Találatok a következő kifejezésre: Mit kell tennem, hogy a (746 db)

Mit kell tenni, hogy a párom nevén lehessen a baba?

Nem vagyunk összeházasodva, és nem is tervezünk esküvőt. Együtt élünk 3 éve, és 9 hetes 1 napos terhes vagyok. Mikor és hol kell intézkedni ez ügyben?

Legjobb válasz: önkormányzatnál kell apasági nyilatkozatot tenni. szükséges papírok: mindkettõtök személyi igazolványa,lakcímkártyája igazolás a nõgyógyásztól a vélhetõ fogamzás idejérõl hajadonsági igazolás(okmányirodától,ingyenes) vagy a válási papír,ha már voltál házas

önkormányzatnál kell apasági nyilatkozatot tenni. szükséges papírok: mindkettõtök személyi igazolványa, lakcímkártyája igazolás a nõgyógyásztól a vélhetõ fogamzás idejérõl hajadonsági igazolás(okmányirodától, ingyenes) vagy a válási papír, ha már voltál házas
Mi olyan 20 hetesen csináltuk kb. A védõnõ adott egy igazolást arról, hogy terhes vagyok, evvel papírral bementünk az anyakönyvvezetõhöz.Személyi és lakcímigazoló legyen nálatok.Megcsinálják a papírt, ti aláírjátok és kész.Nekem a végén beletették a kiskönyvem hátuljába, mert az szülésnél úgyis nálam lesz, így semmiképp nem marad otthon a papír.

Mit kell tennem, hogy a saját tenyésztésű fajtám az FCI által elfogadott legyen?

A szituáció a következ?: 10 éve várok arra, hogy elég ismeretem, tapasztalatom és pénzem legyen egy új fajta kutya kitenyésztéséhez. 9 éve a zsebpénzemb?l egy fillért nem költöttem el, csak is az új fajta kitenyésztése hajtott. Meg vannak a terveim("a" terv, "b" terv és "c" terv), az elképzelésem az új fajtáról. Mára már megvan van 3 kutyám, mind a 3 más fajta, tenyészt?t?l, csak is a legjobb helyr?l, hogy a felmen?k tökéletesek legyenek. Egyedül azt nemtudom, hogy mennyit kell érte fizetni, vagy mégis mit kell tennem, hogy törzskönyveztessem majd az új fajta kutyákat. Egyébként kérdezhettek a leend? fajtámról bármit, ha kíváncsiak vagytok. Még annyit kérnék, hogyha kritizáltok, FINOMAN tegyétek. Köszönöm!

Legjobb válasz: egy új kutyafajta kitenyésztése kb. 50-100 év. az elismertetése 50. nem tudom hogy képzeled,hogy "kitenyésztettél" egy új fajtát. Ez nem azt jelenti, hogy van 3 keresztezett egyeded. az új fajta azt jelenti, hogy generációkon keresztül stabilan hordoznak és örökítenek bizonyos tulajdonságokat. Ehhez generácoók kellenek, hogy ezt vizsgálni lehessen. Amit te csináltál az csak sima keresztezés.

