Találatok a következő kifejezésre: Mit kell lehet csinálni ha fel (3 db)

Mit kell vagy lehet csinálni ha fel vagyok fázva? Érdemes szólni az orvosnak? Megindul tőle a szülés?

37 hetes terhes vagyok. Folyamatosan fáj a hasam alja, meg nyilall a derekam. Szerintem felfáztam. El?re is köszi a válaszokat:).

Legjobb válasz: Irány az urulógus, kapsz gyogyit, szépen kikezelik, a babának semmi baja nem lesz tõle. Habár az alhasfájás és derékfájás nem feltétlen felfázást jelenthet, lehet, hogy elõbb a nõdokid kellene felkeresni.

Irány az urulógus, kapsz gyogyit, szépen kikezelik, a babának semmi baja nem lesz tõle. Habár az alhasfájás és derékfájás nem feltétlen felfázást jelenthet, lehet, hogy elõbb a nõdokid kellene felkeresni.
Legkésõbb holnap reggel irány a kórház, elõtte szólj oda telefonon. Reggeli vizeletbõl vigyél, mert arra szükség lesz, természetesen szólni kell az orvosnak, még jobb ha holnap el tudsz menni a sajátodhoz. Az a rossz ebben, hogy te lehet hogy felfázásnak érzed, de bármi más is lehet, amivel nem érdemes játszani, nemsoká szülsz. Ezek a tünetek nem felfázásra utalnak, de jobb a békesség, a kórházban meg fognak dícsérni hogy bementél, mindenkinek azt kellene tenni ha bármiléyen aggasztó változást tapasztal magán terhesen.
Elképzelhetõ, hogy már a szülés indul meg, ne várj! Ha mégis felfázás, akkor is minél hamarabb orvoshoz kell menni, nehogy fertõzõdjön a baba. Drukkolok!

Mi lehet a probléma akkor, ha az USB nem ismeri fel a pendrájvot, vagy bármilyen USB-s eszközt? Mit kell csinálni? Az újratelepítés megoldja, vagy komolyabb a gond?

Legjobb válasz: lehet az is hogy elromlott az usb! de szerintem próbáld meg feltenni azt a lemezt amit kaptál a számítógéphez alaplap lemez! Az tuti megoldja :) ha nem akkor meg egyértelmû újra telepítés de a cd-n amit a gépez kaptál mindent tegyél fel!

lehet az is hogy elromlott az usb! de szerintem próbáld meg feltenni azt a lemezt amit kaptál a számítógéphez alaplap lemez! Az tuti megoldja :) ha nem akkor meg egyértelmû újra telepítés de a cd-n amit a gépez kaptál mindent tegyél fel!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!