Találatok a következő kifejezésre: Mit kell közbe (416 db)

Ha pénteken kontaklencsézek, de utána egészen keddig nem, akkor mikor kell közben folyadékot cserélni rajta?

Legjobb válasz: Én csak szombatonként használom, közbe nem kell cserélni. Doki mondta.

Én csak szombatonként használom, közbe nem kell cserélni. Doki mondta.
Nekem azt mondták, hogy akkor is ki kell cserélni a folyadékot naponta, ha nem használom, de ettõl függetlenül ezt nem tartom be. De azért péntek és kedd között mondjuk vasárnap kicserélném a benne lévõ folyadékot.

Hogy lehet 1 autót karbantartani, miket kell közbe megcsinálni, nézni rajta? Nem rég vettem az elsõ autómat és tudni szeretnék ilyen dolgokat hogy nehogy valami baja legyen

Legjobb válasz: Olajcsere az elõírt idõ után. Légszûrõcsere. Ezeket kell a leggyakrabban. Plusz vezérléscsere a megadott futás után. Ezekre "kérdés nélkül" illik odafigyelni (tehát ha nincs semmi hiba, akkor is) A többi az ahogy elromlik :D Ha kopogó hangot hallasz valamelyik keréktõl, akkor nézesd meg. Ha nem jó a fékhatás akkor azt nézeted meg. Ha egyre fentebb fog a kuplung, vagy nem emel ki teljesen (padlóig benyomva is mászik az autó sebességben), akkor a kuplungot nézeted meg. Ha recseg a kormány, vagy egyre nehezebb tekerni, akkor azt. Egyszóval ha valami eltér az addig megszokottaktól, akkor szerelõ :)

Olajcsere az elõírt idõ után. Légszûrõcsere. Ezeket kell a leggyakrabban. Plusz vezérléscsere a megadott futás után. Ezekre "kérdés nélkül" illik odafigyelni (tehát ha nincs semmi hiba, akkor is) A többi az ahogy elromlik :D Ha kopogó hangot hallasz valamelyik keréktõl, akkor nézesd meg. Ha nem jó a fékhatás akkor azt nézeted meg. Ha egyre fentebb fog a kuplung, vagy nem emel ki teljesen (padlóig benyomva is mászik az autó sebességben), akkor a kuplungot nézeted meg. Ha recseg a kormány, vagy egyre nehezebb tekerni, akkor azt. Egyszóval ha valami eltér az addig megszokottaktól, akkor szerelõ :)
Ja, és hûtõfolyadékra is figyelj oda, hogy megfelelõen alacsony hõmérsékletig fagyálló-e. Ha von otthon refraktométered akkor ha veszel belõle pici mintát le tudod ellenõrizni, de benzinkúton is megnézik neked, ha kéred. Gumiabroncsokra figyelj, de remélem ez nyilvánvaló :D Biztos írnak még okosakat, nekem elsõre ennyi jutott eszembe.
A kérdező hozzászólása: köszi :D
Ha turbós a gép (mert mondjuk TDI) akkor indulás elõtt egy kicsit melengetni, és mielõtt leállítod fõleg tempós út után szintén járatni egy kicsit hogy hûtsdd a technikát és ne kelljen fél év múlva lázasan böngészned a bontók oldalait! Ja benyással sem indulunk nyélgázzal, az sem tesz jót.

Mi az a meditáció? Mire jó? Mit kell közben éreznem?

