Találatok a következő kifejezésre: Mit kell olyan helyzetben, hogy ha (2 db)

Mit kell tenni olyan helyzetben, hogy ha az ember megunta az életét?

Minden együtt van ahozz,hogy azt mondjam elég nincs tovább.Sikertelen házasságok kett? egyed?l két gyerekkel széthullott minden se kilátásom semmire.Lehetek én egyszer önz? és gondolhatok én arra,hogy elég ne fájjon már semmi tovább,?????

Legjobb válasz: Nem, gondolj csak bele, a két gyermekednek szükségük van rá. Vannak egy ember életében holtpontok, de túl kelllendülni. Az elsõ házasságod után is biztos volt hasonló érzésed, mint ami most van. Dá látod... Mindegy, figyeld a gyermekeidre, örülj velük együtt, örülj nekik, és próbálj az életben helyt állni. Ne futamodj meg, nem éri meg!

Nem, gondolj csak bele, a két gyermekednek szükségük van rá. Vannak egy ember életében holtpontok, de túl kelllendülni. Az elsõ házasságod után is biztos volt hasonló érzésed, mint ami most van. Dá látod... Mindegy, figyeld a gyermekeidre, örülj velük együtt, örülj nekik, és próbálj az életben helyt állni. Ne futamodj meg, nem éri meg!
Nem ez a megoldás!Én csak 15 éves leszek és hidd el:nem egyszer vágtam fel az ereimet, nyakamat.Az anyám férje nem egyszer molesztált.Az anyám kiállhatatlan.Az édesapámhoz AKAROK költözni.7 éve megy ez.Nem tudom, te veled mi a baj, de hidd el nekem sem könnyû.-és még csak 15 leszek.Sok mindenen átmentem már, az egyetlen ember, aki ebben segít az a barátom senki más.Próbálj meg egy kicsit másképp felfogni mindent!Hátha...de fordulj családsegítõhöz, vagy nem is tudom...sok szerencsét neked!
szerintem az ten ne a legjobban neked ha kicsit kimozduln ál emberek közé barátkozni, hidd el boldogabb lennél, ha tudnád hogy valaki ott áll melletted, és szeret téged és mondja is. menj és imsmerkedj. és jobbulást! ne add fel! mert ki tudja mi van utána....:-(
Ilyen helyzetben be kell vonulni egy olyan helyre, ahol ennek korlátját szabják! Nem szégyen, szinte minden ember depressziós lesz valamikor az élete folyamán. Engem a családom "vonultatott be", s 3, 5 hónapig voltam a kórházban. Az utolsó héten találkoztam a párommal, immáron 6 éve :) )) (pont ma 6 éve) Örülök, hogy nem sikerült... A pszichiátrián - a közhiedelemmel ellentétben - nem õrültek vannak, hanem beteg emberek. Az õrülteket máshol tartják. Légy erõs és bátor, s mutass fityiszt ennek k.... világnak!!! Ne add az életed olyan könnyen, hisz mekkora munka azt megteremteni ;) Valami mást találj az életedben, amit régen szerettél csinálni vagy keress egyet, s foglald el az üresjárat idõben magad ezzel. Hidd el, csak elkezdeni volt nehéz! :)
Nem teheted meg, mert aki gyerekeket válalt, annak kötelessége felnevelni õket. Nem kutyákról, vagy macskákról van szó, hanem gyerekrõl, akiknek az egész életét tönkre tennéd. Vagy úgy gondolod, hogy ha a te életed szar, akkor legyen az övék is az? Vagy mindenért valaki MÁS a hibás, nem te? Szedd össze magad, tanulj a hibákból, és lásd el az anyai kötelességeidet. Túl sok idõd van, hogy ilyen baromságokon filozofálsz, foglald le magad valami értelmes dologgal.
Semmi esetre sem azt, hogy eldobd magadtol az eletedet. ket gyereked van, azoknak szukseguk van rad. Nem muszaj korhazba se bevonulnod, hogy a depressziodbol kilabalj.Menj el egy pszihiaterhez, egy par het es gyogyszeres kezelessel is tudnak rajtad segiteni. Meg egy tanacs, allandoan modogasd magadban, jol erzem magamat, sikeres vagyok, jol alakul az eletem.Hidd el, hogy ez segit legtobbet, vegul is addig modogatod ezeket a pozitiv gondolatokat, hogy Te is elhiszed, hogy ez igy van, es jo iranyban megvaltoztatja az eleted. Van meg egy csodalatos mondat amely nagyon segit meg a betegsegek legyozeseben is: Szeretem, szeretem, szeretem Onmagamat.Hiszek, hiszek, hiszek Onmagamban. Szeretem, szeretem, szeretm Jezust, hiszek, hiszek , hiszek Jezusban. Majd egy csendes pillanatodban bocsass meg a legoszintebben mindenkinek aki valaha is megbantott, es kerd a bocsnatat mindenkinek, akit valaha is eletedben megbantottal. Meglatod ez csodakat muvel, hidd el nekem kiprobaltam!
Ha egyedül lennél, megtehetnéd ha úgy érzed semmi kilátásod! DE van két gyereked akiket fel kell nevelni mert nem az államnak szülted és felelõséggel tartozol nekik! Sokszor gondoltam én is rá mert kegyetlenül bánt velem a sors, 2 sikertelen házasság 1 párkapcsolat ami nyögvenyelõs, egy undok vén boszorka anyám aki mindig kihasznált soha nem szeretett, 2 gyerek akik soha nem mondták miért alig látogatnak, munkahely hiány...szóval sorolhatnám a negativ dolgokat. Persze én sem vagyok makulátlan mégis azt kérdezem a sorstól MIÉRT? Azért még is élni akarok mert az életnek vannak jó oldalai is és a reményt soha sem szabad feladni! Hátha! Kivánom, hogy változzon pozitiv irányba az életed és Boldog 2008-as évet kivánok neked!

