Találatok a következő kifejezésre: Mit kell lehet csinálni (291 db)

Mit kell-lehet csinálni egy 8 hós babával, ha elkapta a hányós vírust?

Nagylányom most esett át rajta, csak hányt, anyósomnak hasmenése volt. Félek kislányom is elkapta.

Legjobb válasz: Légzésfigyelõ van? Ha hánya itatni,itatni itatni!!Mindegy mivel csak megigya(akár cukros tea,gyümilé amit szeret,ha hasmenés is lenne akkor egy kevés fekete tea)

Légzésfigyelõ van? Ha hánya itatni, itatni itatni!!Mindegy mivel csak megigya(akár cukros tea, gyümilé amit szeret, ha hasmenés is lenne akkor egy kevés fekete tea)
Ha hányna fektesd az öledbe hason és a fejét tartsd egy lavor fölé. Sok folyadék és holnap doki. Személyes tapasztalatom szerencsére nincs. 2 gyerekem van, de egyik sem hányt még úgy igazán. De amikor az elsõ babám pér hónaposan egyszer nagyobb mennyiséget bukott, úgy megilyedtem, hogy a fotel felé tartottam és az összes cucc ott landolt. Szóval ha hirtelen törne rá akkor legalább próbáld meg valami lemosható felület felé tartani, ha éppen lavor nincs a közelben. Az éjszakáról meg annyit, hogy most inkább aludj vele, nehogy baj legyen.
A kérdező hozzászólása: Légzésfigyelõ van, de már nem használjuk, most aláteszem. Magam mellé teszem a kiságyát éjjelre. Most figyelem, eddig nem hányt, de erõlködik. Lehet a hasa fáj, inkább hasmenése lesz... Csak éjjel félek, hogy nem ébredek fel, ha valami gond van... Ma sem lesz jó éjszakám...bár inkább, mint hogy baj legyen!

Mit kell/lehet csinalni ha a mosogel belement a szembe?

Legyszi segitsetek !! FONTOS !!!!

Legjobb válasz: bõ vízzel kimosni, esetleg tehetsz rá kamillás borogatást, és figyeld. ha irritáció, vörösödés, fájdalom mutatkozik, akkor fordulj orvoshoz.

bõ vízzel kimosni, esetleg tehetsz rá kamillás borogatást, és figyeld. ha irritáció, vörösödés, fájdalom mutatkozik, akkor fordulj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Okee, koszi . :)

A légtalpas cipőben ha kilyukad és ellaposodik a légtalp, mit kell/lehet csinálni vele?

Elég drága cip? volt, rebook ultimate walk utcai gyaloglócip?, fel sem volt tüntetve, hogy légtalpas, most, durván 1,5 év után vettem észre, hogy mindkét talpa lapos, és befelé áll.

Terhes lehet a barátnőm, hogyha orál sex után1× bentvolt neki kb.2 makknyi, és maga az orálsexsem tartott 1-2 percnél tovább, közelsem voltam ahoz, hogy elmenjek, ezután 1× bent volt neki kb.2 makknyi Először volt ilyen, Mikor kell tesztet csinálni?

lényeg,hogy nem tudjuk volt-e el?váladék,3 napja történt a dolog és, Mikor kell terhességi tesztet csinálni,2 hét múlva menszeszel várjunk addig?, és szüzességünk elvesztettük ezzel?

Legjobb válasz: A szüzességet sokféleképpen szokták definiálni,de szerintem az általánosan elfogadott a kuki a punciban,tehát igen elvesztettétek.És igen, lehet terhes a barátnõd, bár erre kicsi az esély, az elmaradt menzesztõl lehet terhességi tesztet csinálni.

A szüzességet sokféleképpen szokták definiálni, de szerintem az általánosan elfogadott a kuki a punciban, tehát igen elvesztettétek.És igen, lehet terhes a barátnõd, bár erre kicsi az esély, az elmaradt menzesztõl lehet terhességi tesztet csinálni.
nemb kell egybõl tesztet csinálni meg kétségbe esni , nem ennyire egyszerû azért teherbe esni:) várjátok meg amég meg jön neki de sztem nem lesz ebbõl baj mert ha volt elõváladék azt "lenyalta" :P
Nem értem, miért fekszetek le egymással (VÉDEKEZÉS NÉLKÜL) ha ennyire tudatlanok vagytok! Egy lány/nõ nem csak attól lehet terhes, ha elmész benne! Ugyanis már az elõváladék is elég attól függetlenül, mennyi ideig voltál benne és persze mennyire. LÉNYEGTELEN! Mint ahogy az elõttem szóló is írta, nem biztos, hogy volt peteérése a barátnõdnek. Tesztet 2 hét múlva kell elvégezni, akkora már megtörténik a beágyazódás! Ez a szüzesség dolgok pedig... Megkérdezhetem hány évesek vagytok? 18/L
igen..terhes lehet...a makknyi szót úgy használod mint vmi mértékegységet b*zd! :D
szakadok a röhögéstõl XD
A stílusból és az értelmi szintbõl ítélve max 15.. :) )) Amúgy ha le is nyalta az elõváladékot, amikor beleraktad, nem folyhatott ki újabb adag? :) Az nem olyan, hogy kiszopkodja és egyszercsak elfogy...
A kérdező hozzászólása: Bocsi , de nem!
A kérdező hozzászólása: 4. erre én is gondoltam, ez is egész jó válasz ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 3. válasz adónak, az értelmes választ .
Én 15 éves vagyok de legalább felvilágosítom magamat az internetrõl, szerintem csak 12-13 éves lehet. Ha semmit sem tudtok minek fekszetek le egymással? jól mondta az elõttem szóló...