Legjobb válasz: Kedves utolsó: NEM ugyanaz a relaxálás, a kikapcsolódás a hallucinációval. Kikapcsolódásnak hívhatjuk azt is, ha valaki elmegy kirándulni egy nemzeti parkba, ahol mondjuk leül, becsukja a szemét és hallgatja a madárcsicsergést. Ez a relaxálás. Hallucinálni vagy azok szoktak akiknek szihés gondjaik vannak, vagy azok akik délibábáot látnak például. Felesleges itt ijesztgetni a kérdezõt ilyen dolgokkal, ha a meditálás káros lenne - mint ahogy már írtam neked - akkor az emberek már több ezer éve hülyék lennének, és hallucinálnának. :) Hidd el, hogy a meditálás egyáltalán nem káros. Még testépítõk is használják, mert segíti a regenerációt az izmoknál nekik. :)

Kedves utolsó: NEM ugyanaz a relaxálás, a kikapcsolódás a hallucinációval. Kikapcsolódásnak hívhatjuk azt is, ha valaki elmegy kirándulni egy nemzeti parkba, ahol mondjuk leül, becsukja a szemét és hallgatja a madárcsicsergést. Ez a relaxálás. Hallucinálni vagy azok szoktak akiknek szihés gondjaik vannak, vagy azok akik délibábáot látnak például. Felesleges itt ijesztgetni a kérdezõt ilyen dolgokkal, ha a meditálás káros lenne - mint ahogy már írtam neked - akkor az emberek már több ezer éve hülyék lennének, és hallucinálnának. :) Hidd el, hogy a meditálás egyáltalán nem káros. Még testépítõk is használják, mert segíti a regenerációt az izmoknál nekik. :)
Az elsõ tökéletesen megfogalmazta, teljes mértékben igaza van. :) Én még annyit hozzátennék, hogy mivel többféle meditáció van, ezért mást és mást érzünk, ill. ugyanazt a meditációt is másként érezheti két ember, hiszen nem vagyunk egyformák, sõt. Ez az aktuális élethelyzetünktõl is függhet. Én éveken át jártam egy kedves ismerõsömhöz, aki ezzel foglalkozott, vele nagyon sokat meditáltunk és utána megbeszéltük, hogy ki mit érzett közben (anyummal és tesómmal jártam). Sajnos ez az ismerõsöm már nincs köztünk, pedig fantasztikus ember volt, mindig tudott segíteni és önzetlenül tette mindezt! Egyébként, ha kíváncsi vagy, próbáld ki! Hidd el, nagyon jó, egy kicsit kikapcsolsz, kilépsz a hétköznapi rohanás világából, megnyugszol.
A meditáció olyan tudatállapot, ahol az agyad alfa állapotban van. Nem kell megijedni, vagy rosszra gondolni, csak annyi a lényege hogy egy gondolatok nélküli állapot, és segít a belsõ lényedre összpontosítani és segít a stresszoldásban. Viszont egyáltalán nem veszélyes (3, 5 éve meditálok minden nap) Ha szeretnél errõl részletesebben tudni, vagy valami érdekel dobj egy privit és beszélünk :)
A meditáció egy nagy humbuk-- mert olyan nincs és nem igaz hogy nincsenek gondolatok! Aki ilyet ír az hazudik amit sajnos nagyon sok magyar elhisz a hindu marhaságról és igyekszik utánozni. Ha valakinek nincs gondolata az azt jelenti, hogy meghalt, mert a lélek eltávozott mert a gondolatunk bizony azon születik nem pedig az agyban!! Mire jó a kikapcsolódás inkább ez a helyes gyakorlat, hogy nem rohanunk egy csendes helyen vagyunk és vagy zenét hallgatunk ami megnyugtat vagy végig simítjuk a gondolati tenyerünkkel a fejünket majd az egész testünket úgy hogy érezzük a saját lelkünk feszültségét az életnek belsõ titkait. De ehhez a legjobb hanyatt feküdni kispárnát a fejünk alá tenni, ellazulni, és nem gondolni és figyelni semmi másra csak is a belsõ önmagunkra-- ezzel nem csak nyugalmat teremtünk önmagunkban de gyógyitani is képessé válunk önmagunkat illetve a fejünk lesimításával és a egész testet átszövõ energia szálaknak lesímogatásával szinte erõsebbé válunk minden egyes alkalom után.
