Találatok a következő kifejezésre: Mit kell közbe csinálni (72 db)

Irrigálás közben "fellövődött" a colpo cleaner kupakja. Hogyan kell kiszedni, mit kell ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: " Ha futok (futógépen) nem esik ki, vagy nem csúszik lejjebb?" És még te vagy a nõ??Nem tudod mit kell magaddal csinálni??Megmondjam?

"A kérdező hozzászólása: Ha futok (futógépen) nem esik ki, vagy nem csúszik lejjebb?" És még te vagy a nõ??Nem tudod mit kell magaddal csinálni??Megmondjam?
A kérdező hozzászólása: Csak az a kis fehér, nem az egész csõ :)
Tiszta kézzel nyúlj fel a hüvelyedbe és kijön. Ha mégsem jön ki, menj orvoshoz!
Vagy pedig leguggolva nyomj, mintha kakilnál. Ha sehogy nem jön ki, irány a doki! Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Ha futok (futógépen) nem esik ki, vagy nem csúszik lejjebb?
Nem, tampon sem esik ki, a méhizomzata a helyén tartja. Ahogy írták, uggolva próbáld kinyomni, esetleg tiszta kézzel felnyúlni, hátha ki tudod szedni, de ne erõltesd, inkább menj el orvoshoz. Fél perc alatt kikapja.
A kérdező hozzászólása: Kijött, hehe :) Köszi a segítséget... :)
igen, és mozgatnod kéne(az õ nyelve körül)
IGen. körbe-körbe, fel-le, ide-oda mozgatni más más tempóban és erõsséggel.
harapd le .....:D ha eljutsz odáig ugyis tudni fogod
igen álltalában beszoktuk mi is dugni a nyelvünket:Dés mozgatjuk;) 15/L

Mit csináljon az ember, ha kutyasétáltatás közben szembejön vele egy csapat kóbor kutya, és piszkálni kezdik? Futni, támadni, várni, mit kell ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: Kutya nélkül azt csinálom, hogy úgy teszek, mintha nem venném észre õket, és semmiképp sem kezdek szaladni, inkább lassabban mozogni, a kezeimet pedig zsebre tenni, hogy ne vegyék hadonászásnak... De hogy kutyussal együtt mit tennék??? Mert a kutyád már nem fog észre nem vételt tettetni... Mi van, ha mondjuk megfogod a kutyádat, leguggolsz hozzá, simogatod. Vagy egész lefekteted és úgy simogatod, hogy ezzel legyen elfoglalva a te kutyád, és a kóborok hátha elmennek...? Hát nem tudom, hogy ez kivitelezhetõ-e?!

Kutya nélkül azt csinálom, hogy úgy teszek, mintha nem venném észre õket, és semmiképp sem kezdek szaladni, inkább lassabban mozogni, a kezeimet pedig zsebre tenni, hogy ne vegyék hadonászásnak... De hogy kutyussal együtt mit tennék??? Mert a kutyád már nem fog észre nem vételt tettetni... Mi van, ha mondjuk megfogod a kutyádat, leguggolsz hozzá, simogatod. Vagy egész lefekteted és úgy simogatod, hogy ezzel legyen elfoglalva a te kutyád, és a kóborok hátha elmennek...? Hát nem tudom, hogy ez kivitelezhetõ-e?!
Én fel szoktam venni a kutyust, de ez csak akkor megy, ha kicsi, nyilván egy dán doggal nehezebben kivitelezhetõ az én módszerem:) Esetleg próbálj vele irányt változtatni úgy, hogy elkerüljétek a kóbor kutyákat, ha idõben meglátod õket.
Ha kutya nélkül vagyok, elsétálok mellettük, ha kutyával(3 hónapos) akkor viszont oda kiáltok hogy tûnés! és lépek egyet feléjük és már szaladnak is. (3as falkában kóborolnak szegények kis szépek amúgy, vizsla méretûek.)A sajátomat nem szoktam felkapni a földrõl, hacsak nincs életveszélyes kutya mellettünk.
Vagy a másik irányba mész (ha idõben észreveszed) , vagy elijeszted õket mást nagyon nem tudsz csinálni szerintem , a kutyafelkapás meg nehezen kivitelezhetõ mondjuk egy németjuhásszal :) Nekem eddig az elijesztés bejött.

