Találatok a következő kifejezésre: Mit kell tennem, hogy a barátnőm (6 db)

Mit kell tennem, hogy a barátnőmet seggbe ujjazhassam? (többi lent)

Ki kell mosni vagy mit kell tennem?

Legjobb válasz: Legfontosabb, hogy valamilyen formában a beleegyezését megkérd. A higiéniai kérdések is inkább megegyezésesek. No meg gusztus kérdése.

Legfontosabb, hogy valamilyen formában a beleegyezését megkérd. A higiéniai kérdések is inkább megegyezésesek. No meg gusztus kérdése.
hát ha nem akarsz a [email protected]ában turkálni, akkor ajánlatos egy beöntést csinálni, gyógyszertárban lehet venni olcsón ilyen szerkezetet, vagy ha más nincs a zuhanyzó csövével is megoldható. Amennyiben szereted ha büdös a p!csa, nincs szükség erre.
köpj bele, annyi bõven elég
A kérdező hozzászólása: Beszéltünk róla és beleegyezett csak azt nem tudom, hogy elõtte elég ha jól megmosom a végbélnyílását és már mehet is?
Irtam már, hogy ez is megegyezés kérdése. Ki mit fogad el? Lehet, hogy sokkal zavarobb a beöntés, ilyen-olyan elökészités és kevésbé, ha utána kezet mosol rendesen. Néha az itteni "tanácsok" olyanok mintha egy mütétre készülésröl lenne szo. ( De minek akarsz ott turkálni? A te dolgod.)
15-24 el van tévedve, úgy osztogat tanácsot, hogy gõze sincs róla.... Nem kell nyakig turkálnod semmiben, nem lesz olyan az ujjad. A salakanyag nem a végbélnyílás körül néhány centire "raktározódik". Nem kell semmi extra. De a higiéniára nagyon vigyázz, amit oda beteszel, azt máshova ne tedd!
Annyira nincs eltévedve! Ujjal elérhetõ bõven.
Normális bélmûködés esetén a végbélben nincs fekália. Persze nem árt elõtte kimosni belülrõl is. Az én farkam nem szokott kakás lenni, de volt már ilyen eset. Nem estem kétségbe. Megmostam szépen és kész.

1 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel (17/F és 17/L) és az a kérdés, hogy mikor mutassuk be egymást a másik szüleinek, no és ilyenkor az ismeretlen félnek (pl. nekem) hogyan kell viselkednem, mit kell tennem, miközben a szüleivel beszélgetek?

Legjobb válasz: én 1 évig nem is láttam a párom szüleit,õsem az enyémeket.. mindig nálam voltunk (én már nem élek a szüleimmel) amiatt jo bemutatni,hogy tudjatok egymásnál aludni..:Dkomoly add magad...egy idõ után ugyse tudnád magad megjátszani

én 1 évig nem is láttam a párom szüleit, õsem az enyémeket.. mindig nálam voltunk (én már nem élek a szüleimmel) amiatt jo bemutatni, hogy tudjatok egymásnál aludni..:Dkomoly add magad...egy idõ után ugyse tudnád magad megjátszani
Szia! Csak add magad, és legyél udvarias!
feküdj le a szüleivel
en kb 3 honap utan ismertem meg az anyukajat(egy rendezvenyen) az apukajat ez utan egyszer mikor naluk voltam. a parom a szuleimmel osszefutott az utcan, ugyhogy a nagy bemutatas ezert elmaradt...mar ket eve vagyunk egyutt, ezert mar jocskan ismerjuk egymas szuleit, imadom oket!:) nagyon aranyosak. naluk azert nem aludnek. kenyelmetlenul ereznem magam, ha masnap reggel a szemukbe kene neznem:P :D en ilyen vagyok:D szerintem siman menjetek el egymashoz mutassatok be hogy "o xy a baratom/baratnom" (persze nem art tajekoztatni elotte a szulot, hogy egyaltalan van:P) ezutan kis beszelgetes utan bemehettek a szobadba, s kesz:) 19-L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor csak lazán, adom önmagamat!:)
szerintem is nem kell megjátszani semmit, mert azt elõbb utóbb kiderülne. ne öltözz túl- és alul sem. csak természetesen add magad, nem kell mindenen vihogni, és egyfolytában beszélni sem, de kussban csücsülni sem. érdeklõdj felõlük. sok sikert.

