Találatok a következő kifejezésre: Mit kell mikor a babám (875 db)

Aki a Dél-pesti kórházban szült mostanában, meg tudja mondani, hogy mit kell vinni a babának? (ruha, kistakaró, pelenka stb. ) És mennyi időt töltenek velünk a babák, éjszakára elviszik vagy sem?

Legjobb válasz: Szia én picit több mint 2hónapja szültem ott. Ruhát bentre nem kell vinni,ott adnak a babákra angol pólyát. Ha mentek majd haza akkor kel csak ruha. Takarót pelenkát vigyél,textilt és eldobhatót is. Popsitörlõ is kell,krémek lesznek a csomagban amit bent kapsz majd. A babák reggeltõl estig az anyákkal vannak. De ha akarod beviheted a csecsemõsökhöz,ha például látogatód jön. Bár néha szívják a fogukat miatta. Ha jól emlékszem reggel 6kor van ébresztõ,utána hozzák a babákat. 10körül reggeli addig elviszik,megmérni õket. Utána vissza és este 11kor viszik el megint.

Szia én picit több mint 2hónapja szültem ott. Ruhát bentre nem kell vinni, ott adnak a babákra angol pólyát. Ha mentek majd haza akkor kel csak ruha. Takarót pelenkát vigyél, textilt és eldobhatót is. Popsitörlõ is kell, krémek lesznek a csomagban amit bent kapsz majd. A babák reggeltõl estig az anyákkal vannak. De ha akarod beviheted a csecsemõsökhöz, ha például látogatód jön. Bár néha szívják a fogukat miatta. Ha jól emlékszem reggel 6kor van ébresztõ, utána hozzák a babákat. 10körül reggeli addig elviszik, megmérni õket. Utána vissza és este 11kor viszik el megint.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a gyors választ, akkor még ezeket összepakolom a csomagba a babának, már csak 3hetem van hátra, vagy ki tudja :-))

IStván kórházba (Bp. ) mit kell vinni a babának illetve mit érdemes vinni a szülőszobára?

Legjobb válasz: Két táskába pakolj, egy a szülõszobára, egy pedig majd az osztályra. A babának a pelenkán és a köldökápoló szereken és popsikrémen kívül mindent vinni kell. A szülõszobára vigyél feltétlenül vastag betétet, nem adnak eleget, a babának ruhát, sapkát, plédet, magadnak váltás hálóinget, köntöst, eldobható bugyit, vizet, szõlõcukrot esetleg, papucsot, ja és zuhanyozni is lehet, akkor törölközõ is jól jöhet.

Két táskába pakolj, egy a szülõszobára, egy pedig majd az osztályra. A babának a pelenkán és a köldökápoló szereken és popsikrémen kívül mindent vinni kell. A szülõszobára vigyél feltétlenül vastag betétet, nem adnak eleget, a babának ruhát, sapkát, plédet, magadnak váltás hálóinget, köntöst, eldobható bugyit, vizet, szõlõcukrot esetleg, papucsot, ja és zuhanyozni is lehet, akkor törölközõ is jól jöhet.
3éve szültem ott, mindent vittem a babának, ruha, pelenka, popsitörlõ, krém...szülõszobára pedig sok vizet!! és csokit hozott a párom :) szülés után 3órával már velem volt a fiam :) én csak pozitivat tudok mondani, ugyan ez nem volt kérdés :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, sokat segítettetek mindketten. :)
Azért pár db pelust is vigyél, mert 5 hónapja csak 4et adtak 1 napra. Lányomnak kevés volt. Ja és fürdetéshez vigyél kifogót a babának, mert nem adnak. A karmolás elleni kesztyût nem szeretik, ne vigyél.

Az éjszakai kelésről mikor kell leszoktatni a babát?

Kislányom 3 hónapos múlt, de éjszaka még mindig ugyanabban az id?ben kell fel szopizni. Hajnalai 2kor és hajnali 5kor. A lefekvés 8 kor történik. Most már egy ekkora babának át kellene aludnia az éjszakát? (5780gr) Eddig egyszer aludta át az éjszakát este 8-tól reggel hatig, de azótavmindig fel kell. Ez egy rossz szokás lehet? Nálatok hogy van az éjszaka?

