Találatok a következő kifejezésre: Mit kell nőnek tennie akkor (3 db)

Mit kell a nőnek "tennie" akkor amikor elér az orgazmushoz?

Nem viccelek, tényleg komolya a kérdés, de ha belegondoltok, mi a jobb? amikor fekszik és csak élvezi a golgot? vagy valami mozulatot tegyen? vagy az ottani "lenti" izmokat huzza össze? volt már nem egyszer részem benne. csak elgondolkodtatott, hogy lehetne mássabbá tenni. ki hogy vélekedik...

Legjobb válasz: Ha valóban volt orgazmusod, akkor tudhatnád, hogy abban a pillanatban nincs tudatos irányítás. Mindenki másképp éli meg. Rángatózik, markol, kiabál, ki hogy. Tudatosan nem tudsz ezen változtatni, élvezd.

Ha valóban volt orgazmusod, akkor tudhatnád, hogy abban a pillanatban nincs tudatos irányítás. Mindenki másképp éli meg. Rángatózik, markol, kiabál, ki hogy. Tudatosan nem tudsz ezen változtatni, élvezd.
Hát ezt abszolut nem lehet befolyásolni. Nekem pl.volt ugy, hogy olyan hangos voltam, hogy utána visszagondolva irultam-pirultam, hogy mennyire kiabáltam, de akkor nem volt feltuno, nem is gondoltam rá, hogy mi van, mit csinálok, milyen hangokat adok ki, milyen pozban vagyok, stb. hát igen.....élvezzzzzd!:)
szia!a valódi orgazmus alatt szerintem sem tudod befolyásolni hogy mit teszel hogyan nyögsz szorítod a párod stb.
Egy biztos! Ne fogd vissza magad, jöjjön aminek jönnie kell. Nyögés, mozgás, stb. Hidd el, a párodnak is ez fog tetszeni.
Igen érdekes kérdés...szerintem ilyenkor nem tudod magad irányítani. Én például egyszer levertem egy lámpát, amin utána halálra röhögtük magunkat a párommal. Hidd el amugy akármit csinálsz a barátod imádni fogja... Ha eljuttat a párod a csúcsra és ezt észre is veszi rajtad nagyon jó érzés lessz neki hogy örömet okozott:) Szóval nyugottan csináld ami jön és jól esik:P
Egyszerûen nem értem a kérdést! Mire gondolsz?Orgazmus közben mit kéne tenned az élvezeten kivül?
én nektek válaszoltam csicskák xD
Hát igen kedves válaszolók semmi közötök nincs hozzá ha feltesz egy kérdést válaszoljatok ez az egy a feladat ha nem tetszik akkor meg minek írtok...gratulálok, azért van eszetek és még nektek áll feljebb .....
A kérdező hozzászólása: Jogot :)
Lehet kell érettségiznie újra. Attól függ mire jelentkezik. É is ma érettségiztem 26 évesen. :) De sajna ehez a szakhoz emeltszint kellett. Mit szereretne tanulni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a védelmet, kedves 7-es :)
Kedves hetes, ha jól látom, neked sem sikerült a válaszadás, pedig ezt az egyet kérte csak a kérdezõ :D (én már válaszoltam, most nem ismételném magam)
És persze TE vagy az a 24 éves nõ, ugye? Vagy õ miért nem tudja saját maga feltenni a saját kérdését 24 évesen?
A kérdező hozzászólása: Nem a kérdéshez nincs közötök, hanem a kérdõ személyéhez... én nõjek fel?
nem kell újra érettségiznie, ha megvannak azok a tárgyai, melyeket az adott szak kér ha van érettségi bizonyítványod, akkor jelentkezhetsz felsõoktatásba egyébként ha nincs közünk a kérdésedhez, akkor minek is írod ki? nõj már fel
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem, nem én vagyok a 24 éves nõ, de azt sem értem, mi köze a kérdezõ személyének a kérdéshez. Ha felnõtt vagy, ideje lenne megtanulni tárgyilagosan válaszolni kérdésekre, kedves elsõ.
Újra kell felvételiznie. Érettségit nem kell újra letennie. Ha ugyanarra a szakra megy és vannak teljesített tárgyai, akkor belehet adni kérelmet azok elfogadására.
Felhívja szépen a tanulmányit és megkérdezi, hogy lehet ezt megoldani. Valószínûleg jövõre be kell adni a jelentkezést és kész. De nem értem, aki eljut egyetemig, annak ez hogy nem jut eszébe..
Huu. Akkor lehet érdemes egy emelt töri érettségit csinálni. Bár ezen a téren nem annyira vágom a követelményeket.

Van egy Sony ericsson cperia noe v telefonom és nem kapcsol be csak rezeg ilyenkor mit kell tennem vele? Már csináltam mindent kivettem aksit vissza raktam usb-t rá kötöttem meg ilyeneket aki tudja a választ lécci irja le.

Legjobb válasz: Ha rezeg, akkor már be van kapcsolva. Valószínûleg a billentyûzárt kellene feloldani rajta. Ha megmutatod a telefonod egy hozzáértõnek, õ bekapcsolja neked.

Ha rezeg, akkor már be van kapcsolva. Valószínûleg a billentyûzárt kellene feloldani rajta. Ha megmutatod a telefonod egy hozzáértõnek, õ bekapcsolja neked.
A kérdező hozzászólása: értem akkor majd rá kérdezek köszönöm
A kérdező hozzászólása: Amúgy ezt saját magamnak is meg tudnám oldani? ha igen ird már le hogyan köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!