Mit kell ahhoz tennem, hogy a barátnőm észre vegyen?

Nem akar velem eljönni sehova, hogy ha együtt vagyunk akkor is szinte leveg?nek néz, pl. :elmegy netezni. 1 éve vagyun együtt de eddig nem volt semmi gond!egy kis szünetet kéne tartani?

Legjobb válasz: hát nem akarlak elkeseriteni de 2 dolog lehet az egyik az h kellene egy kis lendületete vinni a kapcsolatotokba közös kirándulás, mozi, tura, séta, buli, barátokkal vacsorázás vagy csak kettesben. ha ez nem segit akkor lehet h félre kacsingat és már nem szerelmes de remélem nincs igy mert akkor elégé gonoszul ki akar veled tolni

hát nem akarlak elkeseriteni de 2 dolog lehet az egyik az h kellene egy kis lendületete vinni a kapcsolatotokba közös kirándulás, mozi, tura, séta, buli, barátokkal vacsorázás vagy csak kettesben. ha ez nem segit akkor lehet h félre kacsingat és már nem szerelmes de remélem nincs igy mert akkor elégé gonoszul ki akar veled tolni
Ha már ott tartotok, hogy levegõnek néz, nem akar veled lenni, akkor valószínûleg ennek a kapcslatnak lõttek. Próbáld ezt vele megbeszélni, és lehet, hogy jobb lenne odébbálllni.


Eszembe se jutott hogy félrelép a barátnõd. Egy felfázás , egy kismedence gyulladás okozhat ilyen tüneteket.
De a fehér folyás és a pisilési inger nem függ össze. Fehérfolyása minden lánynak van... Pisilnie meg biztos azért kell, mert pisilnie kell...értelmes volt, na de sebaj! Lehet, hogy fel van fázva, menjen el orvoshoz, de amúgy a lányok sokszor pisilnek, míg a fiúknak 2x is elég egy nap.
Folyása minden lánynak van ez igaz, de nem mindegy hogy mennyi, és milyen( színe, állaga...stb) Ha e mellé még sokat pisil is akkor az már jelenthet valamit
Valószínûleg igen, de véleményem szerint "csak" annyit, hogy fel lehet fázva...És igazad van, a mennyisége sem mindegy.
És a barátnõd mégis miért nem megy nõgyógyászhoz?! omg..

Barátnőm férje rám mozdult. Ilyenkor azon túl, hogy a pasit elküldöm a fenébe mit kell/lehet/kéne tenni? Ti mit tennétek.

Folyamatosan ebédelni szeretne elhívni, menjünk valahová, csodaszupi bókok. Na de 2gyerekes apa, én is férjnél vagyok két kicsivel. Plusz a barátn?m férje. Akárhonnan nézem ez sehonnan se fér bele semmibe se.

Legjobb válasz: Igen...én is az utolsó válaszolóval értek együtt.