Hiba pc telepítés közben, mit kell ilyenkor csinálni? (folytatás)

telepítés közben kb80%nál azt írja ki hogy válasszam ki a telepítő cd-t, de nem enged kiválasztani, bróbáltam win7tel win8al xpvel és ubuntuval is de egyiket se fogadja el.. hogy lehet megcsinálni? válaszokat előre is köszönöm!

Samsug s5230-as telefonom szoftver frissités közbe leesett mit kell most csinálni?

Legjobb válasz: Fel van töltve? El tudod indítani a download módot? Ha igen akkor csináld meg még egyszer a frissítést!

Fel van töltve? El tudod indítani a download módot? Ha igen akkor csináld meg még egyszer a frissítést!
Akkor próbáld meg újra a telepítést!;)
És legyél óvatosabb :D
A kérdező hozzászólása: felvan töltve, de nem igazán akar bekapcsolni :/
Download módba se?
A kérdező hozzászólása: hát ugyse..:/
A kérdező hozzászólása: ja, de ugy igen megy download módba :D
A kérdező hozzászólása: de nemigazán tudom hogy kéne... :/ :D

Mit kell akkor csinálni, ha meglátjuk a szüleinket szex közben?

Arra vok kiváncsi , hogy mit kell abban a szituban csinálni.Lécci írjatok. KÖCCE

Legjobb válasz: Annyit mondani hogy: Ööö Bocsi.. és sürgõsen távozni. Esetleg utólag is bocsánatot lehet kérni, mivelhogy kopogás nélkül bejöttél a szobába!!! Ennyi, semmi több. Ja és nem szóba hozni, meg viccelõdni vele utólag.

Annyit mondani hogy: Ööö Bocsi.. és sürgõsen távozni. Esetleg utólag is bocsánatot lehet kérni, mivelhogy kopogás nélkül bejöttél a szobába!!! Ennyi, semmi több. Ja és nem szóba hozni, meg viccelõdni vele utólag.
Ha pedig nem veszik észre, hogy megláttad õket, akkor még csak bocsánatot se kérj, mert megzavarod vele õket.
Kedves 16.14-es, miért lennének gázak, ha jól esik, te x idõs korodban abbahagyod csak azért mert már "idõs" vagy. Ne nevettess... Am szerintem a szüleid vigyáznak, h ne lásd meg õket, ha mégis megtörténik, fogod magad, és gyorsan elhúzol, te is lettél valahogy nem? :D
"akkor hangosan elkiáltod magad, hogy "ennyi!"" nah, ennél a résznél ki voltam... :D meg videómegosztó :D:D áhh:D:D ezen jót röhögtem :D
elõkapni a videokamerát, felvenni az egészet, amikor végeztek, akkor hangosan elkiáltod magad, hogy "ennyi!", utána szóbahozni a zsebpénzt és annak emelését valamint a videó megosztókat...
Kimenni a szobából. Aztán késõb ugy csinálni mintha semmi nem történt vna.
Én egyszer hallottam anyámat a barátjával, vékony fal választotta el a szobámat az övétõl. Sírva fakadtam és átrohantam nagymamámhoz, pedig már 13 voltam. Nem azt mondom, hogy így kell viselkedni, meg hogy azt hittem, hogy õ nem szexel, csak nagyon rossz érzés volt, hogy nincs tapintattal rám.
Nagyon vicces szitu...te érzed magad gáznak pedig nekik kéne ::P amúgy , ja csendben kimenni !"bocsi" címszó alatt :D
üvöltve ki kell rohanni a szobából...
semmit. ha látják, hogy rajtakaptad õket, elég egy bocsi, ha meg észre sem veszik, akkor pedig próbáld elfelejteni :P 16:40 Ez komoly? sírva? én 8-9 éves koromban láttam meg anyámat meg a pasiját este, és teljes nyugodtsággal visszamentem szundikálni :P esténként is hallom õket, de mit kell ezen kiakadni?
Kimész onnan mintha észre se vetted volna és nem beszélsz róla senkinek. :D Nálam bevált, 6 éves koromban egyszer rányitottam szüleimre, azóta se tudják. :D Pedig eltelt több mitn 11 év. :)
Elõször is nagyon kell örülni, hogy a szüleid együtt vannak, szeretik és kívánják egymást. :o) A többi sokban függ a körülményektõl, amikrõl nem tudok semmit. ;o)
Ismeritek azt, hogy Pistike meglátja a szüleit szex közben. Anyukája késõbb odamegy, és elmagyarázza, hogy amit látott az normális, így készül a kisbaba, és õk csak szerettek volna egy kistestvér csinálni Pistikének, hogy legyen kivel játszania! -De én nem akarok kistestvért! -mondja Pistike. Jó, eltelik pár nap. Legközelebb Pistike megint benyit a szülei hálószobájába, és most más pózban látja meg õket, mire rájuk kiált: - ÉS VEGYÉTEK TUDOMÁSUL, HOGY KISKUTYÁT SEM AKAROK!!! :D