Ahogy írta a 4/ hozzászóló... kicsit kikapcsolsz, kicsit hallucinálsz... ami egy idõ után már természetes képességé válhat és akkor is hallucinálhatsz ha a valóságban nincs ott semmi... nagyon veszélyes amit egymásnak tanácsot adtok anélkül hogy fogalmatok lenne bármirõl is!!
Mami te már több kérdésnél is hihetetlen nagy szellemi fogyatékosságról tettél tanu bizonyságot, szerintem neked is nagy szükséged lenne arra, hogy a fent említett emberek mûveivel meg ismerkedj. Hatalmas belsõ feszültség uralkodik benned, és ezt nagyon nem jó dolog másokra kivetíteni.
Látjátok erre akartam Nektek felhívni a figyelmeteket, amit a )/ válaszoló ajánlott; --"Ajánlom olvasásra Sri Chinmoy, vagy Osho Meditáció címû könyvét. Eckhart Tolle:A Most Hatalma is hasznodra lesz."" MIÉRT IS IGAZ KEDVES 9/? AZÉRT MERT KÜLFÖLDI ÍRTA? VAGY MERT JENKI? VAGY ÉPP INGLIS VAGY ÉPP HINDU BAROM??? A LÉNYEG HOGY KÜLFÖLDI BAROM?!!!AKKOR AZ IGAZ, AKKOR AZ JÓ, ÉS MINDEN SZÓ IGAZ?!!!
Meditálj azon, miért is vagy ekkora ökör !
Ha valóban érdekel, akkor hiteles helyen informálódj. Ajánlom olvasásra Sri Chinmoy, vagy Osho Meditáció címû könyvét. Eckhart Tolle:A Most Hatalma is hasznodra lesz. Nagyon ok ezoterikus írás foglakozik a meditációval, én ezeket ismerem behatóbban. :)
A legnagyobb baj az, hogy senki nem ellenõrzi, hogy mennyi szélhámosság áramlott be és milyen sok magyar szélhámoskodik vele, pénzért árulják a pszichiátriai betegségeket elõidézõ marhaságokat, babonaságokat, miközben még õk maguk sincsenek tisztába azzal, hogy tulajdonképpen mit reklámoznak, mit árulnak tanfolyamok formájában!
kedves 6/ akkor ezt kellett volna elsõre írni amit Te írtál röviden;"""Kikapcsolódásnak hívhatjuk azt is, ha valaki elmegy kirándulni egy nemzeti parkba, ahol mondjuk leül, becsukja a szemét és hallgatja a madárcsicsergést. Ez a relaxálás. """ ---nem pedig alfa-marhaságokat amit az agykontrollosok érnek el eszement Sylva-féle visszafelé számolással 100 ig és hallucinálnak vagy meditációnak nevezni a légzés szám megváltoztatását vagy ahogy az eszement látomásokat hallucinációkat elõidézgetõ babonás hinduk a Ganges partján mûvelnek vagy a folyamatosan hajlongó egyetlen szót ismételgetõ bigott tibetiek. Nem mindegy, túl sok marhaság ömlött be hazánkba és túl sok butaságot elhisztek ami a legnagyobb baj, hogy sokan kipróbáljátok sõt gyakoroljátok. Ettõl óvlak benneteket!
A meditáció olyan tudatállapot, ahol az agyad alfa (=programozható!) állapotban van. Vigyázz, hogy ilyenkor mit tolnak bele, mert azt kezded el megvalósítani: ha pl. nyálas hazugságokat, akkor azt stb.
A kérdésre nincs igazi válasz, látható néhány ember egymás közötti csatározása! Szerintem a választ keresd önmagadban. Keress egy nyugodt sarkot és ne csinálj semmit, lazítsd el magad. A többi jön magától, vagy sem, de elõbb utóbb megtapasztalod saját magad, az ember mindig saját tapasztalatain keresztül ismeri meg a világot, ezért küldök neked egy aranyos tanmesét, függetlenül attól, hogy maminak mi a véleménye róla. Sosem az a fontos, hogy mások mit gondolnak, hanem, hogy Te mit gondolsz, vagy mit érzel, mert mindenki másképpen éli az életét. Láthatod, vannak vélemények, és ellenvélemények, de ez így helyes! Ülsz vagy fekszel, a Te dolgod, amelyik neked szimpatikusabb, a többit pedig bízd a természetre! :) http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/igazsag-kutatas.. Ebben megtalálod a lényeget!

