Találatok a következő kifejezésre: Mit kell majd, amikor először (2 db)

Mit kell éreznem majd, amikor először érzem majd a kicsi mozgását? Ugye nem fogom összekeverni pl. bélmozgással vagy valami mással?

15 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Szerintem biztosan nem fogod! Én 16. hét 4 naposan éreztem elõször, felírtam a naptárba aztán másnap megint éreztem ugyanott és egyre erõsebben, úgyh ha bizonytalan is voltam akkor, utána már tudtam hogy õ volt, jegyezd fel a napot fogják kérdezni!

Szerintem biztosan nem fogod! Én 16. hét 4 naposan éreztem elõször, felírtam a naptárba aztán másnap megint éreztem ugyanott és egyre erõsebben, úgyh ha bizonytalan is voltam akkor, utána már tudtam hogy õ volt, jegyezd fel a napot fogják kérdezni!
Valószínûleg néhány héten belül érezni fogod. Apró, buborékszerû érzés lesz, elõször csak kicsit érezni, aztán egyre erõsebben.
Nekem olyan érzés volt, mintha pillangók verdesnének a hasamban. Nagyon jó érzés. Már érzem õt 3 hete. 20 hetes mami
Szia! Én 21 hetesen éreztem elõször, de nem volt buborék, én rúgást éreztem, semmivel össze nem téveszthetõ érzés volt. Türelem, van aki hamarabb, van aki késõbb érzi.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szépen!!!!
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenkinek a tanàcsokat, nagyon hasznosak voltak, megfogadtam oket és szuper jol ment!! :) Vegulis mostmar tudom, h nem olyan nagy ordongosség, csak sokkal ovatosabbnak kell lenni és finomabban kell pedàlt és kormànyt hasznàlni!! azota màr tul vok életem harmadik napjàn, mikor hoban vezettem és buszke vok magamra!! ..ez nektek is koszonheto!! :) ) a pàrom is megdicsért!! :) ) koszi szépen, kellemes unnepeket nektek!!
Dehogy, nem célzásnak szántam, csak elég sokan kérdeztek a téli vezetéssel kapcsolatosan, ezt a cikket pedig épp ma olvastam, gondoltam mindenkinek hasznos lehet.
elõzõ vagyok :) amúgy köszi tanulságos :) fõleg a 2-k oldal :)
:D ez célzás? :D Nem vettem rossz néven ne hidd :) Az enyémen ez a második éve hogy van rajta téli gumi :) Ezek szerint én kivétel vagyok :D Nekünk is ladánk van makulátlan állapotban :) hátt mit ne mondjak aznap este semmit sem ért telement hóval a redõ és beleragadt :( :D
23:49-nek de igen már van egy éve jogsim és apám ült mellettem és azt mondta ha baj van úgyis belenyúl és segít, de nem volt baj :) apu mondta hogy nyugodtan nyomjam 60-70 közt mert nem fogunk tudni menni 32 cm-es hó volt járhatatlan utak muszáj volt (nem tolták le sehol a havat). Amúgy körforgalomba finom kormány mozdulattal fordultam és finoman egyenletes tempóban volt a gázpedál és mégis megcsúsztam kifelé... korrigálni kellett apám mondta hogyan és sikerült :) De élvezetes volt és amíg van hó és lehetõség megfogom kérni hogy a szünetben mennyünk ki valamelyik nagyobb parkolóba gyakorolni hogy érezzem mit hogyan :)
Na hogy ment?:D
Aki retteg, ne vezessen, hanem gondolja végig azokat a dolgokat, amik a rettegést kiváltják. Mi az, hogy kell vezetni? Mi az, hogy ma? stb. Elõfordult, hogy ismeretlen helyre kellett mennem 1-2 nap múlva idõre. Képes voltam elmenni elõtte és megnézni a helyet. A te téli vezetésednél is szabad "fõpróbát" tartani és megfelelõ helyen tesztelni a rettegett dolgokat. A mi kocsinkban perpill nem fog a kézifék. Ez pl. súlyos probléma, mert nem különösebben tudok csúszkálni a behúzása nélkül.
utolsónak 60-70 hóban? Hát gratulálok az elsõ téli vezetés gondolom akkor max 1 éves sincs a jogsi.Hidd el szülõ vagy nem szülõ ha csúszik akkor nem fogja meg az isten sem. A kérdezõnek meg annyit:nagyon lassan a külsõ sávban menj ha meg kell állni akkor inkább a motorféket használd óvatosan fékezz.Esetleg kérj meg egy tapasztaltabb sofört , hogy üljön be melléd és akkor magyarázza el mire kell figyelni.Utána menjetek el egy nagy üres csúszós helyre pl tescó parkoló este és próbáljátok ki milyen amikor csúszik.Nagy buli fõleg kézifékkel szambázni.
Bocsánat még annyival egészíteném ki hogy legtöbbször próbálj meg inkább motorféket használni és mérd fel a távot ha meg akarsz állni vagy lassítani hogy tudd mikor kell visszakapcsolni hogy finoman meg tudj állni!Kormányzásról annyit hogy csak lassan kormányozz semmi hirtelen mozgás mert csúszik :) Én is tegnap vezettem elõször hóban este 32 cm-ben hótoló nem volt csak én és a szüleim :) brutál jó volt (élvezni fogod) nem kell aggódni :) csak nagyon óvatosan és finoman közlekedj próbáld a kuplungot is finoman felengedni :) ha kevés a hely és le kell menned egy hótömegbe akkor rakd vissza másodikba és taposd neki padlóig mert nem fogsz tudni menni a nagy hóban (apám tegnap sorolta mit csináljak), de mint az állat úgy mentem :D 60-70 végig (persze óvatosan ) :D
Annyit hozzátennék, hogy mindig egyenletesen, fokozatosan használd a gáz és a fékpedált, soha ne nyomd be tövig hirtelen. Inkább menj lassan, de biztonságosan. Ne menj nagyon rá az elõtted haladó jármûre, fokozottan figyelj az út közelében közlekedõ gyalogosokra. Csak tegnap elém 2 gyalogos esett ki, mert megcsúsztak! És a legfontosabb: úgy sose vezess, hogy félsz és feszült vagy.
Neked Is Kellemes Ünnepeket :) Na és Boldog Új évet és Sok Malackát ;) :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!