rendbe van
Viszont ha nem tuningolod ne K st vegyél de gondolom azért teted azt bele mert tuningolnád Z77 es alaplap elég idöt áló szóval ne az alaplapon sporolj persze elszálni se kel optimális kel a procihoz (géphez)
Játékra jobb, amit flr írt.
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat:DD
A kérdező hozzászólása: 1723-at próbáltam de semmi.
A kérdező hozzászólása: és ez meg mi? http://img192.imageshack.us/i/nvtelenqw.jpg/

Azt szeretném kérni tőletek hogy weblapomról www.terkoszaki.hu kérnék hozzászólásokat, véleményeket, esetleg javaslatokat hogy mit kellene még rajta javítanom? Vagy ha tudtok még olyan kódot amit feltétlen bele kellene tennem azt is szivesen fogadom

Amit én látok az az hiba hogy valamiért nem észleli a google a backlinjeim és még az hogy az oldalam nevének begépelésénél nem ajánl fel lehet?ségeket ez miért van? Egyel?re ennyi lenne, köszönöm el?re is azoknak akit vélemény javaslatot írnak és ezzel segítenek nekem

Legjobb válasz: Látom, hogy valami jót, egyedit szerettél volna alkotni, de ez sajnos nem jött össze. Telefonon tekintettem meg a weblapot, és azt láttam, hogy eléggé szét van esve. Mivel a honlapot profitorinetált tevékenység folytatásának reklámozására szeretnéd használni, ezért azt javaslom, hogy bízz meg egy profit a weboldal elkészítésével! Sajnos a rossz weblap nagyon rossz reklám. Egy honlap megnyerõ, informarív és profizmust sugárzó. Ahogy megláttam a honlapot a design egybõl negatív benyomást tett rám, és már nem is nagyon érdekelt, hogy milyen információkat tartalmaz. Sokan úgy vannak vele, hogy akinek igénytelen, rossz weboldala van, annak a munkája is az. Szóval, fontos, hogy mit és milyen formában közvetítesz az esetleges leendõ ügyfeleidnek. Egyébként a jó szakemberek sem olyan húzós összegekért vállalják egy jó statikus, bemutatkozó webobdal elkészítését.

Látom, hogy valami jót, egyedit szerettél volna alkotni, de ez sajnos nem jött össze. Telefonon tekintettem meg a weblapot, és azt láttam, hogy eléggé szét van esve. Mivel a honlapot profitorinetált tevékenység folytatásának reklámozására szeretnéd használni, ezért azt javaslom, hogy bízz meg egy profit a weboldal elkészítésével! Sajnos a rossz weblap nagyon rossz reklám. Egy honlap megnyerõ, informarív és profizmust sugárzó. Ahogy megláttam a honlapot a design egybõl negatív benyomást tett rám, és már nem is nagyon érdekelt, hogy milyen információkat tartalmaz. Sokan úgy vannak vele, hogy akinek igénytelen, rossz weboldala van, annak a munkája is az. Szóval, fontos, hogy mit és milyen formában közvetítesz az esetleges leendõ ügyfeleidnek. Egyébként a jó szakemberek sem olyan húzós összegekért vállalják egy jó statikus, bemutatkozó webobdal elkészítését.
Csatlakoznék az elõttem szólóhoz. A weboldal sajnos asztali monitoron is kissé szétcsúszik, egyébként felépítésében nem rossz, de a látvány kivitelezésében valóban nem túl szerencsés az oldal. Túl sokféle betûstílust használsz (ötöt számoltam össze nagyhirtelen), a Segoe Print betûkészletet (comic sans és társai) inkább ne használd. A betûk jól olvashatóak, de a sárga szín nagyon agresszív. Van néhány felesleges dolog az oldalon (hõmérséklet kijelzés, marquee az alsó sávban), ami csak rontja az összképet. Itt-ott pár hibás link (bemutatkozás oldalon a bemutatkozás menüpont linkje). Én is azt tanácsolnám, hogy egy profival terveztess egy szép, nem hivalkodó, de elegáns oldalt, mert ez valóban csak elriasztja a potenciális vevõidet. A domain regisztráció alapján azt látom, hogy az oldal még csak pár hónapja van kint. A google találati listába bekerüléshez idõ kell. Vannak olyan seo trükkök, amiket lehet követni, de az oldalad indexeléséhez akkor is idõre van szüksége a keresõknek. http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=hu&ans..
Én annyit tennék hozzá, hogy biztos kaptál levelezõt is a domain-hez. Inkább azt használd, ne a freemail-t egy cégnél.
HD monitoron nem vészed, de az az idõjárásos cucc gyönyörûen csúszkál ide-oda átméretezésnél. (Vagy oldd meg a pozicionálását máshogy, vagy szedd ki.) Illetve a menü sem egyforma minden oldalon, van ahol van 1 "üres sor" fölötte (fõoldal, bemutatkozás) a többinél pedig nincs.