Igen...én is az utolsó válaszolóval értek együtt.
Én nem mondanám el (most már!), hacsak kifejezetten nem tudnám, hogy a barátnõm ezt várja tõlem ilyen helyzetben.
ez ilyenkor mindig nehéz kérdés. Külsõ szemmel azt mondanám mondd el, de azt is, hogy ne. Én amondó vagyok, hogy mondd a pasinak, hogy ha még egyszer kikezd veled, elmondod a barátnõdnek, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz. nehéz
Ha el akarod veszíteni a barátnõdet, csak abban az esetben szólj neki. A pasinak viszont mondhatod ezt, ha nem hagyja abba a nyomulást, hogy szólni fogsz neki.
Mondd el! Több ok miatt is! Egyrészt a barátnõdrõl van szó, gondolom nem volna hátrány, ha még idõben megtudná, milyen a férje. Másrészt mivel te is érintettje vagy a dolognak elég kellemetlen volna, ha más úton derülne fény arra, hogy a barátnõ férje csapja neked a szelet. Barátnõdet nem irigylem irtó nagyot fog csalódni, ráadásul 2 gyerekkel nem könnyû, de ilyen házasságban sem lehet élni, ahol ennyire csalfa a férj.
Én nem szólnék... de én toleráns vagyok a pasikkal, és rendszeresen le szoktak pontozni, úgyhogy a véleményem nem mérvadó. :)
De akarnád? Mert nem azt írtad, hogy nem akarsz tõle semmit, hanem elkezdted sorolni, hogy miért lenne gáz.
Szerintem szólj neki.Ezzel a barátnõdnek is jót teszel és magadnak is.
Miért érzem azt, hogy ha külsõ/belsõ stimmelne, akkor nem számítana, hogy férjezett vagy? :)
Azért, mert a férjed szerint mindenhogy gerjed rád mindenki, az nem jelenti azt, hogy ez úgyis van. Szereted azt hinni, hogy "végzetes vonzerõd" van.
Akárhogy is próbálod kimagyarázni, te élvezed a helyzetet. Ezért is nem állítottad le a palit. Csak tudnám, hogy akkor minek panaszkodsz, hogy jaj, miket mond?
"Ha így van, akkor azon gondolkozz el, hogy milyen viselekdésed van felé, ami bátorítólag hat rá?" bakker, te most komolyan a kérdezõt okolod, amiért a barátnõje férje egy görény? normális pasi akkor se csalja meg a feleségét, ha a világ legjobb nõje mászik rá... gondolom, te is egy hûtlenkedõ pasi vagy, aki a "nem tehetek róla, hogy ennyire csábító az a nõ" kifogást használja.
Igen, 24-es, itt minden lehetseges, sosem tudjuk, mikor valaszolunk kamukerdesre, ez sztem csak az esetek kis %-aban derül ki. Kedves kerdezö, azt hiszem, en bevallalnam, elmondanam a helyedben a baratnönek is. Mert igy is, ugy is ritkulnak emiatt a pasi miatt a talalkozasaitok, legalabbis a paros talalkak, ha voltak ilyenek - akkor legalabb tudom, hogy gerinces voltam, igy lenne tiszta a lelkiismeretem, megha emiatt megromlana is a baratsagunk. Meg az is lehet, hogy meg sem lepödik, tud a szelhamossagairol. 25.
A kérdező hozzászólása: 23as: Igen, nálunk nincs rendben a házasság. És igen a férjemnek "van" valakije. Amit végül maga mondott el, hogy van neki. Válás meg amint anyagilag stabilan állok nélküle. Bár Õ maga iparkodik itthon, és most "rendezi", de valahol ez már nem ugyan az lenne. Maximum csendes együttélés. 24es:D Napom bearanyoója vagy ezzel a megnyilvánulással tinipcsa:) 10éve nem hallottam.
Ne haragudj hogy megkérdezem, de te voltál, vagy csak hasonló nicknevû, aki nemrég arról tett ki kérdést (vagy válaszban írta, már nem tudom) hogy válnak a férjével és mit tegyen? Még valami férj általi megcsalás is rémlik....(iszonyú gyakran látom a nevedet a válaszokban, sok családi ügyrõl is írtál és mintha valami ilyesmi kapcsolódna hozzá a memóriámban, bocsi)
20-asnak igaza van teljesen, egyébként meg gondold bele magad a barátnõd helyzetébe. Te mit szólnál, ha a férjed csapná a barátnõdnek a szelet, õ nem mondaná el, de közben beszélgetne, meg bájologna vele? Hát én a barátnõd helyében tuti nagyon kiakadnék és elhajtanálak a férjemmel együtt melegebb éghajlatra. A próbálkozás két emberen múlik, ha már elhajtottad volna határozottan, nem jutna eszébe teperni. De a férjed helyében is elbeszélgetnék veled azért.