Legjobb válasz: Mi most leszünk 8 hósak de még mindig kel egyszer a babám hajnalban szopizni. Lassan én is szeretném leszoktatni, de úgy vagyok vele, ha neki kell az a 10 perc (nem több) cicin, akkor megadom neki. Szerintem kicsinek éhes volt azért keltünk éjjel (sokszor) és most már csak hmmm igen lehet megszokás, bár én inkább azt gondolom szomjas. Mivel nagyon fogzunk, nem akarom most piszkálni õt még azzal is, hogy nem kap cicit. Remélem hamarosan eljön az idõ, hogy nem kelünk éjjel, de hogy azt hogy fogom megoldani még számomra is rejtély... Nem hiszem hogy tudtam neked segíteni, de tudd, nálunk is így megy ez már immár 8 hónapja :)

Mi most leszünk 8 hósak de még mindig kel egyszer a babám hajnalban szopizni. Lassan én is szeretném leszoktatni, de úgy vagyok vele, ha neki kell az a 10 perc (nem több) cicin, akkor megadom neki. Szerintem kicsinek éhes volt azért keltünk éjjel (sokszor) és most már csak hmmm igen lehet megszokás, bár én inkább azt gondolom szomjas. Mivel nagyon fogzunk, nem akarom most piszkálni õt még azzal is, hogy nem kap cicit. Remélem hamarosan eljön az idõ, hogy nem kelünk éjjel, de hogy azt hogy fogom megoldani még számomra is rejtély... Nem hiszem hogy tudtam neked segíteni, de tudd, nálunk is így megy ez már immár 8 hónapja :)
Szia! Az én babóm 5 hónapos és még mindig nem alussza át az éjszakát felébredés nélkül. Ez azt jelenti, hogy felébred, de nem etetem meg és vissza is alszik magától. Mi is 8-kor fektetjük, de este 10 és 11 között még egyszer megetetem, úgy hogy fel sem ébred. Így biztos lehetek benne, hogy nem az éhségtõl ébred fel... Próbálok erõs lenni és csak akkor megyek be hozzá, ha sír, de ki nem veszem az ágyikóból. Remélem ez egy idõ után meghozza a gyümölcsét... Sok sikert neked is!
Szia! Nekem 10 hónapos a lánykám. 4 hónapos koráig végigaludta az éjszakát, majd jött a fogzás és 7 hónapos koráig 2x-3x kelt éjszak.Én úgy csináltam, hogy az elsõ ébredésnél nem adtam neki enni, visszaaltattam.Ez kb.2-3 napig volt így, majd a második ébredésnél sem cicizett , így tovább...mindig told ki egy kicsit ki a cicizést. Nekünk bevált. Azóta is alszik éjszaka. Lesz mindig valami(front, foga, poci..)ami miatt 1x 1x nem alszik végig éjszak, de ez természetes. Boldog babázást:)
Szerintem meg nem kell leszoktatni, majd magától átalussza! Az én fiam most 13 hónapos, és mostmár alszik éjjel. Bár most éppen elkapott egy vírusos náthát, így ha nem kap levegõt, akkor felébred. Viszont ha mégsem kel fel, én akkor is felébredek többször, már csak megszokásból is bemegyek hozzá, és betakarom. Én a lányomnál is kivártam míg magától átállt, bár õ hamarabb átaludta az éjszakát. Kitartás mindenkinek, ez ezzel jár:) Én már a terhesség alatt sem aludtam, mostmár 2 éve!
Ez a téma engem is érdekelne....amikor éjjel már nem evett akkor nappal fokozatosan többet evett ugye? Én egyszer csináltam azt, hogy nem adtam neki enni éjjel max. inni. Ki is bírta reggelig, legalábbis nem kiabált :) Azóta megint kap éjjel enni( õ félig tápszeres éjjel egyszer cicizik, egyszer tápizik), nem tudom valahogy nem merek nem adni neki enni, nehogy éheztessem...de ha éhes lenne nem aludna vissza igaz? A kisfiam most 4 hónapos, de sose üvöltött ha éhes, csak hümmögni szokott de azt se mindig azért, mert éhes.


Aki nemrég szült Fehérváron írna nekem egy aktuális kórházi listát? Mit kell vinni a babának? Ruhát adnak vagy mindent vinni kell?

Legjobb válasz: Szia.Látom senki nem válaszolt még neked!Bár én 2 évvel ezelõtt szültem fehérváron,most májusban is ott fogok!A babának kell kissapka(ha szellõztetni fognak ne fázzon),kiskesztyû(hogy ne karmolja le az arcocskáját),textilpelenka(2-3db)nadrágpelenka,popsitörlõ,po psikenõcs,a köldökápoláshoz:alkohol,vatta,köldökhintõpor. :) Mikorra vagy kiírva kedves kérdezõ?