egy új kutyafajta kitenyésztése kb. 50-100 év. az elismertetése 50. nem tudom hogy képzeled, hogy "kitenyésztettél" egy új fajtát. Ez nem azt jelenti, hogy van 3 keresztezett egyeded. az új fajta azt jelenti, hogy generációkon keresztül stabilan hordoznak és örökítenek bizonyos tulajdonságokat. Ehhez generácoók kellenek, hogy ezt vizsgálni lehessen. Amit te csináltál az csak sima keresztezés.
Most olvason újra amit írtál "három fajta" 3 fajtát kereszteznél? akkor mindent szorozz meg kettõvel amit elõttem írtak. Gondolj bele, 1-1 alonból, talán 1 esetleg 2 kutya lesz akivel tovább tenyészthetsz. A többivel mit csinálsz? Olvas el olyan emberek élettörténetét akik kitenyésztettek egy-egy fajtát. egy élet munkája van benne és nem ritkán 50-100 kutyájuk volt egy erdõszéli angolbirtokon. 3 kutyával csak keverékeket gyártasz
Most õszintén Te utána néztél ezeknek a dolgoknak vagy csak kipattant anno az agyadból és semmi utána járás csak eldöntötted, hogy Te ezt fogod csinálni és kész?! Kezd el akkor ha a gyerekeid is csinálni fogják vagy van kellõ ismeretséged ahhoz h vki folytassa a munkád...mert erõsen kétséges, hogy még az életedben egy új fajtát kitenyéssz! És persze, ahogy már írták ehhez genetikától kezdve mindent tudni kell, hogy mi üti a másikat mi passzol mert kell erõsíteni ill. gyengíteni a kutyán és persze még a hozzáértõk is belecsúsznák jó pár zsákutcába...Zsebpénz az mit takar, mert amire ennek a végére érnek, hááát nem pár millió forint lesz...de ha ezt puszta józan paraszti ésszel is végig gondolja vki rájön...Hány éves vagy?
egyébként mit szerettél volna? Vagy hogyan képzelted ezt a "kitenyésztést"?
nézegettem neked a legutolsó új fajokról, hát általában legalább 10 szukával indulnak. A bekeresztézések olyan 3 generációnként kiütnek (tehát 3 generációnként születni fognak csak az A vonalra, illetve csak a B vonalra hasonlító egyedek. Ezeket ugye ki kell venni a vonalból (ezekkel mit csinálsz? Mind nálad lesz nyugdíjban?) ez a visszaütés sok évig kijöhet, és nem tudod megakadályozni. A fajtát csak akkor fogják elismerni, ha legalább 10 generáció óta stabil mind fiziológiailag, mind pszichikailag.
Egyszer beszélgettem egy illetõvel, akinek ilyen ambíciói voltak mint neked, és azt mondta, hogy 25 kutyageneráció a minimum, és ehhez nem kevés sakkozás kell a genetikával, hogy ne legyen beltenyészet, mégis egyforma küllemû és jellemû egyedek jöjjenek létre.
Az FCI elismeréshez fel kell mutatni legalább 100 egyedet, akik hiteles nyilvántartás (tehát nem egy otthoni kockás füzet) alapján egymással 3 generáción keresztül nem állnak rokonságban, azonos fenotípust és viselkedési jegyeket mutatnak. Inkább nem csinálj egy rakat keverékkutyát, van elég a menhelyeken.
én nemrég láttam egy ilyen mûsort, és ez rettentõ bonyolult mûvelet(nem pedig ilyen egyszerû ahogy te írod!) Igazából a mûsort nézvén sem értettem egy-egy folyamatot!Mert ebben genetikától kezdve, a tudományon, a biológián át minden van!!!Ja és ez évek hosszú sorába telik.
Mond az valamit neked, hogy a "soproni mengele"?
Ha kamu kérédés volt akkor qrva jóóóó! Ha nem kamu akkor sok sikert remélem megéred, hogy elismerjék a munkád gyümölcsét.
Kedves 10:04-es!Pont erre gondoltam én is!!
így van ezen még én s fenn akadtam csak annyira már nem akartam már belekötni... szal szintem ezt egy gyerek tette fel, csak nem akart beégni és kamuzik...
Azt írtad, hogy a zsebpénzedbõl gyûjtögettél.....azt a gyerekek szokták!
Biológia érettségi...most ezt komolyan gondoltad? Genetikáról sõt mindenrõl csak nagy vonalakban van szó középiskolában, ne haragudj de ezt kb. úgy írtad mintha diploma lenne...Tenyéssz meglévõ fajtát és arra koncentrálj, hogy a lehetõ legjobb fajtabeli egyedet tenyészd ki, erõsítsd a vonalat, hogy minél kiválóbb kutyát hozz létre. Így is neves és elismert tenyésztõ lehetsz! Felesleges szaporításba belekezdened, mert szerintem ebbõl az fog kisülni. Tenyésztõkkel konzultáltál már akik talán segíteni tudnának, ha igen mit mondtak, mert ha vkinek ilyen elképzelései vannak szintem az az alap h tenyésztõhöz fordul pl olyanhoz akit már régebb óta ismer...