Bocs, de lotyósan viselkedsz. Minek kell megkérdezni, hogy hogy van? Minek kell vele bájcsevegni? Én akkor voltam ilyen helyzetben, mikor még nem voltam férjnél, de a barátnõm võlegénye bepróbálkozott. És tudod, hogy kiakadtam? Nem is kértem senkitõl segítséget, hogy "jaj mit tegyek", meg hogy taktikázzak, hanem kerek perec megmondtam, hogy ez a legundorítóbb dolog, amit csinálhatott és kerültem MINDEN vele való találkozást. Tudod miért? Mert rohadtul nem érdekelt, hogy "csodaszupi" bókokat ejt, mert a LEGJOBB BARÁTNÕM pasijáról volt szó. Hol érdekel itt a nõiesség, meg hogy tetszem egy pasinak? Könyörgöm, láss már tovább is a tényeknél, itt nem te vagy a lényeg, hanem a barátnõd érzései. Kerüld el a pasit, mert különben nem csodálkoznék, ha a barátnõd téged tartana ribinek és nem a férjét szemétnek. 28/N
Én elmondanám a barátnõdnek.. A helyében én úgy érezném, hogy átvertél, ha utólag derülne ki a dolog és te nem mondtad el nekem. A bizalom sokkal fontosabb. Ezért nem fogod elveszíteni sztem.. Inkább érzi, hogy benned megbízhat és támogatod.
Én is ebben a helyzetben vagyok. én nem szólok a barátnõmnek semmit, mert tudom mennyire szereti a férjét és ugy is neki hinne. csak az bánt, h ki tudja hány lánynak csapja még a szelet .
Én nem szólnék róla a barátnõmnek. Azonban elég fura, hogy folyamatosan el akar hívni valahova, meg bókol. Tudod, ha igazán le akartad volna állítani, akkor úgy elküldted volna, hogy többet eszébe nem jutott volna közeledni. Persze érthetõ, ha tetszik, hogy csodaszupi bókokat kapsz, de lényeg a lényeg, hogy ez azt mutatja, te sem vagy különb, és benne lennél egy kis hetyegésben, csak nem mered bevallani.
"Bár a férjem szerint meg még kócosan és elaludt fejjel is van bennem valami ami vonzza a pasikat." Aj drágám, tipikusan "de örülök, hogy odavan értem a barátnõm pasija, de úgy teszek, mintha le akarnám koptatni" a viselkedésed típusa. Ha annyira le akarnád koptatni, akkor nem kérnél segítséged, egy igazi nõ tudja, hogy kell ilyen helyzetet kezelni, nem vergõdni, hogy jaj, most mit tegyek, ez meg az sem jó.
A kérdező hozzászólása: 11es: fiatalosan, de nem kihívóan öltözködöm(nincs kint mellem, hasam, seggem sose) vagy átlagos farmer top(játszóteres szerelés) vagy elmenõs(szövetnadrág, hozzá illõ felsõvel, vagy térdig érõ szoknya felsõ) Sõt, mivel alapból szürke egérnek érzem magam, nem is tudok kihívóan feltûnõen öltözködni. Bár a férjem szerint meg még kócosan és elaludt fejjel is van bennem valami ami vonzza a pasikat. Ami a viselkedés: szia, hogy vagy? kicsik, nejed hogy vannak, kijönnek ma...? És a lehetõ leggyorsabban igyekszem õt faképnél hagyni. Mert idegesít az egész lénye.
Szerintem könnyedén kidumálja magát a férj, és csak a ti barátságotok szûnik meg. Te döntesz.
A kérdező hozzászólása: 10es: de akkor is számítana, hogy férjezett vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, hogy a férjemet küldöm beszélgetni, hogy "körbepisiljen", és felhívja a figyelmet arra ha már nem bír az asszony mellett maradni, legalább ne férjes nõvel kezdjen. A másik amin gondolkodtam, hogy egy "randin" a feleségével várjuk, ott magyarázza ki magát.
A kérdező hozzászólása: Alapból taszít a pasi(külsõ belsõ egyaránt). Akkor se akarnék tõle semmit, ha szabad préda lenne. Brüüüüü.
A barátnõ szempontjából tök mindegy, hogy te nemet mondtál vagy igent, vagy hogy miért mászott rád. Ha nem téged szemel ki, akkor valaki mást, és ezt joga van tudni a barátnõdnek, hogy milyen a férje. Hogy okos dolog-e ezt neked megmondani, nem tudom. Elõbb-utóbb úgyis kifog derülni, hogy másoknál is próbálkozik.