Szia.Látom senki nem válaszolt még neked!Bár én 2 évvel ezelõtt szültem fehérváron, most májusban is ott fogok!A babának kell kissapka(ha szellõztetni fognak ne fázzon), kiskesztyû(hogy ne karmolja le az arcocskáját), textilpelenka(2-3db)nadrágpelenka, popsitörlõ, popsikenõcs, a köldökápoláshoz:alkohol, vatta, köldökhintõpor. :) Mikorra vagy kiírva kedves kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, ezeket már beraktam, csak nem tudtam, hogy ruhát adnak-e. :-) Már nincs sok hátra, elvileg 8 nap, de még nem mutat hajlandóságot, hogy kibújjon...

Esztergomi kórházban szült valaki mostanában? Kinél? Mit kell vinni a babának, mi az, amit adnak?

Császár,vagy sima hüvelyi szülés volt?Milyen a kórház,és a csecsemősök?Minden érdekel! :)

Legjobb válasz: Igaz már egy éve szültem, de azért elmesélem a történetem, hátha hasznos lesz Neked. Császáros voltam, mert végig farfekvésû volt a babám. Hutóczki Csaba és Findt Mónika mûtöttek. Azóta már teljesen megváltozott az orvosi brigád, de úgy hallottam nagyon jók, akik most vannak. Igazából a szülészettel nagyon elégedett voltam. A mûtétemre pozitívan gondolok vissza, nagyon rendesek voltak az ápolók, nõvérek és nagyon jól végezte mindenki a dolgát. A csecsemõsökrõl sajnos ezt nem tudom elmondani. Egy-két fiatal csecsemõs volt, aki normális volt, az idõsekre nem lehetett számítani, szinte bunkók voltak. Elsõ babás anyuka voltam, semmit nem mutattak-mondtak. Pl. én mentem oda hozzájuk és nagy kelletlenül megmutatták, amit kellett. Mivel császáros voltam, a tejem is késõn indult meg, de abszolút nem segítettek, hogy talán szívni kéne az ottani mellszívóval stb. Amúgy négy ágyas szobába kerültem, aznap sokan szültek, mert front volt. :) Nekem is amúgy a mûtét ellenére nem idõzített volt, hanem otthon szivárogni kezdett a magzatvíz. Szóval amit adnak: pelenkát (de vigyél mert keveset adnak), popsi krémet, alkoholt és púdert a köldökcsonkhoz, adnak ruhát is a babára de én abból a pólyából alig bírtam õt kihámozni. :) Szóval én vittem 4 adag ruhát, pelenkát, textil pelenkát, popsitörlõt, popsi krémet, vittem polár takarót de azt adnak. (Jó meleg is volt a szobában). Hirtelen ennyi jutott eszembe. Könnyû szülést kívánok Neked! :)

Igaz már egy éve szültem, de azért elmesélem a történetem, hátha hasznos lesz Neked. Császáros voltam, mert végig farfekvésû volt a babám. Hutóczki Csaba és Findt Mónika mûtöttek. Azóta már teljesen megváltozott az orvosi brigád, de úgy hallottam nagyon jók, akik most vannak. Igazából a szülészettel nagyon elégedett voltam. A mûtétemre pozitívan gondolok vissza, nagyon rendesek voltak az ápolók, nõvérek és nagyon jól végezte mindenki a dolgát. A csecsemõsökrõl sajnos ezt nem tudom elmondani. Egy-két fiatal csecsemõs volt, aki normális volt, az idõsekre nem lehetett számítani, szinte bunkók voltak. Elsõ babás anyuka voltam, semmit nem mutattak-mondtak. Pl. én mentem oda hozzájuk és nagy kelletlenül megmutatták, amit kellett. Mivel császáros voltam, a tejem is késõn indult meg, de abszolút nem segítettek, hogy talán szívni kéne az ottani mellszívóval stb. Amúgy négy ágyas szobába kerültem, aznap sokan szültek, mert front volt. :) Nekem is amúgy a mûtét ellenére nem idõzített volt, hanem otthon szivárogni kezdett a magzatvíz. Szóval amit adnak: pelenkát (de vigyél mert keveset adnak), popsi krémet, alkoholt és púdert a köldökcsonkhoz, adnak ruhát is a babára de én abból a pólyából alig bírtam õt kihámozni. :) Szóval én vittem 4 adag ruhát, pelenkát, textil pelenkát, popsitörlõt, popsi krémet, vittem polár takarót de azt adnak. (Jó meleg is volt a szobában). Hirtelen ennyi jutott eszembe. Könnyû szülést kívánok Neked! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az infót! :)

Salgótarjáni kórházba mit kell vinni a babának?

