Találatok a következő kifejezésre: Mit kell nőnek tennie (24 db)

Mik a mai lányok igényei? Mit kell egy pasinak teljesíteni, hogy egy nő felnézzen rá? És normális kapcsolatuk legyen, mit kell ahhoz tennie?

Õszinte válaszokat várok. Köszönöm! 17/F

Legjobb válasz: ne legyél olyan,mint egy ösztönlény állat aki megdugna minden csajt nézz ki valahogy kedves hûséges vicces ennyi

ne legyél olyan, mint egy ösztönlény állat aki megdugna minden csajt nézz ki valahogy kedves hûséges vicces ennyi
17 éves vagyok, és elmondom, hogy mi az, ami a barátomban számomra fontos, és ami miatt tisztelem, és ugyanannyira tartom, mint magamat. Ezek természetesen vica-versa mûködnek. Elõször is, baromi jól viseli a kirohanásaimat. Számomra tök fontos, hogy tudjanak kezelni. Sokáig tartott, míg rájött hogyan kell, de most már el nem dobnám magamtól, mert egy ilyen férfi kincset ér. Másodszor, ha vele vagyok, akkor mindig meghallgat, hozzászól, véleményt mond. Vicces, rengeteget nevetünk együtt. Alkalmazkodó bizonyos mértékig, és kompromisszumképes, ami szerintem szintén nagyon fontos, mert ha nem így lenne, akkor kb minden nap összevitatkoznánk azon, hogy most milyen filmet nézzünk, hova menjünk, stb. Nem kényelmesedik bele a kapcsolatunkba, ha én kiszolgálom õt, õ is ki fog engem, ha kérek valamit. Ha éppen nincs kedvem felkelni bevinni a vacsit, akkor õ megy ki. Ha megkívánja a teát, akkor kimegyek, csinálok neki. A problémákat meg akarja beszélni, de (most már) nincsenek nagy vitáink, megtanultuk kezelni a másikat, így általában elnevetjük a dolgot. Szerintem szintén fontos tényezõ, hogy az ágyban is nagyon jó, odafigyel rám, ölelget, szeretget, nem csak 2 percig belém dugja, osztjóvan'. Meg úgy alapjában véve látszik rajta, hogy szeret, sokszor ölel át, csókol meg csak úgy. Elviseli a marhaságaimat, amit amúgy szerintem elég nehéz. Türelmes, hûséges, õszinte, védelmezõ. Ezek azok a tulajdonságok, amik miatt soha, de soha nem hagynám el, mert vele szerintem megfogtam az isten lábát. Hozzáteszem még egyszer, hogy ezek oda-vissza mûködnek, tehát egyáltalán nem papucs.
Utolsó kettõ! Mégis milyen tapasztalataitok vannak nektek? Vagy csak innen ollózzátok össze az "információkat" a másik nemrõl??
20:50 Tapasztalat? Minden nõ visszautasít a külsõm miatt. Ronda és csóró srácot soha nem láttam még bnõvel. Bunkó és hülye srácokat annál többet. Egyéb kérdés?
PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ
Legyen jóképû, magas, izmos, gazdag. A belsõ nem számít egy lánynak se.
Érdekes, én nem látom ennyire borúsan a helyzetet. Ha egy srác igényes magára, tiszta, rendezett, van egy kis ízlése, az már elég lehet. Ezen kívül legyen nagyon rendes, humoros, határozott, megértõ, önfeláldozó, ilyesmik. Viselkedjen férfi módjára, de ne abban az értelemben, hogy sörözik, csavarog, meccset néz, meg a többi sztereotípia. Ha egy férfi férfias, akkor a párja is nõnek fogja érezni magát. Ez az egyik legfontosabb. Felnõtt korban már az is fontos, hogy a férfi egyenrangú félként kezelve az asszonyt, elvégezzen bizonyos házimunkákat. Én fõzõk, mosok, takarítok, teljesen univerzális vagyok, de ma már elvárható, hogy legalább ezeknek egy részét megcsináld mondás nélkül. Egy normális nõ, 20-25 éves kora körül már abban gondolkodik, hogy ki fogja megérteni, támogatni, ki fog jól bánni a gyerekeivel, ki az aki nem hagyja majd cserben. Amelyik lány nem így gondolkodik, arra meg a normális férfiaknak nincs szüksége. Hogy egy kicsit biztassalak, az én korosztályomból nem azok a lányok lettek a legsikeresebbek, vagy találták meg a legjobb pasit, akik a 17-18-as éveikben a legszebbek, legkívánatosabbak voltak. Azok a lányok, akik ennyi idõsen mellõzve voltak, mind boldog, kiegyensúlyozott, normális párkapcsolatban élnek, és ez a többség. Ugyan ez igaz a fiúkra is. Szóval ne aggódj, el jön még a te idõd, csak ne azokra a bizonyos p*csákra gyúrj. :)
A tegnapelõtti 20:54 -es válasz, teljesen megfelel a kérdésedre szerintem. :)
Ha Budapesten élsz, vagy nagyvárosban és TV-n nõttél fel, tehát te is valami modell csajra hajtasz, mint a pornón felnõtt kortársaid 95%-a, akkor valóban rendkívül sok elkölthetetlen pénzre, izmos testre és jóképû arcra lesz szükséged. Mert városban felnõtt, valahogyan kinézõ agymosott csajok, mind prostituáltak lesznek a mai értékrend szerint, mert ma ez a trendi és azt hiszik, hogy mindannyiukra jut egy gazdag jóképû pasi, mert ezt látják a buták amerikai filmekben és a valóságshow-ban. Két esélyed lehet, beéred egy jóval szerényebb csajjal (átlag alatti), vagy vidéken keresel, de ott sem tippelnék arra, hogy jól kinézõ csajok között normálissal találkozol! Hát ennyi! Sok sikert a jövõdhöz! Amúgy nem érdemes hajtanod, mert minden csaj (átlagosak és az alattiak is) a mai értékrend miatt pár év múlva kiszeret belõled, így szokás és majd valaki más után néz, mert nincs ebben semmi rossz állítólag!
tégy úgy, hogy a nõ nõnek érezze magat melletted! kölcsönös tisztelet, bizalom, megértés, a többit tudod.
Rém ronda nõt helyes pasival én is, mert nekünk férfiaknak nemcsak a külsõ számít. Fordítva viszont még soha, és nem tom ti melyik bolygón láttok ilyeneket.
"Tapasztalat? Minden nõ visszautasít a külsõm miatt. Ronda és csóró srácot soha nem láttam még bnõvel. Bunkó és hülye srácokat annál többet. Egyéb kérdés?" Én meg már láttam rém ronda nõt helyes pasival, illetve rém ronda pasit szép nõvel. Erre is, arra is van példa. Ne általánosíts. Azért, mert neked még ne jött össze, létezik normális kapcsolat.
Azt elfelejtettem, hogy õ 20 éves, másfél éve vagyunk együtt, és õ az elsõ barátom.
bizonyos lányok autó és vastag pénztárca nélkül nem állnak szóba idegenekkel. de a lelkem mélyén bízom benne, hogy minden nõ egy megértõ, szeretõ, kedves, vicces fiúra vágyik.
Amit az elsõ válaszoló írt, a te korodban még elég. Késõbb több kell...
mi kell több? mesélj már hagy okosodjak
hát én tudnék mutatni neked ronda csóró pasit csajjal sõt szép csajjal és fordítva is...minden lánynak más kell, csak add magad és légy õszinte, aki szerint pedig a jóképûség és a pénz a fontos arra ne hallgass mert mindenkinek joga van a boldogságra ha van pénze ha nincs ha modell ha nem...