Mit kell csinálnia egy lánynak szex közben? Mert az oké hogy ott fekszik alul és csak terpeszt, de amikor esetleg felülre kerül akkor mit kell csinálnia hogy jó legyeen a fiúnak? Elég csak föl-le mozognia, vagy közbe előre-hátra is kell?

Legjobb válasz: Na hát ha te vagy felül akkor mozogj rajta rendesen, hogy érezze, hogy ott vagy le-föl, elõre hátra, körkörösen ahogy jól esik. ztán rá is feküdhetsz és úgy is mozoghatsz egy kicsit. Persze ezek a mozgások közben plusz dolgokat is lehet csinálni. Míg fel le mozozgsz a testeddel, a kezeddel nyugodtan hátra nyúlhatsz és finoman markolászhatod a gólyóit meg fog õrülni tõle...

Na hát ha te vagy felül akkor mozogj rajta rendesen, hogy érezze, hogy ott vagy le-föl, elõre hátra, körkörösen ahogy jól esik. ztán rá is feküdhetsz és úgy is mozoghatsz egy kicsit. Persze ezek a mozgások közben plusz dolgokat is lehet csinálni. Míg fel le mozozgsz a testeddel, a kezeddel nyugodtan hátra nyúlhatsz és finoman markolászhatod a gólyóit meg fog õrülni tõle...
majd érzed ugyis h mi jo neked és neki !ha neki nem jo hidd el ugyis pozt vált vagy jelzi vhogy h nem jo neki de am szerintem jobban élvezik amikro a csaj irányit:P
Ha nem erzed mit kell csinalni akkor szerintem hagyd a busba egyenlore a dolgot...ha nem jon magatol megette a fene...
Ha a lány alul van érdemes "fölvenni" a pasi ritmusát. Esetleg misszi pózban lehet finoman karmolgatni a hátát! De szigorúan csak finoman!! Amúgy ha te vagy fölül akkor azt lovaglásnak szokták hívni. Azt te döntöd el h mozogsz rajta. elõre-hátra vagy föl-le. Ahogy nektek jó. A szexben minden megengedett ami mindkét félnek jól esik... cukorfalat

Hogyan dolgozzon egy lány szex közben? Mit kell csinálnia hogy jó legyen a pasinak?

Legjobb válasz: Minden ember más, tehát nem tudod pont eltalálni, hogy a pasidnak mi a jó. Fontos a kommunikáció két ember közt, különben sose fogjátok kitalálni egymás vágyait. Ki kell tapasztalni ezeket. Egyébként légy aktív. Ha szereted a párodat, akkor aktív is vagy kellõképp. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ne legyél fadarab...mert akkor akár egy guminõt is tolhatna.