Pelus, popsitörl?, esetleg popsikrém...?

Legjobb válasz: Mindent vinni kell a kórházba a babának. Minden napra ruhákat, pelust, popsitörlõt, popsikrémet, takarót. Amikor megszületik, csak akkor kap kórházi ruhát, utána az elsõ fürdetésnél már kérik a csecsemõsök a saját ruháit, hogy már abba öltöztessék át. Pelust mi egyet kaptunk, szintén amikor megszületett.

Mindent vinni kell a kórházba a babának. Minden napra ruhákat, pelust, popsitörlõt, popsikrémet, takarót. Amikor megszületik, csak akkor kap kórházi ruhát, utána az elsõ fürdetésnél már kérik a csecsemõsök a saját ruháit, hogy már abba öltöztessék át. Pelust mi egyet kaptunk, szintén amikor megszületett.
A kérdező hozzászólása: Uhh. Ez igen. Mikor szültél ott?
Szia. Tényleg így van ahogy az elõttem hozzászóló írta, mindent vinni kell amit otthon is használsz majd, kivéve a fürdetéshez használt dolgok, mivel a csecsemõsek fürdetik a babákat.Én mondjuk nem bántam hogy a saját ruhácskáiba van, mégis csak az a miénk! :) Egyébként 2012.március 20.án szültem ott! Te mikorra várod?Vagy azóta már lehet meg is érkezett? Nagyon szép babavárást vagy ha már megszületett akkor jó babázást! Szia.

Pécsi kismamák, mit kell bevinni a babának magunkkal? Ugyan már 3éve szültem ott, de már nem emlékszem! Van itt 35 hetes pécsen szülő kismama, hogy vagytok?

Legjobb válasz: Szia! Én majdnem 3 hete szültem Pécsen, és ami a babának kell az pelenka és popsitörlõ. Ha szeretnél, vihetsz be saját ruhát is neki, de akkor szólni kell, hogy a tied. Én vittem még textilpelust is, de nem nagyon kellett. Boldog babavárást és könnyû szülést!

Szia! Én majdnem 3 hete szültem Pécsen, és ami a babának kell az pelenka és popsitörlõ. Ha szeretnél, vihetsz be saját ruhát is neki, de akkor szólni kell, hogy a tied. Én vittem még textilpelust is, de nem nagyon kellett. Boldog babavárást és könnyû szülést!
Pelenka és popsitörlõ biztos, hogy kelleni fog. Pólyát, kisruhát és textilpelust kapsz ott. Mondjuk az én csajomon 2 napig ugyanaz a ruha volt, csak akkor adtak tisztát, amikor megkértem az egyik csecsemõs nõvért, hogy mutassa meg, hogyan kell fogni a babát fürdetéskor, és a fürdés után tették tiszta ruhába. Csak egy infó: én egy péntek este szültem, és sajnos hétvégén nemigen pótolták az idõközben elfogyott popsikrémet és a köldökcsonk tisztításához szükséges vattát, a páromat kellett kérnem, hogy hozzon be egy kis vattát, popsikenõcsöt meg más kórtermekbõl kértünk, ahol még volt felesleg. Persze hétfõ reggelre adtak, ami kifogyott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, és mennyi pelust vittetek be?
Napi 7 pelussal simán számolhatsz. Én egy bontatlan csomag newborn (2-5 kg) pelust vittem. Ezekben a csomagokban kb. 28-30 db szokott lenni. Ez arra az idõre elég, amíg bent vagytok.
A kérdező hozzászólása: 3éve még nem kellett a babának bevinni pelust, hanem adtak.Ezt egyébként mondják elõre és ki?
nekem a szülõszoba látogatáskor mondták, hogy vinni kell, és a védõnõ is mondta másfél éve született ott a lányom, és már akkor is vinni kellett pelust, mert bár ugyan adnak egy- egy darabot, de nem napi 6-7 darabot, arra nincs pénz 33hkm

Honnan tudja a szervezet, hogy mikor kell "megszülni" a babát? Vagy a baba mikor tudja, hogy mikor kell megszületnie? Sokat tanakodom ezen mióta babát várok.

Legjobb válasz: Úgy tudom úgy hallottam hogy amikor a baba kifejlõdik kibocsájt egy anyagot az bejut a véráramba és az inditja be a szülést. azt nem tudom hogy hormon v. enzim.

