Találatok a következő kifejezésre: Mit kell olyan (923 db)

Mi az a CSBCS és mikor kell olyat adni a lánynak?

Legjobb válasz: szerintem ha egy lánynak CsBCs-t adsz (csöcs bimbó csavarás) akkor te kapsz utána egy még kedvesebb ajándékot. egy sallert :D

szerintem ha egy lánynak CsBCs-t adsz (csöcs bimbó csavarás) akkor te kapsz utána egy még kedvesebb ajándékot. egy sallert :D
odaírtad a kulcsszavak közé is. epic fail. amúgy meg soha.
Csecs Bimbó Csavarás?
csöcs bimbó csavarás :D de szerintem ezt a fiúk szokták egymásnak
Ez a kérdés megnevettetett. A válasz a kérdésedre az, hogy soha.
Lánynak soha :D
Szerintem egy diótörõ lesz rá a reakció, ha ezt megteszed valamelyiknek. Bár ha kivételesen nagy ribi akkor ott helyben lesz*p érte.
inkább pulykázd meg :D

Mit kell olyan esetben tenni ha egy közösségi oldalról ismeretlen emberek lopják valaki gyerekének a képeit?

Volt egy fórum, oda anyukák mutattak képeket a babáikról. Ismerem az egyik anyukát, multkor nézegettem facebook-on személyeket, egyiknek ki volt téve a barátn?m kisfiának a képe, olyan szöveggel hogy ,,A drága kisbabám" Nagyon felzaklatott, de még nem mertem neki szólni. Ilyen esetben mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Jézusom, ez inkább betegség...

Jézusom, ez inkább betegség...
Ez is hihetetlen, hogy semmi sincs kint rólad a neten, és mégis megtalálnak. És ki az a mindenki, aki téged néz lükének ezért? Én még nem is hallottam rólad.
Én szólnék neki, de szerintem addig nincs nagy gond míg "csak" a képet lopja el... Szerintem ez beteges remélem másra nem vetemedik majd a csaj.
Engem meg mindenki azért néz "betegnek", mert egy db kép sincs kint se rólam, se a családomról sehol. Plusz semmi adat, csak a nevem. (ami elég különleges, tehát megtalálnak úgy is) :)
Jézusom....tuti biztos, hogy barátnõd babája, illetve az õ baba fotója???? Mert ha tényleg így van ahogy írtad, akkor nagyon beteg emberrõl beszélünk..Lehet, hogy neki nem lehet, vagy nincs, és ettõl teljesen elvesztette a józan ítélõképességét. Szerintem elõször neki szólj valahogyan, nehogy egy hatalmas véletlen pont mindene ugyanolyan, és mégis az õ babája szituba kerülj
Na, azért nem kell mindenrõl képet rakni a netre! Amúgy személyiségi és szerzõi jogokat sért, elvileg fel lehet jelenteni érte. Gyakorlatilag valószínûleg senki nem fog foglalkozni ezzel. De talán ha az illetõ kap egy nagyon hivatalos hangvételû levelet, ami felszólítja a kép levételére, utalva az erre vonatkozó törvényekre, illetve arra, hogy ha nem teszi, fel lesz jelentve, akkor talán leveszi.
Biztos a barátnõd kisfiának a képe? Nem lehet, hogy csak nagyon hasonlítanak?
Lehet, hogy õ a barátnõd, csak álnéven. :D
Nekem minden gyerek egyforma, de ez mégiscsak galádság. Te valami borzalmas maffiadologra tapintottál rá. Figyellj továbbra, is, és ha meglátod, hogy az unokáim képét lopják, akkor írjál nekem, hogy visszalophassam. Istenem, hogy mik vannak.
A kérdező hozzászólása: Nem, mert ugyanolyan ruhában van a pici, és a cumi is ugyanolyan, meg minden
ELÉGGÉ beteges:D Egy idegen sz*ros kisbabára szerintem senki sem kíváncsi.
Ilyet még nem is hallottam.Én biztos hogy szólnék a barátnõmnek ha látnám a gyerekét egy idegen nõ lapján!
Jelentsétek fel az ismeretlent. Tartsanak nála házkutatást is.


Az Xbox360-hoz mi kell hogy netezni tudjak rajta? És ha már netezek akkor bírja az olyan oldalakat mint pl a myvip vagy a netes messenger?