Mitől szép egy nő? Mit kell ahozz tenni hogy szép legyen egy csaj?

Legjobb válasz: A gének, a gének... :D De amúgy szerintem legyen természetes.

A gének, a gének... :D De amúgy szerintem legyen természetes.
Az ápoltság nagyon fontos szerintem.Meg persze amit elõttem írtam a gének.
*írtak
gének, ja.
A kérdező hozzászólása: És ha ápolt vagyok és a géneim se csúnyák akkor miért érzem magam csúnyának?
Ápoltság , igényesség nagyon fontos. Egy nagyon jól eltalált frizura, és láthatatlan smink még egy csúnya nõbõl is átlagosat képes csinálni.
Tényleg az ápoltság és az igényesség rettentõ fontos. Ugyanis lehetsz akármilyen szép, ha nem figyelsz oda az ápoltságodra. A gének is számítanak, meg akár a smink, az elõnyös hajviselet, öltözködés. Jó, persze nem lehet csúnya nõbõl sminkkel szépet csinálni, de ha átlagos vagy, és jól megcsinálod magad, mindig csinos vagy, szépen vagy kisminkelve, jó és igényes a hajad, akkor máris sokkal szebb leszel :)
Attól lesz szép kívülrõl, ha belülrõl is az. Olyan ruhát vegyen fel ami a szép testrészeit kihangsúlyozza. Lehetõleg ne legyen festve a haja, mert a haj fénye és szépsége úgy már nem az igazi.
én nektek válaszoltam csicskák xD
Hát igen kedves válaszolók semmi közötök nincs hozzá ha feltesz egy kérdést válaszoljatok ez az egy a feladat ha nem tetszik akkor meg minek írtok...gratulálok, azért van eszetek és még nektek áll feljebb .....
A kérdező hozzászólása: Jogot :)
Lehet kell érettségiznie újra. Attól függ mire jelentkezik. É is ma érettségiztem 26 évesen. :) De sajna ehez a szakhoz emeltszint kellett. Mit szereretne tanulni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a védelmet, kedves 7-es :)
Kedves hetes, ha jól látom, neked sem sikerült a válaszadás, pedig ezt az egyet kérte csak a kérdezõ :D (én már válaszoltam, most nem ismételném magam)
És persze TE vagy az a 24 éves nõ, ugye? Vagy õ miért nem tudja saját maga feltenni a saját kérdését 24 évesen?
A kérdező hozzászólása: Nem a kérdéshez nincs közötök, hanem a kérdõ személyéhez... én nõjek fel?
nem kell újra érettségiznie, ha megvannak azok a tárgyai, melyeket az adott szak kér ha van érettségi bizonyítványod, akkor jelentkezhetsz felsõoktatásba egyébként ha nincs közünk a kérdésedhez, akkor minek is írod ki? nõj már fel
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem, nem én vagyok a 24 éves nõ, de azt sem értem, mi köze a kérdezõ személyének a kérdéshez. Ha felnõtt vagy, ideje lenne megtanulni tárgyilagosan válaszolni kérdésekre, kedves elsõ.
Újra kell felvételiznie. Érettségit nem kell újra letennie. Ha ugyanarra a szakra megy és vannak teljesített tárgyai, akkor belehet adni kérelmet azok elfogadására.
Felhívja szépen a tanulmányit és megkérdezi, hogy lehet ezt megoldani. Valószínûleg jövõre be kell adni a jelentkezést és kész. De nem értem, aki eljut egyetemig, annak ez hogy nem jut eszébe..
Huu. Akkor lehet érdemes egy emelt töri érettségit csinálni. Bár ezen a téren nem annyira vágom a követelményeket.

Hogyan kell elérni egy pasinál hogy harcoljon, vagy nyomuljon érted? Mit kell tennie a nőnek?

Sok nő ismerősöm van akinél azt tapasztalom hogy a férfivel akivel randiznak el viszi őket vacsizni,ide-oda,moziba ,vagy más városba pihenni!Engem meg soha senki nem akar,max egy kávéra ülünk be vagy sétálunk egyet.Hogyan érjem el hogy én is érezzem hogy egy pasi harcol értem vagy lássam rajta hogy el akarja nyerni a kegyeim?Mit kell tennie egy nőnek?

Legjobb válasz: Hát nem tudom mit teszek, de az én párom elég sok mindent megtesz értem, de ez persze kölcsönös. Ez szerintem függ a férfi személyétõl, kreativitásától és hogy mennyire szerelmes.