Úgy tudom úgy hallottam hogy amikor a baba kifejlõdik kibocsájt egy anyagot az bejut a véráramba és az inditja be a szülést. azt nem tudom hogy hormon v. enzim.
Állítólag két dolog között "keresi a baba az egyensúlyt". Hogy elég érett legyen a kinti életre és hogy akkora legyen, hogy meg tudjon születni. A "legideláisabb" pillanatban pedig kibújik.
Ha a baba teljesen késznek érzi magát, akkor elkezdi termelni az agyalapi mirigye az oxitocin nevû hormont, ami bejut a magzatvízbe - így méhösszehúzódások lesznek tõle!
Ezek az elméletek vannak a szülés megindulására: - a baba „üzen” az anyának hormonális úton, - a méhlepény indítja be (mivel az is hormontermelõ szerv) - az anya szervezete dönti el szintén a hormonális egyensúly alapján - a méh nyúlása következtében (bizonyos receptorok ingert kapnak és elindítják a hormonválaszt) - fizikai, környezeti stb. okok (pl. hold, légnyomás, magzatvíz mennyisége, minõsége stb.)

Egri kórházban mit kell vinni a babának?

Úgy értem ruhát,pelenkát,pólyát,miket kell vinni? És ha apás szülést szeretnénk tényleg kell err?l el?re igazolást kérni?Apának milyen ruha kell? És hány személyesek a szül?szobák? Írjatok légyszi tapasztalatokat!

Legjobb válasz: Szia! A szülõszoba 8 ágyas, és van egy Apás vajúdó-szülõszoba. A babának pelenka, popsitörlõ, sebhintõpor a köldökére, gézlap és alkohol. Apának adnak ruhát, igazolás csak akkor kell, ha nincs fogadott orvosod. Tapasztalat: mivel én bennfentes vagyok, az egy személyesbe tettek, és elég rendesek voltak, ajánlom, hogy ha orvost nem is, de szülésznõt mindenképp fogadj, különben kutya sem fog rád nézni,sajnos :-( Ha esetleg van még kérdésed, kérdezz nyugodtan :-)

