Találatok a következő kifejezésre: Mit kell persze (61 db)

Mi az az időpont, hónap mikor a babám már nem elégszik meg az anyatejjel? Vagy is mikor, , kell, , kötelező ételt adni neki? Meddig lehet kizárólag anyatejet adni neki? Persze van bőven tejem.

Legjobb válasz: Szia! Akkor kezd el a hozzátáplálást, amikor a babád igényli, majd észreveszed ha nem elég a tejcsi (nyûgös lesz, mert éhes). Persze úgy is dönthetsz, hogy hamarabb megkínálod gyümivel vagy fõzivel. Nem kötelezõ szoptatni, tápszerezni vagy hozzátáplálni. A tanácsokat meghallgathatod de neked kell dönteni. DÖNTS BELÁTÁSOD SZERINT!!! Kellemes szopis perceket!

Szia! Akkor kezd el a hozzátáplálást, amikor a babád igényli, majd észreveszed ha nem elég a tejcsi (nyûgös lesz, mert éhes). Persze úgy is dönthetsz, hogy hamarabb megkínálod gyümivel vagy fõzivel. Nem kötelezõ szoptatni, tápszerezni vagy hozzátáplálni. A tanácsokat meghallgathatod de neked kell dönteni. DÖNTS BELÁTÁSOD SZERINT!!! Kellemes szopis perceket!
Azt mondják, hogy kb 6 hónapos koruk körül kezd megcsappanni a vitamin "raktáruk" amivel világra jönnek. Vonatkozik ez fõként a vasra.

Szerintetek, ha napi 30 percet biciklizek és 30-at görizek, akkor az jó újrakezdése lenne a fogyásnak? Persze tudom, hogy mellette oda kell figyelni, hogy mit eszek, és tudom is hogy mit kell.

Már 2013. második félévében leadtam 10 kg-t, abból visszajött kb 2. most 4-5 kg-t szeretnék leadni meg a bõrömet feszesíteni. Ez a dolog ahogy még az elején mondtam használna?

Legjobb válasz: A bõr fezesítéséhez izom kell az izom meg tápanyagból és fehérjébõl épül fel! Ezért se szabad koplalni! Kalóriaégetést meg itt számold! [link]

A bõr fezesítéséhez izom kell az izom meg tápanyagból és fehérjébõl épül fel! Ezért se szabad koplalni! Kalóriaégetést meg itt számold! [link]

Alufelni tükörpolírozás házilag megoladható, hogy szép és tartós legyen? Valaki csinált már? Sok helyen keresgéltem de nem találtam konkrét választ rá. Esetleg ha valaki csinált írja le mi kell hozzá és persze a folyamatot is.

Legjobb válasz: Egyszerû formájú felniknél megoldható, csak rengeteg idõ kell hozzá - no meg kézügyesség és gyakorlat. Bonyolultabb mintáknál (Y-küllõ, "pókhálós" BBS RS-replikák, stb.) már sok gyakorlás kell, hogy ne alakítsd át a felni bordáit. A tartósság már más kérdés: fél évnél tovább ritkán bírja a felni, addigra már láthatóan mattul, de addig is érdemes vigyázni rá. A folyamatot most nincs kedvem részletezni, a vwdepo.hu oldalon van egy leírás, én is hasonló módon polírozok, ha épp kedvem szottyan hozzá.