Mi lehet a baj? Inverter? Vagy esetleg valami más? Mit kellene rajta esetleg megnézni?

Adott egy Ibm t42-es laptop. Huzamosabb használat utána (40perc vagy 1 óra) a képerny? fekete lesz (Megvilágítottam lámpával és csíkokat leltem felfedezni). Mi után nem kapcsol be a képerny? pihentetni kell egy napot kb és másnap megint 1 órát bír.

Legjobb válasz: Az hogy elmegy a fénycsõ önmagában az inverterre utalna, de a csíkok rosszat jelentenek. Kapcsold össze egy monitorral, akikor elmegy a kép a laptopon, nézd meg hogy a videókárta mûködik-e. Ha igen, akkor az a jobbik rossz. http://www.ebay.com/itm/IBM-THINKPAD-T40-T41-T42-LCD-INVERTE..

Az hogy elmegy a fénycsõ önmagában az inverterre utalna, de a csíkok rosszat jelentenek. Kapcsold össze egy monitorral, akikor elmegy a kép a laptopon, nézd meg hogy a videókárta mûködik-e. Ha igen, akkor az a jobbik rossz. http://www.ebay.com/itm/IBM-THINKPAD-T40-T41-T42-LCD-INVERTE..

Üdv. Hogyan tudnék asztali számítógépemmel wifis netet fogni? Hogy ehhez pontosan mik kellenének? (router, antenna, adapter? , esetleg vmit még a gépre telepíteni, stb. )

Saját, internet elérésem nincsen. A szomszédból kerül kinyerésre a wifi jel.

Legjobb válasz: Meg kellene nézni, hogy nálad elég erõs-e még a wifi jel. Nem tudom milyen messze vagytok, de 100m-en belül legyetek. Kell a gépedbe egy pci wifi kártya. Feltelepíteni a drivert, majd felhasználónév, jelszó és már fent is vagy a neten.

Meg kellene nézni, hogy nálad elég erõs-e még a wifi jel. Nem tudom milyen messze vagytok, de 100m-en belül legyetek. Kell a gépedbe egy pci wifi kártya. Feltelepíteni a drivert, majd felhasználónév, jelszó és már fent is vagy a neten.
A kérdező hozzászólása: Értem, telefonról kielégítõ a jel erõssége. Olvastam az elõzõ kérdezõket is, szóval más, teszem azt router, etc. nem is kell? Ja és az mennyiben akadály ha kicsit régebbi az alaplap (AGP)?
Routere a szomszédnak van, neked nem kell. Csak egy wifi vevõ kell a gépedbe, telepíteni, beállítani és lehet netezni.
A kérdező hozzászólása: Ja és az anyagi vonzata mekkora, ha nem a leg " über szuperebbet szeretné az ember " ? *
3000ft körül lehet venni wifi kártyát.
A kérdező hozzászólása: Köszöntem! +1 utolsó kérdés. Gondolom ezek a PCI kártyák nem nagyon kompatibilisek az én AGP alaplapommal. Vagy tévednék? Ha nem kompatibilisek, akkor esetleg arra 1 megoldás?
Az agp-be vga kártyát kell dugni ez meg pci-os. Legalább 1 pci slotnak szerintem lennie kell a gépedben! A fehér az: http://www.pcislot.org/
Vegyél egy USB-s wifi vevõt, az is kb. ennyibe kerül... Azzal biztos nincs gond, egy usb-hosszabbítóval pedig még a helyét is "be tudod lõni" ahonnan jól jön :)

Mit kellene tennem? Esetleg tanács?

Arról lenne szó, hogy szemezgettem a buszon egy lánnyal (már többször is), de még nem beszéltem vele. Közbe megtudtam, hogy bulizik, iszik, cigizik és ez nekem nagyon nem jön be. Mivel szinte minden nap egy busszal jövünk haza, így elég rossz érzés, hogy keresi a tekintetem és látszik, hogy bejövök neki, de én mégse vagyok benne, mert minek szemezzek vele hogyha úgy se megyek oda hozzá.