Nem hinném, hogy ez lenne a nagy átlag, hogy randiidõszakban a férfi elviszi a nõt pihenni egy másik városba. Másrészrõl az ismerkedés fázisa nem arról szól, hogy lehet minél drágább dolgokat adni a nõnek.Nem jobb egy olyan ember, akivel inkább jól el tudsz beszélgetni, közös a gondolkodásotok, nevettek együtt stb.? És akkor ha elutazni van kedvetek, akkor együtt, közös pénzbõl el tudtok menni akárhová pihenni, vagy együtt el tudtok menni moziba, ha már egy pár vagytok.
ma 19:05 ÁÁÁ hova gondolsz?Az ilyen nõk a kûzdést sokszor pénzben is mérik mint a kérdezõ, az iyen típús az aki az elsõ megpróbátatás után feképnél hagy
Hát nem tudom mit teszek, de az én párom elég sok mindent megtesz értem, de ez persze kölcsönös. Ez szerintem függ a férfi személyétõl, kreativitásától és hogy mennyire szerelmes.
Tõled elvonatkoztatva, ilyen esetekben talán az illetõ nõ nem annyira jó nõ, mint azt hiszi magáról.
Le kell szarni. Akkor aztán szalad utánad. 28/n
velem is ez a helyzet. a volt barátom is csak kávézni, kajálni vitt el. nem vagyok elégedetlen de sokszor én is azt látom hogy más nõket sokkal jobban kényeztetnek úgymond. szerintem nem szabad a férfival éreztetni hogy nyeregbe van, mindig kell lenni egy kis titokzatosságnak a nõben hogy teperjen érte a férfi.
ma 18:32 Nem vot szép mondat, de van benne igazság, nekem több barátnõm is volt, de vot egy kettõ ameyik nem mozgatott meg annyira, így nem is küzdöttem érte úgy, persze olyan is volt hogy küzdöttem mint egy vadbarom és semmi nem volt jó neki, sokszor felesegessen küzdöttem, pedig mindent megtettem, de még is feleslegessé volt és néha ilyenkor meggondólja az ember hogy megéri e küzdeni érte, sokszor esetem abba a hibába hogy küzdöttem de egy kevés jutalomba sem részesûtem, így kissé belefáradtam és nem esett jól
Hát bizony teljesíteni kell, hogy fenn tartsd az érdeklõdését. Persze ugyan így van vissza fele is.
Ez a fokmérõ? Ha a férfi nem tol alád semmit, akkor az már nem kényelmes neked? Egy jól mûködõ kapcsolat ettõl függ, hogy hova visz el a férfi? Mit kell tenned?Gazdag férfiakkal kell ismerkedned, ami kétségtelenül egyszerûbb, mint magadnak megteremteni ezeket a dolgokat.
egyfolytában éreztetni vele, hogy simán dobod, ha úgy tartja kedved. soha ne bízzon benned, vedd el az összes önbizalmát, akkor azt érzik nélküled élni sem tudnak, meg nem kellenének senkinek. nos akkor tepernek.
az a baj, hogy sokan totál nem értitek a kérdést. Nem az kell, hogy drága nyaklánc a nyakba, fullos kocsi a s*gg alá és mehetünk, hanem ha már tényleg érdekli a csaj, akkor tegyen ki magáért és mutassa is ki. Én is gondolkodtam ezen, mert egy cipõben járunk :D Üzenem annak, aki azt írta, hogy nem is annyira jó az adott nõ, akkor felmerül a kérdés, hogy miért hívta el egy randira? Totál nincs értelme ennek szerintem...
olyan pasit kell választani, aki jobban odavan érted, mint te õérte. így gyerekjáték lesz. és ennek így mi értelme van úgy még is? akkor egyél nagy lány ha ezt egy olyan pasival teszed meg akiért te is oda vagy, na akkor vagy beevaó csajszi
olyan pasit kell választani, aki jobban odavan érted, mint te õérte. így gyerekjáték lesz. az én barátom kérés és hisztizés nélkül elvisz wellnesselni, kirándulni, kajálni. úgy, hogy egyáltalán nem várom el tõle, mi több néha kicsit kellemetlen is, h így elhalmoz, én meg csóró vagyok. persze érzelmekben és törõdésben visszaadom ezt neki, de én nem tudnék kifizetni egy 50ezres hétvégét... minden a választáson múlik. akinek nem jössz be annyira, h teperjen, azzal csinálhatsz akármit, magasról tesz rád. a lényeg, h olyan pasival ismerkedj, akinek te tetszel, és nem õ neked. mmint külsõleg. a belsõ az nagyon fontos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm annak a választ aki fel fogta mit akarok ebbõl kihozni.
Egyébként hogy a kérdésedre is válaszó1jak, ha nem izgattad fe1 és nem ke11tetted fe1 az érdek1õdését akkor hiába erõ1ködsz és vársz küzdést, de hogy még tovább menjek, kicsit 1egyé1 titokzatos és ne add ki magad te1jessen, nekem ez a taktika még rona nõkné1 is beszokott vá11ni, vagy is tudnak ve1e hatást ke1teni, de amikor megkapom akkor rá is jövök hogy annyira nem is jó nõ, ezt tú1zásba sem ke11 vinni, mert ha tú1zásba viszed akkor utánna ha köze1ebbi és kicsit szeretet te1jesebb kapcso1atot szeretné1, akkor a férfi 1ehet hogy arra viszont már nem 1esz vevõ, szóva1 azért tú1zásba sem ke11 esni, szépen cspegtetni azért a kis juta1om fa1atokat
Egy romantikus séta 3 gombóc fagyiva1 a kezedben az erdõben az már nem e1ég mi?
Miért szerinted a vacsi nem pénzbe kerü1 meg mondjuk egy más városba ve11nesezni?az ingyen van igaz?
de persze azt elvárja hogy kûzdjé érte, de amikor arról enne szó, hogy éppen sza, ban vagy, õ 1enne az aki faképnél hagyna, nekem van egy haverom, ilyen gondo1kodású barátnõje volt, egyfo1ytában e1várta a kûzdést, de persze szeretet nem kapot semmi a lánytó1, amikor történt egy autó balesete akkor a lány szépen szakított ve1e!És már 1 hét múlva mássa1 dugatta magát!Megérte érte kûzdeni biztos 5 éven keresztû1, miközben az e1sõ gondná1 faképné1 hagyta
A kérdező hozzászólása: Nem a pénzen van a hangsúly, hanem hogy mit kell tennie egy nõnek hogy a férfi teperjen utána?Én csak azt írom amit látok, nem tapasztalom milyen egy pénzes pasi.
A kérdező hozzászólása: Nem azt írtam hogy legyen gazdag, de azért jobban teperhetne értem, azt érzem semmit nem tesz meg mint más nõk meg megkapják ezt és én arra lettem volna kíváncsi õk mit és hogyan érik el egy pasinál.És hát lehet igaz hogy nem vagyok elég jó de akkor meg minek kezd velem?
kedves 18as, a végén finomítottam az elsõ mondaton. lehet nem fogalmaztam pontosan. elmondom: én minden srácnak megadtam az esélyt, amikor még párt kerestem. nem zavart ha nem õ bredpitt, hanem az számított, h milyen belül, mennyire passzolunk egymáshoz. mi több, engem kifejezetten taszítanak azok a férfiak, akiket a legtöbb nõ jóképûnek mond. viszont nekem számított valamennyire, h értékelje a külsõmet, hiszen szerintem egy nõnek ez igenis számít, akár tagadja, akár nem. ha bejövök neki úgy ahogy vagyok, akkor teperni fog. ha valami zavarja, akkor pedig nem leszek neki annyira fontos.