Egyszerû formájú felniknél megoldható, csak rengeteg idõ kell hozzá - no meg kézügyesség és gyakorlat. Bonyolultabb mintáknál (Y-küllõ, "pókhálós" BBS RS-replikák, stb.) már sok gyakorlás kell, hogy ne alakítsd át a felni bordáit. A tartósság már más kérdés: fél évnél tovább ritkán bírja a felni, addigra már láthatóan mattul, de addig is érdemes vigyázni rá. A folyamatot most nincs kedvem részletezni, a vwdepo.hu oldalon van egy leírás, én is hasonló módon polírozok, ha épp kedvem szottyan hozzá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, és a linket is. Nekem egy egyszerûbb O-Z felnim van, a kézügyességel sincs probléma, idõm meg tavaszig bõven akad, ezért is jött ez az ötlet. Akkor mondhatni kicsit durván fogalmazva, egy nyári gumis szezont kibír..:) meglesem a linket, és lehet belevágok. Köszi mégegyszer.!:)
Pontosan: a polírozott alkatrészeket idõnként újra kell polírozni. Lehet házilag is elfogadhatót csinálni, viszonylag egyszerûen: festék eltávolít, megcsiszol több lépésben (600-ig elég), utána rongykorong meg paszta. Ez utóbbit kell ismételni ha mattulni kezd. Akár egy fúrógépbe fogható ún. csapos rongykorong is eleg lehet alapszinten - attól függ mennyire zegzugos a forma. De ha elfogadsz egy tanácsot: kérj ilyennel foglalkozóktól árajánlatot mielõtt beyzerzed hozzá a felszereléseket. Megeshet hogy olcsóbban vállalják, mint amennyibe a cuccok kerülnek a feladathoz.

Mit kell csinálni az xbox 360 konzollal hogy meglehessen modolni a gta 4-et, persze olyan kell amivel tudom online használni a modokat?

És senki ne mondja hogy nem lehet mert minden szeron min 1 hacker van!

Legjobb válasz: Magad se tudod mit akarsz.

Magad se tudod mit akarsz.
A kérdező hozzászólása: Megszeretném modolni a gta 4 ugy hogy én is tudjam használni online. De ehez 100% hogy eredeti konzollal ezt nem lehet. És szeretném tudni hogy mit kell csinálni a konzollak ahoz hogy online is tudja használni. Rgh-val ezt meglehet valósítani?
:) Vagy veszel goldot. Vagy rghztatod és system linken keresztül.
A kérdező hozzászólása: Goldom az van! A gta 4-ben nap mint nap játszok és nincs olyan nap mikor nem látok hackert állandoan felgyújtanak és robbantanak. Ugy hogy biztos nem a lanos progival játszanak mert nekem semmi féle modolás nincs a konzolon teljesem gyári! (Egyenlõre)!

Ha szeretném a telefonommal is és a gépemmel is fogni a wifit meg persze ittholra csinálni sajátot akkor miket kell vennem meg, hogy kell összerakni stb?

Tehát mi kell ahoz,hogy tudjam fogni a wifit meg persze,hogy egyáltalán legyen itthol .

Legjobb válasz: ilyent kell összehozni : https://lh4.googleusercontent.com/-cgUvQyLRdZA/Tr9mpieukGI/A.. meg : https://lh4.googleusercontent.com/-qR1XCqNfdoM/T91oNKhqHII/A.. meg : https://lh5.googleusercontent.com/-7nVB9P6pxRc/UNRrbvf-68I/A..

A kérdező hozzászólása: És utp kábelt adnak a Routerhez vagy azt külön kell vennem? Mert a gépben nem wifivel szeretném fogni az internetet egyenlõre. Mivel 2 utp kábel kell és nekem csak 1 van.
adnak hozzá,
Az Origin ID helyére a felhasználó nevedet kell beírni :D
A kérdező hozzászólása: Köszi, de honnan van az a felhasználónév.
A kérdező hozzászólása: Nem tudok beregisztrálni.
Héjában sült krumpli a neve (nahát) és nem kell megfõzni sütés elõtt.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tudtam hogy van magyar neve, így már rémlik, csak régebben sosem csináltam ilyet, azért nem ugrott be.

Hogyan tudok Cod5-el multiplayerezni? Nincs eredetim és nem tudom mit kell hozzá letölteni, mert ha pl: xfiréről felakarok csatlakozni, akkor online profilt akar csináltatni, amit persze nem lehet.