Legjobb válasz: nem , ez most nem olyan net :D , mint ez amit most használsz. nem tudod beírni hogy mondjuk www.myvip.com , meg akarámi.hu , ilyen nincs benne. msn van benne , azt tudod használni , de az se olyan amilyenre te gondolsz. mi kell hozzá? hát egy internet kábel , megkell csinálni a regisztrációt, vagy silver - ez az ingyenes, vagy gold- ezért fizetni kell .

nem , ez most nem olyan net :D , mint ez amit most használsz. nem tudod beírni hogy mondjuk http://www.myvip.com , meg akarámi.hu , ilyen nincs benne. msn van benne , azt tudod használni , de az se olyan amilyenre te gondolsz. mi kell hozzá? hát egy internet kábel , megkell csinálni a regisztrációt, vagy silver - ez az ingyenes, vagy gold- ezért fizetni kell .
A kérdező hozzászólása: oké köszi a választ :)
nm:)

Vannak olyan országok az Európai Unióban ahol szabályozott az idegenvezetés. Melyek ezek? Mit kell tenni egy olyan idegenvezetőnek, aki itt egy magyar csoportot szeretne vezetni?

Annyit már tudok, hogy valahol be kell jelentkezni, de kell -e valamilyen vizsgát tenni? És hol kell bejelentkezni? Hogyha már megtörtént mennyi ideig érvényes? Előre is köszönöm:) Remélem, valaki tud segíteni

Legjobb válasz: Az idegenvezetés mindenhol szabályzott, hogy védje a helyi munkaerõt és hogy valóban egy olyan ember tartsa, aki ismeri a várost/országot. Itthon idegenvezetõi vizsgát kell letenni, majd ki kell váltani az id.vez. igazolványt. De ezzel csak Magyarországon tarthatsz idegenvezetést. Telepített idegenvezetõként dolgozhatsz, vagy kísérheted a csoportot külföldön is, de városnézést nem tarthatsz.

Az idegenvezetés mindenhol szabályzott, hogy védje a helyi munkaerõt és hogy valóban egy olyan ember tartsa, aki ismeri a várost/országot. Itthon idegenvezetõi vizsgát kell letenni, majd ki kell váltani az id.vez. igazolványt. De ezzel csak Magyarországon tarthatsz idegenvezetést. Telepített idegenvezetõként dolgozhatsz, vagy kísérheted a csoportot külföldön is, de városnézést nem tarthatsz.
Így van ahogy az elsõ írta. Még annyit hozzátennék hogy meg is büntetnek érte ha te pl Párizsban vezetsz, ott csak csoportkísérõ vagy.És így van ez mindenhol.

Van olyan, aki már utazott vonaton kutyával? Mire kell ügyelni? (kérdés bővebben lent)

Mit fontos magammal vinnem? Szerbiából Magyarországra mennék, milyen papirok fontosak, hogy áttudjak kelni oda és majd vissza felé is a határon? Nem tudja esetleg valaki, hogy vonatjárat van Szerbiából (Backa Topola) Pécsre?

Legjobb válasz: Neki külön jegyet kell fizetni, és mindenképp legyen nálad az oltási könyve, benne az érvényes, és hiánytalanul beadott veszettsége elleni védõoltások matricáival. Szállíthatod boxban, ekkor az oltási könyvön, és a jegyen kívül nem kell más. Vagy utazhat pórázon, de akkor kell hogy legyen nálad szájkosár, amit szükség esetén használhatsz. Hiába egy tündér a kutya, biztos hogy nem harapna, a kalauz kérheti, hogy tedd fel rá. De ha látják, hogy jól nevelt, nem hiszem, hogy kérni fogják. Ami még ide tartozik: Ha nem boxban szállítod, és szeretnéd, hogy melletted üljön egy ülésen, érdemes vinni egy pokrócot, vagy törölközõt, amit alá tudsz teríteni. Így nem szõrözi össze az ülést, és ha netán valamilyen baleset történne, nem közvetlenül az ülésre megy. Vigyél neki egy kis edényt, és vizet. Ha van rá lehetõség, szállj ki vele egy pisire, gondolom nem olyan rövid az út, jó, ha egy kicsit kinyújtózik, és könnyít magán.