Mit kell csinálnia egy lánynak szex közben? Mert az oké hogy ott fekszik alul és csak terpeszt, de amikor esetleg felülre kerül akkor mit kell csinálnia hogy jó legyeen a fiúnak? Elég csak föl-le mozognia, vagy közbe előre-hátra is kell?

Legjobb válasz: Na hát ha te vagy felül akkor mozogj rajta rendesen, hogy érezze, hogy ott vagy le-föl, elõre hátra, körkörösen ahogy jól esik. ztán rá is feküdhetsz és úgy is mozoghatsz egy kicsit. Persze ezek a mozgások közben plusz dolgokat is lehet csinálni. Míg fel le mozozgsz a testeddel, a kezeddel nyugodtan hátra nyúlhatsz és finoman markolászhatod a gólyóit meg fog õrülni tõle...

Na hát ha te vagy felül akkor mozogj rajta rendesen, hogy érezze, hogy ott vagy le-föl, elõre hátra, körkörösen ahogy jól esik. ztán rá is feküdhetsz és úgy is mozoghatsz egy kicsit. Persze ezek a mozgások közben plusz dolgokat is lehet csinálni. Míg fel le mozozgsz a testeddel, a kezeddel nyugodtan hátra nyúlhatsz és finoman markolászhatod a gólyóit meg fog õrülni tõle...
majd érzed ugyis h mi jo neked és neki !ha neki nem jo hidd el ugyis pozt vált vagy jelzi vhogy h nem jo neki de am szerintem jobban élvezik amikro a csaj irányit:P
Ha nem erzed mit kell csinalni akkor szerintem hagyd a busba egyenlore a dolgot...ha nem jon magatol megette a fene...
Ha a lány alul van érdemes "fölvenni" a pasi ritmusát. Esetleg misszi pózban lehet finoman karmolgatni a hátát! De szigorúan csak finoman!! Amúgy ha te vagy fölül akkor azt lovaglásnak szokták hívni. Azt te döntöd el h mozogsz rajta. elõre-hátra vagy föl-le. Ahogy nektek jó. A szexben minden megengedett ami mindkét félnek jól esik... cukorfalat

Leírná valaki h részletesen mit kell csinálni smár közben? Nagyjából képbe vagyok, csak izgulok nagyoooooon :SS

légyszi segítseteek.*-*

Legjobb válasz: Mit kell csinálni közben? Rágózni, elmesélni mi volt aznap a suliban, megnézni van-e nálad elég apró.