Legjobb válasz: Miért minket kérdezel? Neked nem tetszik a csaj értelmi szintje, 15 évesen iszik, cigizik. Akkor miért érdekel, hogy mit gondolhat? Hagyd a fenébe.

Miért minket kérdezel? Neked nem tetszik a csaj értelmi szintje, 15 évesen iszik, cigizik. Akkor miért érdekel, hogy mit gondolhat? Hagyd a fenébe.
Ne foglalkozz vele, az meg rá tartozik, hogy mit gondol vagy mit érez, ha nem akarsz tõle semmit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. Elõször is: Azért kérdezlek titeket, mert tanácsot kértem. Miért érdekel, hogy mit gondolhat? Ez egy jó kérdés, talán az "érzés" miatt.
Ha nem akarsz semmit, akkor hagyd figyelmen kívül az egészet.egyszer úgyis észreveszi, hogy nem érdekel téged, és akkor az egész abbamarad.
Ha biztosan tudod, hogy iszik, bulizik, cigizik, stb, szóval nem csak hallottad valahonnan, akkor hagyd a fenébe. Ha nem tudod biztosra, akkor próbálj vele megismerkedni. De ha az értékrendetek nem egyezik, akkor jobb hagyni, mert úgyse lesz belõle semmi. 19/L
Mindenképpen érdemes lenne beszélgetni vele. Ismerd meg és úgy dönts! :)

Van egy EPSON STYLUS DX 4450-ES nyomtatóm. Utángyártott tintát raktam most bele, fel is ismerte a számítógép, de viszont ha nyomtatni akarok nem nyomtat semmit a lapra. Mi lehet ennek az oka? Mit kellene beállítani esetleg? ! Reseterrel is próbáltam.

Legjobb válasz: Valahol olvastam, hogy a légnyílást ami a patronban lévõ vákuum-ot szünteti meg, néha a fröccsöntés hibája eltakarja és így nem tud leszivárogni a tinta, próbálj egy kis tûvel apró lyukat szúrni, gondolom ugyanott van mint az elõzõ patronon, keresd meg.

Valahol olvastam, hogy a légnyílást ami a patronban lévõ vákuum-ot szünteti meg, néha a fröccsöntés hibája eltakarja és így nem tud leszivárogni a tinta, próbálj egy kis tûvel apró lyukat szúrni, gondolom ugyanott van mint az elõzõ patronon, keresd meg.
Ezt is olvasd át: [link]
Sajna csak mûtét van rá, mivel a csont nõtt rosszul.
Szia! Én 13/F vagyok, és nekem is pectus excavatumom van. Engem is nagyon zavar. Tornák nem használnak semmit, se az úszás. Mindenképpen menj el egy ortopéd szakorvoshoz. Ha úgy látja, akkor õ majd ír beutalót egy mellkassebészhez, akivel szintén konzultálni kell majd. Õ fogja eldönteni, kell-e mûtét, akadályoz-e/akadályozni fog-e majd a késõbbiekben a légzésben, a szívmûködésben. Ne aggódj, ha mûtétre kerül is sor, ki lehet bírni - igaz, hogy én még nem tapasztaltam meg, de valószínûleg fogom. Ezen a fórumon rengeteg embernek a különféle kommentjeit olvashatod, nagyon hasznosak. http://users.atw.hu/pectusexcavatum/forum/viewtopic.php?f=2&..
Uccsó vagyok, annyit még elfelejtettem, ha a mellkassebész azt mondja, nem szükséges a mûtét, mindenképpen mondjad meg neki, hogy Téged ez zavar. Ezt is szempontnak fogják venni.
Mutasd meg szakorvosnak és ránézésre is eldönti hogy kell a mûtét vagy nem. Remélem szerencséd lesz, majd írj ide hogy alakult! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Szia!! igen majd tájékoztatni foglak :) ám már be vagyok jelentve!! kicsit izgulok :) köszi :) :*

Mit kellene cserélnem ebben az áramkörben ahhoz, hogy nagyobb fényerővel világítsanak a LED-ek és esetleg lehetne valamelyik alkatrész cseréjével szabályozhatóvá tenni a fényerőt?

BC212B-vel építettem meg de kipróbáltam BD830-cal is nagy teljesítményű ellenállásokkal 1W-os LED-eket hajtva. Minden feszültségen majd fél fénnyel működik.