Neki külön jegyet kell fizetni, és mindenképp legyen nálad az oltási könyve, benne az érvényes, és hiánytalanul beadott veszettsége elleni védõoltások matricáival. Szállíthatod boxban, ekkor az oltási könyvön, és a jegyen kívül nem kell más. Vagy utazhat pórázon, de akkor kell hogy legyen nálad szájkosár, amit szükség esetén használhatsz. Hiába egy tündér a kutya, biztos hogy nem harapna, a kalauz kérheti, hogy tedd fel rá. De ha látják, hogy jól nevelt, nem hiszem, hogy kérni fogják. Ami még ide tartozik: Ha nem boxban szállítod, és szeretnéd, hogy melletted üljön egy ülésen, érdemes vinni egy pokrócot, vagy törölközõt, amit alá tudsz teríteni. Így nem szõrözi össze az ülést, és ha netán valamilyen baleset történne, nem közvetlenül az ülésre megy. Vigyél neki egy kis edényt, és vizet. Ha van rá lehetõség, szállj ki vele egy pisire, gondolom nem olyan rövid az út, jó, ha egy kicsit kinyújtózik, és könnyít magán.
nem a vonat a fontos. Olvasd el a Szerbiára vonatkozó írást. Ott leírja, ha onnan Magyarországra jön a kutya, mikre van szükség. http://maok.hu/index.php?pageid=23 Ha nem elég érthetõ, otthon kell megérdeklõdnöd.

Szeretnék idővel kiköltözni az USA-ba oda mi kell? Milyen papírok stb. Tudtok olyan oldalakat linkelni ahol munkák vannak azt megköszönném.

Legjobb válasz: Elõször is, ha munkavállalás által akarsz kimenni, az nagyon kemény lesz, mert nagyon nehéz olyan munkaadót találni, aki szponzorálni fog téged, mivel egy-egy állásra több száz állampolgár és zöldkártyás jelentkezik, és hacsak nem valami olyanhoz értesz, ami nagyon speciális, akkor nem nagyon fogja megkérni neked a papírokat, mert rendkívül költséges, és idõigényes. Eleve, ha egy amerikai munkáltató egy külföldit akar foglalkoztatni, minimum 90 napig hirdetni kell az állást, és hitelesen igazolni kell azt, hogy nincs helyben a munkára megfelelõ ember. Jelenleg az amerikai bevándorlási rendszer rendkívül torz, ezért reális esély a letelepedésre, a rokon vagy házasság alapján lehetséges. A craiglist.com-on nézegethetsz munkákat, de nem sok esélyt látok. Egyik ismerõsöm 1000 fölötti céget keresett meg és egyik sem vállalta a szponzorálást, pedig neki elég jó végzettsége van. Ennek ellenére sok sikert kívánok, de sajnos ez a realitás! Üdv: egy huntington beach-i magyar

Elõször is, ha munkavállalás által akarsz kimenni, az nagyon kemény lesz, mert nagyon nehéz olyan munkaadót találni, aki szponzorálni fog téged, mivel egy-egy állásra több száz állampolgár és zöldkártyás jelentkezik, és hacsak nem valami olyanhoz értesz, ami nagyon speciális, akkor nem nagyon fogja megkérni neked a papírokat, mert rendkívül költséges, és idõigényes. Eleve, ha egy amerikai munkáltató egy külföldit akar foglalkoztatni, minimum 90 napig hirdetni kell az állást, és hitelesen igazolni kell azt, hogy nincs helyben a munkára megfelelõ ember. Jelenleg az amerikai bevándorlási rendszer rendkívül torz, ezért reális esély a letelepedésre, a rokon vagy házasság alapján lehetséges. A craiglist.com-on nézegethetsz munkákat, de nem sok esélyt látok. Egyik ismerõsöm 1000 fölötti céget keresett meg és egyik sem vállalta a szponzorálást, pedig neki elég jó végzettsége van. Ennek ellenére sok sikert kívánok, de sajnos ez a realitás! Üdv: egy huntington beach-i magyar
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a választ

Ahhoz, hogy msn-en tudjak beszélni a párommal elég egy olyan 800-1000 ft-os mikrofont venni? Vagy mi kell hozzá?

Legjobb válasz: Igen elég hozzá olyan mikrofon. Csatlakoztatni kell a hangkártyához, be kell kapcsolni és állítani a hangerejét és engedélyezni kell az MSN programban.

Igen elég hozzá olyan mikrofon. Csatlakoztatni kell a hangkártyához, be kell kapcsolni és állítani a hangerejét és engedélyezni kell az MSN programban.
A válasz igen de lassabb kapcsolatnál vagy ha túl sokan vannak fent elõfordulhat, hogy szaggatottan jön át a hang ez esetben próbáld ki a skype-t vagy a többi hasonló program valamelyikét.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Hogyan lehet a Dell Inspiron n5110- en a touchpad bealitasokat megtalalni? Már kerestem, de olyat nem talaltam volna hol ezeket lehetett volna beálitani. A kézi könyvébe viszont irja hogy van ilyen mód. Valaki tud segiteni hogy mit kell csinálni.