Majd eljön a pillanat és tudnifogod a nagy ö-vel mit kell csinálni. Ez olyan mint a kerékpározás eleinte nem megy de ha megtanultad utána már elfeljteni sem lehet.
megvolt?:)
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó válaszoló.és a fogkoccanást valahogy el lehet kerülni??
kártyázni! mit kell...?!
Mit kell csinálni közben? Rágózni, elmesélni mi volt aznap a suliban, megnézni van-e nálad elég apró.
A kérdező hozzászólása: hm..hát én is remélem :D még valami tudnivaló??
Igen, úgy, hogy nem tolod bele az arcod az õ arcába. Nem tudom máshogy megfogalmazni.:D Egyébként ne aggódj, elõfordul ez, csak nekem volt elsõ alkalomkor ez a hibám. Nem biztos, hogy veled is ez lesz.:)
tipp net csak enyit mondok
hidd el enis ebben a cipoben jartam egy ideig...pontosaban az en pasim egy fel evet vart a csokomra smiko megkapta en rajottem h massal is ki akarom probalni:P:) ) de hidd el nem nagy dolog de azert soha nem megy majd ki a fejedbol csak lazan es szenvedejesem:*
ha már mindent elolvastál ezzel kapcsolatban, videókat is néztél és tisztában vagy nagyjából a dolgokkal akkor kár volt megkérdezned mert itt is csak ugyanazokat fogod olvasni.ne izgulj, nem éri meg mert úgy görcsös leszel és el is ronthatod.
Én is izgultam de nagyon.:) Nem hiszed, de majd az elsõ után magadban nevetni fogsz, hogy "úristen, ezen aggódtam annyit?". Bevezetésként legyen sok szájrapuszi, abból majd következik egy kis ajakharapdálás..mm:) aztán valószínleg a fiú fogja "elõhözni" elõször a nyelvét, majd szinte azt csinálsz amit akarsz és jólesik. Csak ne dugd túl mélyre, és ne hajolj bele annyira. Nekem az elsõ azért volt rossz, mert minden másodpercbe koccant a fogunk..:D Hát nem volt olyan kellemes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm gergely..:) )
Lehet itt írni ódákat is, de ott és akkor majd megérzed mi is a jó és figyeled mit csinál a másik és ha neked jó akkor leutánozd.
A kérdező hozzászólása: jajj.. -.-" légyszi csak az írjon aki normális tanácsokat szeretne írni..
A kérdező hozzászólása: már néztem videót is meg vagy 20 oldalt megnéztem meg elolvastam mindent..úgyh tisztába vagyok már vele..csak 1 gond van h nagyon izgulook..nagyon.. :( :S meg..én mindig úgy képzeltem el, hogy sötétbe csak ketten..ilyen romantikusan..
smárolni :D amúgy ez jön magától... neten sok videó van, megnézhetsz egy párat
A kérdező hozzászólása: Most komolyan..értelmes válaszokat várok..légyszi.
öleld át a barátodat, vagy simogasd , vagy túrj bele a hajába meg ilyenek...:D
A kérdező hozzászólása: 2.válaszoló lány vagyok..
fiú vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: igen megvolt :p és jó volt . ééés nem is kellett volna izgulnom ennyire.. :)

Hogyan dolgozzon egy lány szex közben? Mit kell csinálnia hogy jó legyen a pasinak?

Legjobb válasz: Minden ember más, tehát nem tudod pont eltalálni, hogy a pasidnak mi a jó. Fontos a kommunikáció két ember közt, különben sose fogjátok kitalálni egymás vágyait. Ki kell tapasztalni ezeket. Egyébként légy aktív. Ha szereted a párodat, akkor aktív is vagy kellõképp. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ne legyél fadarab...mert akkor akár egy guminõt is tolhatna.