A barátnöm nem akarja nekem orálisan csinálni én csinálom neki, de ha mondom neki hogy én csinálom ö meg nem akkor azt mondja hogy jó akkor neki se kell, mit kéne tennem?

Lehet ennyire rosszul csinálom hogy nem is hiányozna neki? :(

Legjobb válasz: - én piát javasolnék. :D - szokasd rá tudat alatt ^^ nyalóka és pálcikás jégkrém mindig legyen a háznál, meg banán. :D - tedd féltékennyé sz.gépen hagyott blowjob videó :D

Ha nem akarja csinálni, akkor hiába erõlteted úgysem fogja, max kényszerbõl, de akkor még azt a picike kedvét is elveszed ami addig volt. Ha megmondod neki, hogy ha nem csinálja, akkor te sem és arra azt mondja hogy akkor nem érdekli, valszeg azért mondja mert nem igényli annyira! Tapasztalat
- én piát javasolnék. :D - szokasd rá tudat alatt ^^ nyalóka és pálcikás jégkrém mindig legyen a háznál, meg banán. :D - tedd féltékennyé sz.gépen hagyott blowjob videó :D
utsónak: - hát jah ... evvan ^^" kérdezõnek: - valahol minden opció helyes, de te ismered a barátnõdet és te tudod, mennyire érzékeny és ezt mennyire fejezi ki, esetleg valahogy feltéveszthetnéd erre a fórumra, találna magának olyan témát, ami nõi szemszögbõl vizsgálja az orális megoldást, tuti elolvasná :D
mondd meg neki h kapja már be oszt csõ...na jó, csak vicc volt:) beszéljéte meg h ez tök jó dolog, örömet okozni egymásnak!
próbáld megbeszélni vele, hogy miért, de semmiképp se eröltesd... én is ilyen vagyok... nehezen oldódom a szexben, de már fejlõdöm... de tudod egy lány csak jobban befordul, ha erölteted, lehet hogy van benne valami, amit fel kell oldani, valamilyen görcs, amit együtt tudtok megoldani... nekem például elõkerült egy emlék egy bizonyos "kedves" nagybácsiról, aki gyerek koromban...
Miért kell erõltetni az orális szexet? Ha az egyik fél nem akarja, akkor a másik se erõltesse. Ha tényleg szereted a barátnõdet nem kényszeríted olyanra amit õ nem akar, és megpróbálod elfelejteni a cumizást. Én sem szeretem orálisan kielégíteni a barátomat, nem is próbáltam még de nem is akarom. Õ nem is igényli. Lelehet pontozni nyugodtan, marhára lesz_rom a toplistát vagy hogy hány %-osak a válaszaim, a lényeg hogy a szexben minden megengedett amit mind2 fél akar!
figyelj, minden nap van egy ilyen kerdes. ezt csak ti tudjatok ketten megoldani. Ha nem akarja, nem tudod ra kenyszeriteni addig amig el nem jut arra a szintre, hogy mar o si akarja. Es nem, nem termeszetes, hogy minden lany csinalja. Az rajtad all, hogy csinalod e neki. Miora vagytok egyutt, mennyire szeretitek egymast Ha szereted, oromet akarsz neki okozni, ha ezt latja, egy ido mulva, o is viszonozni akarja es ne ugy mond neki, hogy ahllod, minek nem csinalod te is? Mindig figyelj arra, hogy tiszta legyel ott lennt, az is jo, ha az elejen megcsokolja csak. ha ez idegesit benne, akkor mond meg neki.
Nem szép a barátnõd hozzáállása. Mi az, hogy így áll hozzá, hogy jó, akkor neki se kell. Pl. ha azt mondanád neki, hogy felejtse el a szexet, akkor olyan könnyen beleegyezne? Nem jó az ilyen kapcsolat! Nem ellenetek írok most, de hidd el, hogy még téged egyszer befordít ez a kapcsolat ha így marad, mert a vágyaidat nem kapod meg, nem élheted ki és nem fogod tudni, hogy miért vagy feszült. Ha oldottabb egy kapcsolat a szexbenn, akkor mindkét fél sokkal kiegyensúlyozottabb és feloldottabb egymással szemben. Nekem volt ilyen csal az életemben és alig akart bármit is csinálni. Úgy könyörögtem neki, hogy legyen valami. Hát meg is látszik már rajtam, hogy mit tett velem a csaj. Nem tudom pár csajnak miért elég cak az, hogy beteszik nekik a kukit, pár ki be tologatás aztán jóvan és nem is kell nekik több. De ha ezt megmondod a szemükbe, akkor még õk vannak felháborodva és azzal támadnak, hogy nekünk pasiknak meg miért kell ez vagy az a szexben és miért nem tudunk a vágyaink nélkül létezni.
Vesd be ellenük a saját fegyverüket. Beszéld meg vele, hogy miért nem, az "azért, csak, mert" válaszok nem elfogadhatóak, addig ne hagyd békén. És mond neki, hogy ez számodra nagyon fontos, de látod, hogy õ nem tud téged elfogadni így és nem ért meg. :P
Egyrészt ez a csaj önzõ, másrészt meg leszarom típusú, harmadrészt pedig magasról tesz arra, ami neked is jó lenne nem csak neki. Hagyd ott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!