1 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel (17/F és 17/L) és az a kérdés, hogy mikor mutassuk be egymást a másik szüleinek, no és ilyenkor az ismeretlen félnek (pl. nekem) hogyan kell viselkednem, mit kell tennem, miközben a szüleivel beszélgetek?

Legjobb válasz: én 1 évig nem is láttam a párom szüleit,õsem az enyémeket.. mindig nálam voltunk (én már nem élek a szüleimmel) amiatt jo bemutatni,hogy tudjatok egymásnál aludni..:Dkomoly add magad...egy idõ után ugyse tudnád magad megjátszani

én 1 évig nem is láttam a párom szüleit, õsem az enyémeket.. mindig nálam voltunk (én már nem élek a szüleimmel) amiatt jo bemutatni, hogy tudjatok egymásnál aludni..:Dkomoly add magad...egy idõ után ugyse tudnád magad megjátszani
Szia! Csak add magad, és legyél udvarias!
feküdj le a szüleivel
en kb 3 honap utan ismertem meg az anyukajat(egy rendezvenyen) az apukajat ez utan egyszer mikor naluk voltam. a parom a szuleimmel osszefutott az utcan, ugyhogy a nagy bemutatas ezert elmaradt...mar ket eve vagyunk egyutt, ezert mar jocskan ismerjuk egymas szuleit, imadom oket!:) nagyon aranyosak. naluk azert nem aludnek. kenyelmetlenul ereznem magam, ha masnap reggel a szemukbe kene neznem:P :D en ilyen vagyok:D szerintem siman menjetek el egymashoz mutassatok be hogy "o xy a baratom/baratnom" (persze nem art tajekoztatni elotte a szulot, hogy egyaltalan van:P) ezutan kis beszelgetes utan bemehettek a szobadba, s kesz:) 19-L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor csak lazán, adom önmagamat!:)
szerintem is nem kell megjátszani semmit, mert azt elõbb utóbb kiderülne. ne öltözz túl- és alul sem. csak természetesen add magad, nem kell mindenen vihogni, és egyfolytában beszélni sem, de kussban csücsülni sem. érdeklõdj felõlük. sok sikert.

Mit kell tenni hogy biztosan be tudjak hatolni egy nő hüvelyébe?

Itt most arra lennék kíváncsi hogy esetleg ki kell nyalni vagy más ? :OO

Legjobb válasz: Esõtáncot kell járni. A lányt széttárt lábakkal hanyattfekve kifekteted, és várod, hogy benedvesedjen, de õ ezalatt kígyóbûvölõktõl lopott hangszeren játsza el a kék a szemét g mollban hogy meredezzen a pisilõd! S ha a bolygók is együttálnak ráveted magad! De elõtte vegyed le a gatyád!

Esõtáncot kell járni. A lányt széttárt lábakkal hanyattfekve kifekteted, és várod, hogy benedvesedjen, de õ ezalatt kígyóbûvölõktõl lopott hangszeren játsza el a kék a szemét g mollban hogy meredezzen a pisilõd! S ha a bolygók is együttálnak ráveted magad! De elõtte vegyed le a gatyád!
Mondom, igyál egy pohár vizet.
Igyál egy pohár vizet.
szilvásbuktát, mert azt szeretem
A kérdező hozzászólása: Geráppááá XDDDDD :D:D:D:D jaja :D :PP
vegyél neki drága ékszert vagy kocsit:D:D
helyette. Ha ilyen kérdéseket teszel fel.
A kérdező hozzászólása: mmért kell a pohár víz ? :OO XD
kényesztesd, csókolgasd, simogasd... ha ezektõl nem indul be, akkor nem akar igazán. ennyi 23/L
A kérdező hozzászólása: háát ha a lány nem nedves, akkor elvileg nem lehet :O
Miért kellene kinyalni? Anélkül is megy szerintem. Mondjuk még nem próbáltam:)
:) )) Antonius Block mindenhova ezt válaszolod? "amúgy én is SZERETEM" XDD

Át szeretnék térni a zsidó hitre hivatalosan? Nő vagyok, mit kell tennem, és mennyi időt vesz igénybe? Hol kell jelentkezzem?

Legjobb válasz: "1867. XVII. t.-c." "nem tudom mennyire van ez még érvényben de gondolom teljesen." Komolyan gondoltad, hogy 1867-es törvény még hatályban van? Hát nincs. A linkelt szövegbõl kiderült, hogy a Pallas Nagylexikonból származik, amit az 1890-es években zártak le. Nem túl jó ötlet egy több mint száz éves lexikonból tájékozódni ilyen témákban. "Át szeretnék térni a zsidó hitre hivatalosan? " Ha ez ennyire kérdéses, akkor nem érdemes belekezdeni. A rabbinak hivatalosan feladata, hogy megpróbáljon lebeszélni róla.