Szia! A szülõszoba 8 ágyas, és van egy Apás vajúdó-szülõszoba. A babának pelenka, popsitörlõ, sebhintõpor a köldökére, gézlap és alkohol. Apának adnak ruhát, igazolás csak akkor kell, ha nincs fogadott orvosod. Tapasztalat: mivel én bennfentes vagyok, az egy személyesbe tettek, és elég rendesek voltak, ajánlom, hogy ha orvost nem is, de szülésznõt mindenképp fogadj, különben kutya sem fog rád nézni, sajnos :-( Ha esetleg van még kérdésed, kérdezz nyugodtan :-)
Sziasztok4 Én úgy tudom, hogy a kórzház még nem bababarát, de még csak nem is várományosa ennek a címnek. Van arról szó, hogy megpályázzák ezt a lehetõséget, de addig még sokmindenen változtatni, fejleszteni kellene...Megvannak a kritériumok. Nem lehet cumiztatni, teát adni, tápszerezni, sõt még csak tápszer reklám sem lehet a szülészet területén. Remélem segítettem. Amúgy az ózdi kórház bababarát, én ott fogok szülni decemberben, pedig Egerhez tartoznék, de inkább vállalom a nehezebb közlekedést.
Hát, nekem a szülésznõ mesélte, hogy a fõnõvér mondta ezt, amikor elõször megengedte, hogy egy szülésznõnek legyen magán szülése. És nekem kezdettõl volt orvosom, õ ajánlotta a szülésznõt, úgyhogy nem azért mondta, hogy egy orvos malmára hajtsa a vizet! De persze lehet, hogy változott, ezért kell megkérdeni. De minél hamarabb, nehogy a végén kelljen kapkodni. :)
Lehet csak szülésznõt is fogadni, hidd el nekem, ez csak városi legenda, hogy nem :-) Én is itt szültem, dolgoztam(nem a szülõszobán), ismerem a dörgést. Egyébként tényleg nem olyan rossz, ha nem nagyok az elvárásaid, vagy ha van protekciód, de néha sajnos a ha a legjobb helyzetben vagy is történhetnek tragédiák, meg ha a legrosszabban , akkor is mehet minden rendben.
Szülésznõt nem fogadhatsz, ha nincs orvosod!!! 3 hónapja szültem, és akkor mesélte a szülésznõm, hogy így van! Kérdezz rá, hátha azóta változott. Nekem amúgy nagyon jó tapasztalatom van az egri kórházról, egy rossz szavam sem lehet. Na jó, talán ha sokat gondolkodnék, eszembe jutnának negatív dolgok, de semmi olyasmi, ami maradandó nyomot hagyott volna bennem... :)
Igen, már bababarát a kórház. A szobákban van cucc a köldökápoláshoz, demikor én szültem is épphogy volt.
Azóta már adnak Apának zöld ruhát :-)
Utolsó! Megkérdezhetem kinél szültél és most kinél fogsz?
Elõzõ vagyok. Apás szüléshez a kórházi gyógyszertárban lehet venni apának ruhacsomagot, csak abban lehet bent.
Én 2, 5 éve születem, akkor még legalább a köldökápoláshoz adtak cuccot. Komoly, hogy mostmár azt is vinni kell? Én a kórházról nem írnék, mert jót nem tudok, a rosszat leírni meg... Ennyi hely nincs. Ennek ellenére itt szülök újra, de másnál. Ha nem gond én is kérdeznék: "Bababarát" címet megkapta már a kórház? Csak mert az további szivatásokkal jár állítólag. Még egy tanács. Tápszert vigyél magaddal, mert barátnõm fél éve úgy járt, hogy nem volt teje, az éhségtõl ordított a lánya, az éjszakás letudta annyival, hogy próbáljon szoptatni, ahelyett, hogy enni adott volna, és a gyerek reggelre besárgult. Reggel pedig leszúrták barátnõmet, hogy miért nem szólt, hogy nincs teje... Szóval ha gondod van oldd meg magad típusú kórház.
Bemehet akkor is, de nem veszik túl jó néven, ha foglalt az egy ágyas. 72 órát kell bent lenni sima szülésnél, 96-ot császár után. Viszont ha 16:00 után születik, akkor csak következõ napon mehettek haza, mert a gyerekorvos addig van a neonat. osztályon, alá kell irnia a baba záróját... Megkérdezhetem ki lesz a szülésznõd?
Szia. Én tavaly szültem, nem volt sem szülésznõm, sem orvosom, de maximálisan elégedett voltam mindennel. nálunk nem apás szülés volt, errõl nem tudok mit írni. pelenkát mindenképp kell vinni, azt rögtön kérik. Ruhát ad rá a kórház. Szülés után 3 napig kell bent lenni, de ha délután szülsz akkor 4-et:S (ha jól emlékszem)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod, tényleg lenne még kérdésem. Orvosom nincs fogadott, de szülésznõt fogunk fogadni.Ha foglalt az 1 személyes, és a 8 ágyasban is szülnek mások is, attól még bejöhet apa?Hányadik napon lehet hazamenni, ha nincs semmi gond? Amúgy nagyon elkeserítõek ezek a dolgok, ha nem fizet külön az ember, kutyába se veszik sajnos.
Én is úgy tudom, hogy még nem bababarát, viszont várományos, nagyonis! Mindenki errõl beszél, szülés elõtt még a védõnõ is mondta, hogy lehet, hogy lesznek ott auditorok, akik kérdezgetnek majd, hogy mennyit segítenek a szoptatásban stb.

A békéscsabai kórházba mit kell vinni a babának szülés utánra? 2007ben csak a hazajövős ruha és hazajövős pelus kellett, változott valami ezügyben?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos én nem tudok segíteni a témában, viszont engem is érdekelne ez. Sikerült megtudnod valamit, hogy mit kell vinni a babának? Mert én is úgy néz ki Csabán fogok szülni.

Szia! Sajnos én nem tudok segíteni a témában, viszont engem is érdekelne ez. Sikerült megtudnod valamit, hogy mit kell vinni a babának? Mert én is úgy néz ki Csabán fogok szülni.
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen, már tudom, hogy nem kell semmi a babának, még a baba-mama szobákba sem. Oda is kérhetsz a csecsemõsöktõl popsikrémet, popsitörlõt és pelust is. az eredeti kérdést feltevõ
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál. Azt hittem, már nem fogsz, ezért ma felhívtam a kórházat, és megkérdeztem :-) Mondták, hogy nem kell semmit vinni. De azért adtál plusz információt, hogy lehet kérni ezeket a dolgokat. Nem haragudnál meg, ha még kérdeznék pár dolgot? Mikor szültél? Kisfiú, vagy kislány lett? Apás szülés volt? Volt fogadott orvosod? Én ügyeletesnél akarok improvizálni. Köszönöm, ha válaszolsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!