A kérdező hozzászólása: Könyörgöm, nem úgy zsebpénzre gondoltam a kisperselybõl :) Nem azon fogok fennakadni, hogy hogyan fogalmazzam a gyûjtögetés szót.
egy felnõtt úgy írná spórolt pénz v félre tett pénz v megtakarítás v simán pénzem stb. de mindegy nem ezen kell vitatkozni, a választ megkaptad, nagyon nehéz lesz, de ha belevágsz ezek után is akkor sok sikert és kitartást!
Na, akkor köszönhetõen egy elõttem szólónak most már pontosan tudod, hogy mi kellegy új fajta elismertetéséhez. akkor már csak azt a kb. 10.000 embert kell megtalálnod akik ivartalanítva örökbefogadják a 1000 új fajta "kitenyésztése" közben keletkezett "selejtet". és munkára fel!
Egyébként mit gondolsz, ki fogja megvenni vagy egyáltalán befogadni ezeket a keverék kutyákat? Mert egy jó 100-150 évig senki nem fog egy fillért sem fizetni értük. Akkor meg mibõl gondolod fenntartani a nemes célod eléréséig keletkezõ rengeteg kutyát?
Azt egyébként nem írtad le, hogy mi a célod ezzel a párosítással? Mert nem látok benne semmi különöset. Semmi olyat amiért érdemes lenne. 3 nagyon hasonló kutyát kereszteznél, amibõl lenne egy negyedik hasonló? Mitõl lenne különleges az új fajta? Mit céloztál meg? jellemben, viselkedésben, munkaalkalmasságban....
Kíváncsi vagyok mi fog kisülni ebbõl, de szerintem is egy már meglévõ fajtát tenyéssz pl egy ritka fajtát, mint például a pembroke welsh corgi. És akkor még különleges is lehetsz a tenyésztõk között.
Új fajta elismerési folyamata az FCI-nél Az új fajta elismerésére irányuló kérelmet az FCI titkárságának kell benyújtani az ország FCI-hez tartozó nemzeti kennel klubjának. Az ország, melybõl a fajta ered, és mely tagja az FCI-nek, megkérhet más FCI tagországot, hogy terjessze fel a kérését helyette. Ebben az esetben a származási ország megbízottját fel kell tüntetni a kérelemben. Az új fajta lehet már máshol elismert kutyapopuláció, vagy más nemzeti kennel klub által elismert, vagy újraélesztett vagy újonnan létrehozott fajta. Az új fajtát akkor lehet elismerni, ha megfelel a fajta definíciójának (ld. az FCI szabályozását a változatokon belül és a változatok között való tenyésztésrõl). A populációban legalább 8 vérvonalnak kell jelen lennie, mindegyikben legalább 2 kannak és 6 szukának kell lennie (nuclear herd – szûk falka). Az egyik vérvonaltól a másikig nem lehet közös állat három generáción át. Ezeknek a feltételeknek eleget lehet tenni kitûnõen megtervezett tenyésztési programmal, ha minimum 1.000 (ezer) kutyát regisztrálnak. A jelentkezésnek tartalmaznia kell egy DVD-t, melynek mozgó és állóképeket kell mutatnia, képeket és egy írásos bizonyítékot arról, hogy a fajta megfelel azoknak a követelményeknek, melyeket a Madridi Közgyûlés támasztott az új fajtákkal szemben (8 független vérvonal, kutyák száma, csípõ-diszplázia, PRA, epilepszia ellenõrzés, a viselkedés és a jellem fejlõdésének ellenõrzése). Egy elõzetes standardot kell készíteni az FCI hivatalos nyelveinek egyikén (francia, német, angol, spanyol), a Jeruzsálemi Közgyûlés által elfogadott formában és egy rajzot a kutyáról, melynek a standard elsõ lapján kell szerepelnie. Mielõtt a Standard- és a Tudományos Bizottság összeül, hogy megtárgyalja a döntést, egy delegáció helyszíni vizsgálatot folytat, melynek az egyik tagja az FCI Tudományos Bizottságából, a másik tagja a Standard Bizottságból érkezik. Ennek a vizsgálatnak a költségét az érintett ország nemzeti kennel klubja állja. Miután tanulmányozták és megvitatták az anyagot, és miután lezajlott a helyszíni vizsgálat, a Standard- és a Tudományos Bizottság együttesen elõterjeszthet az Elnökségnek egy a fajta ideiglenes elismerésére vonatkozó kérelmet. Az ideiglenesen elismert fajták bekerülnek az FCI összes tagországában a megfelelõ származási könyvekbe, részt vehetnek az FCI által patronált kiállításokon, bíráskodhatnak fölöttük, versenyezhetnek a CAC díjért, de a CACIB-ért egyelõre nem. Minimum 5 generáció után, de leghamarabb 10 évvel az ideiglenes elismerés után az érintett ország kérvényezheti a fajta végleges elismerését. Írni kell egy jelentést a fajta fejlõdésérõl (egyedek száma, egészségügyi állapota, a vérmérséklet fejlõdése) és az esetleges nehézségekrõl, melyek a kísérleti idõ alatt adódtak. Továbbá a következõ feltételeket kell teljesíteni: 1) A Standard Bizottsággal együtt el kell készíteni a végleges fajta standardot. 