Minden ember más, tehát nem tudod pont eltalálni, hogy a pasidnak mi a jó. Fontos a kommunikáció két ember közt, különben sose fogjátok kitalálni egymás vágyait. Ki kell tapasztalni ezeket. Egyébként légy aktív. Ha szereted a párodat, akkor aktív is vagy kellõképp. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ne legyél fadarab...mert akkor akár egy guminõt is tolhatna.
testhelyzettõl függ: túrj a hajába, gyúrmázd a vállát, a hátát, kulcsold a lábad a dereka köré úgy még a tempót is diktálhatod, markolászd a fenekét de ne sûrûn és nem túl vadan, húzd fel te neki az óvszert mert az is nagyon izgató, ha te az a típus vagy aki nem ad ki semmilyen hangot közben akkor nyögj halkan hogy éreztesd vele a sikerélményt, ha látod hogy fárad akkor vedd át a cselekvõ szerepét esetleg pózt is válthattok és te mozogj rajta ha lovagló póznál jártok nyújtózz párszor hátra én imádom a feszülõ nõi mell-test látványát, és a kutyapózt találom a legizgatóbbnak mert egyszerûen kívánnivaló a nõi fenék (a nem túl nagy :D), sõt olyankor úgy érzem õ teljesen az enyém, ez remélem segített 27/F
elõzõ vagyok egy valami kimaradt, egyet ne tégy, ne feküdj el mint egy darab fa aki sodródik az óceánon mindent hagyva mert összezavarod a párod aki aztán beleképzel majd valamit és ez a szex rovására megy, meg a késõbbiekre is kihat
Felhõtlenül élvezd a dolgot. Ez a legfontosabb.
GRATULA!!! Végre egy jó kérdés! Ezt kellene minden lánynak feltennie 12 év fölött, hogy 20 éves korára szexistennõ lehessen a párja számára. ( Ld. a gésák képzését) Mennyivel több boldog pár lenne! ( Persze ez érvényes a fiukra is!) Csak az a baj, hogy néhány mondatban nem lehet megválaszolni.
Misszionáriusban is lehet tenni egy két dolgot. Vagy ne maradj misszionárius pózban: fond a lábad a lába/feneke köré, próbáld meg elérni a nyakát, simogasd a fejét, hátát, karját. Ezt én nagyon szoktam szeretni. Nyögdécseljél, és tényleg látsszon rajtad, hogy élvezed, mert ha nem élvezed, a fiúnak sem lesz jó. Mássz rá bátran a fiúra, közben simogasd, markolászd, ahol éred. Ha benned van mozgasd a csípõdet, bármilyen pózban, mintha hastáncolnál. És tényleg nagyon szép látvány a feszülõ mellet nézni, szóval ezt bátran alkalmazhatod, a srácnak is biztos fog tetszeni. És az sem hátrány, ha elmondod, vagy elliheged, hogy most mennyire élvezed esetleg a dolgot.:)
Misszio.pózban én pl. beletúrok a hajába, markolászom a popsiját, simogatom magam, vagy az újjamat bedugom a szájába, vagy õ az enyémbe és szopogatom az újját.De simán látja rajtad h. élvezed, akkor az már jó. Amúgy minden fiúnak más a jó.Aki sokat masztizik, annak az orál elég sokáig tart.Na meg ami egyszer jó az lehet legkozelebb már nem, a párom pl. szereti ha úgy kapom be a lompost h. hozzádörzsölöm a szájpadlásomhoz, hiszen az is recés és hasonló érzés mint a hüvelyben, kézzel nehéz jót okozni, hisz teljesen másként csinálod te szembõl, mint amikor õ csinálja magának.De kérdezz rá h. õ hogyan szeretné h. csináld és akkor elmondja mi a jó neki.
Ládákat pakoljon vagy varrodában fonjon! Na jó válaszolok:Szerintem, ha ezt éreznéd, ha közben valóban szeretnéd azt akivel közben csinálod...
Azért szerintem elég kielégítõ válaszok jöttek :) Engem is érdekel ez a téma, bár hogy õszinte legyek nem sok újdonságot olvastam, szóval írjatok még fiúk!!!! 21/L
bocsánat, hogy belekérdezek a kérdésbe, de és simán, misszionáriusban mit tud csinálni a lány? mármint, úgy sok mozgástér nincsen...
telefonos ügyfélszoláglatot el tudok képzelni szex közben a csajnak. esetleg fõzhetne valamit, még az is mûködõképes lehet. vagy írjon fejben reklámszövegeket. például.
Én a 12 éves korral max úgy értenék egyett, ha finoman, mint egy felvilágosító óra lenne, nem pedig kõkemény gyakorlat. Így is túl sok az olyan csaj, aki testileg már érett, de lelkileg még egyáltalán nem és már szexuális életet él. Ez pedig többek között azért nem túl jó, mert nem figyelnek pl. a védekezésre. Szerintem meg nagyon hamar bele lehet jönni, fõleg ha az egyik fél tapasztalt. Meg amúgy is, ha szerelmes az ember akkor a simogatások meg minden kedveskedés ösztönbõl jön és boldogságot okoz. P 18/L