"1867. XVII. t.-c." "nem tudom mennyire van ez még érvényben de gondolom teljesen." Komolyan gondoltad, hogy 1867-es törvény még hatályban van? Hát nincs. A linkelt szövegbõl kiderült, hogy a Pallas Nagylexikonból származik, amit az 1890-es években zártak le. Nem túl jó ötlet egy több mint száz éves lexikonból tájékozódni ilyen témákban. "Át szeretnék térni a zsidó hitre hivatalosan? " Ha ez ennyire kérdéses, akkor nem érdemes belekezdeni. A rabbinak hivatalosan feladata, hogy megpróbáljon lebeszélni róla.
Raj Tamás írta egy kérdésre adott válaszában: "Természetesen felveheti a zsidó vallást, noha mi általában nem szoktunk téríteni. Alapismeretnek ajánlom még az általam írt kis könyvet is, amelynek címe: Nem idegen közöttünk. A zsidóságról mindenkinek." (Gondolom õ eléggé autentikus a témában...)
Az a lényeg, hogy tanulj meg elõbb minél jobban üzletelni, más embereket átverni, és csak a saját magad érdekeljen.
ami biztos, hogy a zsidók egy nagyon zárt kört képeznek. nem lesz egyszerû bejutni közéjük. de ahogy elnézem: " A zsidó vallás szerint a más vallásra áttérés bûncselekmény, a zsidó vallásra áttérés pedig szigoru szertartásokhoz van kötve." "A zsidó vallásra áttérés nálunk nincs megengedve; az 1868: LIII t.-c. csak a bevett keresztény vallásfelekezetekre vonatkozik, s az 1867. XVII. t.-c. nem adott vallási s egyházi tekintetben egyenjogot az izraelitáknak. Magyar honpolgárnak külföldön a zsidó vallásra átterése érvénytelen." nem tudom mennyire van ez még érvényben de gondolom teljesen.
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 09:44 QSS!!! Kedves kérdezõ! szíved joga, keresd meg a legközelebbi egyházközösséget, és érdeklõdj. Sok szerencsét! :)
a zsidóság nem csak vallás hanem faj is egyben. soha nem fogadnak be igazán, és Te sem õket, idõvel megtudnád hogy eltévedtél. Az sem jó hogy születéskor eldöntik hogy miben higgyél, de ha már így alakult jobb megmaradni annak ami vagy.
"akkor rasszt írok, jó így okoska" Zsidó rassz? Amíg nem ismered a rassz szó jelentését, addig inkább ne használd!
Tetszik neked ahogy sanyargatják a világot pénzügyileg, vagy ahogy a Palesztinokat fizikailag?
Tetszik neked ahogy a világot pénzügyileg sanyargatják, vagy a Palesztinokat fizikailag?
Kapd be!!!
Az úgynevezett betérés akár évekig is eltarthat. Arra készülj fel, hogy a zsidók szabályosan gyûlölik egymást. Pl. A szefárdok lenézik az askenázikat, mert késõbb betért kazárok, az ortodoxok úgy gondolják, hogy a többi felekezet eltávólodott a tóra tanításaitól stb. Egy biztos, ha az anyád nem volt zsidó, akkor a halachikus törvények értelmében te sem vagy az, maximum vallásilag és a 95%-uk nem fog elfogadni.
Keresd a helyileg illetékes rabbidat. :D
- a szefárdok nem nézik le az askenáziakat (szefárd rokonságom is van) - csak a nagyon ortodoxok nézik le a más irányzatokat, olyanok meg elég kevesen vannak, itthon meg még annyian se. - és a 95%uk el fog fogadni, ismételten, akik nem, azok a nagyon ortodoxok, azokkal meg nem nagyon fogsz találkozni.
"09-03 12:37" mindenki ember, akkor rasszt írok, jó így okoska?
mint ahogy már írták elõttem: felkeresel egy rabbit, és vele megbeszéled. Arra tényleg készülj fel, hogy kérdezgetni fog, hogy miért is akarsz áttérni, meg valóban elméletileg 3szor meg kell próbálnia lebeszélnie róla. Nem megy túl gyorsan.
Pedig 61%-os barátom nagyon igazat írt, ti lepontoztátok, én felpontoztam. Mert ez a Qrva nagy valóság!
Próbálj meg zsidó õsöket felkutatni; ha nem találsz, akkor nem fogják megkönnyíteni a dolgot. Egy esküvõ kedvéért nem is ér.
Ha be akarsz térni, keress meg egy rabbit a lakóhelyed közelében. Ha zsidó származású vagy, akkor könnyítik a betérésedet, de lehet, hogy nem is kell. ha nem, akkor köteles a rabbi téged 3szor elutasítani. Minden esetre jó, ha tudod, hogy Izrael állama, csak az ortodox betérést fogadja csak el, így hiába mennél neológ rabbihoz. Az elmúlt hetekben adta át épp Izrael az ortodoxoknak a döntés jogát.
kedves utolsó, tipikus példája vagy aki csûri csavarja a faji témákat. amúgy csak érdekességképp: a ló meg a szamár is külön faj, de tudnak szaporodni. tehát ha csak ez az érved, akkor beszélhetünk fajokról, mellesleg ha nincsenek fajok emberek között, akkor nincs fajgyûlölet, fajüldözés stb sem. amúgy a származás alapján lévõ zsidó lehet külön "faj", rassz. mint izraelita, amolyan arab szerûség, nem teljesen ugyanaz. gyakorlatilag szemita (mint az arabok). és itt most nem a zsidó kultúrát követõ és vallást felvevõ európaiakra gondolok.
ma 11:38: A zsidóság faj? Akkor ezek szerint szaporodni sem tudnak velünk, emberekkel, ugyanis ez a faj biológiai definíciója. Vagy csak Adolf barátunk írásaiból tájékozódtál? Akkor nem szóltam...
van régebbi hatályos törvényünk is még mint 1860. igaz jelen esetben ez nem teljesen "valódi" jogszabály. http://hu.wikipedia.org/wiki/1827._%C3%A9vi_XII._t%C3%B6rv%C.. de amúgy igazad lehet, hogy amit belinkeltem az valszeg nem hatályos ma már.
A kérdező hozzászólása: Öt évet éltem az Old Borogh Park-ban, New- York-ban. Jól átgondoltam, hogy át akarok térni a zsidó hitre...ha elfogadnak, ha nem. Mindenesetre a csaló rabló, perverz, pedofil, homokos katolikus papokból elegem van, nem véletlen, hogy Németországban Ausztriában százezrével lépnek ki a katolikus egyházból. Nem óhajtok infantilis képekhez imádkozni...és bort iszik, vizet prédikál...effektusban részt venni.A nagyszüleim a zsidó deportálás idején 9 hónapig bújtattak egy zsidó családot, akik meg is menekültek. Engem 8 hetes koromban kereszteltek meg, senki nem kérdezte meg tõlem, milyen vallást szeretnék felvenni:)

Mitől nő a mell? MIT kell tenni hogy gyorsabban nőjön?