2) A fajta származási országában éves születési statisztikát kell vezetni az ideiglenes elismerés napjától számítva. Legalább a származási országgal azonos szekcióba tartozó országokra vonatkoztatva legalább három évre visszamenõleg információt kell adni a születések számáról. 3) Tájékoztatást kell nyújtani a fajtába tartozó kutyák számáról, melyek megjelentek a származási ország nagyobb kiállításain/kiállításán és a világ- vagy szekció-kiállításokon, melyeket a végleges elismerést szorgalmazó jelentkezés elõtti egy évben rendeztek. 4) Az alábbi tényeket el kell ismernie két szakértõnek, melyeket az Elnökség jelöl ki. a) a fajta jelentkezése egy különösen fontos eseményre b) a fajta homogenitása és a fajta standardnak való megfelelése c) kiegyensúlyozott viselkedés Miután a Bizottságok (Tudományos és Standard) új vizsgálatot végeztek, az ideiglenes fajtastandardot megváltoztathatják és az új fajta végleges elismerésére irányuló kérelmet felterjesztik a közgyûlés elé. Ha 10-15 év letelte után nem terjesztenek be kérelmet a végleges elismerésre vonatkozóan, a fajta eltûnik az FCI listájáról.
Ez semmi más, csak feltûnési viszketegség. 0 kihívással be akarja magát írni a történelemkönyvbe. Tenyéssz 1 fajtát, de úgy hogy a világon ismerjék és elismerjék a neved.
Egyébként melyik ez a 3 fajta?
A kérdező hozzászólása: Biológia érettségit végeztem, tenyésztõkkel konzultáltam és a lányom vinné tovább a tenyésztést, ha öreg leszek, neki 12 éves létére érett gondolkodása van, felelõsségteljes, saját kutyáinkat õ vezeti fel kiállításokon. Engedélyt kérnék több kutya tartására, a tenyésztésre nem alkalmas egyedeket ivartalanítva odaajándékoznám felelõsségteljes rokonoknak, gazdijelölteknek(már van egy pár ismerõsöm, aki mindig minden körülmények között várja a "hibás csöppséget"). Én nem párezer forintról beszélek, komolyan gondolom ezt az egészet. A kutyáim szûrve lesznek(1 már szûrve van) és a lehetõ legjobb körülmények között élnek.
Figyelj, itt nem a szûrésrõl van szó. (mi az, hogy biológia érettségi? ugye nem arra akarsz alapozni?) Ha erre szánod az életed, vágj bele. de ez nagyon sokmillió forint és sok kutya. Mondjuk kezdesz 3 kutyával, az évente 20 elajándékozni való kölyök. 10 év alatt 200. Hol van ennyi ismerõsöd? szerintem nagyon nem tudsz semmit és nagyon nem néztél utána ennek, mert akkor nem azt kérdeznéd 3 különbözõfajta kutya birtokában, hogy hogyan indíthatod el az FCI engedélyezést. Akkor tudnád, hogy azt talán a lányod indíthatja majd el. HA......
Egyébként milyen kutyát tenyésztenél?
A kérdező hozzászólása: Rendben, igen ezt nem tudtam, ugyanis tudtommal még nem tenyésztettem ki új fajtát :/ Hogy-hogy milyen kutyát? Egyenlõre a leendõ kutyák keverékeknek mondhatóak...
De mi az a 3 fajta ami most megvan?
A kérdező hozzászólása: Golden retriver, Angol cocker spániel, Vizsla.
Miért nem egy már meglévõ fajtát kezdesz el tenyészteni? Úgy is lehet kiemelkedõ eredményeket elérni és a keverék kutyák számát sem gyarapítanád. Mik a koncepcióid az új fajtával? Mert úgy felesleges elkezdeni, ha semmi célod nincs a tenyésztéssel, csak hogy kikiálthass egy új fajtát. Kedvencnek bõven alkalmasak a már meglévõ fajták, csak akkor látnám értelmét ennek az új fajta alapításnak, ha valami nagyon speciális célra lennének tudatosan szelektálva.
Van amikor egyetértek a keresztezéssel, a keverék gyártással. Azt hiszem amerikában labraberneese-t tenyésztenek autista-segítõkutyának. Ezt pl nagyon jó ötletnek tartom. De az biztos, hogy piszok sok munka, és piszok sok pénz kell hozzá. Mire szeretnéd "alkalmazni" a blökiket? Kívánom, hogy ha ez az álmod, sikerüljön, de nem tudom, hogy van e egyáltalán értelme belekezdeni.
3 jellemben hasonló kutyát akarsz keresztezni. ennek nem sok értelmét látom, ha már, akkor valami jelentõs, vagy kardinális változást hozó fajtát kéne belerakni...de mindegy ez messzire vezetne
vanyyy Attól nem lesz különleges senki, hogy sikerült egy olyan fajtát beszerezni, ami másnak még nincs, aztán almot csinálni. Csináljon olyan fajtában nagyot, ami mindenhol van és sok van belõle. Na az a kihívás!