Leírná valaki h részletesen mit kell csinálni smár közben? Nagyjából képbe vagyok, csak izgulok nagyoooooon :SS

légyszi segítseteek.*-*

Legjobb válasz: Mit kell csinálni közben? Rágózni, elmesélni mi volt aznap a suliban, megnézni van-e nálad elég apró.

Majd eljön a pillanat és tudnifogod a nagy ö-vel mit kell csinálni. Ez olyan mint a kerékpározás eleinte nem megy de ha megtanultad utána már elfeljteni sem lehet.
megvolt?:)
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó válaszoló.és a fogkoccanást valahogy el lehet kerülni??
kártyázni! mit kell...?!
Mit kell csinálni közben? Rágózni, elmesélni mi volt aznap a suliban, megnézni van-e nálad elég apró.
A kérdező hozzászólása: hm..hát én is remélem :D még valami tudnivaló??
Igen, úgy, hogy nem tolod bele az arcod az õ arcába. Nem tudom máshogy megfogalmazni.:D Egyébként ne aggódj, elõfordul ez, csak nekem volt elsõ alkalomkor ez a hibám. Nem biztos, hogy veled is ez lesz.:)
tipp net csak enyit mondok
hidd el enis ebben a cipoben jartam egy ideig...pontosaban az en pasim egy fel evet vart a csokomra smiko megkapta en rajottem h massal is ki akarom probalni:P:) ) de hidd el nem nagy dolog de azert soha nem megy majd ki a fejedbol csak lazan es szenvedejesem:*
ha már mindent elolvastál ezzel kapcsolatban, videókat is néztél és tisztában vagy nagyjából a dolgokkal akkor kár volt megkérdezned mert itt is csak ugyanazokat fogod olvasni.ne izgulj, nem éri meg mert úgy görcsös leszel és el is ronthatod.
Én is izgultam de nagyon.:) Nem hiszed, de majd az elsõ után magadban nevetni fogsz, hogy "úristen, ezen aggódtam annyit?". Bevezetésként legyen sok szájrapuszi, abból majd következik egy kis ajakharapdálás..mm:) aztán valószínleg a fiú fogja "elõhözni" elõször a nyelvét, majd szinte azt csinálsz amit akarsz és jólesik. Csak ne dugd túl mélyre, és ne hajolj bele annyira. Nekem az elsõ azért volt rossz, mert minden másodpercbe koccant a fogunk..:D Hát nem volt olyan kellemes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm gergely..:) )
Lehet itt írni ódákat is, de ott és akkor majd megérzed mi is a jó és figyeled mit csinál a másik és ha neked jó akkor leutánozd.
A kérdező hozzászólása: jajj.. -.-" légyszi csak az írjon aki normális tanácsokat szeretne írni..
A kérdező hozzászólása: már néztem videót is meg vagy 20 oldalt megnéztem meg elolvastam mindent..úgyh tisztába vagyok már vele..csak 1 gond van h nagyon izgulook..nagyon.. :( :S meg..én mindig úgy képzeltem el, hogy sötétbe csak ketten..ilyen romantikusan..
smárolni :D amúgy ez jön magától... neten sok videó van, megnézhetsz egy párat
A kérdező hozzászólása: Most komolyan..értelmes válaszokat várok..légyszi.
öleld át a barátodat, vagy simogasd , vagy túrj bele a hajába meg ilyenek...:D
A kérdező hozzászólása: 2.válaszoló lány vagyok..
fiú vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: igen megvolt :p és jó volt . ééés nem is kellett volna izgulnom ennyire.. :)

Vajúdás közben mikor a ctgvel néznek, mikor kell "nyomni a gombot"? Mikor a baba mozog, vagy ha fájás jön?