Minden ember más, tehát nem tudod pont eltalálni, hogy a pasidnak mi a jó. Fontos a kommunikáció két ember közt, különben sose fogjátok kitalálni egymás vágyait. Ki kell tapasztalni ezeket. Egyébként légy aktív. Ha szereted a párodat, akkor aktív is vagy kellõképp. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ne legyél fadarab...mert akkor akár egy guminõt is tolhatna.
testhelyzettõl függ: túrj a hajába, gyúrmázd a vállát, a hátát, kulcsold a lábad a dereka köré úgy még a tempót is diktálhatod, markolászd a fenekét de ne sûrûn és nem túl vadan, húzd fel te neki az óvszert mert az is nagyon izgató, ha te az a típus vagy aki nem ad ki semmilyen hangot közben akkor nyögj halkan hogy éreztesd vele a sikerélményt, ha látod hogy fárad akkor vedd át a cselekvõ szerepét esetleg pózt is válthattok és te mozogj rajta ha lovagló póznál jártok nyújtózz párszor hátra én imádom a feszülõ nõi mell-test látványát, és a kutyapózt találom a legizgatóbbnak mert egyszerûen kívánnivaló a nõi fenék (a nem túl nagy :D), sõt olyankor úgy érzem õ teljesen az enyém, ez remélem segített 27/F
elõzõ vagyok egy valami kimaradt, egyet ne tégy, ne feküdj el mint egy darab fa aki sodródik az óceánon mindent hagyva mert összezavarod a párod aki aztán beleképzel majd valamit és ez a szex rovására megy, meg a késõbbiekre is kihat
Felhõtlenül élvezd a dolgot. Ez a legfontosabb.
GRATULA!!! Végre egy jó kérdés! Ezt kellene minden lánynak feltennie 12 év fölött, hogy 20 éves korára szexistennõ lehessen a párja számára. ( Ld. a gésák képzését) Mennyivel több boldog pár lenne! ( Persze ez érvényes a fiukra is!) Csak az a baj, hogy néhány mondatban nem lehet megválaszolni.
Misszionáriusban is lehet tenni egy két dolgot. Vagy ne maradj misszionárius pózban: fond a lábad a lába/feneke köré, próbáld meg elérni a nyakát, simogasd a fejét, hátát, karját. Ezt én nagyon szoktam szeretni. Nyögdécseljél, és tényleg látsszon rajtad, hogy élvezed, mert ha nem élvezed, a fiúnak sem lesz jó. Mássz rá bátran a fiúra, közben simogasd, markolászd, ahol éred. Ha benned van mozgasd a csípõdet, bármilyen pózban, mintha hastáncolnál. És tényleg nagyon szép látvány a feszülõ mellet nézni, szóval ezt bátran alkalmazhatod, a srácnak is biztos fog tetszeni. És az sem hátrány, ha elmondod, vagy elliheged, hogy most mennyire élvezed esetleg a dolgot.:)
Misszio.pózban én pl. beletúrok a hajába, markolászom a popsiját, simogatom magam, vagy az újjamat bedugom a szájába, vagy õ az enyémbe és szopogatom az újját.De simán látja rajtad h. élvezed, akkor az már jó. Amúgy minden fiúnak más a jó.Aki sokat masztizik, annak az orál elég sokáig tart.Na meg ami egyszer jó az lehet legkozelebb már nem, a párom pl. szereti ha úgy kapom be a lompost h. hozzádörzsölöm a szájpadlásomhoz, hiszen az is recés és hasonló érzés mint a hüvelyben, kézzel nehéz jót okozni, hisz teljesen másként csinálod te szembõl, mint amikor õ csinálja magának.De kérdezz rá h. õ hogyan szeretné h. csináld és akkor elmondja mi a jó neki.
Ládákat pakoljon vagy varrodában fonjon! Na jó válaszolok:Szerintem, ha ezt éreznéd, ha közben valóban szeretnéd azt akivel közben csinálod...
Azért szerintem elég kielégítõ válaszok jöttek :) Engem is érdekel ez a téma, bár hogy õszinte legyek nem sok újdonságot olvastam, szóval írjatok még fiúk!!!! 21/L
bocsánat, hogy belekérdezek a kérdésbe, de és simán, misszionáriusban mit tud csinálni a lány? mármint, úgy sok mozgástér nincsen...
telefonos ügyfélszoláglatot el tudok képzelni szex közben a csajnak. esetleg fõzhetne valamit, még az is mûködõképes lehet. vagy írjon fejben reklámszövegeket. például.
Én a 12 éves korral max úgy értenék egyett, ha finoman, mint egy felvilágosító óra lenne, nem pedig kõkemény gyakorlat. Így is túl sok az olyan csaj, aki testileg már érett, de lelkileg még egyáltalán nem és már szexuális életet él. Ez pedig többek között azért nem túl jó, mert nem figyelnek pl. a védekezésre. Szerintem meg nagyon hamar bele lehet jönni, fõleg ha az egyik fél tapasztalt. Meg amúgy is, ha szerelmes az ember akkor a simogatások meg minden kedveskedés ösztönbõl jön és boldogságot okoz. P 18/L