MIT TENNÉTEK? Ha olyan helyzetbe kerülnétek, hogy egy idegen országba kell költöznötök, mert el fogja venni a bank a házatokat, és csak ott tudtok megélni. Hogy nyernétek el valaki jó véleményét?

Legjobb válasz: Hallod ha van akkor menny ki nyugodtan... Itt nem lesz jobb a helyzet! Ha jó a fizetés akkor mi tart még vissza? Ha meg nem jobb, de nem is rosszabb, akkor már csak a jobb mentalitás miatt is ki kell menni... Tudod milyen az emberek többsége itt, persze vannak rendesek is, de akkor is :D

Hallod ha van akkor menny ki nyugodtan... Itt nem lesz jobb a helyzet! Ha jó a fizetés akkor mi tart még vissza? Ha meg nem jobb, de nem is rosszabb, akkor már csak a jobb mentalitás miatt is ki kell menni... Tudod milyen az emberek többsége itt, persze vannak rendesek is, de akkor is :D
Van? Akkor meg mit keresel még mindig itt? Aki csak teheti, menekül ebbõl az országból, mert itt mindig csak rosszabb lesz.
idõvel és kemény munkával.
Alaposan elgondolkodnék, hogy ha ebben az országban nem sikerült normálisan intéznem a pénzügyeimet, akkor a másikban mitõl menne, ha ott még házam sincs??
A kérdező hozzászólása: De van..
Én igazából nem értem a kérdést. Kinek a véleményét kell megnyerni? És miért? Mit számít mások véleménye? És egyáltalán... elvesztettél egy házat... na és? Hány ezren fogják elveszteni elég hamar... És nem csak mert rosszul gazdálkodtak... bedõlt hitelek, munkanélküliség, nem várt betegség... sose tudni. Ki itélhetne el téged? Milyen alapon? Szerintem ne mások véleménye alapján dönts. Én és a párom beláttuk, hogy nincs esélyünk otthon... még nem vesztettünk el házat, de hitelre nem is fanyalodnánk. Inkább elhagytuk az országot. És itt mit teszünk? Boldogan élünk. Keményen dolgozunk, de van pénz mindenre, és a legnagyobb dilemmánk, hogy 200.000 forintot tegyünk félre havonta vagy csak 100.000-et.
De kinek jó a véleményét akarod elnyerni? Az anyósodét, vagy az új szomszédodét? Mert nem mindegy...
Ha nem köt semmi ehhez az országhoz, akkor menj Isten hírével! Ha az új otthonod megítélése izgat, akkor nézz utána a történelmüknek, kultúrájuknak és tanuld meg a nyelvüket, hogy tisztelettel befogadhassanak! De ha már minden jött-ment véleményét elolvastad, akkor olvasd el az enyémet is: Ha nem tudod fizetni a hiteled, de szeretnél itthon maradni. Akkor tájékozódj a hazai bankok törvénytelen(!), uzsora hiteleit megtámadókról. Vedd fel velük a kapcsolatot és támadd meg a hibásan kiadott banki termékedet. Ha magyar vagy, ne hagyd el a gyökereidet, néhány kalmár ügyeskedése és buzdítása hatására! Ezt pedig nézd meg: http://www.devizaados.eu/index.php/11-hirek/15-dr-czirmes-gy..
A kérdező hozzászólása: senki nem mondta hogy még otthon(!) vagyok egyáltalán, vagy hogy egyáltalán rólam van szó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!