Legjobb válasz: Vajúdás közben már nem kell nyomkodni semmit, legalábbis nekem nem kellett, a szülésznõ ott volt mellettem, míg ctg-t csinált, így rögtön látta, hogy mit mutat a gép.

Vajúdás közben már nem kell nyomkodni semmit, legalábbis nekem nem kellett, a szülésznõ ott volt mellettem, míg ctg-t csinált, így rögtön látta, hogy mit mutat a gép.
1óra alatt megszületett a fiam, ennyi idõt voltam a szülõszobán. Rátettek ctg-re, de abban az 1órában akkora fájásaim voltak, hogy ha akarták volna, sem tudtam volna nyomkodni semmit. Olyankor nem tud az ember máshova koncentrálni, csak a szülésre és hogy de jó lenne csak 5percet aludni, mert fárasztó. 3napos baba anyukája
VAjúdás közben nem kell nyomni, akkor csak azt nézik, hogy a babának jó -e a szívhangja, mert ha baj van, azonnal közbe kell avatkozni. A fájást a doki érzi a hasadon, a szülésznõ látja a hüvelynyílásodon-elõbb, mint te éreznéd... Az nst szülés elõtt a 36. hét után a baba mozgásakor kell nyomni, nézik mennyire aktív. Ha nem nyomsz, akkor nem tesz oda egy jelet, hogy ott érezted a babád, de amúgy semmi más nem fog történni
Nekem sem kellett nyomni semmit.
Nekem se kellett semmit nyomkodni.
Én több mint 20 órát vajúdtam, ebbõl közel 17 órán keresztül ctg-re voltam kötve. Nem kellett semmit nyomkodni. A gép figyeli a baba szívhangját és a fájásaid erõsségét. Mivel ilyenkor már órák kérdése és kint van a baba nem ugyanaz a funkciója, mint a terhesség végén végzett ctg-nek. Ilyenkor a szívhangja árulkodik arról, hogy mennyire érzi jól magát a baba.
nekem nem kellett akkor semmi nyomni.
mozgáskor. ez egy kis vonalat rak a papíron a görbe alá hogy lássák, fájásra mozog-e a baba.
Mikor a baba mozog.
A kérdező hozzászólása: nekem annyit mondtak, nyomjon ha érzi a babát.de én a fájásokon kívül semmit nem éreztem... valaki meg azt mondta, hogy ilyenkor akkor kell nyomni, ha fájást érzek. Mellesleg ez a mûszer akkor mit mutat, ha semmit sem nyomok közben?Akkor is "kileng" a mutató?

Házi fagyit miért kell átkeverni fagyasztás közben, és mivel kell?

Csak kanállal keverni, vagy habverővel, botmixerrel? Ha sokáig keverem, habosabb, lágyabb lesz? Vagy csak az egyenletes fagyás miatt kell kanállal átkeverni?

Legjobb válasz: Nem csak a házi fagyit kell keverni! A "rendes" fagyit is keverik fagyasztás közben, mert a bevitt levegõtõl könnyebb, lágyabb lesz. Ha nem kevered, akkor egy jégtömb lesz belõle! Láttál már fagyi gépet?