Mit kell tenni, hogy a társadalombiztosítási járulékot ne kellessen fizetni? és ellátnak -e?

Munkanélküli vagyok, létminimum alatt élek férjemmel, ő szívbeteg, és pszihiátriai beteg vagyok 6o éves.

Legjobb válasz: Hiába nem fizeted a TB-t, az életmentõ (vagy sürgõsségi) ellátást akkor is meg kell kapnod.

Hiába nem fizeted a TB-t, az életmentõ (vagy sürgõsségi) ellátást akkor is meg kell kapnod.
az önkormányzatnál, a szociális ügyeknél lehet kérni hogy jövedelem hiányában az állam átvállalja a TB-t! Ezt évente kell kérvényezni! Viszont az eddigi hátralékod a NAV próbálja majd behajtani! :(
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Menj be az önkormányzatba. Az önkormányzat saját hatáskörében biztosíthat TB-t az arra rászorulóknak. Az önkormányzat szociális osztályán tudsz igényelni egy formanyomtatványt. Azt ki kell tölteni és benyújtani. Ezen leginkább a vagyoni helyzetre vonatkozó kérdések lesznek. Ha az önkormányzat alkalmasnak ítél az ellátásra (és persze ha van rá pénze, hisz ez az ellátás nem kötelezõ) akkor egy éves idõtartamra átvállalja helyetted az önkormányzat a TB fizetését. Ha ez nem jön össze, akkor jelentkezhetsz a munkaügyi központban, ahol regisztráció után szintén az önkormányzatba fognak küldeni. Itt részt vehetsz Felnõtt korúak ellátásában. Ez havi 22800Ft járandósággal valamint TB-vel is jár. Ezért viszont közmunkát is vállalnod kell. Ha egyik út sem járható akkor el kell menni az illetékes APEH kirendeltségbe és nyilatkozni kell, hogy személyesen szeretnéd fizetni a TB-t. Ekkor kapsz csekket amit havonta fel kell adni. (Hozzáteszem, hogy ha egy éve nem fizeted akkor lehet hogy az elmúlt évet is be akarják majd vasalni rajtad...)
60 éve úgy mondod, hogy "kellessen"? Hûha!


