Találatok a következő kifejezésre: Mit kell mikor a babám csuklik (2 db)

Mit kell érznem mikor a babám csuklik? 26 hetes kismami vagyok.

KÖSZÖNÖM ELÖRE IS A VÁLASZOKAT!!!

Legjobb válasz: Utemesen, nekem kb. ket masodpercenkent megrandul a baba, ezert a pocakom is ilyen utemesen luktet finoman ott, ahol eppen a baba van, es kezzel is erezheto kivulrol. Nekem most is csuklik eppen, amikor ezt irom :) 30 hetes kismama

Utemesen, nekem kb. ket masodpercenkent megrandul a baba, ezert a pocakom is ilyen utemesen luktet finoman ott, ahol eppen a baba van, es kezzel is erezheto kivulrol. Nekem most is csuklik eppen, amikor ezt irom :) 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szió!Köszi a válaszod!Azért is kérdeztem mert tegnap meg ma is érztem egy olyan furcsa mózgást amit eddig még nem.Mind ha egy helyen ütemesen rángatozna a baba.
:) Ez egy ilyen nap? Nekem ma már 3szorra csuklik a kis drágám! Egyébként összetéveszthetetlen minden mozgással. Annyira ütemes, jókat szoktam mosolyogni rajta:)
ne aggódj, ha csuklani fog, egyértelmû lesz számodra is. amíg nem éreztem, addig én sem tudtam elképzelni, hogy milyen, mikor csuklik.
szia! Én ma éreztem elõször, ütemes mozgás volt és nekem is két-három másodpercenként!!! Kezünkkel (férjem is) is éreztük, s elég sokáig tartott, 5-6 percig. 25 hetes vagyok.

Mit kell éreznem, ha csuklik a babám?

Legjobb válasz: Hidd el,azt érezni fogod ha csuklik! :) Jó érzés!

Hidd el, azt érezni fogod ha csuklik! :) Jó érzés!
Olyan, mintha rángana belül a hasad. Valóban jó érzés, fõleg éjszaka! :D :D Álmos vagy, aludnál, és azt várod, hogy hagyja abba. :D :D
bizony h érezni fogod:) nem lehet eltéveszteni:) az egész pocak ütemesen megremeg szemmel láthatóan is:) mi a párommal mindig olyan jókat mulattunk rajta, rátette olyankor a kezét is h érezze ne csak lássa... alig várom hogy a mostani pocaklakóm is akkora legyen már hogy érezzem:) ))
A kérdező hozzászólása: 38. hétben vagyunk és még egyszer sem tapasztaltam ütemes remegést ... úgyhogy ... fasza ...
attól még semmi baj ha nem érzed. az én babám állandóan csuklott minden este 20 percig szinte már fájt. uh mondta is a nõ hogy mohó egy baba :D gratula amúgy :)
Biztos érezted csak nem ismerted fel. Ütemes ritmusos rángatózás. De nem olyan erõs mint a rúgás. Biztos csak nem gondoltad, hogy az az.
Ütemes lüktetések.
Valóban ütemes rángások. Amiket viszont írtatok, hogy tudni fogod... Magamból kiindulva: második baba, 28-ik hét és két napja érzek folyamatos motoszkálást, akár perceken át, de nem merem azt mondani, hogy biztosan tudom, hogy csuklik. Pedig tudom milyen az, a kisfiammal biztosan tudtam, õ minden nap szinte azonos idõben csinálta, de most nem tudom, hogy csuklás-e amit érzek, nem olyan, csak percekig lüktet és az is fõleg lefelé.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!