Legjobb válasz: Elösször is leszeded a call of duty 5 -öt feltelepíted meg minden amit kell. Leszeded az 1.1/1.2/1.3/1.4/1.5/1.6/1.7 patcheket. Ezeket szépen sorban fel is rakod.(valószinûleg majd keresned kel egy 1.7-es mp cracket is). Ha ezzel kész vagy fogod magad és leszeded a COD5 Privat Client Patch-t 1.7-est (google a barátod). Ezt berakod a cod5 fõmappájába. JÁTÉK: Fogod magad megnyitod a COD5 Privat Client Patch-t, felugrik a cod logo ne foglalakozz vele hagyd megnyitva. Nyisd meg a cod multiplayert, ne csinálj profilt! lépj ki hogy csak a fõmenü látszódjon. (keress egy ip címet xfire vagy ahol akarsz pl:89.187.135.147:28912 és ez legyen neked másolásra készen). Nyomd meg az F3-at, a nullás gombbal lehívod a consolt kitörlöd a nullát és beírod hogy /connect_és az ip cím, aztán ENTER és utánna megnyomod gyorsan az F4-et mert ha nem ledob! _ <-- (EZ SZÓKÖZT JELENT AKI NEM TUDNÁ! :D ). Ha kapcsolódik akkor fasza ha nem keresel egy másik ip címet mert nem mindeggyik mûködik (faszom tudja mért.. ) a Punk Buster frissítés : Ez nem biztos hogy kötelezõ de erõsen ajánlott! Letöltöd a programot innen: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php Természetesen ki kell választanod az op.rendszered, Mac, Linux vagy Windows. Rákattintasz a linkre, beírod a biztonsági kódot és szeded lefelé. Kitömöríted, jobb ha berakod a cod5 fõmappájába. Nyisd meg az .exe kiterjesztésû fájlt, "I accept"-re katt, megjelenik egy kis ablak. Add game, kiválasztod, hogy "Call of duty 5", és beállítod, hogy hova van telepítve a játék (általában automatikusan felismeri). Utána megint az ablak jelenik meg, de már ott van a cod5, katt rá egyszer és válaszd ki, hogy Check for updates. Katt rá, várd meg még megcsinálja. Ha kiírta, hogy készen van irány játszani.

Elösször is leszeded a call of duty 5 -öt feltelepíted meg minden amit kell. Leszeded az 1.1/1.2/1.3/1.4/1.5/1.6/1.7 patcheket. Ezeket szépen sorban fel is rakod.(valószinûleg majd keresned kel egy 1.7-es mp cracket is). Ha ezzel kész vagy fogod magad és leszeded a COD5 Privat Client Patch-t 1.7-est (google a barátod). Ezt berakod a cod5 fõmappájába. JÁTÉK: Fogod magad megnyitod a COD5 Privat Client Patch-t, felugrik a cod logo ne foglalakozz vele hagyd megnyitva. Nyisd meg a cod multiplayert, ne csinálj profilt! lépj ki hogy csak a fõmenü látszódjon. (keress egy ip címet xfire vagy ahol akarsz pl:89.187.135.147:28912 és ez legyen neked másolásra készen). Nyomd meg az F3-at, a nullás gombbal lehívod a consolt kitörlöd a nullát és beírod hogy /connect_és az ip cím, aztán ENTER és utánna megnyomod gyorsan az F4-et mert ha nem ledob! _ <-- (EZ SZÓKÖZT JELENT AKI NEM TUDNÁ! :D ). Ha kapcsolódik akkor fasza ha nem keresel egy másik ip címet mert nem mindeggyik mûködik (faszom tudja mért.. ) a Punk Buster frissítés : Ez nem biztos hogy kötelezõ de erõsen ajánlott! Letöltöd a programot innen: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php Természetesen ki kell választanod az op.rendszered, Mac, Linux vagy Windows. Rákattintasz a linkre, beírod a biztonsági kódot és szeded lefelé. Kitömöríted, jobb ha berakod a cod5 fõmappájába. Nyisd meg az .exe kiterjesztésû fájlt, "I accept"-re katt, megjelenik egy kis ablak. Add game, kiválasztod, hogy "Call of duty 5", és beállítod, hogy hova van telepítve a játék (általában automatikusan felismeri). Utána megint az ablak jelenik meg, de már ott van a cod5, katt rá egyszer és válaszd ki, hogy Check for updates. Katt rá, várd meg még megcsinálja. Ha kiírta, hogy készen van irány játszani.
Azért a feladó adatait illik ráírni, mint minden más borítékra is a bal felsõ sarokba.