Mit kell tennem hogy a telómon legyen facebook?

e kéne mennem a szolgáltatóhoz és ott mondani hogy facebokoot akarok? vagy mi?

Legjobb válasz: Ha t-mobile, és nincs semmilyen net aktiválva a telefonon, akkor a 1430-ra elküldöd a +netstart üzenetet, és ott lesz az ingyenes net start rajta. Csak a 0.facebook.com oldalt érheted el ingyen, minden másért fizetni kell az adatforgalom után. Más szolgáltatónál pedig szintén vagy az internet eléréséért fizetsz, vagy az adatforgalom után. Egyikhez sem kell bemenni, csak aktiválni, elõfizetni kell valamelyikre.

Ha t-mobile, és nincs semmilyen net aktiválva a telefonon, akkor a 1430-ra elküldöd a +netstart üzenetet, és ott lesz az ingyenes net start rajta. Csak a 0.facebook.com oldalt érheted el ingyen, minden másért fizetni kell az adatforgalom után. Más szolgáltatónál pedig szintén vagy az internet eléréséért fizetsz, vagy az adatforgalom után. Egyikhez sem kell bemenni, csak aktiválni, elõfizetni kell valamelyikre.

Mit kell tennünk, hogy a leendő gyermekünk az Apukája vezetéknevét kapja?

Nem vagyunk házasok.

Legjobb válasz: Apasági nyilatkozat kell és gondolom ott rákérdeznek majd a leendõ gyerek nevére is

Apasági nyilatkozat kell és gondolom ott rákérdeznek majd a leendõ gyerek nevére is
A kérdező hozzászólása: Úgy hallottam nem ilyen egyszerû... :(
Szia! Bementek a lakhelyetekhez tartozó Polgármesteri Hiv-ba./Önkormányzathoz az anyakönyvi osztályra, és a párod tesz egy nyilatkozatot (kérdésekre kell válaszolni), jegyzõkönyvet vesznek fel és õ aláírja. Ebbõl kaptok 3 példányt, egyet le kell adni a kórházban.
Pedig tényleg ilyen egyszerû. Egy apasági nyilatkozat és kész.....
Polgármesteri hivatalba bementek és kb 15 perc alatt megvan. Mi a múlt héten voltunk. Személy igazolvány, lakcímkátya ami kell hozzá, és meg fogják kérdezni, hogy mi lesz a gyermek vezetékneve. Ezt is feltüntetik a lapra. Az egyiket le kell adni majd a kórházba, úgyhogy jobban jársz ha beleteszed a kiskönyvedbe.
pár perc, ahogy a többiek is írták, nem kell még tudni a baba nevét, mert azt csak a szülés közben kérdezik meg, az apasági csak apa hozzájárúlását igazolja hogy a nevére veszi a picit.Vidd magaddal a szüléshez mindenképpen, mert különben a te nevedet kapja a pici.Én az elsõ fiammal jártam így , senki nem mondta hogy kell ilyen, és nem volt, szülés közben kérdezte a csecsemõs hogy van e apaságim, én mondtam hogy nincsen, erre õ, hogy az én nevemet kapja ideiglenesen.Szülésem közben ezen vitatkoztunk a csecsemõssel:-))De utána csak be mentünk az anyakönyv vezetõhöz és 10 perc alatt meg kapta az új anyakönyi kivonatot.Másodikkal, már vittem magammal, bele tettem a korházi csomagba, hogy biztosan ott legyen.

Csaj vagyok, a parommal lassan 4 honapja egybe vagyunk es szeretjuk egymast, de mindig csak par masodpercig tart, hogy elvezek. Mit kell tennem, hogy a masodpercbol tobb legyen?

egy elkeseredett lany

Legjobb válasz: Van akiknek évek kellenek egy jó elvezéshez, pár hónap kísérletezés után még ne add fel!