Mi az a bonzai? Mit tartalmaz, meg, hogy mit kell vele csinálni (azaz nem kell, de mit lehet)?

Gondolom valami kábszer. Találtam honlapot is:

Legjobb válasz: "A Föld minden tájáról összeválogatott gyógyfüvek harmonikus keveréke. Különleges aromával rendelkezõ, relaxációs füstölõkeverék." Elõször én is azt hittem :D Bár lehet 2 in 1 :D

"A Föld minden tájáról összeválogatott gyógyfüvek harmonikus keveréke. Különleges aromával rendelkezõ, relaxációs füstölõkeverék." Elõször én is azt hittem :D Bár lehet 2 in 1 :D
szerintem nem kábszer csak utánzat és nem ér szart se. csak rohadt drága.

7- 8 hetes babával mit "kell", lehet játszani? Mit "kell" már neki csinálnia (pl. nyúlni tárgyakért. )?

Van erre vmi táblázat is esetleg?

Legjobb válasz: Semmi nem "kell" neki. Minden baba másképp fejlõdik,és mást lehet vele játszani ebben a korban. Csak az a fontos,hogy fejlõdjön és érdeklõdjön valami után.

Semmi nem "kell" neki. Minden baba másképp fejlõdik, és mást lehet vele játszani ebben a korban. Csak az a fontos, hogy fejlõdjön és érdeklõdjön valami után.
Egy ekkora babának még nem kell semmi extrát csinálni, fõleg nem a játékok után nyúlni.
ennie, aludnia, illetve a kontrasztos színû tárgyakat néznie, mozgatva azokat követnie a fejével, hason tartania a fejét. iratkozz fel a kismamablog.hu-ra, ott Vida Ágitól havonta kaphatsz hirlevelet, abból sokmindent megtudhatsz, illetve kérdezhetsz is tõle.

Mióta kicserélték a gépben a winchastert, nem lehet hangokat és zeneszámokat lejátszani, mert azt írja ki, hogy nincs hangeszköz (pedig azzal nem történt semmi). Mitől van ez? És mit kell ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: Gondolom a winchester csere "alkalmával" újra lett telepítve az operációs rendszer, de aki csinálta elfelejtette föltelepíteni a hangkártya mûködtetõ programját (driverét). Ezért írja ki, hogy nincs hangeszköz. Ha megvan a hangkártya gyári CD-je (vagy ha alaplapi hangkártyád van) az alaplap CD-je onnan lehet installálni. Ha beteszed a meghajtóba a CD-t valószínûleg elindul a telepítõprogram. Aztán követni kell az utasításait, és lehet, hogy jó is lesz! A végén újra kell majd indítani a gépet, hogy a változások életbe lépjenek.

Gondolom a winchester csere "alkalmával" újra lett telepítve az operációs rendszer, de aki csinálta elfelejtette föltelepíteni a hangkártya mûködtetõ programját (driverét). Ezért írja ki, hogy nincs hangeszköz. Ha megvan a hangkártya gyári CD-je (vagy ha alaplapi hangkártyád van) az alaplap CD-je onnan lehet installálni. Ha beteszed a meghajtóba a CD-t valószínûleg elindul a telepítõprogram. Aztán követni kell az utasításait, és lehet, hogy jó is lesz! A végén újra kell majd indítani a gépet, hogy a változások életbe lépjenek.

A Final Fantasy VIIIban Shelphienek a 4es Limit Breaksot hogy lehet megszerezni? Mit kell érte csinálni? Mi kell hozá?

Megvan az utolso fegyvere ha az is kel hozá de utána mi?

Legjobb válasz: hát akkor mostmár csak ki kell keresned.. elég nehezen adja be The End a neve, de mondjuk én sose használtam

hát akkor mostmár csak ki kell keresned.. elég nehezen adja be The End a neve, de mondjuk én sose használtam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!