Kocsit szeretnék venni, használtat persze. Mi mindent kell kipróbálni rajta? Mit kell ellenőrizni mindenféle képen?

Nem szeretnék teljesen hülyén festeni mikor megnézem.Persze olyan személy is lesz velem aki ért a kocsikhoz.Utána néztem és a legtöbben azt írták,hogy jó választás els? autónak.,és könnyen fentartható is.Vélemények?

Legjobb válasz: http://www.topauto.hu/maruti/800/egyteru/hasznaltauto/182112.. Konkrétan egy ilyenre gondoltam.Köszönöm a segitséget

A kérdező hozzászólása: http://www.topauto.hu/maruti/800/egyteru/hasznaltauto/182112.. Konkrétan egy ilyenre gondoltam.Köszönöm a segitséget
ennyi pénzér lehet kapni normális autót. de ha baleseted lesz és tuti meg akarsz halni akkor ez egy biztos választás
Hát igen. Ezek picik, nem biztonságosak. Meg 0 komfort. (kicsit sokallom a 45 literes fogyasztást is, de gondolom az csak elírás). Lehet, hogy érdemesebb lenne tovább keresgélni. Én legalábbis nézelõdnék még. Kicsit drágábban már egész jókat kifoghatsz. Persze a Te döntésed.
utolsó vagyok, mire beírtam a linket addigra írt más, így nem utolsó voltam linkekkel hanem azelõtti :D
a golf tényleg jó választás. fõleg, hogy elsõ tulaj. Mert az legalább ellenrizhetõ. Amióta minden átírásnál új forgalmit adnak (nem pedig beírják az elõzõ tulajokat, mint régen), azóta Magyarországon minden eladó autónak valami rejtéyes okból 2 tulaja volt eddig.
Az a golf is látott már sok érdekeset, újrafényezért is már egypár elemnél, de ha tényleg 1. tulajos akkor látogasd meg és kérd el tõle az eredeti számláját és a szervízkönyvet amit pár évig biztos vezettek. Amúgy ha jót akarsz magadnak nem viszel senkit, mert felesleges, tisztességesen szerszámozott mûhely nélkül nincs ember aki normális állapotfelmérést kövessen el, (pl fékhatást, futómûvet, de akár emissziót hogy mér ránézésre?) hanem a környéken keresel egy jó szervízt aki MINDENT le tud ellenõrizni rajta mûszeresen, ez kb 5-6e ft-ba fog fájni, de utána nagyon pontosan fogod tudni hogy mennyit kell még belefeccölni a frissen vett romodba hogy autószerû legyen megint.
Szerintem utolsónak nincs igaza. igenis szükséges magaddal vinni valakit. ha ért a kocsikhoz az illetõ, akkor ránézésre percek alatt megmondja, hogy egyáltalán érdemes-e elvinni szervízbe és kiköhögni 5-6ezer forintot az állapotfelmérésért. Másrészrõl persze, hogy akit visz, az nem fog fékhatást, mert lengéscsillapítókat mérni, de rengeteg hasznos dolgot meg tud mondani. És a legfontosabbat is meg tudja mondani: érdemes-e megvenni, vagy sem. A többi (felmérés, ilyesmi) jöhet utána.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!