Van akiknek évek kellenek egy jó elvezéshez, pár hónap kísérletezés után még ne add fel!
Én 8 hónap szex után ma mentem el elõször!És csiklónm keresztül, de haladás, hogy egyáltalán sikerült....
Igen, az orgazmust sajnos nekünk, csajoknak tanulni kell. Nagyon ritka akiknek már rögtön megvan a készségük. Õk lazábbak, vagy nem is tudom miben mások. A lényeg, hogy kellõ türelemmel, odafigyeléssel (ami a párodat illeti) te is elérheted a hatalmas orgazmust.
Vadászd le ezt a könyvet: ESZO. Vagy ezt: 7 perc szextitok. Sokat segítenek.

Mit kell tennem, hogy a League of legends EUW szerverén találjak 1 csapatot?

Lv 10-es vagyok, kedvencem Nidale és 5v5-ön szoktam menni általában bot-on de a többin is kiigazodok.
1 ez se igaz.
Hát végül is az elsõnek igaza van, mégha olyan bunkó is, mint egy huszonéves cigány a hatodik oztályból.
Barátzóna, gratulálunk! Az Ön nyereménye 101% férfiatlanság a páciens szemében.
sejtetem :)
Emmy Baby, úgy van, úgy értettem. :) Elsõ voltam.
Éreztetned kell vele, hogy õ számodra több, mint egy barát.
szerintem úgy értette, hogy a szemébe te nem egy férfi vagy (férfiatlanság)csak egy jó barát... szerintem is várj egy kicsit próbálj "férfiként" viselkedni, majd ülj le vele és beszéld meg a dolgokat... majd csak lesz valami. (az én környezetemben is volt hasonló szitu [nem velem] és ott nem lett happy end :/ egyrejobban eltávolodtak egymástól) na de nem akarlak megrémíszteni :) szurkolok !
Nem fog mûködni dezsvír. Még pár hét és õ maga meséli majd neked, hogy mennyire bejön neki xy és megkérdi, hogy SZERINTED mit tegyen hogy összejöjjön vele. Te szóba sem kerülsz ilyen téren.
A kérdező hozzászólása: de most mi itt a férfiatlanság? a lánnyal már 11 éve jó barátok vagyunk, pedig még csak 17 vagyok. És most döbbentem rá hogy nekem õ tetszik és õ kell. Ezt aki férfiatlanságnak véli azt sajnálom. Az igazi férfi nem az aki megakarja dugni az összes csajt a világon hanem az, aki egy lánnyal akarja leélni az életét
Elõször is, maradj közel hozzá, mindig hallgasd meg, éreztesd, hogy érdekel, hogy törõdsz vele. Bókolj, légy figyelmes. Ha Te is tetszel neki, akkor úgy is alakulni fog. Sok sikert. :)
1. legyél õszinte és nyílt vele, mond el az érzéseidet 2. hívd el fagyizni/sétálni/stb, és viselkedj úgy, mint egy randin: legyél figyelmes, udvarias, nevettesd meg állandóan, fogd meg a kezét, és ha a végére kezd leesni neki a tantusz, akár meg is csókolhatod az elsõ egyszerûbb és gyorsabb és egyenesebb és nem lehetnek félreértések, vagy ha vannak, rögtön tisztázhatjátok is. a beszélgetés a problémák megoldása az esetek 90%ban :)
Egy lányhoz az elejétõl kezdve úgy fog viszonyulni hozzád, ahogy te megközelíted. Ha nem rányomulsz, hanem barátként közeledsz, akkor azt fogja benned látni, és elkönyvel barátnak, utána már nagyon nehezen fogsz innen kitörni. Tanulj ebbõl, és aki tetszik, azt hívd el valahova, flörtölj vele, ne pedig barátkozz.
Kérdezõ, talán nem ártana tájékoztatnod a lányt az érzéseidrõl..
A kérdező hozzászólása: Esetleg valami értelmeset? Nagy férfi haha, vicces vagy. nem szeretnélek megsérteni, de ha szép nem vagy, hülye ne legyél
Mond el neki mit érzel, ha utána is barátzónáz, akkor ott maradtál kb örökre.
Az elsõ egy tahaj, de igaza van. Ha valakit "elfogadok" barátként, akkor az azt jelenti, hogy férfiként ha utánam hajítanák se kéne, mert nem hoz lázba. És fordítva sem kéne olyan pasi soha "barátnak", akire ha csak ránézek letépném a ruháját. Pasibarát az pasibarát, lelki szemetesnek jó meg kisírni magam néha a vállán. Bocsi, ha kiábrándító voltam.