Nem csak a házi fagyit kell keverni! A "rendes" fagyit is keverik fagyasztás közben, mert a bevitt levegõtõl könnyebb, lágyabb lesz. Ha nem kevered, akkor egy jégtömb lesz belõle! Láttál már fagyi gépet?
szerintem azt tudta a kérdezõ is, hogy a rendes fagyit keverik..
A kérdező hozzászólása: akár láttam, akár nem, a mûködését nem ismerem. Te ismered pontosan, mi történik egy fagyigép belsejében? Légyszi írd le lépésrõl lépésre! Ja, és a világ minden típusú fagyigép mûködését! Az sehol nincs leírva, hogy csak kanállal kell-e átforgatni, vagy habverõvel alacsony fokozaton, vagy magas fokozaton. De ez alapján az sejtem, az a legjobb, ha minél többször, minél alaposabban, magas fokozaton át van keverve. Ugye?
Fagyasztás közben kell keverni habverõvel. Ezt házilag nem tudod megoldani. Hacsak nem ülsz be a fagyasztóba és kevergeted folyamatosan, míg kész nem lesz. Ha mondjuk 5 percenként kiveszed és átkevered valamennyit számít, de így sem lesz olyan krémes állaga, mint a fagyigéptõl.
"akár láttam, akár nem, a mûködését nem ismerem. Te ismered pontosan, mi történik egy fagyigép belsejében?" Igen, tudom. Gyerekkoromban sokszor néztük hogyan készül a helyi kocsmában a fagyi. Még az a bádog pultos kocsma volt ott ahol a KÖJÁL se járt. De tudom hogy néz ki egy Caprigiani gép belülrõl - te is megnézheted zárás elõtt, mikor szétszedik tisztítani. Ha még jégkása készítõ gépet is láttál már a plázában, akkor már mindent tudsz. :D
Pár forintért vehetsz is ilyent, és akkor otthon is láthatod, hogy mûködik: http://fagylaltgep.arukereso.hu/?gclid=CLKBqYCqw7cCFUfLtAod6.. :D
A kérdező hozzászólása: Harkonnen: azért nem vettem gépet, mert azt mondták, nem sokkal jobb, mint a kézzel készített. Ez akkor nem igaz, egy olcsó gép esetében sem?

Methandienone-t mivel kell levezetni? kúra közbe proviron vagy Nolvadex melyik lenne jobb?

Legjobb válasz: nolvadex kell közben de mehet mellé proviron is általában együtt szokták szedni, és szerintem htc kell utána

nolvadex kell közben de mehet mellé proviron is általában együtt szokták szedni, és szerintem htc kell utána
de ezt a választ ne vedd kézpénznek, járj utána rendesen, olvass fórumokat
Kúra közben napi 1-2 Proviron, utána pedig 3*5000 egység hCG és utána még mehet 20 szem Clostilbegyt vagy Tamoxifen.
De sokan csak a Clostylt vagy a Zitazoniumot választják.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen

Mikor kell körbe, illetve hátra nézni segédmotorozás közben?

Legjobb válasz: Én még úgy tanultam, hogy vezetés közben (Tökmindegy, hogy motor, autó, vagy trolibusz) folyamatosan kell minden irányba figyelni! Elõre: egyértelmû Fent: lámpák, táblák Lent: útburkolati jelek Jobb-bal: keresztezõdés, környezõ forgalom Hátra: tükrök, mögöttes forgalom... Konkrétan hátra nézni balra kanyarodás, elõzés/kikerülés, sávváltás és elindulás elõtt kötelezõ!

Én még úgy tanultam, hogy vezetés közben (Tökmindegy, hogy motor, autó, vagy trolibusz) folyamatosan kell minden irányba figyelni! Elõre: egyértelmû Fent: lámpák, táblák Lent: útburkolati jelek Jobb-bal: keresztezõdés, környezõ forgalom Hátra: tükrök, mögöttes forgalom... Konkrétan hátra nézni balra kanyarodás, elõzés/kikerülés, sávváltás és elindulás elõtt kötelezõ!
Ezt meg kell, hogy mondja az oktató, nem?
Nemcsak segédmotorozás, de autóvezetés közben is olyan gyakran kell hátra nézni, hogy folyamatosan tájékozott legyél a mögöttes forgalomról.
Vizsgán, figyelj mész elõre, 10 másodpercenként nézz hátra, kanyarodáskor, lassításkor. Nekem ezt mondta az oktatóm, vizsgán , forogtam mert azt tanácsolta az oktató, mert azt szeretik, és sikerült is, most már nem így csinálom, de szétnézek mindig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!