Legjobb válasz: Persze, hogy nem világít jól. Tételezzük fel, hogy a LEDre megadott nyitó (égõ) feszültség 2V (biztos nem annyi, de nem tudom mennyi, katalógusadat!). Táp: 12V, 3 db 2V-os LED, összesen 6V, az áram nem lehet több, mint 12-6V/1kOhm (1000Ohm) 6mA. Ez semmi, még a sima bárhol használt kutya közönséges LEDek is tudnak 20 (max. 50mA-t). És akkor még nem is számoltam a tranzisztorban "maradó" 0,5-1V feszültséggel. Az 1kOhmos ellenállást kell kisebbre cserélni, nagyobb lesz áram (a számolást fenn láthatod), de nem lépheted túl határadatot, ne is közelítsd meg, állítsd be a névleges áramot. A tranzisztornak bírnia kell a nagyobb áramot! Mik a LED adatai, típusa??

Persze, hogy nem világít jól. Tételezzük fel, hogy a LEDre megadott nyitó (égõ) feszültség 2V (biztos nem annyi, de nem tudom mennyi, katalógusadat!). Táp: 12V, 3 db 2V-os LED, összesen 6V, az áram nem lehet több, mint 12-6V/1kOhm (1000Ohm) 6mA. Ez semmi, még a sima bárhol használt kutya közönséges LEDek is tudnak 20 (max. 50mA-t). És akkor még nem is számoltam a tranzisztorban "maradó" 0, 5-1V feszültséggel. Az 1kOhmos ellenállást kell kisebbre cserélni, nagyobb lesz áram (a számolást fenn láthatod), de nem lépheted túl határadatot, ne is közelítsd meg, állítsd be a névleges áramot. A tranzisztornak bírnia kell a nagyobb áramot! Mik a LED adatai, típusa??
A kérdező hozzászólása: https://www.sugarsync.com/pf/D1882138_86549006_05868 ez meg lemaradt.
Ha barna (1), fekete (0), barna (*10), és egy arany (+-5%) csík van rajta, akkor oké. Azt adott amit kértél.
A kérdező hozzászólása: Nem ismerem a megvásárolható szabványértékeket. Úgy gondoltam majd õ megmondja mit tud adni a közelében aztán kilósra vette az értéket és lerakta az asztalra sok apróság mellé.
Biztos 100MOhm az? Az azért már ritka, mint a fehér holló.. Mi van ráírva, festve?? (színkód) Hány wattos? 0.25ben talán nem is létezik..
A kérdező hozzászólása: Én is 100 Ohmot akartam vásárolni, a papírra is 100 Ohmot írtam plusz az egyéb szükséges dolgokat de a szemüvegem otthon felejtettem. Odaadtam a boltosnak a cellulóz memóriát aztán 100 megával jöttem haza. Most várhatom a hétfõt. Köszönöm a segítséget, tanultam a válaszokból!
Még valami 20 mA árammal számoltam, ezek az adatok maximális terhelésre vonatkoznak. Ha biztosra akarsz menni, legyen 100 ohm. Bár zavartam már meg LED-et 25-28 miliamperrel is.
Na látod, megy ez neked, ha összekapod magad! Nekem kisebb érték jött ki 0, 7 voltot számoltam a tranzisztorra. A lényeg, hogy 82 vagy 91 ohmos szabványos értékû ellenállásokat választhatsz az 1 kiloohmosok helyére.
A kérdező hozzászólása: Elolvastam figyelmesen a válaszod. Most már tudom melyiket kell cserélnem és ha jól számoltam 90 Ohmos ellenállás kellene az 1K helyett, hogy kijöjjön a 20mA LED-enként amivel már világítana.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséged! White EXTRA BRIGHT LED 5mm-es fehér 3-2-3.4V, 20mA. Autóban használnám a kapcsolást. Melyik ellenállást kellene kisebbre cserélnem, az 2K-t ami a Bázison van vagy a többit és milyen értékûre cseréljem?
A kérdező hozzászólása: Nem, sajnos Ohmos helyett Kilós tartományt vittem haza. Azóta lerendeztük. Megtartottam tesztelni és ellenállásokat kimérni a kilós potit de vettem 81 vagy valami ilyesmi Ohmos ellenállást és kilencven valamennyist. Két szabványértéket. Közben a garanciális pákám majdnem agyoncsapott. Megfogtam az ónt, hogy levegyek egy cseppet de közben hozzáértem a radiátorhoz a bal könyökömmel. Kis híján földre vitt a garanciális forrasztóállomás. Már úton van a gyártóhoz. Még a fázisceruza is hálózati feszt jelez a hegyén.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!