A lányok mit szoktak csinálni szex közben? Vagy ott csak a fiúnak kell valamit csinálni? Vagy ez magától jön? 15/L

Legjobb válasz: Magától jön, de azért ne lepõdj meg, ha elsõ alkalommal bénázni fogsz. :) 15/f

Magától jön, de azért ne lepõdj meg, ha elsõ alkalommal bénázni fogsz. :) 15/f
én kötni szoktam 62/ L
A kérdező hozzászólása: juj, nagyon köszönöm a választ!:) igen hasznos volt.ment a plusz:)
Magától jön a dolog. Engedj a vágyaidnak! Szokták mondani, hogy a szexben minden szabad ami mind a két félnek jó, élvezetes. Nem árt ha errõl sokat beszélgettek mielött a gyakorlatra kerül a sor. Ha ismersz egy idõsebb, tapasztalt pasit akkor akár az is lehet a tanító bácsid. Az esetek túlnyomó többségében ez így szokott lenni. Annyi a kockázata a dolognak, hogy kivel hoz össze a véletlen, ugyanis az elsõ élmények, tapasztalatok kihatásal vannak, lehetnek az egész további szexuális életedre. Azért ne parázz be, nem eszik olyan forrón a kását!
A kérdező hozzászólása: igen...:) tudom, én is szoktam nevetni, csak ez nekünk kérdésíróknak( mármint azoknak, akik komolyan is gondolták a kérdést) nagyon sz*r...
istenem, majd ha öreg leszel megtudod.46 sálnál és 12 pulóvernél járok.és nem viccelek
Mármint lemásolják? :D Amúgy igen, de legalább jót lehet nevetni egy-egy kérdésen. :)
A kérdező hozzászólása: de hát nem igaz hogy nincs jobb dolguk...amúgy igen, most az a "menõ" hogy mindenféle hülyeséget ideírogatnak, aztán le print screenezik, és feltöltik fbra...
Mert azt élvezik, hogy trollkodhatnak. 2 napja rejtettem el a nevemet, mert egy kérdésnél én voltam a téma. Sajnos gyökerekkel kerek a világ. (zohan123 vagyok)
A kérdező hozzászólása: köszönöm 2 utolsó válaszoló! mentek a pluszok! hát nem értem hogy az ilyen gyökerek miért jönnek ide...-.-
Magától jön , de azért nem árt ha a (leendõ) párod véleményét is kikéred.
Azért nem tudnak, mert gyökerek. Üdvözöllek a gyakorikérdéseken. (elsõ voltam)
Basszus, én is kötni szoktam! Lehet, hogy te én vagy!
A kérdező hozzászólása: nem értem ha az elsõ 3 válaszoló normálisan tudott válaszolni, ti miért nem tudtok?-.^ gyökerek.
Szerinted mit csinálnak?.. Azt mint a fiúk... Sexelnek.. Miért mit akarsz közbe csinálni? Olvasni vagy mi? xd
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat..:) mentek a pluszok
Az magától fog jönni. Ha meg többször lesztek együtt és összeszoktok mindig azt fogja csinálni ami neked jól esik. :) Meg persze te is azt ami neki jó. :)
Ez magától jön. :)
Majd együtt kitapasztaljátok. Gyakorlat teszi a mestert! Minnél gyakrabban sexeltek annál jobb lessz! Majd meglátod. Kiismeritek egymás testét. Rájöttök ki mitõl izgul, mi az ami lázba hozza! Jó gyakorlást és sok élvezetet kívánok! (Ne felejtsetek el védekezni!)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!