Legjobb válasz: Semmit, nem érdemes elhinni a reklámoknak, mert ha a hormonokhoz nyúlsz, esetleg rákot is kaphatsz, mint azok,akik fogamzásgátlóktól kaptak melldaganatot.Ha kicsi mellel nem tetszel az illetõnek, menjen a francba. Utálatos, ha szextárgyként kezelik a nõket. Akkor vegyen guminõt, és azt gyötörje, mert a mûmellek is olyanok. Nem tudom, a sok hülye celeb mit büszkélkedik a mûmelleivel.Én félnék hozzáérni.

Semmit, nem érdemes elhinni a reklámoknak, mert ha a hormonokhoz nyúlsz, esetleg rákot is kaphatsz, mint azok, akik fogamzásgátlóktól kaptak melldaganatot.Ha kicsi mellel nem tetszel az illetõnek, menjen a francba. Utálatos, ha szextárgyként kezelik a nõket. Akkor vegyen guminõt, és azt gyötörje, mert a mûmellek is olyanok. Nem tudom, a sok hülye celeb mit büszkélkedik a mûmelleivel.Én félnék hozzáérni.
Sok ferfi van, akit egyaltalan nem a nagy noi mell hoz lazba. Tobbek kozott engem sem. En szivesen simogatnek egy kicsi, de eredeti mellett, ha a gazdaja egy kedves, aranyos, szeretnivalo lany. Akinek csak akkor kellesz, ha nagy melleid vannak, azt jobb, ha gyorsan elkerulod...
Az elozo valaszoloval nem ertek egyet. En egyaltalan nem csorgatom a nyalamat a nagy mellu nokre, es ezt nem azert mondom, mert nem akarom bevallani, hanem mert nekem egyszeruen mas vonzza a tekintetemet. Sokkal inkabb a no labat es feneket nezem meg, a mellei egyszeruen nem erdekelnek. Szerintem sok ferfi van ezzel igy, ez egyeni izles kerdese. 29/F
Nekem volt kismellû és nagymellû barátnõm is. Meg persze normál méretû is. SEMMIT nem számít a mellméret, egészen addig amíg a viselõje elégedett vele. A kismellû barátnõm elfogadta hogy neki kicsi és imádom a lányt (majd 10 éve) és nincs is ezzel semmi gond. Persze társaságban néha kellemetlenül érzi magát hogy más nõk milyen csinosak míg õ "lapos". Ez csak a nõi hiúság. Néha kellemetlen, de nem ez a legnagyobb gond az életünkban. Sajnos.
A kérdésedben némi elégedetlenséget vélek felfedezni. Ha elfogadod egy vén kujon tanácsát, tartózkodj a szilikontól! Én például nem igazán csípem a szúrt, vágott mellû nõket (piercing, szilikon). Van egy trükk ami segíthet. A mellúszás, ha szorgos munkával megvastagítod a mell alatti izomköteget. Valószínûleg elköltöd uszodára egy plasztikai mûtét árát, de sokkal egészségesebb leszel.
Az utolsó válasszal, nem értek egyet.Egyetlen egy sportolonak sincs nagy melle.Némelyiknek semmilyen sincs. Én pl.utálom a nagy "tögyeket".Gusztustalan.A pici formás kemény mell az igazi.
A hormonoktól nõ. Semmit nem tudsz tenni, hogy magától nõjön.
A benned termelödö hormonok okozzák a növekedést, gyorsitani vagy másként befolyásolni nem lehet, genetikailag adott, hogy mekkora és milyen alakú lesz.
Nem akarom összetörni senkinek sem a lelkét, de a mell saját belátásom szerint, NAGYON számít. Nézd csak meg, hogy csorgassák a nyálukat a férfiak egy nagymellû nõ után bármely helyzetben. Csak hát ezt sokan nem vallják be, még maguknak sem. Az más dolog, hogy ha szeret valaki téged, akkor kompromisszumot köt, elvégre nem a melleid miatt szeret. A nõk is ugyan így vannak ezzel. Nem vallják be, és mindenféle kamu érvvel jönnek elõ(ahogy most majd erre is válaszolni fognak), de a tény, hogy jobban esik nekik a nagyobb farok, ami "kitölti" õket, mint egy átlagos, vagy ne adj isten az alatti. A nõi párok többsége természetesen nem akarja megbántani a férfit, de ha lenne egy olyan szituáció, hogy beállítana egy 20cm-es néger kolbásszal a férfi, biztos vagyok benne hogy kitörne az örömsikoly. Szerintem ezek a kész tények, rizsa nélkül, és még egyszer, nem egyedi esetekben beszélek, hanem nagy átlagban. Mell növelésre van mód mesterségesen is. Én nem ajánlom a szilikont. Ezt ugyanis agyon reklámozzák, de azt elég jól titkolják, hogy betokozódik, és 5-10 év múlva ki kell venni! (Na ná, hogy nem ezt mondják az orvosok elõszór, hisz nekik ez üzlet). Hasznosabbnak látom a saját zsírral való feltöltést felnõttkori õssejtekkel, melynek kb 70% nem szívódik fel, és mellre fogsz hízni. Emberek, szeretõk jönnek mennek. Elõször egy rendes párt találj, a több megoldható. Kicsit el tértem a tárgytól...:)
