Találatok a következő kifejezésre: Mit kellene Várjak vagy ne (2 db)

Mit kellene tennem? Várjak vagy ne?

16 éves lány vagyok..és ?szi szünetben kavartam egy 20 éves pasival vele nemjártam csak kavartunk...és valahogy csillapodott ez a dolog ahogy teltek a napok...és ? összejött egy lányal aki egy ribanc...és énilyenkor jötm rá h szeretem ezt a pasit.... megismondtam neki h mit érzek...és ? aztmondta h? is szeret engem még nagyon nagoyn..csak aztis hozzá tette h nem szakithat ezzel a csajjal egyik naprol a másikra...viszont nekem ugyanugy irogatja az smseket...nagyon szeretem....deh ? aztmondta h mitszolna a külvilág ha csak ugy szakitana a csajjal...nemtudom mit tegyek..tanácsokat kérek szépen.....a válaszokat el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Szerintem mondd meg a srácnak, hogy ha tényleg téged szeret, akkor ne érdekelje, hogy mit szól a külvilág ahhoz, hogy hirtelen szakít a barátnõjével. Elõbb-utóbb úgyis mindenki meg fogja tudni, hogy miattad mentek szét. Valahogy beszéljétek meg, hogy ha tényleg téged szeret, akkor ne érdekelje ennyire, hogy mit gondolnak róla mások. Nem másoknak él, hanem magának! Remélem összejön! ;) :)

Szerintem mondd meg a srácnak, hogy ha tényleg téged szeret, akkor ne érdekelje, hogy mit szól a külvilág ahhoz, hogy hirtelen szakít a barátnõjével. Elõbb-utóbb úgyis mindenki meg fogja tudni, hogy miattad mentek szét. Valahogy beszéljétek meg, hogy ha tényleg téged szeret, akkor ne érdekelje ennyire, hogy mit gondolnak róla mások. Nem másoknak él, hanem magának! Remélem összejön! ;) :)
Õ azt nem értem, hogy mért nem szakíthat a csajal????:S ma már sokan szakítanak 1 nap alatt! hogy érted h kavartatok, volt csók, vagy esetleg több?? Sajna vannak ieneke h ienkor jövük rá h szeretünk vkit! Szerintem mond meg neki, h csak fájtatjátok egymást szívét addig míg nem lesztek együtt!! Ha õ is írja h szeret, akko meg?!?:) Am arra h mit szólna a külvilág???? 20 éves létére kicsit elég gyerekesen gondolkozik, a külvilág nem szolhat bele a ti szerelmes ügyeitekbe!!!! Ennyi!:) Csak magatokra gondoljatok!:)
A kérdező hozzászólása: hát..egyszer smároltunk azátn ennyivolt...csak hát mi a sráccal majdnem szembeszomszédokvagunk és nagoyn sok közös haverunk van és atótl fél h mit szolnak a haverok..amugy énse értem..dehkössönöm szépne az eddigi tanácsokat.

Mit kellene tennem? Beszéljek vele? Ne tegyek semmit? Várjak még? Vagy felejtsek?

Péntek este/éjjel egy sráccal angyo jól összemelegedtünk, kiderültek dolgok mind2nk részér?l, hogy megpróbálhatnánk együtt. Aztán odajött a legjobb barátja h vagy ? vagy én. A srác nem mondott semmit, de nagyon elgondolkodott. Másnap átbeszéltük hogy mi is történt, de szerintem a barátja neki túl nagy visszatartó er?. Nemtudom, hogy most hogyan gondolja. Utoljára vasárnap beszéltünk. Keresnem kellenne?

Legjobb válasz: Ne várd h õ lépjen, hiszen téged állítottak választás elé, gondolom a srác várja h mit lépsz. Ha õ kell neked, akkor lépj, mutasd meg neki, nyilván azért húzódott vissza, mert lehet h a barátját választod.

Ne várd h õ lépjen, hiszen téged állítottak választás elé, gondolom a srác várja h mit lépsz. Ha õ kell neked, akkor lépj, mutasd meg neki, nyilván azért húzódott vissza, mert lehet h a barátját választod.
Ezek után hülye vagy, ha keresni akarod, saját magadat aláznád meg vele. Tedd túl magad rajta, jön majd jobb, hidd el! Fel a fejjel !
figyelj...ez olyan dolog hogy van akinek fontosabb egy jo barat...akire tudja hogy mindig szamithat..mint hogy legyen egy csaja..en is valasztas ele allitottam az egyik legjobb baratnomet hogy vagy en vagy a pasija..mert a pasija miatt elhanyagol......a vegen az lett az egeszbol , hogy osszekaptunk a baratnommel..mert azt mondta hogy ha igaz bartno lennek nm allitanam valsztas ele.... varj meg egy kicsit..hatha tortenik valami...s ha nm akkor tegyel erte hogy tortenjen....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!