Legjobb válasz: Menj be a vezérlõpultba, azon belül Hardver és hang, vagy pedig a Könnyû kezelés, ha van olyan. Ezen belül látnod kell olyat, hogy egér, arra kattints. Ott kiadja az egér tulajdonságait, és a Dell Touchpad beállításainak módosítása címszóra kattintva egy új ablakban még több beállítási lehetõség jelenik meg.

Menj be a vezérlõpultba, azon belül Hardver és hang, vagy pedig a Könnyû kezelés, ha van olyan. Ezen belül látnod kell olyat, hogy egér, arra kattints. Ott kiadja az egér tulajdonságait, és a Dell Touchpad beállításainak módosítása címszóra kattintva egy új ablakban még több beállítási lehetõség jelenik meg.
az elsõ vagyok. A telepítõ cd mellett van egy másik cd is, amin nem a windows van. Ha eredetileg nem volt rajta telepítve a dell touchpad, akkor tedd be ezt a mások cd-t, és keresd meg rajta azt a programot, aminek benne van a nevében a touchpad. Ha azt telepíted, akkor meg lesz.

Kínai meztelen kutya? Van esetleg olyan köztetek, akinek ilyen kutyája van? Mit kell tudni róla?

honnan érdemes vásárolni? és kb mennyibe kerül egy min?ségi kutyus?

Legjobb válasz: a baratnomnek ilyen van..otthon nem tudom mennyibe kerul itt az usa-ban draga.. eleg macveras kutya szerintem..kenegetni kell a boret ,meg kihullik a foga ha oreg lesz..sok borproblema lehet vele..de ha van idod hajra..amugy a masik ismerosomnek pedig ugyan ez a kopasz kutyaja van,de van belole olyen fajta is aminek szore van..padul paff(fonetikusan irtam) ugyan olyan mint a kopasz tarsa csak szoros..szerintem cuki..

a baratnomnek ilyen van..otthon nem tudom mennyibe kerul itt az usa-ban draga.. eleg macveras kutya szerintem..kenegetni kell a boret , meg kihullik a foga ha oreg lesz..sok borproblema lehet vele..de ha van idod hajra..amugy a masik ismerosomnek pedig ugyan ez a kopasz kutyaja van, de van belole olyen fajta is aminek szore van..padul paff(fonetikusan irtam) ugyan olyan mint a kopasz tarsa csak szoros..szerintem cuki..
megveszel pár kutyás magazint és biztos van benne egy két kenel apróhirdetés.
Nekem van egy fiú meztelenem; az expresszen volt feltéve ajándékként:) (ott nézegessd, szinte 2havonta van "családi okos" kutyi aki jutányosan elvihetõ..Hülyeség, hogy problémás. Jóval kevesebbet kell vele foglalkozni, mint egy szõrössel. Én pl csak akkor testápolózom amikor érezhetõen sáraz a bõre, egyébként nem kell kenni; nyáron a naptej mondjuk alap. Nagyon tiszta állatka, nincs kutya szaga, nem bolhásodik és úgy fürdik, mint a cicák:) Nem hullik a foga sem- ezt a marhaságot meg ki találta ki?Hanem az a gén amely a szõrtelenséget okozza, bizonyos fogak hiányával is együtt jár.Nagyon játékos jószág, mindig a hülyeségen jár az esze:) Az enyém nem ugat csak "szirénázik" ha sokáig marad egyedül(bár ez nagyon ritka). Ha komolyabb szándékod van vele- kiállítás- akkor érdemes tenyésztõnél venni.Az O'vamos, Piciri és Erand kenneleket ajánlanám elsõsorban; szuper szép kutyusaik vannak és nagyon jó vonalat képviselnek.
Én is nagyon szeretnék, de nagyon drága. A bõrét valóban kenegetni kell, nyáron vigyázni rá ne égjen meg. Télen kabátka rá és úgy kell levinni.
Ha tényleg érdekel a dolog, akkor most van egy fiúcska aki elvihetõ a nyíregyházi menhelyrõl:) A netboard kínais topicjában tudsz érdeklõdni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!