Mit kell tennem hogy a csajom 'elmenjen'?

Legjobb válasz: Küldd el...

Küldd el...
Nyisd ki neki az ajtot.. Amugy milyen kerdes ez? Ha ezt se tudod minek akarsz szexelni...
nyald
Mond meg neki menjen el :D
Hát kényeztetni, nyalni dugni stb.Kérdezd meg hogy hogy a legjobb neki.
kérd meg, hogy mutassa meg, hogy mi jó neki.... pl. más-e ha miközben mozogsz benne a csiklóját izgatod.... vagy a melleivel játszol... vagy a nyakát csókolgatod... próbálgassátok. és sok elõjáték!

Mit kell tennem, hogy a gépemben tudjam egyszerre a Microsoft Office 2003 és a 2007 használni?

Legjobb válasz: Próbáld külön partícióra telepíteni õket. De mihez kell két verzió? Az új mindig tudja azt amit az elõzõ verzió(k). Ugyanúgy képes a régi formátumba is menteni vagy azt beolvasni ha kompatibilitási problémákra gondolsz.

Próbáld külön partícióra telepíteni õket. De mihez kell két verzió? Az új mindig tudja azt amit az elõzõ verzió(k). Ugyanúgy képes a régi formátumba is menteni vagy azt beolvasni ha kompatibilitási problémákra gondolsz.
Én kidobtam a gépemrõl végleg minden MSOffice-t, mert nem volta kompatibilis egyik a másikkal. Mi van helyette? Ingyenes LibreOffice! Mindent megnyit, mindenre menthetõ, az MSOffice összes (Word 95, 97) fájlait is megnyitja, egyszóval nagyon jó. Nem mellékesen:INGYENES. http://hu.libreoffice.org/termekbemutato/ Ezt a két fájlt kell letölteni: http://hu.libreoffice.org/letoeltes/
2003, 2007, 2010 is megnyitható, arra is menthetõ, Libre kiváló progi. Állandóan fejlesztik, úgynevezett szabad szoftver. Windows, Linux és Mac operációs rendszerekre is telepithetõ.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) na ezt a Liber Officet kipróbálom.
Mielõtt a Libot telepited, teljesen takaritsd le az MSOffice összes maradványát. A letöltésnél aa felsõ fájlt telepitsd elõször, a másik a nyelvi (magyar) fájl. Aztán nyiss meg egy szöveges, egy táblázatos és egy bemutató fájlt és jobb egérgomb: Társitás. Mindig ezzel a programmal nyissa meg: ezt kell bejelölni. Hamar meg lehet szokni, hogy Word helyett Writer, Excel helyett Calc, Power Point helyett Impress stb. a neve.
"Az új mindig tudja azt amit az elõzõ verzió(k)." Általánosságban igazad van, de pl. a 2007-es Office olyan mértékben gané, gány ipari hulladék, hogy az már fáj. Én fél óra alatt meguntam, és visszadobtam a gépemre a 03-as jól sikerült jószágot. Kérdezõnek meg javaslom, hogy szerezzen be egy "2007 to 2003" átalakítót, és akkor egy 03 is elég. G.
LibreOffice van már a gépemen. (Elõtte ledobtam a 2007-et, még konverterrel is gutaütés volt). Egy biztos: prezentáció készítésénél 2003-ra kell menteni Librevel is, mert azt az vetitõ laptopok többsége tudja kezelni, a 2007-et nem mind (szétdobja a sorokat stb.).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!