Testsúly növekedéssel a mellek is nõnek, vagy fogamzásgátló tabletta, vagy terhesség hatására. Egyiket sem ajánlom, ha csak a mellnövelés a cél. Esetleg hízás, és sok torna (fõleg hasizomra). De amúgy, ha 30 felett leszel, úgyis jobban lerakódik a zsír, akármit csinálsz, szóval akkor tutira nagyobbak lesznek.
nekem a fekete sörtõl jól gyarapszik de vigyázz vele csak napi 1 pohár estére v 2 ha megízlik nekem használt azért
"Nézd csak meg, hogy csorgassák a nyálukat a férfiak egy nagymellû nõ után bármely helyzetben. Csak hát ezt sokan nem vallják be, még maguknak sem." Ezzel egyet értek, még ha nem is vagyok olyan. Valóban, a férfiak 60%-a meg-meg fordul egy ilyen nagymellû/seggû nõcske után. Ide is úgy írok, hogy pár barátom azt mondta, nem merik megírni, hogy õk ilyenek, megkértek, mondjam el én. De egy ilyen kis apróság miatt nem fogok regisztrálni, inkább a húgom profiljáról írok. Ja, és láttam, hogy fiúk is írtak.. Khm... Ehhez a témához? ?? Akkor minek mondják, hogy nem ilyenek? Hm?
1. Pillangózás (3X25) Állj vállszélességû terpeszbe. Vegyél a kezedbe 1 kilós súlyzókat, majd emeld meg karodat oldalsó középtartásba, derékszögbe hajlítva. Lassan nyisd ki, majd zárd össze magad elõtt a karjaidat. 2. Fekvõtámasz Talán senkinek nem kell bemutatni a jó öreg fekvõtámaszozást. Ha könnyíteni szeretnél a gyakorlaton, térdelj le, s innen végezd a gyakorlatokat!
"Nézd csak meg, hogy csorgassák a nyálukat a férfiak egy nagymellû nõ után bármely helyzetben. Csak hát ezt sokan nem vallják be, még maguknak sem." Na ezt azért ne mondd, nekem kimondottan undorító látvány egy nagymellü nö (elnézést kérek az ilyen alkatúaktól, nem velük személyesen van bajom), és soha el sem tudnám képzelni, hogy ilyennel legyek együtt, sem tartósan, sem alkalmi ismeretség alapján. Nekem kimondottan a kismellü nök tetszenek (max. B-s kosár), de több haverom is igy van vele. Tenni sem ellene, sem érte nem lehet, amilyen az adottságod, olyan leszel, de 100%, hogy lesz olyan férfi, akinek igy tetszel. 35/F
Lehet tenni a kis mell ellen, olvastam egy orvosi lapban! Minden nõben van férfi nemi hormon is (tesztoszteron), és minden férfiben van nõi is (ösztrogén) A tesztoszterontól a nõi mell megnagyobbodhat. Nézzetek utána. Megoldás: popósex, gumi nélkül, és popóba élvezés. Mielõtt anyáztok, nézzetek utána!!!
Itt irja valaki hogy csorgatják a nyálukat a férfiak. Már az olyan mint aki irta. Ha meg nézünk egy 90 cm-es embert / törpét/ meg Geronazzo Máriát nem azt jelenti hogy csorgatjuk a nyálunkat. Én is meg nézek egy lufi mellet de inkább szörnyûlködök. Azoknak tetszenek a mû mellek akik amúgy eléggé zoknik.A következõ lépés a GUMINÕ.!!
Én vállalok kéz rá tétellel mell növesztést.
Èn a legutóbbi válaszolóval egyet is értek meg nem is. A nôvérem azért eszik kicsit kevesebbet, mert az elfogyasztott ételbôl a zsír a mellét célozza meg elôször. Ez persze színte csak nála van így, de egy próbát megér. Èn is úgy vagyok a mellmérettel, mint a többiek. Jobb a a kisebb méretû. Nem tudom miért nyáladzanak a többi férfi az óriási mellre meg fenékre. Az a lényeg, hogy tartsd formásan! Nekem a nagyon nagy mellrôl az elhízott nôk zsírpárnái jutnak eszembe. De a döntés a tiéd!
Semmit nem tudsz tenni az a genetikádtól függ valakinek nagyobb valakinek kisebb de ne keseredjél el ismerek sok olyan embereket akinek a kis mellû nõk/lányok jönnek be! Nekem sincs nagy és nem a melleddel fogsz majd hódítani.
pörkölt szójabab

Katona (nő) szeretnék lenni, mit kell tennem?

Most vagyok 14 éves és nagyon szeretnék elmenni katonának,csak nemtudom még hogy hogy vannak az ilyen dolgok, pl. hova kell jelentkeznem tudom hogy csak 18 éves kortól lehetek.de addig is hova vagy mit kell csinálnom? Segítsetek , köszi előre is! :)?

Legjobb válasz: Befejezni valami középiskolát és becsattogni a legközelebbi toborzóirodába. Vagy jelentkezel a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre, ha nem közlegényként akarod kezdeni a pályafutásod.

Befejezni valami középiskolát és becsattogni a legközelebbi toborzóirodába. Vagy jelentkezel a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre, ha nem közlegényként akarod kezdeni a pályafutásod.
Legyen jó fizikumod, de még inkább pszichikailag erõs és stabil. Érettségi után jelentkezz a megfelelõ fõiskolára/egyetemre.
kérdezõ, inkább légy háziasszony és szülj sok gyereket a népnek! hidd el nem jársz jól, ha elküldenek a kommunisták téged irakba vagy akárhova! meg fogsz halni, ha elmész! az mszp alatt sok magayr katonát küldtek irakba meg afganisztánba, sok meg is halt!
nuku cigi nuku pia fizikumot fejleszted
Így van. A hazádat szolgáld ne a külföldit. Ha oda mész csak azért hogy harcolj akkor önzõ vagy nem nemes. Csak azért mész oda mert harcolni akarsz nem azért mert a hazádat véded. Tehát gondolkozz el mit is akarsz valójában.
#13-as válaszoló: hány magyar katona halt meg Afganisztánban és Irakban? Sokan meg is haltak...Konkrétan öt emberrõl tudok, és azért elég sok váltás volt kint. USA legalább négyezer katonát veszített, Németország és jóval többet, mint négy, britekrõl nem is beszélve...mi az, hogy sok? Ez elég tág fogalom nem gondolod? Egyébként Magyarország nemzetközi szerzõdést írt alá (tudod NATO). Nem jókedvükbõl mentek ki a magyar honvédek a Közel-Keletre... Nem szeretem, amikor valakinek ilyen kevés tudással ilyen nagy szája van. Elõbb gondolkozz és csak azután írkálj!
Jajj! Egyébként kedves kérdezõ! A toborzóirodákban lehet jelentkezni, illetve ahogy már leírta az egyik válaszoló érdemes elõtte a NKE-t elvégezni (tiszti rendfokozat jár vele). Ezek után úgyis meglátod, hogy milyen beosztásban tudod elképzelni magadat. Egyébként a fizikum természetesen számít, no meg persze -véleményem szerint- az ész. A 13-aska például azért nem lehetne honvéd, mert azért van egy IQ szint ami alatt nem vesznek fel a MH-hoz.
Tudom, hogy okosabb vagyok, mint te. Tudod a minimum elvárás egy válasznál az, hogy a válaszoló tisztában van azzal, hogy mire is válaszol. Tehát ismeri a témát, témakört. Ráadásul, te a saját álláspontodat írtad le egy olyan témáról, amirõl fogalmad sincs úgy, hogy nem válaszoltál a kérdésre. Válaszoltál nekem, gondolván, hogy hú most megsértesz. Pedig magadról állítottál ki szegénységi bizonyítványt, azzal, hogy még ezek után sem voltál képes ráguglizni arra, hogy hány magyar honvéd esett el Irakban és Afganisztánban. Ezek után szerintem ne írj ebben a témában!
Én szomorúan figyeltem a kommenteket, mivel jó pár évet voltam már misszión(Afganisztán, Koszovó, és ha Isten megsegít még leszek is... Nos, elvégzed a középiskolát, ha értettségit szereztél vele, akkor vagy a Közszolgálati Egyetemre mész vagy a szentendrei tiszthelyettesi akadémiára vagy egy toborzó irodában jelentkezel... Én támogatom ezt a döntésedet, és remélem, hogy meg is valósul.
Azért azt vegyük már figyelembe, hogy a kérdezõ 14 !!! éves, és nem politikus. Mire 18 éves lesz, addigra sok víz le fog folyni a dunán, berobbanhat az életébe a nagy Õ, akkor pedig a hormonok teljen mást fognak diktálni, mint a jelenlegi csalódott érzések. Arról nem beszélve, hogy akkor már a letegezést sem biztos, hogy el fogja fogadni a kisasszony.
legyen magyar honvéd, de senki közülük ne menjen se afganisztánba, se irakba, se máshova! hogyha oda viszik õket meghalni, akkor inkább ne legyen katona!
inkább legyen magyar honvéd, mint amerikai vagy izraeli (mert a napokban volt erre példa, hogy oda akart valaki innen bevonulni, nem állampolgárként)
A kérdező hozzászólása: Igaz !de akkor is :)
A saját hazámért én gondolkodás nélkül vonulnék hadba, de pont afganisztánért (pff...) biztos, hogy nem.... Aztán meg ha ne adj isten, x év múlva itt lenne sok katonára szükség, akkor sehol nem lennének, mert megdöglöttek ott sz*rfalván... De szép, hogy ilyen ambícióid vannak...
A kérdező hozzászólása: *bocs adrenalinlöket és én sose szerettem a hétköznapi dolgokat mindig az extrém dolgok érdekeltek amik érdekesek és izgalmasak és tudom h ez mit tudhat róla ..azt gondolják páran de én rengeteg dokum. filmet láttam és sok mást szóval kb tisztába vagyok a dolog súlyával.!:)
A kérdező hozzászólása: Ha az életembe is kerülne én engem az se izgat annál nagyobb adrenaillöket nincs szerintem és én nem tehetek róla nagyon vonz ez a munka és izgalmas is ..tudom mivel jár!..
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Legyen jó tesi jegyed és tórnázzál sokat !
A kérdező hozzászólása: köszii..és nem cigizek, , nem iszok!
Most leszel középiskolás, ezért ezeket javaslom: Érdemes a középiskolában atlétikázni, fejleszti az erõnléted (erõ-állóképesség) valamint a kitartásod (keringés rendszeri állóképesség). Emellett tanuljál szorgalmasan, próbálj minél jobb érettségit letenni, érdemes lenne katonai alapismeretbõl is érettségi vizsgát tenned, az egy kicsi betekintést nyújt a katonaság világába. Miután leérettségiztél három út áll elõtted, mint kedves honvéd társunk is megfogalmazta, a, toborzó iroda és jelentkezel a Honvédség Legénység állományába b, mész az Altisztképzõ Akadémiába, itt értelemszerûen Altiszti katonai végzettséget szerezhetsz c, Nemzeti Közszolgálati Egyetemen a Katonai Vezetõi szakra mész, ha ezt elvégzed akkor Katonatisztként vonulhatsz be a Magyar Honvédségbe. Persze addig több év fog eltelni, változhat a véleményed, talán más szak fog megtetszeni neked, de ha ezen a pályán maradsz akkor sok kitartást kívánok Neked (na meg ha másikra mész)!

Férfiak! Mit "kell" tennie egy nőnek ahhoz, hogy úgy döntsetek el szeretnétek venni?

Párom 3 hónap után megkérte a kezem. Nagyon örültem neki, de nagyon furcsáltam is, mivel előttem már volt több komoly kapcsolata, gyermeke is van. Azokat a nőket mégse akarta elvenni. Mi lehet az oka annak, hogy engem mégis ilyen rövid idő alatt eljegyzett? Nem vagyok túl házias, sokak szerint nagyszájú vagyok és hisztis... Szóval nem vagyok az a tipikus feleségnek való nő. 24/N

Legjobb válasz: lehet,hogy bolond

lehet, hogy bolond
A kérdező hozzászólása: lehet :) bár papírja nincs róla :P
Valamivel biztos nagyon megfogtad. Lehet, hogy még senkivel se volt olyan jó a viszonya, m int veled. Amúgy hány éves a párod?
A kérdező hozzászólása: 25 éves.
A jó szex mindennek az alapja, ehhez még ha megtanulsz fõzni is, sose lesz bajotok:)
Na erre én is kíváncsi vagyok. Engem sem akart még senki elvenni. Pedig nagyon örülnék már neki. 25/L
Ez egyénenként változik. Ahány pasi annyi féle dolog :) Mindenkinek mások a fontos tulajdonságok amiket a másikban szeretne látni. Egyesek a különlegességek szeretik, mások az egyszerûséget egyesek a nagyszájú vagány csajszikat mások a szerény félénk szûzies teremtéseket. Szerintem amúgy ehhez a döntéshez sok mindennek kell passzolnia. Nem 1-2 tulajdonságról van szó hisz annyi egyezés szinte mindenkivel van. Sok ilyen lehet, vagy egyszerüen annyira "beletaláltál" az ízlésébe, levetted a lábáról és hirtelen elhatározás a szerelem hevében. Ilyen is van akkor arra kell figyelni, hogy ki ne ábránditsd. De ha megkérdezed Tõle szerintem nagyon szivesen elmondja mi(ke)t szeret Benned annyira :)
Majdnem elfelejtettem.. Gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek!! :)
Semmit nem tud tenni. :) Nem vagyok házasság párti. Annak a híve vagyok hogy ha egy pár boldog és szeretik egymást akkor egy papír egy gyûrû meg fehér ruha ezen nem fog változtatni, mert ha csak akkor érzi majd biztonságban magát a lány mellettem, hogy tuti õt akarom akkor régen baj van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!